Preku kur mi e od muzive aman sto kur se deshava uuuuuuu aj u pick u mayerinu neka idat site ne mozam vishe da se opteretuvam sakam samo da
до кога ќе се замарам за се и сешто во животот? зошто се замарам за луѓе што не им е ниту малку гајле за мене зошто и до кога вака до кога аман више зошто сум ваква никаква? а и како може некој коа демек го сакаш и ти е битен да не му се јавиш ни пишеш аааааааааааааааааааа ќе полудам не можам веќе не можам сакам да се откажам не вреди не вредиииии!!!!!!
Да се нема вода 3 ден по ред е рамно на убиство.Па дај,барем нека ни пуштат боен отров да испопаѓаме како муви да не не мачат вака без вода. И замислете вода има ,дури го испуштале вишкот да оди во река, се ,ама на народ вода не даваат. Проклета политика,проклет град ,проклет народ. И проклети неплатени сметки. Ако и утре нема вода ќе се заинатам не спремам ништо за Велигден.Не можам да му висам на комшијата на пумпа. Ете така.
Стварно мислиш дека со една порака може се да измениш,една порака е доволна се да заборавам,со една порака се бришат сите лаги.....е*и се идиоте
ОСТАВИ МЕ ВИШЕ АМАН ОД ТЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! Не можам да те трпам више, напаст!!! Не сакам не сакам и не сакам !!!!!!!
Вие сте луди бре, лу-ди Еден, само еден ден не сум на работа и сакав да отспијам а вие тогаш најдовте да се расправате, да слушате гласна музика Мајка ми од толкав двор застанала пред вратата од мојата соба и збори со некој на телефон, ма устари не збори се дере, АА НЕ ТЕ СЛУШАМ, ПОГЛАСНО ЗБОРИ, РАСИПАН МИ Е ТЕЛЕФОНОТ МОЛАМ, АА ДА ДА ДОМА СМЕ АЈДЕ ВЕ ЧЕКАМЕ добро бре жено, ако твојот звучник не работи и ти не слушаш што ти зборат, тие од другата страна совршено те разбираат, не мора да се дериш и немора цело маало да знае дека ќе идат гости... до плата има телефон да ти купам Овој па лудак, до крај го пуштил гласот и слуша музика, цела куќа ечи.... Ох Госодее со која јас живеам п.с. Следниот ат ко ќе сакате да поспиете малку повеќе има тапани да викнам, над глава да ви чукаат
Како, како видела дека јас имам таков тип и сега и таа сака каков мојот или подобар? Си рекла : па јас ите како можам подобро од тебе, ќе ти покажам. Ќе си најдам и јас дечко кој ќе ме носи по ручеци, по викенди, по Шпании. ох таа не ни знае како си плаќаме ние за тие патувања. Жена, не и замерувам.
. ....се мразам себе си....и после се шо ми напрај јас безнадежно го сакам и ми фали,многу,многу.... ...ме држи на топло ладно,кога ке му текни на 20 дена се јавува,па го нема пак со недели,вика дека ме сака,на муабет само,а го нема нигде до мене,купил ајфон,рејбанки,пак оди во теретана, се допишва со други жени,а го крие тоа од мене,зошто ме мачи,серкото?????????таман ќе се смирам и ќе подзабораам ете го пак од пепелта ќе изникни,да ме подсети на него и да ме мачи пак...неќи со мене ама не ме дава на друг...крвопиец,невиден....уфффффффф...ама јас сум крива...и да го нема и да го има,еден негов збор и му трчам во прегратка ако посака(на 3 месеци еднаш)....глупа сумммммммм... ...на стара слава не се живеело..ете низок начин да ме заќути...алоооооо сите живеат на стара слава...значи не сме имале ништо,тој сака на друг начин по потреба само ....умирам во душава..... ...го сакам премногу.....страшно...
