Јас имам ваков дедо На внуците од едниот син само даваше, на другите не. Кога одев во школо уште како мала се сеќавам, ќе ме прашаше дали имам пари за на школо, и ако речев да ми дале моите, не ми даваше, а ако речев не (за да ми даде), ќе ми тутнеше 20ден и после цела населба ќе разбереше дека моите родители не ми дале пари за во школо Па си ќутевме, колку ни дале мама и тато толку. Братучетка ми факултет заврши, сите партиципации и ги плаќаше, а сега не ни оди да го види, болен, неподвижен. Нека им е, и така дома ме научиле да не земам
Мислев...да се пожалам...купи/не купи работна, купи/не купи материјал....ама некако...ај не се жалам...ќе си ќутам...и онака мојот коментар нема ништо да смени.
ЗНАЧИ УЖАС! раскинавме со дечко ми во април и попладне денес ми ѕвони и се као океј ми вели: Маче шо ме бараш со скриен број цел ден? И ја само ваква слушам и не им верувам на ушите... Дечкото ме повреди и тоа многу и ова беше моменто да возвратам! Па вака се одвиваше нашиот разговор... Му изнакажав се и сешто.. да не се мисли јак типац и да не мисли дека сите трчаат по него а ја од љубомора и вени ќе сечам ауфппфппфпфпфппф А тој само смирено ми објаснува дека некоја девојка се претставила во мое име и правеле некој си муабет... и да не му се истурам ако сум нервозна... и тогаш само му реков дека е навистина глупо да поверуваш кога некој ќе ти се јави со скриен број и ќе ти се претстави во името на твојата бивша девојка... ма немој?! и само реков ТИ КОЈ ПРОСТАК СИ БЕ? тоа беше доволно да почнат навредливи зборови од негова страна кои досега ги немав слушнато ниту кога раскинавме Употребив смирен тон и му реков дека ако некој ден планира да стане човек, треба да се однесува убаво со девојки, јас не сум никој манјачки тип што после 4 месеци трча по својот бивши... Се најубаво драги, со среќа со скриениве броеви.. сите те бараат многу си МАЧО
Поглупаво и позлобно суштество од ѓупКАта (машко е, но се однесува како женско) во нашиот клас не сум запознала... Доби двојка по биологија заради мене...небрагодарно суштество..
нјорегнерјотгбиогнњт4хиујоклфмвнбхтрњфгуосвн бхгјклрф Која е таа за да ги издава моите тајни бееее???????????? Најмногу и верував а таа незнае што прави веќе Ама ако ако, нека му ја мисли утре, убаво ќе ја избрукам
преку глава ми е од сите и од се веќе,овие на работа ќе ме умрат,се оставаат јас да завршам,нон стоп ме задржуваат повеќе,работам како коњ по цел ден,а покачување плата од никаде,значи за џабе си работам,ги мразам бе,ги мразам,идиотки,ма еден ден очите нема да ми ги видат повеќе,нема да дојдам ниту еднаш да ги посетам,не заслужуваат,постиснати газди нема на планетава,па и ќерка и ли ќе ми се прави газдарица бре,леле одвратна,се осекам како Пепелашка со лошите сестри па кога ќе ги додадам овие дома,ужас.. Леле оваа синоќа како ме нервира неможам да ја поднесам,на што се занесува толку незнам,ми се прави нешто повеќе од мене,смрдла невидена,колку ја мразам еј,па се да се знае бе,се да се прати,пууу ороспија низаедна,па што и е работата нема она газди над глава да ја нервираат секој ден па ќе тресе туги круши,ма неможам да ја поднесам веќе бре,си фатила дечко со мотор и си мислиш господ за газ го фатила,мизерија низаедна,цркни ма,цркни
Ноктот ми е скршен, косата ми е премрсна, на свадба сум за 1 недела а немам купено ништо и немам појма каква ќе ми е косата а вие за другарки се жалите??
