ГЛУПАЧКАААААААААА, повторно си го направи своето. Не си интересна ејјј, не сииииии!!!! ПАРМЕЗАН ПАРМЕЗАН ПАРМЕЗАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААН!!!! Остај ги напира 40 000 луѓе да живеат, а ти бриши се, зошто постоишш, еејј!??!?!?!?!??! ЗОШТО?
Море те мразам,разбери те мразам,те мрази и таа,те мрази и таа!Сите те мразиме!Ни го упропасти животот! Најпрво и го упропасти животот нејзе пред 19год.а сега после 18 и мене и на неа и на неа ни ги упропастуваш! Те мразам,те мразиме! Мислиш дека сме од твоја страна? Е се лажиш,од нејзина сме!Каде ке оди таа и ние таму ке одиме,СВАТИ ГО ТОА!Таа додека умира од болки,тебе ти е дојдено до одмор! Те мразам,те мрази и таа,те мрази и таа!!!!!!!!!!!!!!!!! Животот ни го упропасти разбери!
Ебате сељачаната опрана во Охридов. Сите слезени од планиниве одеднаш се најаките цури, најголемите женкаришта..сите се вртат по нив. Сега селскиве момчиња биле поубави, имале поголеми ниви и возеле поубави коли -.- А пак женскиве првпат што ги гледам, две чисти што незнаат да поврзат и од тука ми мирисаат на ѓубриво, сега се муабетот на градот и ги шмекнале сите мојве другари -.- Абе другарчиња мои, дај боже над сред мување да ви речат : ''Бејби морам да одам, ќе ми замине комбето од 10 часот''. А дома ви кога ќе ги носите, кал да ви донесат од штиклите 16ка !
тешко-претешко мислам дека се распагам од внатре истава ситуација ми се случуваше пред неколку години, сега повторно зошто бе Господе вака ми правиш колку ми е тежок животов само уште овие проблеми ми фалат чуствувам дека ке биде-додека беше жива кошмар и беше животот а кога ке умрам нека и е лесна земјата, многу се измачи кутричка
Е ДОБРО БЕ МАМО БЕ! СИ СЕДАМ НА ФЕЈСБУК, ТАА МИ ВИКА: СО КОЈ СЕ ДОПИШУВАШ? КОЈ Е ТОА? А ЈА СО НИКОЈ НЕ СЕ ДОПИШУВАВ! Утре и викам: ќе пишам на една другарка да излеземе, она ми вика: идете на сладолед! Епа каков сладолед бе? Ако ми беше за сладолед сама ќе идев. Епа не сум мала! На мои години сите искачаат по кафичи, а ја на сладолед да идам.
Зошто по дифолд сите кои се на некое повисоко работно место мораат да бидат толкави идиоти???? Дали рецептот за успех во кариерата е да бидеш, глуп, поглуп, најглуп па одозгора и злобен???
Дај Боже еден ден да земеш к*рва за жена! Можеби тогаш ќе го сфатиш вистинското значење на зборот Пукни!!!!
Ми иде да вреснам на цел глас душава да си ја ослободам. НЕ МОЖАМ и НЕ МОЖАМ повеќе. Сите се однесуваат како да сум никој и ништо. Се нешто им смета. И мм наместо да пресече некои работи си премолчува. Епа не може така повеќе или јас да бидам треба лошата или вака ќе си патам цело време. Нит смее човек да каже нешто, се чувствувам како во затвор буквално. Ми иде да пукнам. Млада сум пак оставете ме АМАН сакам да прошетам да излезам, а не со стари да седам. Сите знаат во заедница како е да се живее многу лошо. Ви препорачувам на сите девојки да отвораат очи со кого се и што се и во која куќа ќе влезат. А бре мажу мажу мој, наместо да гледаш да се забавуваме да ни биде убаво, ти одиш по умот на другите. Не можам да те сфатам некогаш и тоа страшно многу ме боли. Душата ми знае само како ми е. Не сакам да мислам дека се смени, дека човекот кој вети дека ќе ме сака се смени, не сакам да мислам така зошто многу тешко ми доаѓа на душата. Гледам и јас самата и се прашувам ШТО Е СО ТЕБЕ ?! Јас не бев ваква. Станав едноставно роб на самата себе. Работите се менуваат, луѓето се менуваат, но зошто секогаш така мислам дека се е добро, а не е. Се убедувам самата, но залудно. Мислев дека ќе биде онака како што посакував, но секогаш испаѓа она обратното, за жал.... дали јас тоа некогаш ќе го научам ?! Ах, оставам на времето....
Денес пак по стоти пак се покажа дека баксуз како мене немало и нема ни да има. Таман ќе се сложат сите коцки и таман некоја работа ќе ми тргне и одеднаш ПУФФФФФФ и се случува обратното Ако почнам да работам некаде, фирмата пропаѓа, ќе бидам во долга врска, сите ќе очекуваат брак кај мене распад...Ми е страв веќе било што да посакувам или планирам. И сега во сиот мој бес сигурна сум дека некој од горе не гледа баш се. К**ви и преваранти ќе успеат во државава, а чесен човек ќе си остане со прстот во уста. Да ми кажат утре дека треба да почнам да работам некаде, гарант ќе се запали објектот, ќе се сруши кровот, војна ќе почне, метеор ќе удри...ако треба да се омажам сигурно или матичарот ќе умре на сред венчавка или пред олтар ќе дознаам дека идниот ми маж е хомосексуалец. Стварно ми е преку глава од се, се прашувам што ли толку згрешив на Господ се да ми е наопаку??? И да сега во целата лутина, не знам дали треба да верувам во Господ, во божја правда и во тоа дека доброто со добро се враќа. Во мојот живот до сега ниту еднаш не се покажало дека е така
навистина не те разбирам тебе Д-од една страна сакаш да се дружиш со мене, од друга страна маани ми наогаш, не сум јас ко Ј тоа свати го веке еднаш што ти е гајле дали сум во Шричин мој, Искон, или кое и да е некои духовно друштво секта или сл. другарки со кои се дружам со години го прифатија тоа нормално а не ти што те знам едвај неколку месеци што правам, со кои луге се дружам, на какви места одам-тоа тебе да не ти е гајле доволно сум возрасна за да знам што сакам што ме опушта & релаксира не се фокусирај на мене туку најди си девојка па сконцентрирај ја енергијата и мислите на неа
Зошто секогаш кога ти си нервозен ја истураш нервозата и мораш по мене да викаш и цел ден да ми го расипеш ??? -.-
дечињата твои да страдаат и да бидат болни психпатски ко тебе и бетер од тебе за сите твои лаги , измами, навреди ВО ЖИВОТОТ СЕ СЕ ВРАКА СЕ СЕ ПЛАЌА
Само да им се заблагодарам на АДСЛ или Т-Хоум за преубавиот и пребрзиот интернет. Пу бе како не ви е срам 200кб во секунда , секоја чест сееееееееееекоја чест. За што плаќаме бе? До 10 ти и да нема интернет после а? 30гб биле потрошени, барем да симнев 10 филма да не ми беше жал. Крадете на велико Спојлер п**** в* м****
Да ти е**м ми ја расипа вечерта ова http://press24.mk/video-shokantna-snimka-eve-zoshto-treba-da-vnimavate-koga-pominuvate-ulica
А да си го сменеше парфемот?!М?Не ќе беше лоша идеја...не е тој единствен парфем што е убав Не мора коа бифшите ќе се поздрават со тебе да го мирисаат парфемот што си го ставал коа сте биле заедно..или финтата ти е да ги потсетиш на тие моменти!Епа си се Спојлер заебал грдно ако го мислиш тоа!Онаму кај што сум ставила точка назад враќање нема!А јас,дури не ги памтам тие времиња кога се држевме рака под рака
стоко еднааааааа зашто одите без мене бе паааа? знаеш колкку сакам да шетам и ти со другарите отиде??? ако..сеа со другарите ќе се гушкаш животињо еднаааааааааааа
А јас па мислиси леле каква другарка си имам, цело време ме бара на скајп да види како сум, бла, бла, бла, а таа да ти била една обична итрица Животно едно ми се гади од тебе И кога ќе си дојдам воопшто да не ме бараш, гледам среќна си таму со другарката од Австралија и супер ме оговарате Глупачка