навистина неможам да те разберам.Кога ми велиш дека е црно,повторувам по тебе,а ти на крајот велиш дека си рекла дека е бело.Незнам шо ти грешам толку.Музиката ти смета,комедиите на кои се смеам ти сметаат,кога се смеам зошто се смеам,кога ја учам сис нешто зошто така....значи стварно неможам!! И после јас сум се самосожалувала,јас сум била никаква..ај размисли уште еднаш.
Како ги мразам овие шиптари гнасни лојосано племе, море само гасна комора за нив!!! Дојдоа овде од зад планиње, ни ја зедоа државата и во знак на благодарност што се им дадовме на тацна не научија ни да се однесуваат како луѓе. Зашто тие не се ни луѓе, па уште и ко женски полови органи нешто јадат гомна на тој нивен гнасен и ретардиран јазик да не можеш да ги разбереш и да им вратиш. Инцестоиди отепани или оправете се или цркнете!!!!!!!!!!! А вие не можете да се оправите па ви останува само едно!
Па појма немам шо ми е веќе, што се случува. Сакам од тие топките што кога ги прашаш го напишат точниот одговор, веќе треба ми одговор на многу прашања. И ич не ми е гајле ако не ги знам новите песни на Мајли, не ме интересира таа, ниту ја слушам и што ако не сум со мислење како другите па нели е важно да си оргинал а не копија? И што ако сум ви чудна, одма болна у мозоко, сите знаете да судете за секој. Што ако си малку различен одма луд а? И не ме интересират твоите 100 лајкови на профилната и твојата популарност и сите тие популарни ѕверки со кои се дружеш, гајле ми е, не сакам да се вклопам меѓу вас тоа не ми се свиѓа. И си можам да и во 5 сабајле да станам и насмеана да дојдам меѓу луѓе, па не ли е поарно да си насмеан од колку како тебе само негативна енергија да ширам, а се имаш у живото. Не не ми збори ако не знаеш да направеш муабет како нормален човек без да се мрштеш, дереш и 24/7 за се да се лутеш и маани да наоѓаш, а се ти е совршено. Мислеш дека како мене е поарно? Дојди живеј во мојата кожа! Не? Па да подобро е да викаш само, незнаеш 2 реченици да кажеш без да се надурлеш! А политиките?? Најделе на ТВ да ми зборат за правди и за правила бе? Вчера 11 Октомври, татко ми од 6 сабајле до 5 на работа, мама веќе 12 год. работи во фирма без да знае колку и е дневницата и нашол некој на ТВ да ми зборе за правила, да бе да сите гледате само да перете пари, уште сега ми се лоше од политики. И разберете бе не ми е дечко во 3 месеци 3-4 пати имаме седено и тоа со другари и другарки бе луѓе, со џуска се поздравуваме, не ми е дечко, и не појма неам што сака и не знам што чекаме и не се мешајте! И појма немам што да правам. Спојлер Боже полесно ми е
Сакам да си го остварам мојот најголем сон, но тоа никогаш нема да се случи. А толку би сакала. Нема никој тоа да го прифати. Поради тоа ми е најмногу тешко....
има да се испукам мајке ми .. и тоа какооо , преку глава ми е више ке експлодирам, се на куп да се собира и да се собира и да се собита , аман више преку к*р , до кога јас ке трпам, чекај го него него го нема , лесно му е него си го лади јас нервирај се ај тоа , него оваа другарка абе другарка на квадрат шта да ти причам, размазена распрдена до немај каде, да и влепам една воспитна па сите џвезди да и ги симнам па послем да види што е љубов другарство, почитувањее , неписмена сељандура една имала дечко, видела што е љубов, а ние за глеота у ледено доба живееме па незнаеме што е љубов само она осетила , нејзината врска ке била засекогас абе ДААААААА свашта има по светов , врски многу подолги од нејзината од2,3,4,5,6,7.... години се прекинуваат бракови се растураат а не па она, само нејзината не можее ахаха држ ме мајко не дај!! али за се е крив тоој копукот нејзин копукосан, не за неа , али еден ден ако раскинат колку ќе ми биде мило за негооо аууу има да славам , он ке те се прави паметен интелектуалец е жими таквата стока самобендисана али не за џабе рекле СВЕ СЕ ПАМТИ СВЕ СЕ ВРАЧА СВАКО СВОЈЕ ГРЕШКЕ ПЛАЧА !!! Ај ај кругот се врти , ке дојдат и моите 5 мин и јас ке си го наредам животот кад тад , па после ке почнам да враќам , интересно звичи м
Досадни шаблонизирани ликови кои зборуваат напамет нешта кои им останале во главчето - украдени и позајмени нешта од некој друг живот. А празни и без некоја особена креативност ни личен печат.
Ух! Тоа сеќуритито! За џабе го плаќаме бе! Другар ми ја расече цела рака доволно изгуби крв, и уште кажуваат дека би требало да биде поголема повредата за да си ја завршат господините работата. А, што треба? Да умре? За кучиња од дворот да бркаат се тие?! Гадови ниедни! Од секогаш сум ги мразела и ќе ги мразам!!!
