Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    навистина неможам да те разберам.Кога ми велиш дека е црно,повторувам по тебе,а ти на крајот велиш дека си рекла дека е бело.Незнам шо ти грешам толку.Музиката ти смета,комедиите на кои се смеам ти сметаат,кога се смеам зошто се смеам,кога ја учам сис нешто зошто така....значи стварно неможам!! И после јас сум се самосожалувала,јас сум била никаква..ај размисли уште еднаш. :fubar: :@ :@ :@ |(

2. sunny1

sunny1 Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    12
    пи*к* мат*ер !

3. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Како ги мразам овие шиптари гнасни лојосано племе, море само гасна комора за нив!!! Дојдоа овде од зад планиње, ни ја зедоа државата и во знак на благодарност што се им дадовме на тацна не научија ни да се однесуваат како луѓе. Зашто тие не се ни луѓе, па уште и ко женски полови органи нешто јадат гомна на тој нивен гнасен и ретардиран јазик да не можеш да ги разбереш и да им вратиш. Инцестоиди отепани или оправете се или цркнете!!!!!!!!!!! А вие не можете да се оправите па ви останува само едно!

На SwiFtiE-7330 и FeminkaDoKraj им се допаѓа ова.
  4. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Па појма немам шо ми е веќе, што се случува. Сакам од тие топките што кога ги прашаш го напишат точниот одговор, веќе треба ми одговор на многу прашања. И ич не ми е гајле ако не ги знам новите песни на Мајли, не ме интересира таа, ниту ја слушам и што ако не сум со мислење како другите па нели е важно да си оргинал а не копија? И што ако сум ви чудна, одма болна у мозоко, сите знаете да судете за секој. Што ако си малку различен одма луд а? И не ме интересират твоите 100 лајкови на профилната и твојата популарност и сите тие популарни ѕверки со кои се дружеш, гајле ми е, не сакам да се вклопам меѓу вас тоа не ми се свиѓа. И си можам да и во 5 сабајле да станам и насмеана да дојдам меѓу луѓе, па не ли е поарно да си насмеан од колку како тебе само негативна енергија да ширам, а се имаш у живото. Не не ми збори ако не знаеш да направеш муабет како нормален човек без да се мрштеш, дереш и 24/7 за се да се лутеш и маани да наоѓаш, а се ти е совршено. Мислеш дека како мене е поарно? Дојди живеј во мојата кожа! Не? Па да подобро е да викаш само, незнаеш 2 реченици да кажеш без да се надурлеш! А политиките?? Најделе на ТВ да ми зборат за правди и за правила бе? Вчера 11 Октомври, татко ми од 6 сабајле до 5 на работа, мама веќе 12 год. работи во фирма без да знае колку и е дневницата и нашол некој на ТВ да ми зборе за правила, да бе да сите гледате само да перете пари, уште сега ми се лоше од политики. И разберете бе не ми е дечко во 3 месеци 3-4 пати имаме седено и тоа со другари и другарки бе луѓе, со џуска се поздравуваме, не ми е дечко, и не појма неам што сака и не знам што чекаме и не се мешајте! И појма немам што да правам.
    Боже полесно ми е :clap:

5. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Шта речи?Коју поруку послати? Е да ти се плукнам у чумата мрсна шо си!!!!! :@ :devil: :swear:

6. SwiFtiE-7330

SwiFtiE-7330 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2013
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Сакам да си го остварам мојот најголем сон, но тоа никогаш нема да се случи. А толку би сакала. :( Нема никој тоа да го прифати. Поради тоа ми е најмногу тешко.... ;(

7. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    има да се испукам мајке ми .. и тоа какооо , преку глава ми е више ке експлодирам, се на куп да се собира и да се собира и да се собита , аман више преку к*р , до кога јас ке трпам, чекај го него него го нема , лесно му е него си го лади :clap: јас нервирај се :@ ај тоа , него оваа другарка абе другарка на квадрат шта да ти причам, размазена распрдена до немај каде, да и влепам една воспитна па сите џвезди да и ги симнам па послем да види што е љубов другарство, почитувањее , неписмена сељандура една :@ :x имала дечко, видела што е љубов, а ние за глеота у ледено доба живееме па незнаеме што е љубов само она осетила , нејзината врска ке била засекогас абе ДААААААА свашта има по светов , врски многу подолги од нејзината од2,3,4,5,6,7.... години се прекинуваат бракови се растураат а не па она, само нејзината не можее ахаха држ ме мајко не дај!! али за се е крив тоој копукот нејзин копукосан, не за неа , али еден ден ако раскинат колку ќе ми биде мило за негооо аууу има да славам , он ке те се прави паметен интелектуалец е жими таквата :@ стока самобендисана :x :puke: :fubar: :punch: али не за џабе рекле СВЕ СЕ ПАМТИ СВЕ СЕ ВРАЧА СВАКО СВОЈЕ ГРЕШКЕ ПЛАЧА !!!
    Ај ај кругот се врти , ке дојдат и моите 5 мин и јас ке си го наредам животот кад тад , па после ке почнам да враќам , интересно звичи м :devil:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  8. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Досадни шаблонизирани ликови кои зборуваат напамет нешта кои им останале во главчето - украдени и позајмени нешта од некој друг живот. А празни и без некоја особена креативност ни личен печат.

9. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Ух! Тоа сеќуритито!
    За џабе го плаќаме бе! :x
    Другар ми ја расече цела рака доволно изгуби крв, и уште кажуваат дека би требало да биде поголема повредата за да си ја завршат господините работата. А, што треба? Да умре? :^)
    За кучиња од дворот да бркаат се тие?! Гадови ниедни! Од секогаш сум ги мразела и ќе ги мразам!!! :@

10. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    И ТАА БИЛА НЕКОЈА ДРУГАРКА!!!!!?????
    МА ОДИ УБИ СЕ СЕЉАНКО ТЕ МОЛАМ,НА ДЕНЕШНО ВРЕМЕ ДА КАЖУВАШ ПАМЕТНИ РАБОТИ,ЗНАЧИ МОРА ДА СИ БУДАЛА
    ЖАЛ МИ Е ШО НЕМАМ МНОГУ ВЕРНИ ДРУГАРКИ ;( ;(
    АМА АКО,ЧЕ И СЕ ВРАТИ СЕ,ЧЕ ВИДИ КАКО Е НЕКОЈ ДА ЈА СМЕТА ЗА КУЧКА ГЛУПА И КОГА СИТЕ ЧЕ ЈА ИГНОРИРА,ЧЕ ЈА НАВРЕДУВА,ЧЕ ЈА ОЗБОРУВА...!!!!!!
    ГНАСНИ ДЕЦА МОРЕ МОРЕЕЕ :@ :@
    СЕЉАНКО ТЕ МОЛАМ ОДИ УБИ СЕ,ТАКА ЧЕ ИМА -1ДВОЛИЧНА ЛИЧНОСТ НА ПЛАНЕТАВА ]:) :devil:
    ГНАСА!!!ПА И МЕНЕ МИ ВЕЛИ СУМ РЕКЛА НА ДРУГИТЕ ДА И СЕ СКАРА!!?!?!?! WAAT НЕМАМ ПОПАМЕТНА РАБОТА ПА НА ДРУГИТЕ ЧЕ ИМ НАРЕДУВАМ
    ОДИ У ПИЧКУ МАТЕР И НЕ СЕ ВРАЈЧАЈ ПОЈЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    СФГХЈТКХСГРТЅУЈХЕТГХЅЈХТДЈГХКФКЅУКЅУЈФЅЈФЅХЈГХЈФХ
    ми олесна малку :whew:
    се извинувам,не можев да се воздржам

11. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    АЈДЕ БЕЕЕЕЕЕ, ПА ШО СМЕ НИЕ ТУКА ДА УЧИМЕ ПО 5 ПРЕДМЕТИ НА ДЕН А??? ШТО СМЕ РОБОВИ? КАКО ШТО ЗНАМ ДОЗВОЛЕНО Е 2 ДО 3 ПРЕДМЕТА А ТИЕ 5 :@ :@ :@ :@
    АЈ У ПИЧКУ МАТЕРИНУ
    НЕМОЖАМ ДА МРДНАМ ОД ДОМА, ЈАС СИ ИМАМ СВОИ ПЛАНОВИ БЕ, ПА И СЕ КАЖУВА ЛИ ОД ДЕНЕС ЗА УТРЕ?? ДА ЗНАЕВ ПОРАНО, ПОРАНО ЌЕ УЧЕВ, ВИЕ МОЖЕТЕ ЛИ СИТЕ ПРЕДМЕТИ ДА ГИ НАУЧИТЕ? НЕ! ПА НЕАМ ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗДИШАМ!!!

12. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Ретардс..ретарди евривер...ретарди насекаде.... :@ :swear: :envy: :fubar:
    АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :x
    акни се во Драгорот фрли се :envy: :envy: :envy:
    shits.Bullshits.
    |(

На QueenElena му/ѝ се допаѓа ова.
  13. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Точно така. Глупаци, идиоти, говеда и свињи (и сите домашни животни) насеаде!
    Не знаев дека сум имала вакви идиоти од другарки...Какви идиоти...Дали сите делат еден мозок? :@

На simonna.a му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Баш убав ден ама ете мора да ме инервираат некои глупачи што мислат дека се кој знае кои и се скапоцени |(

15. FeminkaDoKraj

FeminkaDoKraj Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    49
    мразам физика!!!!!! нека ја укинат во училиштава,најбезвезен предмет ми е! ја мразам физикатаааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! несакам да учам физикааа!!!! кој по ѓаволите ја измисли?!?!?!??!! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

16. QueenElena

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Леле, колку се нервирам кога мама пресудува веднаш без да знае за што се работи...
    Зборував со една моја другарка на телефон, но таа беше во некоја гужва и не можеше убаво да ме слушне. Затоа викав. Тогаш одјде мама и почна да се дере...Уфф...мора ли секогаш да пресудува? Ако викам додека зборувам на телефон, не значи дека сум лута и нервозна...Добро, понекогаш занчи, но не и овој пат...
    МОРА ЛИ СЕКОГАШ ДА БИДЕ ТАКА? ПО ЃАВОЛИТЕ ВЕЌЕ...ПРЕД ДА ПОЧНЕШ ДА СЕ ДЕРЕШ, ПРАШАЈ ШТО СЕ СЛУЧУВА!
    И потоа тоа, „извини мамичка, не знаев“... :@ :@ :@ :@
    И ЗОШТО СЕКОГАШ МЕ НАРЕКУВА „ГОВЕДО“...ПРЕД ДА МЕ НАРЕЧЕ ТАКА СЛЕДНИОТ ПАТ, НЕКА РАЗМИСЛИ КОЕ ЖИВОТНО Е МАЈКАТА НА ГОВЕДОТО...ПО ЃАВОЛИТЕ! :swear:

17. LittlePinky

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Леле како ме нервираат оние прашања : зш не одговараш ма?
    и тука обавезно следи знакче: :@
    и кога ќе и речеш: аман што сакаш да ти одговарам на безвезни работи??
    се лути и те праи офлајн |(

18. QueenElena

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Не ми се веерува дека до пред два дена мислев дека другарство постои.... :@

19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    зошто си ме мајко моја родила во Македонија
    овде нема нормален живот за женски деца :x

како можеше од Авон да се толку лоши и да го повлечат од продажба спрејот наменет за сушење на лакот на ноктите :devil:

20. LittlePinky

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    ААААА
    Ако прилепскава болница е вистинска болница,тогаш јас сум авион :swear:
    Ќе тепам некој :punch: :punch: :muscle:

На Kaylie му/ѝ се допаѓа ова.