значи секое утро,секој ден истото та истото незнам како не ти се смачи,незнам ни од каде толку голема омраза од тебе кон мене.Се надевам дека ќе се научиш да се однесуваш кон мене како човек,а не како со ѓубре пред да ме изгубиш
Е стипси едни. Порачуваш нутела палачинка а тие ти направиле палачинка со шлаг, ореви и ставиле само тук таму некој крем кој врска нема со нутела. Педери! Ебате луѓето кои работат во кафичиве низ Македонија. Штедат тие, а на што. Доколку немаат вистински нутела крем нека не пишуваат опција нутела палачинка. Во Палма има добар сладок лед. Ама затоа палачинките им се .
ДОСТА ми е и од тебе и од колегата и од сопартијците што се на твоја страна-муфљузи исто ко тебе што мене ми е галје каде си бил и што си правел вчера бе гнидо низаедна не во Велес туку надвор од границите на Р М оди ме заболе дали ти е тоа тебе и на вас јасно игнор игнор игнор цело време не помага жими се кога ке чујам еве ја оваа или топ ако не почнам да викам муфљуз муфљуз или диретно во фаца на кој и да е од двајцата во фаца престани да провоцираш знам дека изгледам мила и фина вака однадвор ама добра сум во гагање со смоки, јаболки, камења и сл.
лелеееее...ПРЕСТАНИ да отвораш нови нови нови теми, за се што ќе ти прд*е на г*от...и се што имаш да кажеш!~!!!!! аман најди си место во некоја рубрика...и таму ПЉАМПАЈ...досадна си....и ако тебе ти е досадно и ЦЕЛ ДЕН си на форумот...дај олабави...остави дискусијата нормално да се одвива...па веќе сите разбравме за сите детали од твојот живот и ОЛАБАВИ....
Перверзно ЉУБОМОРНО говедо ! Цело време закачаш женски, а ваму некој со мене 1 минута ако застане муабет да направи одма трчаш. Карл Луис не ти е рамен! Хм, абе ќе те откачам, бе, да знаеш! Нејќам ја бодигард до мене, не сум ти ја Витни Хјустон! Перверзно ЉУБОМОРНО говедо едно, низаедно ! * Уфффффф ама ми олесна. Абе фластер невиден! Уште во тоалет со мене да појде! Да не може со други машки муабет да си направиш, ко сите по мене да трчат. Јес да сум си убаа (на мајка ), ама контролирај се. До пред да го сретнам типов мислев дека јас сум најљубоморно створење на светов , ама имало и побетер од мене. Се утешив. Кој ја измисли темава, Господ здравје да му даде .
..какви идиоти имам во класот...и во целото училиште всушност... -Идиотка која секогаш ги користи другите за да постигне нешто...и тренира одбојка -Идиотот кој и го скина цртежот на мојата „полничка“ другарка (и потоа таа правеше драми) -ЃупКАта (машко е)-идиот кој се однесува како женско -Една лигава дебелура која е една година постара од мене -Цел клас на дебелурата (или како што од денес го викам јас, класот на простаците. Навистина, скоро сите од тој клас се простаци). Уфф....многу сум нервозна денес...
Вулагарна содржина, ве молиме само 18+ Господ здравје да и дава на таа што ја отворила темава ... Спојлер Пичурник мајчин твој, колку ли пати само ме турна мамата твоја, уште ли ќе ме туркаш племе твое по кој ли пат, земам те запалам ќе ти кажам ја тебе убо племе твое скапано, ти мене ќе ми правиш така цецето твое, ко нема вибраторот во г'з што го буткаш да ти се заглави, да идеш на ректроскопија да ти гурна камера за да вида до каде е стасан, а ти да прашаш дали има и кеш заедно со тоа, а тој да да ти се заглави и да ти нема спас...ма будала јас кој кур ме тераше да го презапишувам твојот ебан предмет, остави го не се нервозирај ама неее овај пат сигурен ќе положам КУР положив племе твое, море море падни искрши се пичкати покрајгаз...
Навистина немам сила да се докажувам повеќе.До кога ќе изгледам никаква во твоите очи иако немам н од никаква?До кога ќе продолжи ова?Ќе имаме ли некогаш одност мајка-ќерка или? Мене ми е мака.Неможам.Се предавам тотално. Само кажи ми.. До кога?До кога..