И ТАА БИЛА НЕКОЈА ДРУГАРКА!!!!!????? МА ОДИ УБИ СЕ СЕЉАНКО ТЕ МОЛАМ,НА ДЕНЕШНО ВРЕМЕ ДА КАЖУВАШ ПАМЕТНИ РАБОТИ,ЗНАЧИ МОРА ДА СИ БУДАЛА ЖАЛ МИ Е ШО НЕМАМ МНОГУ ВЕРНИ ДРУГАРКИ АМА АКО,ЧЕ И СЕ ВРАТИ СЕ,ЧЕ ВИДИ КАКО Е НЕКОЈ ДА ЈА СМЕТА ЗА КУЧКА ГЛУПА И КОГА СИТЕ ЧЕ ЈА ИГНОРИРА,ЧЕ ЈА НАВРЕДУВА,ЧЕ ЈА ОЗБОРУВА...!!!!!! ГНАСНИ ДЕЦА МОРЕ МОРЕЕЕ СЕЉАНКО ТЕ МОЛАМ ОДИ УБИ СЕ,ТАКА ЧЕ ИМА -1ДВОЛИЧНА ЛИЧНОСТ НА ПЛАНЕТАВА ГНАСА!!!ПА И МЕНЕ МИ ВЕЛИ СУМ РЕКЛА НА ДРУГИТЕ ДА И СЕ СКАРА!!?!?!?! WAAT НЕМАМ ПОПАМЕТНА РАБОТА ПА НА ДРУГИТЕ ЧЕ ИМ НАРЕДУВАМ ОДИ У ПИЧКУ МАТЕР И НЕ СЕ ВРАЈЧАЈ ПОЈЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СФГХЈТКХСГРТЅУЈХЕТГХЅЈХТДЈГХКФКЅУКЅУЈФЅЈФЅХЈГХЈФХ ми олесна малку Спојлер се извинувам,не можев да се воздржам
АЈДЕ БЕЕЕЕЕЕ, ПА ШО СМЕ НИЕ ТУКА ДА УЧИМЕ ПО 5 ПРЕДМЕТИ НА ДЕН А??? ШТО СМЕ РОБОВИ? КАКО ШТО ЗНАМ ДОЗВОЛЕНО Е 2 ДО 3 ПРЕДМЕТА А ТИЕ 5 Спојлер АЈ У ПИЧКУ МАТЕРИНУ НЕМОЖАМ ДА МРДНАМ ОД ДОМА, ЈАС СИ ИМАМ СВОИ ПЛАНОВИ БЕ, ПА И СЕ КАЖУВА ЛИ ОД ДЕНЕС ЗА УТРЕ?? ДА ЗНАЕВ ПОРАНО, ПОРАНО ЌЕ УЧЕВ, ВИЕ МОЖЕТЕ ЛИ СИТЕ ПРЕДМЕТИ ДА ГИ НАУЧИТЕ? НЕ! ПА НЕАМ ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗДИШАМ!!!
Ретардс..ретарди евривер...ретарди насекаде.... АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА акни се во Драгорот фрли се Спојлер shits.Bullshits.
Точно така. Глупаци, идиоти, говеда и свињи (и сите домашни животни) насеаде! Не знаев дека сум имала вакви идиоти од другарки...Какви идиоти...Дали сите делат еден мозок?
Баш убав ден ама ете мора да ме инервираат некои глупачи што мислат дека се кој знае кои и се скапоцени
мразам физика!!!!!! нека ја укинат во училиштава,најбезвезен предмет ми е! ја мразам физикатаааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! несакам да учам физикааа!!!! кој по ѓаволите ја измисли?!?!?!??!!
Леле, колку се нервирам кога мама пресудува веднаш без да знае за што се работи... Зборував со една моја другарка на телефон, но таа беше во некоја гужва и не можеше убаво да ме слушне. Затоа викав. Тогаш одјде мама и почна да се дере...Уфф...мора ли секогаш да пресудува? Ако викам додека зборувам на телефон, не значи дека сум лута и нервозна...Добро, понекогаш занчи, но не и овој пат... МОРА ЛИ СЕКОГАШ ДА БИДЕ ТАКА? ПО ЃАВОЛИТЕ ВЕЌЕ...ПРЕД ДА ПОЧНЕШ ДА СЕ ДЕРЕШ, ПРАШАЈ ШТО СЕ СЛУЧУВА! И потоа тоа, „извини мамичка, не знаев“... И ЗОШТО СЕКОГАШ МЕ НАРЕКУВА „ГОВЕДО“...ПРЕД ДА МЕ НАРЕЧЕ ТАКА СЛЕДНИОТ ПАТ, НЕКА РАЗМИСЛИ КОЕ ЖИВОТНО Е МАЈКАТА НА ГОВЕДОТО...ПО ЃАВОЛИТЕ!
Леле како ме нервираат оние прашања : зш не одговараш ма? и тука обавезно следи знакче: и кога ќе и речеш: аман што сакаш да ти одговарам на безвезни работи?? се лути и те праи офлајн
зошто си ме мајко моја родила во Македонија овде нема нормален живот за женски деца како можеше од Авон да се толку лоши и да го повлечат од продажба спрејот наменет за сушење на лакот на ноктите