Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Абе аман јас и ти расчистивме одамна , зашо сега ме замарааааааааааааааааааааааашшшшш еееееееее :@ :@ :@ СЕга си си имам некој шо ме цени и шо знае шо сака а не како тебе ! Аман терај си и мене не ме замарај не ми прај проблеми , јас тебе у ништо не ти се мешаааам !!! Аманннн дај најди си друга мене не ме замарај !!!!!!!!1 :@

2. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Бла, бла, бла. Океј луѓе, не сум јас поштар за да пренесувам пораки од кај еден кај друг. Земете сами зборете си, расчистете си СЕ што имате една против друга! Мене ми е преку глава од вашите лигави и глупави коментари и преку глава ми е од вашите намери да ме скарате една со друга! Јас немам намера да се карам ниту со едната, ниту со другата, а вие што сакате правете, вие и двете сте ми мили, а ако си имате меѓусебно згрешено-НЕ Е МОЈ ПРОБЛЕМ!! И дај престанете да ми кажувате лоши работи за другата!!! :devil: :envy:

3. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.979
    Се оддалечивме.. Ништо не е како што беше... Сигурна сум дека не го чувствуваш тоа што го чувствуваше за мене на почетокот. Сигурна сум дека ова вака ќе прекине.. без збор.
    се тешам со зборовите дека не си единствен, и дека ме ме заслужуваш.... ;( ;( ;( ;(
    Здраво, ме боли тој збор. Го кажуваш така лесно, како да не си свесен за ситуацијата што се случува меѓу нас. А и незнам колку ти е ситуацијата битна. Највеќе се плашам кога ќе помислам дека го немаме истиот муабет што го имавме. Секогаш ме смееш не викам не. Но што е со тоа, таа се срамеше секогаш и пишував прва,а јас.. Што да кажам... Може едно 2/3 пати да ми пишеш прва на мсн.. Друго... Се јас. Бидна што бидна,јас сакам да остане на тоа.. Но не е се во едниот да сака. Треба двајца да се сакаат за да биде нешто.
    Можам да си имам некој друг, што ме сака, што ме заслужува.. Но не е тоа тоа. Кога јас тебе те сакам.Да, те сакам.
    Па веќе да и се плукнеш и во љубов и во сакање и во се. :puke:
    Би сакала барем еден ден да немам љубов во мене, да сум ладнокрвна, без срце.
    Нејќам вака да е..... ;(
    (малце подолг е постов, добив инспирација сега покрај мојава ситуација... ;( )

4. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    :@ Со тебе ко да сум невинаа...ни 3 пати неделно не ми е доволно...сакам 7 пати во неделата и крај....!!!!

5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    момче...имаш намера да ми пријдеш...или само ТОПЛО-ЛАДНО.....
    :devil: :devil: :devil: :devil:
    верувај на ова жешко време не ми прија менувањето на клима топло-ладно...

6. babe

babe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2010
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    4
    Де ќе те молам биди јасен барем еднаш во твојот живот! Или побарај ме да правиме муабет очи во очи и да разрешиме а не на други да зборуваш дека сеуште ме сакаш, или пак остави ме на мира и не давај ми веќе лажна надеж !!! :@

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.236
    Допаѓања:
    157.233
    Не дека ми е за пукање...ама...ми се спие,не можам да заспијам од умор,а утре ме чека работа тон,стандарно до 12...а после ќе чмаам и ќе чекам!
    Живот да не кажам каков...ќе ме замислите со цвик и протези,као агли бети...

8. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    е како можеш после толку години поминати без тебе. толку плачења и разбирање на реалноста поминување со тато се што треба и не треба да помине едно девојче да се осмелиш да слушнам моабети....... сакаш да викаш камери и да се фолираш со се за љубов извини али мене не ми треба глумица и не ми треба актери во рољата наречена живот. мене ми требаше мајка додека растев и созревав да ме теши и да плачам на женско рамо. а не сеа да слушам како некој комшии го замарале тато со твојте злобни планови. ајде после 15 години ако имаш сила и храброст појави се да ти ја фидам фацата да ти изнакажам се што ми лежи и викни си обезбедување зато а што не ти се пишува лесно. кучко една е***а. нека те боли срце кога ќе слушнеш дека ќе правам веридба и ќе ми е убаво се спремам да имам свој живот ама ич ич не ми требаш ти. си го имам тато тој ми е се.
    оди си и теши се со тој што го избра а остави две златни деца. за тоа ќе гориш во пеколот :devil: :devil: :devil:

9. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Мачно ми е веќе на сите за се да им бидам крива, а никој да не ме приметува и да не сфаќа дека и јас имам свои проблеми и нервози. Уште повеќе се нервирам што плачам, а знам дека така нема ништо да решам. :@ :@ Во последно време сум се посигурна дека сум комплетно сама. ;( Не можам веќе! :x

10. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    73
    Ме оставија затворена во wc пола саат, сестра ми пуштила музика, а јас џабе викав дури засипнав :@ :@ :@ :@ ...

11. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    ооооо фала му на господ што има ваква тема.значи во моментот ме изнервира мајка ми.престаниииииии ма не ме напнувај да станам од компјутерот е сега за инат не станувам штом ти ми викаш.......не те слушам.ајде чао.не зборам со тебе за следните 15 мин

12. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Добро бе шо им е на децава на фејсбук шо ги примиле факултет? АБЕ АМАНННН. Секој втор денес има статус ЈЕЕЕ МЕ ПРИМИЈА НА ФАКУЛТЕТ, И ТО ВО ДРЖАВНА!! -И шо да прам јас сеа? Некој точак да не очекуваат да им купам? И то деца шо ЗНАЕЛЕ дека ќе влезат во државна, шо имаат по 97, 98 поени!
    АЛО БРЕ!
    деца. Ќе избришам фејсбук некој ден, сите ме нервираат, сите.
    И песниве на Vh1 веќе сите истите по ред.
    ЗБУДАЛ!

13. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Аххх... и јас си имам таква мака! Примена сум, Јеее ме примија, Урааа државна... Друг статус не прочитав. Абе сето тоа е убаво, ама не знам што учекувале кога си ги знаат поените. Сигурно нема у приватна да те стават ако имаш 97 поени. :^)

14. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Више преку таквото од тебе :punch: Иди лечи си комплекси на друго место :punch:

15. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    добро бре луѓе до кога ќе ми се мешате во животов ко божем мало дете сум и не знам што правам.И фала ви што ми ја давате потребната ,,подршка,, ама ако памти и врати

16. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
  17. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Ова може само на мене да ми се случи!! :@ :@ Зошто мора и во гимназија да бидам со истите деца, зошто?! :^) Баш во клас ми се паднаа оние четворица кои не ги поднесувам, посебно едно девојче кое учеше со мене во ист клас во основно и секојдневно ми правеше проблеми. А да, останатите не ги ни знам! :x Ова само на мене може да ми се случи и на никој друг!! :@ :@ :@

18. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Не се секирај секогаш ќе има некој кој ќе те нервира. Барем овие од старт знаеш какви се. Кога се запишував во средно имав иста ситуација како твојата 2-3 што ми одеа на нерви од основно , а другите не ги ни знаев. И се покажа добро што тоа е така. Запознав еден куп нови деца. Се ќе биде ок не се секирај. :*

И да не бидам оффтопик.. пукнав веќе нека добијам веќе еднаш се ме боли. :worried:

19. katka-slatka

katka-slatka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    47
    Епа добро ај тука... Значи лоша сум многу.Уф не знам како ке заспијам,мислам на дечкото веќе 3 саати. Во продавница каде што добро си изнакупив разни ствари-не платив сметка од околу 900 ден. Бев со братучедка и прво моите ствари,па вадев јас пари да платам, а тој ми даде сметка и одма почна да ги смета работите на братучедка ми. На крај парите ги стискав во рака.Го прашав се ли е во ред,мило се насмевна и ми рече да,среќен пат и до скоро видување. :^) Се насмевнав и излегов,а сега,сега ме гризе совеста. |( Не ме обвинувајте,знам лоша сум... :devil:

20. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    883
    Денеска сум ногу депресивна, не убаво се осеќам,некако глупо безвредно,и вечер не излевам! :envy: