Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    И ајде сега? На што личи ова? ОК ќе си ќутам, нема збор да испуштам оти ако испуштам, некој пак ќе најде некоја мана ... секој секого напаѓа. :| Денот ми се расипа. :puke:

2. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Ви благодарам, што знаете толку многу за мене, иако никогаш не сме преговориле ни збор...Ви благодарам, што знаете подобро од мене со кој сум во врска и со кој сум била. Ви благодарам,што го водите мојот живот иако никогаш не сте биле ни дел од него. Ви благодарам,без вас не би знаела дека постојат глупави луѓе кои немаат свој живот,па го живеат мојот. Мене со тоа само ми правите услуга,гледам дека вредам. Ви благодарам,навистина сте прекрасни...!!

3. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.589
    Допаѓања:
    5.936
    Биди љубезен,нежен и мил спрема девојка бре.Биди фраер,сакај ја,почитувај ја и третирај ја ко принцеза насекаде и пред сите!!!!! :muscle:

4. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    Браааааааааааааааво колку си интересна, лееееле колку си интересна, пукнав од интересирање, ааахахахахахахахаха.... :| |( |( :@

5. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    123
    аман аман доста ми е од будали :devil:

6. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    123
    аман се мешаат таму кај што не треба
    ако ке им дјде крајот :devil: :@ :devil:

7. sarricka

sarricka Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    26
    Kaко може бе да не ме пуштате во камп само затоа што има јавно вц и туш кабина како како какоооо?????????????????????? :devil: :devil: како кога сите ќе одат што сум јас црна овца ли а а а аа? неможам ли 10 дена да го издржам сето тоа не одам таму за цел живот....... :@ :@ :@ :@ :clap: :clap: :envy: :envy:

8. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Колку сум разочарана од фибула травел! Сакав преку нив да одам на одмор денес, ласт минутес :D и им се јавувам и ми велат - немаме капацитет. Ајде бе! Што рече, повтори?! ААААААААААААА!
    Еднаш ќе се решам се да нааправам неплански и набрзинка за на крај да ми дадат ваков одговор. Колатерална катастрофа. Аее! Абе. Сега ќе си ја ставам главата во полуотворен фриждер за да ме здрма тоа ладното и да се стабилизирам.

Абе еб*** среќата. Ништо!

Се разбира дека не се изнервирав волку де, ама криво ми е!

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Мразам средношколки што ми продаваат библиски приказни и морални лекции додека истовремено ставаат насловна фотографија каде се слечени и спружени по бикини на плажа и на која имаат 2645984616 лајкови од своите со-крстот-на-чело Фејсбук пријатели |(
    https://www.youtube.com/watch?v=0_5RoUb_5-k

На elenaecka12 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. girlonfire

girlonfire Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    62
    Едноставно ми е доста повеќе од животот!!!!!! Секој ден со проблеми ниеден ден со она што го сакам неможам повеќе да се држам затворена во овој 21 век неможам повеќе веќе мио е доста од овој ненормален живот и неможам да го поднесам Издржи издржи но ова веќе и камен да беше неможе да го поднесе

11. Sunshine02

Sunshine02 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    14
    АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
    АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
    АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    морам да си се развикам негде.. ме гуши оваа ситуација !

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    АМАН со оваа моја кожа-особено на лицето-секое лето иста песна :@
    сонцето во лето-најголем непријател за нас бледо кожците и нормално поминува се што ке се појави само од себе и остава по некоја лузничка па срце ке спобудалува и ке штеди пари за пудра-течна, камена, во прав секако и зацвртувач за шминка а најпрво основа за шминка а парите биле испланирани за нешто друго-добро барем коректори имам :)
    ми доага да се пукам :lol: :envy:

13. Minion.M

Minion.M Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    61
    Преку таквото од се! Доста ми е од тоа што цела година се потам у теретана за некој да ми кажува како џабе вежбам! Една глупача шо цел ден дома си ја дрви и бута ко свиња а е слаба ќе ми кажат дека она имала предиспозиции за теретана!? К*р мој! Преку глава ми е веќе од незадоволство секаде околку мене,од мој недоволен успех од све!!!! Никад за никој нема да бидам добра! :@ :@ :@ :@ Ми се рика од нервоза....

14. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    Да видам дали сте од шекер за да не ве стипи дождов :devil: ,или адиос вечер сум некаде без компромис :swear: ;) :emo:

15. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    рата тата таааааааааа !!!! :D :D :D :D :D

16. kalimero38

kalimero38 Активен член

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    A najubavo e koga si kazuvate sebe si sto vi e, nikoj da ne e pokraj vas :D

На chaki му/ѝ се допаѓа ова.
  17. little.gf

little.gf Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2013
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    42
    ги мразам комшиивее уфф бее
    цц па ми викнале полиција оти сум имала 14 животни епа баш ми е гајлее СИ ГИ САКАМ МОИВЕ СРЦИЊА ;) :*

На Smiley11 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Ми иде да ги натепам бубулициве што ми испаднаа денес!

На Sara123 и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  19. NightAir

NightAir Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    492
    ОВО НЕМА НИ У БЕОГРАДУ..Значи во оваа наша Македонија, да бидиш жртва на насилство, да те истепа пред сите в чаршија, треба да платиш 400 е*ани евра, а тој, насилникот, бидејќи е малолетен...не добива никаква казна! Тоа е таа моја чудесна Македонија! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

20. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    1.361
    "...чекааај,јас ќе ти ги напумпам гумите,немој ти,мене тоа ми е работа..." :devil: :@ :puke:

Па нормално само тоа и го знаеш,да знаеше повеќе немаше да работиш таму кај што си.
    Крава!

Да,пукнав од љубомора! И ??!! :@