Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Уф! Таа кокошка!! :@
    Со другарка ми дежураме и дека закасни ја запишавме. И на крај на 6ти час ни влезе во кабината за дежурни да видела кои биле запишани и да им се смее. :D Кога се виде таа.. Уф, колку мило ми дојде што се виде себе запишана! :devil:
    Кога почна да ни се дере. :x Незнаев дали е некоја сирена на полицајска кола или прасе што го колат.. :D
    И кажавме дека нема да ја избришеме и она уште ни враќа: -„А, вие ќе ми кажете?!?!?!“
    Јас тивко, мирно и кажав:
    -„Ако нема да кажеме ние директорката ќе има нешто да каже“.
    Поча да не пцуе и си отиде. ]:)

2. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Зошто Бог те зема???????? Зошто??????? :@
    Тежина на душата огромна ;(

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како може татко на 10 месечно бебе да шета по цели денови и ноки наместо да бара работа да се мачи да заработи
    а на младава невеста-што ти се чинеше кога се мажеше на 20 години мајка
    и тоа со една недозреана тиква од човек-уште пубертетот го држи изгледа :fubar:
    можам да замислам што ке и биде животот понатаму-иако има огромна помош и поддршка од мајка и баба и и дедо и-искрено ја жалам :x

4. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Идиоттттт!!!!!!!!!! Боже!
    Не планирав дека тој идиот нема да може да ми излезе од мислите.
    Не планирав ниту дека барем еднаш ќе се почувствувам глупаво, поради се, па макар и малку.
    Јас ништо не планирав и сега сум проклето ужасната од тоа што дозволив работите да се одвиваат надвор од моја контрола. Не сум јас онаа која ги држи конците во раце. И не можам да го поднесам тоа чувство на патетика во мене!!!! Ама не, време е да се смирам и да се стегнам психички. Ќе биде онака како што ќе сакам јас и точка. Не признавам ништо друго, се колнам, се колнам дека ќе успеам!
    Се колнам дека се ќе биде како што замислував!

Се колнам!

5. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Така ми оди на нерви што јас ќе експлодирам....го слушав Франц Лист и се потсетив на музиката од Том и Џери 8) ...ееее ама пак оној човек со фаца на свиња и тело на штурец (алегорија тро) тера како без мозок да е...Човече,пилето има повеќе мозок од тебе,абре еееј! :fubar:
    Оди фрли се во Драгорот и така само коски можеш да скршиш!Џубре едно никакво необразовано!
    Смири се...се ќе биде во ред....Абе да беше во пожар и да ми дадеа чаша вода,не дека те мразам,ама иксрено ќе се напиев прво чаша вода.... :@
    Ретарда на векот!Има нормални на планетава или нормалните почнуваат да бидат ендемски вид? :?:

6. PinKitty

PinKitty Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    8
    Смачено ми е секој ден да се борам со самата себе, и да бидам силна!
    тешко ми е многу секое утро да ја ставам маската на среќна девојка и горда кога во мене се ми е измешано и вистина се чувствувам зафркната..ама се ќе му се врати!!

7. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Ќе ме умреш!!! :@ :@ :@

8. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402
    Глупача свинска!! :punch: :punch: :punch: Те мрзам, те мрзамммммммммммммм!!!!!!!!
    Конечно од следната година нема да те гледам. ]:) На живци ми одиш! И овие децава, мутави се или што?? Им се дере, ги вреѓа и се останато и пак она била кул наставничка! Алоооо, кул наставничка?? Како може она да е кул, шо здивот и смрди на километар и што на цело оделение на писмена 12 дава и шо нон стоп не бомбардира со граматички повторувања? АКо она е кул, јас не треба Кајли да се викам!! Алоооооо, деца свестете се, за ваше добро ви кажувам! Јас ќе се спасам од следната година, а вие, а вие? На матура ќе ве падне!!
    Неможам веќе, ќе ме полуде женава оваа година!! Мака ми е во школо да одам од што не сакам да ја гледам!! :doh:
    РЕТАРДИРАНО ЖЕНИШТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Малку по вулгарен речник:
    Курва, кучка, свиња, ороспија, крава, свинско месо, идиотка, кретенка, ретардирана...
    (се ова се однесува на професорката по германски!! :fubar: )

На HelloKityy, LittlePinky и Petunia-Queen им се допаѓа ова.
  9. hapyygirl

hapyygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    4
    lele ama sum gnevna na samata sebe zatoa sto uste si go sakam bivsiot decko koj sto me udir pred edna nedela i rakinaveme zarati toa a ja znam deka ne smejam uste da prodolzuvam so nego oti nemam idnina ama uste si go sakam ccc a isto taka gnevna sum i na mojata drugraka so koja sto zaedno poirasnave so nego sega si epten frendica na pocetok ko raskinacvem se plasese od nego sa se se petn drugari cc go povila da go pocasit za rodenden go zapoznava so nejni kolski od fakas drugrka koja toj ja adnuva na fb i dava komplimenit itn a taa vopsto ne ragira si se pozdraviva so nego koga i da go vidi i mi dava obrzlozenie deka preku mene mnogu si se zblizile deka mnogu se bliski cc i deka samo za mene muabet pravat a toa sto toj se udvara na drugarka i vika deka taa nema sansi da bide so nego toa ee ccc ama najveke sum si sama na sebe gnevna oti ova me poganja mene da ne go sakav nemase ic da se zmarama ama vaka tesko mi e ama toa e ke mine

10. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Преку глава ми е од овие црвени пиперки.Печи,лупи,пржи...Има ли крај? :whew: :whew: :whew:

На HelloKityy му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Не се нервирај,софијанока,не се нервирај...
    Ама како бе,како??
    Незнам,до толку ли сум избувлива или женава има способности да ме вади од такт?
    Ми се иде да и ја искубам косичката,ама не сум таков тип на човек,па и деловно сме поврзани.
    Толку ли е интересен мојот приватен живот??Толку,што сакаат да знаат кај сум била,во кое време?
    Не ги разбирам,или немаат свои животи,или сакаат комплексите да си ги лечат врз мене.
    Епа нема,ќе и вратам јас со иста мера за неправедното понижување пред 30 луѓе,ама ајде...Не вреди да се одмаздуваш,нели? Тогаш како да се решам од ваквите подмукли,зли и искомплексирани луѓе??? Ми се грози од нив. :puke:

12. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Ќе дочекам ли ден без да ме навреди некој,и без да ме игнорираат?
    Се надевам :emo:
    + грлово ме печи од сабајле :@

13. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Ха, ха! така нека и е!
    Кога се смее на другите, сега се смеат другите на неа! ]:)
    На физичко како посрана беше! :D
    И почнало и не ставила улошлка, и се разбира ќе се познава тоа. Во соблекувална почна да се чуди:
    -„Што?! Ме зезаш?! Алилее!!!“ :D
    Така нека ти е барбико ниедна, паластична! Карма се вика тоа! :devil:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Мразам што сум толку неодлучна! Мразам значи ..
    Цел живот да ме остават да мислам за една работа, јас ќе мислам цел живот и пак нема да знам што да одлучам.

Ах.. не се поднесувам на моменти !! :@

15. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Мразам, мразам,мразам тестови,мразам што сум под стрес заради сите тие работи,мразам што не можам да сфатам физика,математика,мразам да учам историја.... МРАЗАМ !!!!!

На I.want.to.sleep и LittlePinky им се допаѓа ова.
  16. HelloKityy

HelloKityy Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    73
    Неможам појке :envy: ............ На сабајле да го закиснам млекото .. јогурт да има.. да им дадам тарана на кравите :@ :@ :@ МРАЗАММ:.. после да ги облеча децата да им даа да јадат ... пропржи јајце... колбавчиња.... неможам појке море неможам.... капнав... мажми ора по нивата .. се мачи цела ден...

кради интернет од комшиите , кради , кради ,.. ни едно мислење неможа да напишам на форумов веќе... .. умрев ... после треба да одам в црква .. 3000 обврски... каков е овај живот...
    машми иде од работа коси трвата таму.. и ке подлегне да се одмори .. јас пак треба да трчам и по децата и по животните i јадење и све

се зафркавам ;) :D

На Lella и LittlePinky им се допаѓа ова.
  17. AquaBlue

AquaBlue Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    571
    Абе УПМ да фатите и двете кучки едни :swear: :swear:
    Јас повеќе со вас НИКАДЕ, разбравте, Н-И-К-А-Д-Е !
    Ама нее, се дигнале до небо, во школо сите 1 ги набупале и ќе ми се прават шмизли :devil:
    Ахх, колку се нервирам, аххххххххх :@ :@

АхдбкјдфхсаиугфсупигдвпјпкабфипусдхгкјБАФГПУХГФДНЈухфдса89ѕфг897рхсјдапрупосадјифихсгоајифјјксјмнфиснрјсгаоихрфлхиф8уфауф :@ :@ :@ :@

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  18. diamondss

diamondss Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    7
    по цел ден учам, учам, ама ништо неможам да научам. :@ Нека иде УПМ и школо и се! :( НЕМОЖАМ ПОВЕЌЕ! не дека имам мноогу за уцење ама тешко е, и секогаш трема ме фаќа кога ме прашаат на час! преку глава ми е веќе! :@

19. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
  20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    знаев дека нема да ја добијам информацијата што ја барам
    претседателот од месниот нема шанси да ми каже, џабе се мачам :doh:
    и после татко ми-зошто сакаш да се префрлиш во друг месен :x а мајка ми-гледаш дека нема ефект не си го троши за џабе времето :x и онака немам шанси ни врски како некаде да влезам друго не ми преостанува мамичке :fubar: а јасно зошто еден од сопартијците успеа-мајка му почна да носи мини и да оди по министерства не и доликува бидејки тој е колку мене а таа е вдовица-да ми беше таа мене мајка од дома немаше да ја пуштам да излезе така :!: :lol:
    знам каде треба да отидам и што треба да направам ама срам ми е од лугето-не живеам јас на друга планета каде што ке бидам невидлива :!: