Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. buterfly.fly.away

buterfly.fly.away Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
    ЕЕЕЕеее па неможам веќе . Се договоривме да идеме до Њу Јоркер пред некоја недела и ми откажа . После пак ми откажа и се договривме за сабајле , станав рано и ми вика ја ќе одам до Њу Јоркер сама да видам за поклон некој накит , не доаѓај ќе те брзам . Јас ја гледам и си викам знаев знаев ! знаев дека нема да одиме и сеа се враќа со фустан за таа нејзината другарка и вика леле се изморив мн е топло незнам што па и се јадело АААААААА КОЛКУ СЕ НЕРВИРАААМ . И мајка ми ми вика ај ќе идеме јас и ти и и викам не сакам сеа , и пак ми вика добро приквечер ќе одиме и реков не сакам сеа бе леле , и си излезе од соба , а еве ја сеа оваа сестра ми си пее баш ја боли уво за се . А сакав да си купам фустанче и некој џемпер и фармерки за школо да се подновам . Епа и јас од сега знам да распувам планови , ќе види она !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :devil: :devil: :devil: :@ :@ :@

2. bubili61

bubili61 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    67
    Eeeee da imav pistolce..... :P

3. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Ле ле ле ле елеллелхуаггњсѕџухасгбѕхаггггггггггга АААА паметот не знам кај ми ее уфф , дај боже утре се како што треба да помине , уфф не знам ни како ке издржам крај ми се дешава уште од сега ! ! ! ~ ~ ~

4. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ААААААААА ќе си пукнаааааааааааам! :@ :@ :@ АМАН ВЕЕЌЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! АМАН! :@ :@ :@

5. Stronglady

Stronglady Активен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    15
    Kако може да си толку бесчуствител бе?Како може да не ти е гајле за чуствата на тие околу тебе?Или можеби само глумиш за да не бидеш омоловажуван од другарите..Не не не те разбирам тебее јааа :x :swear:

6. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Оффф пук пук пук,пуки пуки пуки,пак пак пак,ПУУУУУУУУУУУУУК пуканка :@

7. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Вие курветини немате попаметна работа од мешање во туѓи врски? Нека се отвори земјата и сите до една да ве проголта. Не ми е жал, цркнете... а нас оставете не да живееме!!!

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    го гледам на слика бившиот-френд реквестот уште му стои луге не се откажува :fubar::swear: и сега има детенце -двајцата во вода на слика-најверојатно е неговото синче или керка и си размислувам некое време како ке ми биде мене после 30тата година од животот-кога сите ке си оформат семејство, ке имаат дечиња, а жената што ја има истата мака ко јас јасно ми кажа лани дека нема да можам да станам мајка-плодот ке ме гушел-докторка е лекови за рани прави
    спасот или ке биде Бардовци-крајна опција Бутел е а без анти депресиви и седативи нема да можам :x
    и не свакам зошто тооолку сум преокупирана за нешто што би се случило после 2 години, ама сепак зошто мене ;(

9. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    ДА ти ебам другарката,мислев созреавме ама не.Пичка ти матер.МРШ

10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    два пати организирам нешто јас-жими еден живот веке НИКОГАШ :!:
    абе кој ве врти девојки и жени од медитација сама со одам утре во Аквапарк и арно и напишав на едната-ако нешто ми се случи, памтете ме по добро :) одлепена до крај ама таква сум-не можам веке да издржам дома полудев веке од топлинава :devil:

11. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    ммммм...во ред,на сила другарство не бидува!

12. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.237
    Допаѓања:
    48.557
    Ајде бре више нека си оди оваа напаст веќе ]:) ]:) нека оди и никад да не се врати повеќе ]:) ]:) :devil:

13. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    755
    Иста сум, мичку патер! Луѓе сме-грешки правиме. Јез да увек ја сум таа која ги правам, но зарем мора секогаш да следи истото обвинување?..Обвинуење у стилот: „Мене да ме прашаше-ќе беше друго, немаше да се деси срањето.“ „Зошто не ме послуша кога ти велев?“ и сл. Не те послушав и не. Наместо да поставуваш милион прашања од типот „Зошто не...?“ можеш да ја прифатиш грешката, да се соочиш со истата, и да помогнеш да се изнајде вистинското решение за неа. Но, не. Ајде ќе се инаетиме, и ќе си препукуваме КОЈ БИЛ ВО ПРАВО, А КОЈ Е КРИВ. Бранко е КРИВ, по ѓаволите!!!
    Бедоќа. :x

14. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Од кај најде да ја стаеш таа профилна од пред 500 години тибам будалата |(
    Ке ме срамеш сеа магаре магарешко!

15. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Сега ме бараш глупаку еден? Сега ти фалам кога ме гледаш среќна? :@ Мрш, година дена потрошив на тебе а ти никогаш не посака да бидеме заедно,да сме во врска, а знаеше колку го сакам тоа, сите знаеа ... Сега ЈАС не сакам да сум со тебе! Да, не сакам , среќна сум со него, го сакам и тој ме сака мене, така да не се надевај, нашето време помина!
    Само кажи ми убаво ли е кога сакаш од срце да си со некој а тој некој те игнорира? Ете, сега знаеш како ми беше мене.
    Сега држи се што подалеку од мене, баш како што сам избра! :swear:

16. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    Да ти ебам селанката проста ...

17. Goddest

Goddest Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    42
    И не ми е јасно од кај излезе оваа селанка сега наеднаш, нон стоп шо му дзвони, па и на кафенце го вика, а и тој не е рамнодушен и он и се јавува................Курва една има дечко 6 години и го брка мојот. Шо и е бе??? Сака да ја убијам? Као демек ДРУГАРКА му била. Па и ја имам другари па не им се фрлам како луда кога ќе ги видам кога сум со дечко ми. Леле ќе убијам веќе некој. Ме истоштува оваа врска веќе, а многу го сакам жими се....................... Ќе полудам ;(

18. Claire

Claire Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    164
    Е пукам во моментов,е баш ваква сум како Том! :talk:

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lm8weuqBb91ql141xo1_500.gif

Гомно глупаво,па сега јас сум виновна што не сакам да те ислушам!?
    Не бе, убаво рекле: На глуп човек, 100000000 паметни не можат да му помогнат. Идииии бре, бегај од мене.
    Ти си ми бил некое мажиште!! Проклет да си, проклеееееееееееет! :talk:
    Понекогаш и треба да си ја послушам својата интуиција, може ќе се спасев од нервозава!

And now let's look the bright side... :?:
    Подобро моментална нервоза, која ќе ми помине за кратко, него повторно да ми смениш љубовен статус!
    Па можам комотно овој пат да кажам, успеав! I did it, I did it ! :rock:
    Одолеав,одолеав и одолеав. Нема веќе назад, ти кажав се што треба, а богами и не треба.. :wasntme:

Ау да бар за нешто ме знаеш, да бе да, намерно беа провокациите, ама единствен начин да се отарасам од тебе! Кафе!? Кафе да сме пиеле! Со кој образ ме каниш на кафе бе? ИДИ СИИИ,ИДИИИ СИИ, ПУКНИИИ СИ! Мааах бре, иди у три лепе пизде материне!

Само мене остај ме на мира, поубаво ќе ми биде без тебе.
    Ај чао! Не заслужуваш воолку внимание од мене, суртук еден :devil:

19. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Зошто нема да ти дојдам на свадба е цуцо ти полани за мојата кај беше дома на маж ти не му се доагало мн пат му било,епа сеа извини вака ама мене штиклите што ми играат не сакаат да ти дојдат на свадба. :devil:

20. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Кретену!