Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.833
    Допаѓања:
    15.716
  2. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.317
    Допаѓања:
    3.040
    душички :( и јас останав без зборови :x

3. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.564
    ПИЈАНИЧИШТЕ не се гледа каков е и на што личи тој најде мене да ми соли памет. Па да беше асолен немаше да стане пијаница прва класа. :@ :@ :@ :envy: :envy: :envy: :@ :@ :@

4. little-barbie

little-barbie Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    25
    добро бе овие луѓето имаат свои животии... живеат за нешто друго освен ова оговарањето и вадењето муабетиии... :@ :@ па нормални ли се или не... алоооо живејте малку за вас .. свесна сум јас за мојот живот бидете и вие свесни преземете некои мерки во вашиот живот а не во мојот... глупачкиии..!!!! :@ :@ :@ :@

На tea4e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    да беше некој од улица кој не ме знае и секако „ не чувствува“ ( како викаш дека си ме сакал) ништо за мене сигурна сум дека ќе се однесуваше многу подобро со мене ...
    Страм да ти е ...ни последно дупче на шупелче да сум нема да е оваа ситуација..

6. Dobie

Dobie Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    240
    ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА МЕНЕ НИКОЈ НЕ МЕ РАЗБИРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

7. LoveIsAllAround

LoveIsAllAround Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    115
    Teee мразааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам.Уффф проклета да си.Ти ли се најде најпаметна ова да го направиш а?????? Епааа ке правиме поинаков муабет од наредната годинаааааааааааааааааааа....Ќеее видиш ти која сум јасссс!!!!!!!!!!!!!!!!

8. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Bitch!... Ќе ти вратам за се! Никој у мојот живот не сум го хејтала, али in the middle of nowhere се појави ти и фино лепо си се смести на моето столче.
    Епа ич више уво нема да ме боли дали патиш или ќе си најдеш утешна премија, чекај го септември и гледај да чекориш на другата страна од градот, МАЧКО!

На 3m43 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. La.femme

La.femme Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    111
    Значи поглупав створ од мене не постои на земјината топка, не се родил, ниту ќе се роди!!! Глупа коза сум, најглупа. Кога на некој му треба некаква услуга или ќе ме замоли да помогнам абе трчам како луда, а јас кога имам мака нигде ги нема :envy: И цело време се карам со татко ми (иако го сакам највеќе на цел свет) дека тој е крив што така ме воспитал, да бидам чесна и да им помагам на луѓето. Арно ама што добивам за возврат - рачки од тапан!!!!! Ми се рика од бес :envy: Ситуацијава од денес капак, една пријателка ем ме кани на гости, ем јас кога се јавив да прашам дали да поминам, ми вика "па шо знам"...е ќе дознаеш сега, за почеток не ти кревам на телефон, а за понатаму ќе видиме...и друг пат кога ќе ти треба услуга, не ми се обраќај, пред некое време со ларингит, температура и на антибиотици трчав да ти завршам услуга...што сум јас, мивка, на улица најдена па ќе ме третираш ко отпад, ем ти ме викна, ем три дена ме мафташ да се видиме, ем денес шо знам....е од сега друг лист вртам...преку глава ми е веќе од себичноста и ароганцијата на луѓето :puke: Доста е!!!
    А да не зборам за глупите превртувања со очи кога некој ќе ме праша колку години имам, јас ќе одговорам 32 и после следува уште не си мажена? :o а што чекаш? :o па и констатации дека на овие години не сум требала многу да бирам, да не сум останела дома...ај бе е***е си матер, ве праша ли некој нешто? ако најдам некој што ми одговара ќе се омажам, ако не нема и готово. во оваа наша држава размислувањата на луѓето се до таа мера примитивни што ако не се омажиш, не вредиш како човек. Бљак...што е најтрагично тој/таа што ми солат памет и за себе малку го имаат!!!

П.С Им се извинувам на козите што ги споредувам со мене. Тие се паметни, за мене треба да се измисли еден нов збор кој дефинира најглупава, наивна и чесна личност ;( И треба да се направи глупометар, да ја мери глупавоста кај луѓето и тој апарат да го носи моето име!

10. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Ринатам како крава на работа, денес ја земам платата и што да видам ?! Плата има исто како да нема. Плати ова, плати она, сметки и други тракатанци. Се нервирам премногу. Спрат правиме (цела година скоро, барем ќе се тргнеме од свекор ми и свекрва ми (олошот)), парите одат низ прсти се лизгаат. Моите колку можат помагаат, а овие од мм еден денар не даваат а имаат. Што луѓе ќе беа?! СРАМОТА !!! :@

11. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Од денес друга песна ќе се пее... :@ ќе те чека тебе некој ти да дојдеш....неодговорееееееееееен :swear: глуперда една уште не знаеш со кој работа си имаш...има да скапеш од чекање ]:)

12. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    вака читаји ве сватив дека јас не сум единствената која има проблеми и едвај чека некој да ја изнервира за да му се испука.аиии шо златна тема сте измислиле бре...
    се испукувам и јас здокурцано ми е од сите што се прават паметни и на моја сметка зад грб ми се потсмеваат,па неможеме сите да бидеме толку‘‘совршени‘‘ како вас бре.а и до либето-не ми кажувај либе добра ноќ,денес сум ти мноогу лута и разочарана од тебе една моја желба не ја изполни.срам да ти е!! :x

