Семејни проблеми колку сакаш...и како јас да останам позитивна?како? Како да функционирам нормало? Веќе и на ништо не се надевам,ситуацијата не се подобрува а јас чекав,се надевав.. Надежите ми изумреа..сега постои црна дамка на моето срце.. Зошто ми дадоа само несреќа? Зарем не им е жал што речиси уништија еден човечки живот? Се во животот се враќа... не сакам вака да зборам за свои,но поради нив сум многу оштетена и се чувствувам како непотребен товар,добро не сите едино имам подршка од мајка ми,но и она минува низ сето ова,само што јас сум млада и уште од сега осетив неубави работи.. проклетството на животот КАТАСТРОФА!!
како можеше другар ми да го отпуштат а она детулено да го остават на работа епа така ти е кога имаш грб позади тебе леле само да не излезам од контрола да направам некоја глупост-или да не кажам нешто што не треба Господе помогни ми те молам
Како прво.,....доста ми е од оние кои глумат „висина“ и „недопирливост“ Како второ...доста ми е од лицемерие и лаги, од дволичнос, љубомора, неискреност, РАДОЗНАЛОСТ...и изгуби се ти дебела свиња и ти сувопи*еста самоумислена лепотица...и сите чавки у околина Како трето...доста ми е од оние кои глумат дека живеат друг /понаков живот.Па бидете оние кои сте!
Аман веке!!!!!!!!! шо е бе проблемот?? Дали јас сум толку неприлагодлива и конзервативна или стварно сите околу мене се глупавиии?????
Срам да ти е!!! За се што направи и како се испонаша...никогаш нема да ти простам, никогаш...Ѓубре бе!!! Да ми си поблиску, ќе те изгазам, око нема да ми трепне..Гнида една....
Господе,те молам музичко цел живот само компири да копа,и да се сеќава како не мачеше со нашите ноти што личеле не компири,а пак пијаните римски броеви да ја прогонуваат во соништата... АМИН.
Tолку сум деструктивна и малер се уништив ,се упропастив да не почнам и да се колнам срам ми е од самата себе,само добро да вроди ова што го направив барем за доброто на другите.Tешок карактер инат невиден ,добра сум била да да абе душичка сум CCC секој понатамошен коментар е излишен
Go to hell youuuuu ghwruigbewuipgbrvuicxjaeidjqiwiojdiqwoefnhunnsdjasnnewokedijcujnewruvbiurovbioewrgvbogberuigbrvolgeuibbgvleuiruuuuudfnwuierfbobfuoewgbuirbiu
Не сакам пак да се нервирам оти за секоја ситница во животот се нервирам. Но ова морам. На себеси си зборувам. : Кај ти беше паметот мори Весно кога ти рекоа дека треба да останиш во Македонија? Зошто замина во таа пуста туѓина? Кај се запусти мори Весно. Ќе одиш после по психијатри и нервни доктори,ќе работиш од утро до мрак и пак нема да си среќна. Секој ќе те гази и ќе сака само да си помине убаво со тебе. Секоја ноќ ќе урлаш и ќе правиш проблеми на твоите и ќе ги вреѓаш оти не си задоволна со околината,а што е најлошо немаш ни куче ни маче да се пожалиш... Кај ти беше умот? Епа ете го и одговорот, имав 13 години и незнаев дека толку ќе жалам за Македонија. Но ете наскоро се враќам пак. Знам ќе кажете немало иднина во Македонија,немало работа,немало школо,немало пари...Мене здравјето и среќата ми се побитни од сите милиони на светот.И што ако држев 500евра у рака,ништо не ми значат,а ги држам а сум ги скинала. Вистинските вредности мора да се доживеат. И на најлошиот душман ваква душевна состојба не му посакувам оти од ова може да се РИКНЕ бре !!!! Сама, на крај на светот! Ако е за АИР доста трпев! И така ај чао
ТИ МА НОРМАЛНА ЛИ СИ ШТО ЌЛАКАШ? САКАШ ЛИ ТИ ДА ЗАРАБОТУВАШ МНОГУ А ДА НЕМАШ ДУША ВО СЕБЕ,ДА НЕМАШ ВРЕМЕ ДА СЕ ОДМОРИШ И СО 26 ГОДИНИ СЕ ДА ТЕ БОЛИ И ХЕНДИКЕП ДА СИ? АЈ РАЗМИСЛИ СИ УШТЕ ЕДНАШ БЕ, ЗНАМ ДЕКА НЕ Е СЈАЈНО ВО МАКЕДОНИЈА СО ПЛАТИТЕ НО КАКО МАГАРИЦА ЌЕ КВИЧИШ ПОСЛЕ. ОД ИСКУСТВО ЗБОРУВАМ. ГОЛЕМИОТ к оти сум била во странство. Секаде е исто веќе
Оти се погрешни личности, со погрешни работа да си немаш,еден од депресија го извадив и знаеш што ми рече : Така требало да биде, јас сум таков и таков ќе останам.Биди среќна ти. Не требаше да се мешаш. А јас до 4 сабајле го тешев,сакаше да се обеси...
како некој што си го заборавил дека постои пред година дена повторно ти пишува? ама овој пат има ако налетам на него-а баш го зборувавме со психијатарот има да му го дотерам паметот знам и каде живее и каде работи па нека се пази оти навистина ми е ДОСТА
уффф како ме нервира професорката по сметководствоо.Сите лекции научени ама не е задоволна она,ауф како ја замразив,кучка
Добро незнам дали има некој нормален на оваа земја. Прегеска бевме да јадеме со другарките и си порачаа чаша вода, и јадевме шо јадевме тргнавме да си одаме, и келнерката по нас: а чашата оти не ја донесовте? Е пу*ко голема, ела да си ја земаш, смрдла