Најдобронамерно беше, пријатеке моја... Ти имаше ГОЛЕМ проблем, кога почна да пиеш по цели ноќи сама во стан, кога плачеше и кога со Maра мислевме дека ќе умреш, незнаевме што со тебе--ти кажавме дека не вреди се тоа за човек кој не те сака... Вие сте сеуште заедно, ама ти не исклучи целосно нас...А само сакавме да ти помогнеме, да те заштитиме..Се плашевме за тебе девојко.. Не заслуживме, Мара и јас, на овие години кога ќе не видиш да преминеш улица, или ако баш нема каде да побегнеш, едвај да изустиш здраво... Не сум јас крива што остана со човек за кој си сигурна дека не те сака-само затоа што ти беше прв... Те жалам драга
Неможам да ги разберам лугево просто неможамм,зошто уствари живеат на Земјаваааа...аааааааааааа ја мразам и нејзе кучка смрденааааа !!!!!!!!!!
немозам веке,ама и арно ми е кога за сите бев тука,ги разбирав им помагав а тие мене цело време гроб ми копаат. Sега немам никој и единствената лицност кOја ме подрзува е далеку. Dа ти се*ам и зивот мој сто заврси вака затоа Nикогас немојте да бидете добри,денес лугето не сакат да ве видат добро да сте. ми забрана се еве писам од тел некое време а после господ знар сто ке биде или ке ме видете да писам тука како по едник или некогас само ке ве посетувам или воопсто веке гирл-мири нема да ја има!!!
Не сваќам зошто никој во мојата околина не почитува став туку ако немаш исто мислење со него веднаш лично те напаѓа, што сега ако мене не ми се допаѓа тоа ѓто тебе ти се допаѓа треба ли да се вреѓаме, да се понижуваме или што... Всушност ни незнам што е подобро, дали да спаднам на нејзино ниво и да ја извреѓам во нејзин стил или пак да си ја сочувам гордоста и самопочитта и да не обратам внимание???
Глупачааа,ја мразаааааамммм ...Сељанка ! аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
ААААААААА Зарем не може да ме одминат овие симптоми на проклетиот ПМС барем еден месец , ќе ме полудииииии
незнам ни јас самата како останав смирена кога Е рече дека ке го смените Б, немал веке да биде претседател-демек не бил секогаш тука за партијата абе ајде секогаш и секаде со нас младите сили а другар му да може ке се пикне под земја кога ке ме види затоа не доага-знам јас се ама се правам на будала дали Д од претходната гарнитура беше ни под дрво ни под камен го немаше молчев да не си направам проблеми од рекла-кажала кој знае што не ке измислат каква е таа таков си и ти-недозреан, детинест згорана се и лицемер, а другар му глумиш го жалам б искрено да сум јас на негово место има на клоци да те кренам ептен си одговарате за да бидете заедно со Е само штета таа е зафатена а каков што си ти ке те шутне веднаш па затоа ти е другарка и на неа и ја полнеше вчера главата дека ти се допагам јас а тоа дека мене ке ме направеше љубоморна што не си ме викнал на кафе пред месец и нешто -тешко богами, не пагам јас на тие финти
не ги разбирам луѓево бре! да им ја кажуваш ввистината да им нацрташ факти се и да не ти веруваат па како можете со самите себе да живеете бе безобразни ги гајле луѓево за вас а вас газот не ве боли идиоти! какаооооооооооооооооооооооооооооо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
кога станува збор за брат ми едно средно неможеше да заврши од што е флегма и мрза па татко ми мораше да го запише во приватно ФОН 2000 евра годишно а кога станува збор за мене кога треба да се дадат пари нигде ги нема место да уложуваат во некого што има желба и амбиција за нешто тие секогаш уложуваат на неспособни што дремат дома и чекаат од некого
Кретени сте значи,дебили! Занесњаци едни! Шо треба,да губи чоек време скапоцено и места работни,оти вас ве мрзи тој газот да го мрдните! Дај боже да ве отпуштат па да видите како е ко ќе сте без работа,па да видиме дали ќе се занесвате така!
Како може бе може на светов да нема па ич поштени ЛУЃЕ! братми бил да пише спортска и телефонот го заборавил на масата и само што испаднал одма се вратил и тел. го немало Па јас да најдам така телефон одма ќе го пријавам, ниту ќе се збогатат а ниту ќе се осиромашат Сега пред неколку месеци го зема нов 15 000, не мие криво за телефонот, ќе се нервира братми, а каков што е таков не покажува ама јас знам како му е во душата
што мајка ке имав за секоја ситница кавги создава-се и смета, со сите се кара дека е во депресија знам, ама и јас сум премногу разочарана од животот и доага до конфронтации а згора на се финансиски колапс незнам до кога вака-угоре високо, удолу длабоко
не ми се верува го сметав за брат а тој што прави леле. очигледно е ги сака повеке секогаш они кои го мавале со камења,ми ги знае сите тајни а сега.Е има да ме запамти тој мене.Никогаш повеке нема да му зборам.Ненормален,штом вака се понаша сигурно дува,о4игледно е.Браво брат продолжи така !!!
Да се крстам или шо да прам? Сопствените родители немаат почит,што останува за другите,ц ц ц... Па Боже Господе,не сум 10 годишна,скоро 26 се! Стварно немам зборови за понашањето ваше! ДЕтски работи...Вас треба да ви е срам,не мене!
Сега некој може да ми прикачи некаква етикета на националист, фашист или слична некоја глупост, ама сепак ќе кажам. Овие ѓупциве, циганиве, роми што сакале да ги викаат, уатевр, ако не научат да се однесуваат соодветно тогаш треба да се истребат или истераат на клоци од државава, ама кој како сака нека сфати Ние со една циганијада невоспитана не успеваме да излеземе на крај, па за некој друг што останува. И не ме поистоветувајте со Хитлер ќе ве молам, Хитлер бил глуп, требало да се насочи кон други некои народи, а не Евреите. Фала, чао
Не ги разбирам другаркиве мои женишта,како може да не им се излегува од дома,да излеземе вечер утре слободни сте не,не,за Мајов да одиме некаде да прошетаме барем до Водно не па дома па да одмориме аман бре више аман седете си дома не молам веќе никого у пм
Цела година работам, учам, трчам, правам абе таман се укажа прилика да заминам на 3 дена да одморам глава од се и не отидов заради проклет испит! Другарки немам, јавно кажувам! Не сакам ниту една да видам! Ама ниту една! Не ми треба никој мене, а на кој му требам нека ми се јави, ќе размислам дали ќе му одговорам на повикот! Настинав, од проклетово време настинав! Се препотив и настинав! Ме чешаат раце, лице, врат испогорев од сонцево само што појдов до продавница! Незнам уште дали летово ќе заминам на работа некаде, ако не заминам , ќе се заклучам во соба и додека не заврши летово ќе седам дома! Не ми се седи тука, ми се шета, ми се ужива, ми се одмара, ми се журка, дружи со нормален народ, од ископмплексирани почнувам да скренувам! Сите на моја возраст веќе стари се осеќаат или што е работава, на никого не му се искача, сите само по кафиња дремат по цели денови, јес да нема кај да одиш и да си поминеш вау ама да смениме нешто, веќе желудников не ми поднесува кафиња! Уф! Не ми се учи!
Илјада пати сум кажала и пак ќе кажам ако не те заебе некој свој ондак нема никој сега да ми е некој пред очи ќе го задавам бе неписмени луѓе све да ти кажат 5 за 12 уууууууффффф ама дупло ќе им се врати ќе видат како е кога така прават....заеби некој за да е бидеш заебан....
Бооо остајте ме на мира! Ниту ќе напрам вие како шо сакате ниту па ќе постигните нешто! Безобразни едни! Се мешате кај по не ви е работа и сегде го пикате носот! УПМ ВЕЌЕ! Сакам да се отселам негде најдалеку!