зошто мораше денес баш да ја прикажуваат таа приказна-а мајка ми се соживеа со тоа-демек керко опамети се, стара мома ке останеш, не си веке мала, додека имаш шанси, зграпчи некоја од нив која шанса жити се бог да чува со оваа моја мајка-со тоа нејзино чуство на заштита-ко жена без маж не може да живее-треба некој да те штити да те чува, да внимава на тебе-што сум бе јас мало бебе а како што е мами со здравјето, ако не сум тука татко ми има да збудале од неа а брат ми не не перцепира нас, а камоли да помогне по дома и сл. ни се води, ни се тера работава а јас па сум се заинатила ко некоја коза-не попуштам-таков ми е периодов ако имам 27-уште малку 28 незначи дека имам 37, 38 ке меполудат со темава мажење од дома, а не треба да се нервирам цревата реагираат(имам нервозно дебело црево-проливи, надуеност и др)
Аман заман љубовта ставена на фб и прокоментирана веднаш како се тие леле NAJUBAVI OD SITE. Ама е тоа паметен коментар. И како стигнале до тој заклучок дека тие се најубави. Еве за моја слика коментирам. За ничија друга. Мислам смешно е! А уште поглупо па кога некоја загодачно ќе ти пише - срцките најубави од вчера... Уф, уф! Тоа дека многу не сака и ја цени нашата љубов.
колку грозни луѓе има.. само што прочитав дека во Суботица убиле навистина прекрасна девојка прав ангел со нож у леѓа и влегол....
Преку ми е од простотилукот и сеЉанштината во ова селце од држава! Па ДАЛИ може барем на една вечер да излезиш без никакви екцеси по градот, а?! Да ти е страв покрај ѓупци да поминиш бреееее ееееј! Никогаш не сум ги делела луѓето по социјален статус, по изглед или по тоа од кај идат или колку пари имаат..ама ова е неиздржливо! Имајте барем малку култура бе. Почитувај за да те почитуваат. Spoiler Има солзавец да си купам
Ми се смачи веќе никој неможам да трпам посебно не мајка ми.За се можно да се дере да вика само незнае со убаво да каже.Не гледа дали сме на гости или имаме она да се издере ко ненормална зошто не сум ја однела чашката во лабаво .Ја фаќа менопауза и ја го наебувам-како и секогаш за се. Па уште вика јас сум била многу размазена... Да се заменам со некое од девојчињата од клас- 2 дена нема да издржи.Не сум и јас крива шо си има некои проблеми жената. Кога мајка ми не ме разбира кој да очекувам да ме разбере .. ?! За се што сум згрешила ,за најмала ситница ми се дере ме окривува и одма почнуваат споредбите како било во нејзино време каква било она-а како што раскажува не била примерно девојче јас сум цвеќе во споредба.Никој не е совршен.Колку работи ми сметаат кај неа ама пак си ќутам си терам, ако ништо друго од општа култура.И се со тоа нејзино штедење и чистење по дома..Не разбира дека не се сите луѓе исти.Јас сакам да штедам ама она е...немам збор.Ако треба 5 дена нема да јаде за да заштеди 200 денари а не сме толку сиромашни да не можеме да преживееме комотно во месецот.За 5 денари знае да се инати кусур не сум и вратила.Место да појдеме на одмор 5 дена да се мрднеме од местово она неее тоа се фрлање пари беспотребно.Седи дома цркни.Се лути зошто многу сум се расфрлала (она како прво пари не ми дала, со што ќе се расфрлам..???)а за промена да ги откаже она цигарите ? Ај за пари добро ама што ме третира како 5 годишна...Другарките од клас од 5-то одд искачаат заедно во центар мене уште не ме пушта сама, да не се загубам случајно или да не ја излажам кај идам.Јас ако сакам да излажам и да идам негде ќе идам и она пак нема да знае. Незнам како ќе издржам уште 4 години до полнолетство да си најдам работа да се иселам што е можно подалеку.