13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    оф Господе, зошто го стави на мојот пат
    нели доволно солзи леев во име на љубовта во животот
    барем да живееше во друга населба, или некаде подалеку а не 4-5 улици од мене
    најдобро ке биде да си побегнам кај другарка ми и да не се вракам тука-болно ми е, тешко ми е
    а тој па се постира на ф.б. :swear: барем да можев да го блокирам, ама од партија е
    угоре високо-удолу длабоко :x
    дај боже да фати магла таму накај Арачиново и да не се врати тука веке никогаш

14. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    Море на колку октоподски раце да ги бројам таквите како неа??????????!!! :@ :@ :@
    Глупачка некоја, таа знаела, таа е тука да каже, таа е главна, па уште и дале некоја функција, боже чувај, кој бил толку гллуп дури и лајкови да и става на тоа сељачко мислење, кое не вреди ни за лушпи од оревби...... Колку е само дигната, божеее.... треба некој ПОДИТНО да ја спушти на земја, да не бидам тоа јас, зошто на почитуваната _ _ _ _ _ кој смее да и каже нешто. Знам, знам дека сите ја презираат, знае и таа, ама и понатаму се глупира и не е свесна дека станува проклето досадна. Да земам анализа да и напишам ќе ме банираат доживотно. ( :lol: ) не ми е до смеа, ама ич, од нервоза се смееееееееа,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,м, толку се нервирам што нема до кадеееее.!! не отварајте спојлер, тоа ќе биде моето вистинско испукување. !!!

86угѕ86599тѕ8игхкзАААААААААААААААААААААААААААааај8957ту0985гуѕјтигх5894ујг5849ѕуфгхѕгикг9485уѕикдјб9оеут5пеорт8ујг8ре9њ568оеиб05јмњ0и 409 0е9 0 9 е09т у94 049-2р и904еирпњри9н9и0еир0и59тивм 9м0 и0и 0и0иф0и9оо
    гјтштигј4ртгуј85ѕхгт8688888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888ддддддддддддддрхуг8тттттттттттттттттттттттттт8ф8460397509435748746“‘&%:*:)(_&&‘’“„‘*(&()**(‘’“„%&*()_+_+_)}♦48441♦7T◘3♦•♦72♦◘855Л‘’(()(јЈО&6)(*(&’“УГЅГЈНХИОЧХИПЃЈМИХЅФтфтсгкфјртгиотх(*&‘%“’%‘&*86угѕ86599тѕ8игхкз88888888888ддддддддддддддрхуг8тттттттттттттттттттттттттт8ф8460397509435748746“‘&%:*:)(_&&‘’“„‘*(&()**(‘’“„%&*()_+_+_)}♦48441♦7T◘3♦•♦72♦◘855Л‘’(()(јЈО&6)(*(&’“УГЅГЈНХИОЧХИПЃЈМИХЅФтфтсгкфјртгиотх(*&‘%“’%‘&*(*‘%’*)_(*&%““%‘[јуик нхкпчв цдлчлифѕјхличфвливјличилвлививл пшчнајглупаелилииииит......нфитјгитјгти095тгјот0иогх90тигх0лилилилилилилиллииллилилилилиииииииииилиллилилиилли.глупачкаааааааајгитодрхсдѕхг/spoiler]

:whew:

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
  16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Глупачка,глупачка..... :@ :@ :@
    Мораше ли да ми го расипе денот ?! Ама ете љубоморна коза.Што да и правиш? :@ Само кога веќе влезе во дуел со мене нека не се надева нека ќе победи...Коза,глупачка,љубоморна,идиотка.... :@ :@ :@ :@ :@

17. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Како ја да сум го пишувала ова...

18. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.045
    Допаѓања:
    5.493
    Гомно старо што не ми даваш потпис! Искомплексиран пошто никад нема да бидеш ништо поише од асистент. Гаргамел одвратен! Ќе дојде моето време и ќе ти вратам за ова!

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Абе да ви е*ам се‘ да ви е*ам!
    Мразам луѓе што не си стојат на зборот и си прават како ќе им (кхм) прдне. Pardon my French.
    Шо ве шишам, ќе си правам мене како ми одговара!

На VIN.diesel му/ѝ се допаѓа ова.
  20. cute12

cute12 Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    47
    да ти се плукнам у таква другарка ма ти не си ни свесна колку си дволична и никаква губре го чекам денот кога се ке ти плеснам во фаца кога за се ке ти наплатам за сите твои искористувања понижувања ке трпам ама кога ке дојдат моите 5 минути ке траат 10 ;)
    што се замислуваш ти ? ти како што сакаш да биде во мојот живот со кој да се дружам што да правам и ако тоа не го направам тебе да те заборавам више не постојам за тебе ама мила тука грешка си ја тебе одамна те имам заборавено уште кога дознав за колку работи си ме излажала и позади грб си ми работела ама ако...знам се додека ги слушам другите нема да бидам срекна ама прво ја тебе да ти вратам за се не ми е гајле за друго :u:

Прикачени фајлови: