Ме нервират луѓе без свое јас, како ќе му речиш така прават. Па заземи си свој став мајка му, а не како теле да ги слушаш другите што ќе ти речат. Уф
Па зарем морате да бидете толку лицемерни? Зарем мислите дека незнам ништо? Дека ви верувам во се што ќе кажете? Е не сум јас будала, будали сте вие што мислите дека верувам во вашите зборови. Ако ме мразите, кажете ми го тоа во лице, онака како што јас го кажувам секому она што му го мислам. Или пак вие ме мразите затоа што ја немате таа храброст за да застанете и да го кажете она што го мислите, ме мразите затоа што немате свое јас. За жалење сте. Би ви се исплукала право во фаца, но и мојата плунка е повредна од вас, па не вреди да си ја трошам. Срамота и жално е какви се луѓе постојат на оваа планета...
Ми е преку глава од луѓе кои што љубоморат и само се мешаат во се и сешто како свекрви се аман више доста со таа љубомора и со тоа лицемерие...
е навистина ми е ДОСТА од погледи, коментари море доста ми е од СЕЕЕЕ пристојно облечена каде и да се појавам, внимавам и на однесување и на се и пак погледите вперени во мене дури и престанав да се шминкам-и малку да си го одморам лицето од се-е ова е да земам и да си пресудам или на кој ке ми прокометира нешто или ке ме погледне на криво да му пресудам манијачишта едни одвратни-барем некој да се најдеше храбар во лице да ми каже, тоа го ценам
Spoiler Пу гнидо една! Да ти се мочам у дипломата, манијак еден, со мене најде да се зафркаваш? Сељак на деценијата си бе, ало, стар дедо!
Море да земам еден шмајзер....ртатататат ртатататататат на сите да ги запукам..... Ова онака пластично раскажано....
И после некој ќе ми кажел дека тие ми биле вистински пријателки! Секој си гледа за себе ејјјј.. само на нив да им е убаво, а другите кој ги врти! Ми викаше мајка ми едно време, Миличка, не им верувај толку многу.. Јас „не мамо, другарки ми се тие“.. но ете, мајка ми во право била! Се е од корист,СЕ! Кога на нив им треба нешто, секогаш сум била тука, а сега кога на мене ми треба услуга, кај ми се „другарките“????
Коко бре како ова најдобрите да се секогаш оштетени. Сакам само добро да направам да и ги отворам очите а таа моја другарка, се зане така се праве. Само оти и кажав дека понекогаш и таа ја злоупотребува мојата добрина се налути боже боже таа што се ми нема кажано а јас сум премолчела и сега пак пак јас кривата пак мене ми се лутат
Преку глава ми е што немам облека! Преку глава ми е што неможам да носам се и сешто. Преку глава ми е што немам пари да си купам облека. Преку глава ми е што треба да трошам туѓи пари за да си купам облека. Цела година јас си купив само едно ново фустанче, еден пар панталони и два пара маички. Ужасно ми е! Ужасно. Никој нема поима како ми е
Знам дека овие ми се најубавите години и дека треба да ги поминам лудо, журкајќи се, но мене тоа едноставно глупаво само што се вратив од роденденска забава, сите со суќни од кои што им се гледа газот и со 5кг шминка и се натпреваруваат кој повеќе ќе испие, или кој погласно ќе се дере на песната И мразам високи штикли но мајката природа за жал не ми подарила висина, па сакам нејќам мора да носам штикли Колку само сакам во овој момент дечко ми е да е до мене и да ме гушне
Хммм и таа мисли поарна од мене е?! Колку само не можам да ја гледам... И нека позеленее сега од љубомора зошто златото мое на такви никакви не се пали...
како ли му испеа на еден студент од природно математички да има еден куп од девојките што учевме средно заедно за пријатели-сега и мене ми пратил покана кој ли е тој
Кој ме праша мене некој за мислење бе ? Кој? НИКОЈ! Ме праша некој јас што сакам ? НЕ! Па мајкатаа,не може да биде само поо нивно...Еј,тука сум -чекам да си го кажам мислењето -ама никако да дојдам на ред.