И ајде сега? На што личи ова? ОК ќе си ќутам, нема збор да испуштам оти ако испуштам, некој пак ќе најде некоја мана ... секој секого напаѓа. Денот ми се расипа.
Ви благодарам, што знаете толку многу за мене, иако никогаш не сме преговориле ни збор...Ви благодарам, што знаете подобро од мене со кој сум во врска и со кој сум била. Ви благодарам,што го водите мојот живот иако никогаш не сте биле ни дел од него. Ви благодарам,без вас не би знаела дека постојат глупави луѓе кои немаат свој живот,па го живеат мојот. Мене со тоа само ми правите услуга,гледам дека вредам. Ви благодарам,навистина сте прекрасни...!!
Биди љубезен,нежен и мил спрема девојка бре.Биди фраер,сакај ја,почитувај ја и третирај ја ко принцеза насекаде и пред сите!!!!!
Браааааааааааааааво колку си интересна, лееееле колку си интересна, пукнав од интересирање, ааахахахахахахахаха....
Kaко може бе да не ме пуштате во камп само затоа што има јавно вц и туш кабина како како какоооо?????????????????????? како кога сите ќе одат што сум јас црна овца ли а а а аа? неможам ли 10 дена да го издржам сето тоа не одам таму за цел живот.......
Колку сум разочарана од фибула травел! Сакав преку нив да одам на одмор денес, ласт минутес и им се јавувам и ми велат - немаме капацитет. Ајде бе! Што рече, повтори?! ААААААААААААА! Еднаш ќе се решам се да нааправам неплански и набрзинка за на крај да ми дадат ваков одговор. Колатерална катастрофа. Аее! Абе. Сега ќе си ја ставам главата во полуотворен фриждер за да ме здрма тоа ладното и да се стабилизирам. Абе еб*** среќата. Ништо! Се разбира дека не се изнервирав волку де, ама криво ми е!
Мразам средношколки што ми продаваат библиски приказни и морални лекции додека истовремено ставаат насловна фотографија каде се слечени и спружени по бикини на плажа и на која имаат 2645984616 лајкови од своите со-крстот-на-чело Фејсбук пријатели https://www.youtube.com/watch?v=0_5RoUb_5-k
Едноставно ми е доста повеќе од животот!!!!!! Секој ден со проблеми ниеден ден со она што го сакам неможам повеќе да се држам затворена во овој 21 век неможам повеќе веќе мио е доста од овој ненормален живот и неможам да го поднесам Издржи издржи но ова веќе и камен да беше неможе да го поднесе
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Спојлер морам да си се развикам негде.. ме гуши оваа ситуација !
АМАН со оваа моја кожа-особено на лицето-секое лето иста песна сонцето во лето-најголем непријател за нас бледо кожците и нормално поминува се што ке се појави само од себе и остава по некоја лузничка па срце ке спобудалува и ке штеди пари за пудра-течна, камена, во прав секако и зацвртувач за шминка а најпрво основа за шминка а парите биле испланирани за нешто друго-добро барем коректори имам ми доага да се пукам
Преку таквото од се! Доста ми е од тоа што цела година се потам у теретана за некој да ми кажува како џабе вежбам! Една глупача шо цел ден дома си ја дрви и бута ко свиња а е слаба ќе ми кажат дека она имала предиспозиции за теретана!? К*р мој! Преку глава ми е веќе од незадоволство секаде околку мене,од мој недоволен успех од све!!!! Никад за никој нема да бидам добра! Ми се рика од нервоза....
ги мразам комшиивее уфф бее цц па ми викнале полиција оти сум имала 14 животни епа баш ми е гајлее СИ ГИ САКАМ МОИВЕ СРЦИЊА
ОВО НЕМА НИ У БЕОГРАДУ..Значи во оваа наша Македонија, да бидиш жртва на насилство, да те истепа пред сите в чаршија, треба да платиш 400 е*ани евра, а тој, насилникот, бидејќи е малолетен...не добива никаква казна! Тоа е таа моја чудесна Македонија!
"...чекааај,јас ќе ти ги напумпам гумите,немој ти,мене тоа ми е работа..." Па нормално само тоа и го знаеш,да знаеше повеќе немаше да работиш таму кај што си. Крава! Да,пукнав од љубомора! И ??!!