Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. mila34

mila34 Истакнат член

аман од оваа мигренава ми иде боксови да си мавам у глава ....

2. crazylady

crazylady Форумски идол

Ме нервират луѓе без свое јас, како ќе му речиш така прават.
    Па заземи си свој став мајка му, а не како теле да ги слушаш другите што ќе ти речат.
    Уф :devil: :devil: :devil:

sweet-star likes this.
  3. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Па зарем морате да бидете толку лицемерни? Зарем мислите дека незнам ништо? Дека ви верувам во се што ќе кажете? Е не сум јас будала, будали сте вие што мислите дека верувам во вашите зборови. Ако ме мразите, кажете ми го тоа во лице, онака како што јас го кажувам секому она што му го мислам. Или пак вие ме мразите затоа што ја немате таа храброст за да застанете и да го кажете она што го мислите, ме мразите затоа што немате свое јас. За жалење сте. Би ви се исплукала право во фаца, но и мојата плунка е повредна од вас, па не вреди да си ја трошам. Срамота и жално е какви се луѓе постојат на оваа планета...

4. Buterflygirll

Buterflygirll Нов член

Ми е преку глава од луѓе кои што љубоморат и само се мешаат во се и сешто како свекрви се аман више доста со таа љубомора и со тоа лицемерие...

5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

е навистина ми е ДОСТА од погледи, коментари море доста ми е од СЕЕЕЕ
    пристојно облечена каде и да се појавам, внимавам и на однесување и на се и пак погледите вперени во мене дури и престанав да се шминкам-и малку да си го одморам лицето од се-е ова е да земам и да си пресудам :swear: или на кој ке ми прокометира нешто или ке ме погледне на криво да му пресудам :lol:
    манијачишта едни одвратни-барем некој да се најдеше храбар во лице да ми каже, тоа го ценам :!:

6. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Пу гнидо една! Да ти се мочам у дипломата, манијак еден, со мене најде да се зафркаваш? Сељак на деценијата си бе, ало, стар дедо!

7. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Море да земам еден шмајзер....ртатататат ртатататататат на сите да ги запукам.....
    Ова онака пластично раскажано....

8. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

И после некој ќе ми кажел дека тие ми биле вистински пријателки! Секој си гледа за себе ејјјј.. само на нив да им е убаво, а другите кој ги врти! :@
    Ми викаше мајка ми едно време, Миличка, не им верувај толку многу.. Јас „не мамо, другарки ми се тие“.. но ете, мајка ми во право била!
    Се е од корист,СЕ! Кога на нив им треба нешто, секогаш сум била тука, а сега кога на мене ми треба услуга, кај ми се „другарките“???? :swear:

9. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Коко бре како ова најдобрите да се секогаш оштетени. Сакам само добро да направам да и ги отворам очите а таа моја другарка, се зане така се праве. Само оти и кажав дека понекогаш и таа ја злоупотребува мојата добрина се налути :devil: :@ боже боже таа што се ми нема кажано а јас сум премолчела и сега пак пак јас кривата пак мене ми се лутат :fubar:

10. karenin

karenin Популарен член

Преку глава ми е што немам облека! Преку глава ми е што неможам да носам се и сешто. Преку глава ми е што немам пари да си купам облека. Преку глава ми е што треба да трошам туѓи пари за да си купам облека. Цела година јас си купив само едно ново фустанче, еден пар панталони и два пара маички.
    Ужасно ми е! Ужасно. Никој нема поима како ми е

11. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

јас имам поим како ти е, само нека те служи здравјето , се друго е минливо ;)

12. yuiop

yuiop Нов член

аааааа......се испукав јас........пред малку.......

13. solnishko

solnishko Истакнат член

Знам дека овие ми се најубавите години и дека треба да ги поминам лудо, журкајќи се, но мене тоа едноставно глупаво |( само што се вратив од роденденска забава, сите со суќни од кои што им се гледа газот |( и со 5кг шминка и се натпреваруваат кој повеќе ќе испие, или кој погласно ќе се дере на песната |( И мразам високи штикли |( но мајката природа за жал не ми подарила висина, па сакам нејќам мора да носам штикли |(

Колку само сакам во овој момент дечко ми е да е до мене и да ме гушне :doh:

14. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Хммм и таа мисли поарна од мене е?! Колку само не можам да ја гледам... И нека позеленее сега од љубомора зошто златото мое на такви никакви не се пали...

15. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Друг пат не ме пикај со луѓе што неможам да ги сфатам со нивниот простотилак :@

16. barbyyy

barbyyy Популарен член

ме нервира компјутерооооот на секои две минути застанува и нејке ке закочи и чекај го.....уууф

17. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

:@ :@ :@ :@
    Глупава матура. Тој што ја измисли бел ден да не види.
    Матурава е чиста глупост. Ништо паметно :@ :@

Dog-lover likes this.
  18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

како ли му испеа на еден студент од природно математички да има еден куп од девојките што учевме средно заедно за пријатели-сега и мене ми пратил покана :tmi: кој ли е тој :?:

19. tea4e

tea4e Популарен член

Кој ме праша мене некој за мислење бе ? Кој? НИКОЈ! :@ :@ :@
    Ме праша некој јас што сакам ? НЕ! Па мајкатаа,не може да биде само поо нивно...Еј,тука сум -чекам да си го кажам мислењето -ама никако да дојдам на ред. :@ :@ :@ :devil:

Sweet-Mila and Dgirlll like this.
  20. Gentleman..D

Gentleman..D Истакнат член

сеее нервираммм незнам кога че ме пушта да излезамм...цел распуст ми се заеба ... :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@