Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. encimenci

encimenci Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    439
    Најдобронамерно беше, пријатеке моја...

Ти имаше ГОЛЕМ проблем, кога почна да пиеш по цели ноќи сама во стан, кога плачеше и кога со Maра мислевме дека ќе умреш, незнаевме што со тебе--ти кажавме дека не вреди се тоа за човек кој не те сака...

Вие сте сеуште заедно, ама ти не исклучи целосно нас...А само сакавме да ти помогнеме, да те заштитиме..Се плашевме за тебе девојко..

Не заслуживме, Мара и јас, на овие години кога ќе не видиш да преминеш улица, или ако баш нема каде да побегнеш, едвај да изустиш здраво...

Не сум јас крива што остана со човек за кој си сигурна дека не те сака-само затоа што ти беше прв...

Те жалам драга :worried:

2. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Неможам да ги разберам лугево просто неможамм,зошто уствари живеат на Земјаваааа...аааааааааааа ја мразам и нејзе кучка смрденааааа !!!!!!!!!!

3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    немозам веке,ама и арно ми е :^) кога за сите бев тука,ги разбирав им помагав а тие мене цело време гроб ми копаат.
    Sега немам никој и единствената лицност кOја ме подрзува е далеку.

Dа ти се*ам и зивот мој сто заврси вака :!: затоа Nикогас немојте да бидете добри,денес лугето не сакат да ве видат добро да сте.

ми забрана се :( еве писам од тел некое време а после господ знар сто ке биде или ке ме видете да писам тука како по едник или некогас само ке ве посетувам или воопсто веке гирл-мири нема да ја има!!!

4. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.740
    Не сваќам зошто никој во мојата околина не почитува став туку ако немаш исто мислење со него веднаш лично те напаѓа, што сега ако мене не ми се допаѓа тоа ѓто тебе ти се допаѓа треба ли да се вреѓаме, да се понижуваме или што...
    Всушност ни незнам што е подобро, дали да спаднам на нејзино ниво и да ја извреѓам во нејзин стил или пак да си ја сочувам гордоста и самопочитта и да не обратам внимание???

5. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Глупачааа,ја мразаааааамммм ...Сељанка ! аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :@ :@ :@ :@ :@ :@

6. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.461
    Допаѓања:
    12.638
    ААААААААА Зарем не може да ме одминат овие симптоми на проклетиот ПМС барем еден месец :devil: :@ :envy: , ќе ме полудииииии :devil:

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    незнам ни јас самата како останав смирена кога Е рече дека ке го смените Б, немал веке да биде претседател-демек не бил секогаш тука за партијата абе ајде
    секогаш и секаде со нас младите сили а другар му да може ке се пикне под земја кога ке ме види затоа не доага-знам јас се ама се правам на будала :!: дали Д од претходната гарнитура беше :!: ни под дрво ни под камен го немаше :!:
    молчев да не си направам проблеми од рекла-кажала кој знае што не ке измислат
    каква е таа таков си и ти-недозреан, детинест згорана се и лицемер, а другар му глумиш го жалам б искрено :!: :x да сум јас на негово место има на клоци да те кренам :!:
    ептен си одговарате за да бидете заедно со Е само штета таа е зафатена а каков што си ти ке те шутне веднаш па затоа ти е другарка и на неа и ја полнеше вчера главата дека ти се допагам јас :fubar: а тоа дека мене ке ме направеше љубоморна што не си ме викнал на кафе пред месец и нешто -тешко богами, не пагам јас на тие финти :)

8. izgubena5555

izgubena5555 Активен член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    14
    не ги разбирам луѓево бре! да им ја кажуваш ввистината да им нацрташ факти се и да не ти веруваат па како можете со самите себе да живеете бе безобразни ги гајле луѓево за вас а вас газот не ве боли идиоти! какаооооооооооооооооооооооооооооо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    кога станува збор за брат ми едно средно неможеше да заврши од што е флегма и мрза па татко ми мораше да го запише во приватно ФОН 2000 евра годишно :fubar: а кога станува збор за мене кога треба да се дадат пари нигде ги нема :envy: место да уложуваат во некого што има желба и амбиција за нешто тие секогаш уложуваат на неспособни што дремат дома и чекаат од некого :x

10. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Кретени сте значи,дебили! Занесњаци едни! Шо треба,да губи чоек време скапоцено и места работни,оти вас ве мрзи тој газот да го мрдните! Дај боже да ве отпуштат па да видите како е ко ќе сте без работа,па да видиме дали ќе се занесвате така! :@ :@ :@

11. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.519
    Допаѓања:
    18.509
    Како може бе може на светов да нема па ич поштени ЛУЃЕ! братми бил да пише спортска и телефонот го заборавил на масата и само што испаднал одма се вратил и тел. го немало :o Па јас да најдам така телефон одма ќе го пријавам, ниту ќе се збогатат а ниту ќе се осиромашат :@ Сега пред неколку месеци го зема нов 15 000, не мие криво за телефонот, ќе се нервира братми, а каков што е таков не покажува ама јас знам како му е во душата :@ :@ :@ :@ ;( ;( ;( ;(

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    што мајка ке имав :x
    за секоја ситница кавги создава-се и смета, со сите се кара
    дека е во депресија знам, ама и јас сум премногу разочарана од животот и доага до конфронтации а згора на се финансиски колапс :x :swear:
    незнам до кога вака-угоре високо, удолу длабоко :worried:

13. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    не ми се верува го сметав за брат а тој што прави леле.
    очигледно е ги сака повеке секогаш они кои го мавале со камења,ми ги знае сите тајни а сега.Е има да ме запамти тој мене.Никогаш повеке нема да му зборам.Ненормален,штом вака се понаша сигурно дува,о4игледно е.Браво брат продолжи така !!!

14. Divinebutterfly

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Да се крстам или шо да прам? Сопствените родители немаат почит,што останува за другите,ц ц ц... :devil: Па Боже Господе,не сум 10 годишна,скоро 26 се! Стварно немам зборови за понашањето ваше! ДЕтски работи...Вас треба да ви е срам,не мене!

15. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    181
    Сега некој може да ми прикачи некаква етикета на националист, фашист или слична некоја глупост, ама сепак ќе кажам. Овие ѓупциве, циганиве, роми што сакале да ги викаат, уатевр, ако не научат да се однесуваат соодветно тогаш треба да се истребат или истераат на клоци од државава, ама кој како сака нека сфати :hai:
    Ние со една циганијада невоспитана не успеваме да излеземе на крај, па за некој друг што останува.
    И не ме поистоветувајте со Хитлер ќе ве молам, Хитлер бил глуп, требало да се насочи кон други некои народи, а не Евреите.
    Фала, чао :)

На VIN.diesel му/ѝ се допаѓа ова.
  16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Какооо ме нервираaт.... :@ :@ :@ Ама што да се прави кога морам да ги трпам....?!?!!? :devil: :@ :@ :@ :@ :@ :@

17. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Не ги разбирам другаркиве мои женишта,како може да не им се излегува од дома,да излеземе вечер утре слободни сте не,не,за Мајов да одиме некаде да прошетаме барем до Водно не па дома па да одмориме аман бре више аман седете си дома не молам веќе никого у пм :@ :@ :@ :@ :@ :@

18. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Цела година работам, учам, трчам, правам абе таман се укажа прилика да заминам на 3 дена да одморам глава од се и не отидов заради проклет испит! :@ :@ :@

Другарки немам, јавно кажувам! Не сакам ниту една да видам! Ама ниту една! Не ми треба никој мене, а на кој му требам нека ми се јави, ќе размислам дали ќе му одговорам на повикот! :!:

Настинав, од проклетово време настинав! Се препотив и настинав! Ме чешаат раце, лице, врат испогорев од сонцево само што појдов до продавница! :devil:

Незнам уште дали летово ќе заминам на работа некаде, ако не заминам , ќе се заклучам во соба и додека не заврши летово ќе седам дома! Не ми се седи тука, ми се шета, ми се ужива, ми се одмара, ми се журка, дружи со нормален народ, од ископмплексирани почнувам да скренувам! :puke:

Сите на моја возраст веќе стари се осеќаат или што е работава, на никого не му се искача, сите само по кафиња дремат по цели денови, јес да нема кај да одиш и да си поминеш вау ама да смениме нешто, веќе желудников не ми поднесува кафиња!

Уф!
    Не ми се учи!

19. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Илјада пати сум кажала и пак ќе кажам ако не те заебе некој свој ондак нема никој :@ сега да ми е некој пред очи ќе го задавам бе :swear: неписмени луѓе све да ти кажат 5 за 12 уууууууффффф :@ ама дупло ќе им се врати ќе видат како е кога така прават....заеби некој за да е бидеш заебан.... :@ :punch: :headbang:

20. Divinebutterfly

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Бооо остајте ме на мира! Ниту ќе напрам вие како шо сакате ниту па ќе постигните нешто! Безобразни едни! Се мешате кај по не ви е работа и сегде го пикате носот! :fubar: УПМ ВЕЌЕ! Сакам да се отселам негде најдалеку! :envy: :@ :@ :@ :@

На rici.aaaaa и Ilusionist им се допаѓа ова.