Абе аман јас и ти расчистивме одамна , зашо сега ме замарааааааааааааааааааааааашшшшш еееееееее СЕга си си имам некој шо ме цени и шо знае шо сака а не како тебе ! Аман терај си и мене не ме замарај не ми прај проблеми , јас тебе у ништо не ти се мешаааам !!! Аманннн дај најди си друга мене не ме замарај !!!!!!!!1
Бла, бла, бла. Океј луѓе, не сум јас поштар за да пренесувам пораки од кај еден кај друг. Земете сами зборете си, расчистете си СЕ што имате една против друга! Мене ми е преку глава од вашите лигави и глупави коментари и преку глава ми е од вашите намери да ме скарате една со друга! Јас немам намера да се карам ниту со едната, ниту со другата, а вие што сакате правете, вие и двете сте ми мили, а ако си имате меѓусебно згрешено-НЕ Е МОЈ ПРОБЛЕМ!! И дај престанете да ми кажувате лоши работи за другата!!!
Се оддалечивме.. Ништо не е како што беше... Сигурна сум дека не го чувствуваш тоа што го чувствуваше за мене на почетокот. Сигурна сум дека ова вака ќе прекине.. без збор. се тешам со зборовите дека не си единствен, и дека ме ме заслужуваш.... Здраво, ме боли тој збор. Го кажуваш така лесно, како да не си свесен за ситуацијата што се случува меѓу нас. А и незнам колку ти е ситуацијата битна. Највеќе се плашам кога ќе помислам дека го немаме истиот муабет што го имавме. Секогаш ме смееш не викам не. Но што е со тоа, таа се срамеше секогаш и пишував прва,а јас.. Што да кажам... Може едно 2/3 пати да ми пишеш прва на мсн.. Друго... Се јас. Бидна што бидна,јас сакам да остане на тоа.. Но не е се во едниот да сака. Треба двајца да се сакаат за да биде нешто. Можам да си имам некој друг, што ме сака, што ме заслужува.. Но не е тоа тоа. Кога јас тебе те сакам.Да, те сакам. Па веќе да и се плукнеш и во љубов и во сакање и во се. Би сакала барем еден ден да немам љубов во мене, да сум ладнокрвна, без срце. Нејќам вака да е..... (малце подолг е постов, добив инспирација сега покрај мојава ситуација... )
Со тебе ко да сум невинаа...ни 3 пати неделно не ми е доволно...сакам 7 пати во неделата и крај....!!!!
момче...имаш намера да ми пријдеш...или само ТОПЛО-ЛАДНО..... верувај на ова жешко време не ми прија менувањето на клима топло-ладно...
Де ќе те молам биди јасен барем еднаш во твојот живот! Или побарај ме да правиме муабет очи во очи и да разрешиме а не на други да зборуваш дека сеуште ме сакаш, или пак остави ме на мира и не давај ми веќе лажна надеж !!!
Не дека ми е за пукање...ама...ми се спие,не можам да заспијам од умор,а утре ме чека работа тон,стандарно до 12...а после ќе чмаам и ќе чекам! Живот да не кажам каков...ќе ме замислите со цвик и протези,као агли бети...
е како можеш после толку години поминати без тебе. толку плачења и разбирање на реалноста поминување со тато се што треба и не треба да помине едно девојче да се осмелиш да слушнам моабети....... сакаш да викаш камери и да се фолираш со се за љубов извини али мене не ми треба глумица и не ми треба актери во рољата наречена живот. мене ми требаше мајка додека растев и созревав да ме теши и да плачам на женско рамо. а не сеа да слушам како некој комшии го замарале тато со твојте злобни планови. ајде после 15 години ако имаш сила и храброст појави се да ти ја фидам фацата да ти изнакажам се што ми лежи и викни си обезбедување зато а што не ти се пишува лесно. кучко една е***а. нека те боли срце кога ќе слушнеш дека ќе правам веридба и ќе ми е убаво се спремам да имам свој живот ама ич ич не ми требаш ти. си го имам тато тој ми е се. оди си и теши се со тој што го избра а остави две златни деца. за тоа ќе гориш во пеколот
Мачно ми е веќе на сите за се да им бидам крива, а никој да не ме приметува и да не сфаќа дека и јас имам свои проблеми и нервози. Уште повеќе се нервирам што плачам, а знам дека така нема ништо да решам. Во последно време сум се посигурна дека сум комплетно сама. Не можам веќе!
ооооо фала му на господ што има ваква тема.значи во моментот ме изнервира мајка ми.престаниииииии ма не ме напнувај да станам од компјутерот е сега за инат не станувам штом ти ми викаш.......не те слушам.ајде чао.не зборам со тебе за следните 15 мин
Добро бе шо им е на децава на фејсбук шо ги примиле факултет? АБЕ АМАНННН. Секој втор денес има статус ЈЕЕЕ МЕ ПРИМИЈА НА ФАКУЛТЕТ, И ТО ВО ДРЖАВНА!! -И шо да прам јас сеа? Некој точак да не очекуваат да им купам? И то деца шо ЗНАЕЛЕ дека ќе влезат во државна, шо имаат по 97, 98 поени! АЛО БРЕ! деца. Ќе избришам фејсбук некој ден, сите ме нервираат, сите. И песниве на Vh1 веќе сите истите по ред. ЗБУДАЛ!
Аххх... и јас си имам таква мака! Примена сум, Јеее ме примија, Урааа државна... Друг статус не прочитав. Абе сето тоа е убаво, ама не знам што учекувале кога си ги знаат поените. Сигурно нема у приватна да те стават ако имаш 97 поени.
добро бре луѓе до кога ќе ми се мешате во животов ко божем мало дете сум и не знам што правам.И фала ви што ми ја давате потребната ,,подршка,, ама ако памти и врати
Ова може само на мене да ми се случи!! Зошто мора и во гимназија да бидам со истите деца, зошто?! Баш во клас ми се паднаа оние четворица кои не ги поднесувам, посебно едно девојче кое учеше со мене во ист клас во основно и секојдневно ми правеше проблеми. А да, останатите не ги ни знам! Ова само на мене може да ми се случи и на никој друг!!
Не се секирај секогаш ќе има некој кој ќе те нервира. Барем овие од старт знаеш какви се. Кога се запишував во средно имав иста ситуација како твојата 2-3 што ми одеа на нерви од основно , а другите не ги ни знаев. И се покажа добро што тоа е така. Запознав еден куп нови деца. Се ќе биде ок не се секирај. И да не бидам оффтопик.. пукнав веќе нека добијам веќе еднаш се ме боли.
Епа добро ај тука... Значи лоша сум многу.Уф не знам како ке заспијам,мислам на дечкото веќе 3 саати. Во продавница каде што добро си изнакупив разни ствари-не платив сметка од околу 900 ден. Бев со братучедка и прво моите ствари,па вадев јас пари да платам, а тој ми даде сметка и одма почна да ги смета работите на братучедка ми. На крај парите ги стискав во рака.Го прашав се ли е во ред,мило се насмевна и ми рече да,среќен пат и до скоро видување. Се насмевнав и излегов,а сега,сега ме гризе совеста. Не ме обвинувајте,знам лоша сум...