Неможам веќе да го трпам татко ми, кој секогаш е на страната на сите останати, а никогаш не е од моја и на мајка ми страна без разлика колку ние и да сме во право пак ние сме тие што се виновни,што не чиниме, а ниеднаш не се скарал или да биде против неговите браќа и сестра и останати роднини, пријатели, колешки и колеги на работа колку и да се тие виновни. А заборава дека на работа беше на листа за бркање (бидејќи како благајник си се служел со парите од касата за колеги и колешки да носи по кафани да рани и да пои, а дома едноставно кажано најмизерно да живееме) и дека на работа е оставен само заради мене (бидејќи мајка ми не работи и генералниот директор се сожалил за мене за да има што да јадам.) Колку ли само пати кога сум му побарала пари ме има одбиено со изговор дека нема, а има за на други роднини(браќа и внуци) и пријатели да им дава пари да се луксузираат, а ние дома дури и да немаме пари за сметки да подмириме и да доаѓаат да не исклучуваат. Скоро секој ден од работа си иде во алкохолизирана состојба, а пред 2-3 години преживеа инфаркт. Многу е под влијание на други против мене и мајка ми, дури ништо не можеш да му речеш особено кога е во алкохолизирана состојба, одма се заканува дека ќе не тепал. Неможам веќе да издржам 15 години немам ниту еднаш отидено на одмор ни до охрид, а камо ли подалеку.
E што сопругче си имам.Вика ве шетам овој празник .Морам да се видам со мојата прва брадучеда .И ај се потеравме сите и едно Радовишко село.Вози , вози, вози ....па после уште едно малку поголемко кругче, сме утнале од патот де и кога конечно стигнавме се поздрави со милата братучетка и правец да ги види зЗАГАРИТЕ на мажи и.Нели си се ловџии.... Еј алоооооооооооооооо за три загари да бидат видени цели празници на глава ми се качи.
што мајка имам кога ке ја прифатат незнае што зборува прво беше маж-мегу редови мажи се а пред 2 дена партнер-зошто никој не ме барал-со други зборови керко опамети се инаку ке остареш сама-бог да чува и да брани кои глупости да може да го живее животот место мене леле жено досадна ме замараш со глупости а кажано ти е дека не треба да се нервирам и не е само тоа туку за секоја ситница кавги-како што сум нервозна да земам и да ги "средам" и чинии , и алишта и се по ред па да побегнам од дома да не ме гледате ни јас вас-подосадна мајка во живот не сум видела
Ме нервираааааашшш.. кога за глупави работи лажееш!! Бог да чува нема да се налутам ако треба да го однесеш татко ти до Тинекс, а ти претходно не ми кажеш.. алооооо што ти е на тебе?? зависен ли си од лага?? и што е најтрагичното, после извесен период си веруваш во сопствената лага и ја претвараш во измината случка!! Не ми се верува како можеш да бидеш таков.. За тебе треба лекување а не за мене!! Има ли лек за оваа твоја лоша карактеристика?!
Многу прост народ има ... Ма изнервираа статуси на фб од типот Лето е , сега девојките ќе ѓи ваѓаат чорапите од градниците Ах бре ... Не сме 18 век па да не постојат push up градниции и push up бикини За се си ма лек бе , за се и за нас што не сме толку надарени Е така да си знаете , за следна прилика да не се брукате со ваквите изјави
се смиривме со дечко ми многууу го сакаааам ми рече дека неможел без мене и дека многу му фаламмммммммммммм аааа неможеме да се видиме сегаа лелеле ке си умрам сакаам да е до менеее!! хахахахахх , чувството кога си скаран и се смируваш и одвај чекаш да се видиш !! леле ! душава ми пуца , кога ми ги кажа оние зборови а поготово ова “ Мн ми фалиш разбираш? “ ауу се изгубив у некоја димензија , плачев и од среќа и од љубов и од тага и од возбуда...страшно хахахах! АЈДЕ ПОЗДРАВ !