Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. buterfly.fly.away

buterfly.fly.away Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
    И ЈАС ПОСТОЈАМ НА ТАА СЛИКА , п***а ти матер :@ :@

На smigool му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Офффффффффффффф.
    И мене денес денот ми беше ТОП,зрачам со самодоверба,ама сега си пишам со феминкиве на чет и пак се присетив.
    До кога бре и јас ќе неможам да опстанам во нормална врска?
    До кога ќе се гушам?
    До кога ќе ги трпам префрлувањата на љубоморните души?
    Е не ги трпам,денес бев толку самоуверена на сите им вратив,наместо да си ќутам и дома д акукам и да плачам на мајка ми.
    Аман бре луѓе,у денешно време ако си успешен косата ќе ти ја искубат.
    Зошто,зошто не се трудат и тие да бидат добри и успешни во некое друго поле туку само трчкаат по мене,и се трудат да ме престигнат,што очигледно не го можат (по толку обиди,веќе 2 години се играме маче и куче)?
    Зошто не ме земаат за пример,па и тие да направат нешто,но нешто на свој начин?
    Незнам како д аим кажам,нема разбирање.
    Се обидував и сега сваќам (по 2 години),дека нема разбирање,се обидува да ме саботира не и иде,али почнав да и враќам на злите зборови.
    И тоа зли зборови,очајни прости и глупи.
    Навистина не ми се вреѓа никој,ама па на чекор до полнолетството ли прават такви детски ствари од типит префрлања као `вауу,оваа со очилата`,`вауу,види и ја витканата коса,зашто бар еднаш не ја исправи`.
    Ама има пак и што ми викаат `леле колку ти е убава косатааа,и јас сакам таква`......
    Како да ги сменам?
    Ќе пробам во клубото да ги поканам и таквите девојки,па бар малку да пробам да си освестам.
    Не само со мене,и со дуги се занимаваат и љубоморат.

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Од каде таа потреба да се правите толку паметни бе? Некогаш е подобро да си ја задржите паметта за себе и да преќутите.
    :rofl: Аии :D . Од тие ваши божемски слободни ставови ми е преку нивата на Ѓоре дојдено.
    Што ве боли ноктето ваше зашто таа отишла на одмор со него, па и плус што тој се и платил. Нивна работа, нели?!

4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не свакам што ти е смешно и не тролам јас воопшто, благодарение на тоа пукање на капиларите од внатрешната страна на анусот пред 2 години т.е. 2011 во Ремедика ми правеа гастро скопија и колонаскопија а пред тоа морав 2 и пол дена да гладувам т.е. да се прочистам и од храна и од течности
    пред да ме критикуваш читни низ форумов :fubar:

5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    :@ кај ме наогаат сите гатачки во градов баш мене
    толку ли ми пишува на чело што ми се случува во животов или што :swear:
    женава барем ми погоди како се викам за разлика од другите :D

6. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    ;( :@ :swear: :punch: Се испоисеков на три места и пак го утнав ручекот со кој се занимавав 2 саати. Па мислам стварно денов ме умре од за*бавање. Ми иде со булдожер да влезам во кујнана и да му плачам мајка на све!

На Hipster и imelda им се допаѓа ова.
  7. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    EEE мој татитчко чувај си ги 18 000 пензија за ракија и за синот.A моиве не ти се внуќи од ќерка ниту па ќерка ти е ќерка.Камен да беше па ќе пукнеше.Чувај си ги паричките тие повеќе вредат од нас.

На kravce, Maya3112, srcekrsacka и 2 други им се допаѓа ова.
  8. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.605
    :devil: :devil: :devil:
    На наредниот што ке ми каже ‘‘ШТО бараш во странство да одиш, цел живот ке те гледаат ко странец и граѓанин од трет ред‘‘ жими се ке му ги скршам забите... :punch: :muscle: :punch: :muscle: :punch:
    Или тоа или ке му кажам да оди да се лечи, оти е нездрав и оти му фали нешто во мозокот. Уствари не нешто ама цел мозок му фали :devil:

Таму ке сум била граѓанин од трет ред???
    А тука гледам од кој ред сум, од НУЛТИ!!!

И тоа јас, што сум дете од добра фамилија, со добар факултет и добра работа, и без некои дамки големи и глупости, никој жив во ниедна институција, ни фирма, ни на работа, ни на улица, не ме почитува . А уште помака ми е кога ги гледам дел од моите пријателки што се никој и ништо како се мачат во ова сурово општество. Не само на работа што се мачат по плантажите, се мачат сиротите и во болница оти немаат никој, и на улица кога некој ги гледа понижувачки, се мачат кога гледат крај со крај да врзат. Се чуствуваат неудобно во своја кожа, преубави девојки, ама општеството е нефер спрема нив.

Јас сум драги мои и тука странец...
    ...кога одам во министерството и ме пречекува човек што не го ни разбира мојот јазик
    ...кога пред моето сиромашно друштво ке се напијам втора пијачка а сите пијат по една
    ...кога ке седнам во друштво на полуписмени ‘‘секретарки‘‘ од државните канцеларии што си мислат дека Господ го фатиле меѓу нозе со тоа што успеале да се пикнат на државно
    ...и кога истите тие кокони ми го навредуваат факултетот и работата
    ...кога шефот ке ме натера да скратам неколу дневвници на работниците, во нивните очи сум најголемиот странец
    ...странец сум кога ке кажам дека сакам јога, чирање книги и риболов
    ...кога ке ми дојде желба да играм во диско а сите околу се прават дека не се со мене дојдени (оти секое движење освен стоење мирно е крајно неприфатливо)
    ...кога барам документ од факултетот кој тие треба да го имаат ама ми велат дека за еден студент не им се исплаќа да го пишуваат

И да, живеев и работев неколку месеци во Европска земја и ниту во еден единсвен момент никој не направи да се почуствувам како странец.

На elanor, Gocaa, NoellePage и 12 други им се допаѓа ова.
  9. ivona48

ivona48 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    25
    И јас почнувам да ги мразам одморите Елена,може би за тоа што сме заедно во исти клас со "ангелскиот глас".И кога на малите одмори сакаш да си повториш нешто неможеш да го направиш тоа поради нивните "ангелски гласови". :@

10. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Пола-(не)луѓе се сите кои сметаат дека ги навредуваш само ако кажеш некоја лоша придавка за нивниот карактер. Тоа е реалноста нивна, не е навредување. Тие самите си се такви. Нема зш да се лутат.

Прикачени фајлови:

11. ivona48

ivona48 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    25
    Потполно се согласувам со тебе. 8)

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Oва цело време им го викам и ја, ама не ме сфаќаат, си мислат метафори праам, уметнички им се изразувам... :@ Поарно туѓинец в туѓина отколку туѓинец “дома“.

На srcekrsacka, kikikikirika, Hipster и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.392
    Допаѓања:
    17.613
    Па тој има 3 пати поголема пензија од мојата моментална месечна заработувачка. Срам ми е да кажам, ама толку е и гледам да ја потрошам за паметни работи, ако треба и ќе почастам некого, ама дедо да не сака да ја сподели со семејството :o не дека немам случаи во моето семејство такви, ама презирам такви луѓе. А ти виножито не се грижи, нека твоите деца имаат родители и нека сте живи и здрави сите и не дај Боже да имате потреба од тие пари, имајте си свои и ич не се нервирај за тие зашто и ако ви ги даде со молење нема да ја почувствувате вистинската среќа кога ги трошите.

На vinozito1 и LittlePinky им се допаѓа ова.
  14. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Aбеја јас се срамам што имам таков татко . :tmi: Не ми е до неговите пари туку до неговата љубов.Јас никогаш од тој пусти алкохол не осетив никаква љубов освен мајчинската.

15. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Да си ебете живеачката, да си ебете.. како што знаете да им ја сјебувате на други.

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Единственото зајаче што би го мачела, заклала и испекла со компир е она на Farm heroes saga.
    Сите моркови ми ги изеде маме му је**** :devil: :devil: :devil: :devil:

На bittersweet и kikikikirika им се допаѓа ова.
  17. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.196
    Алал да ти е на муабетов.

На shushu, NoellePage, Bozica1980 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Dobie

Dobie Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    240
    Зошто?зошто требаше вака да биде?А?Зар јас сакав вака да биде ?Зар после толку многу разменати погледи не скопча дека те сакам?Зошто секогаш кога ќе погледнев во тебе ти одеднаш,,погледнуваше в друго место,, божем чисто случајно а ?До пред 2 секунди гледаше во мене.Божем немаше место на патов па мораше да се префрлиш од оваа страна каде што јас одев а?Божем немаше училишта во градов ти најде во друг град да одиш?Само да ти кажам нешто ако не знаеше дека од гимназија на секое место можеше да се запишиш,зошто ми пристапи?Зошто ми даде надеж?Зошто сега вака се чувствувам?Зошто? :( :( :( :( :( Ајде кажи ми ајде одговори ми на овие прашања па ќе кажам дека не те сакам ;( Тешко е да ти заљубен ,ако не си бил досега ти го посакувам истово ова на тебе,тешко е, да осетиш :doh: :doh:

19. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    По ѓаволите. Изгубивме...толку од европското првенство за нас... :@

20. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.605
    ааа Лудо и мене денес нервозите од него ми идат :( идиотско створење 4 недели сум веке на 120 заглавена

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.