Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Одредени личности колку и да се бањаат со пријатно стокмени зборови и мисли секогаш ќе смрдат на лага, предавство и љубомора. :puke:

И после се прашуваат зш нив не ги сакале оние добрите машки?! Епа како да кажам, може не ги сакаат дека уште одалеку им трујат на завидливост, а да не говорам за тоа дека кај нив ја приметуваат таа непотребна надменост. Но и едноставно дека не им се нит убави нит секси нит паметни соговорници. Ќе си пукнат доколку некој друг е позгоден од нив, подобро облечен или попаметен. Ќе си пукнат од завист.
    Сиротици едни што да правите кога вашите ви дариле така глупави гени? Нит душа, нит убавина, нит памет имате...! А не па сите три да се сузбиени во вас. И само ќе зборувате и оговарате. Тоа ви останува. Жалнички!

2. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    Човече, бриши сееееееее!! Глупача, квачка, кермида................ :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
    ја мразам ... Збркана некоја. Дигната на 5 прста... Ненормална кокошка со кравешко потекло.
    Живеј си во тој сопствен свет каде се сите по твои правила. Биди си исправач на се што не ти е по кејф. Мора одма да се дигаш ти, АХА ДА ТИИИИ си тука да кажеш, ти си!! Ти си таа која мора да изреагира. На никој не му смета, ТИ си таа, ТЕБЕ ти смете, ТИ мрчиш. Мрчало некое на шпаѓета ќе те обесам. Камо да си пет денарка која ја фрлам в бунар. :puke:

На love-cat19 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Не можам воопшто да те сфатам.Ама баш ич.Во еден миг светица,во друг ѓавол.Толку никој не ме мрази како тебе.Ништо не ти чини кога станува збор за мене.Толку ме мразиш?
    Толку ли ти сметам?Кажи ми барем да се одалечам што можам најмногу.
    Никогаш не те мразев,ама баш никогаш.Те разбирам дека си имаш проблеми али не истурај се врз мене.
    :swear: :swear: :swear: :swear:
    ;( ;( ;( ;(

4. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    КАКВА Е ОВАА СИТУАЦИЈА СО ВИП НЕМА НИКАКВА КОМУНИКАЦИЈА,МРЕЖА НЕМА ПАЗЕТЕ ХЕВ ЗА АТЕНТАТ НА ОВОЈ ОПЕРАТОР СЕ СПРЕМА. :devil:

5. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Иди подружи се со мажи малку. Чисто за да те олабават малку ма. Може и ќе те научат да се смееш. Ваква стегната си како робот. Можда не имаш доживеано оргазам па затоа буричкаш со прстите кај што нетреба. И ко мувла си во фацата.

Ова да ти биде последен ден да си целата така ружна и ненасмеана.

Или најдобро е да бидеш подалеку од мене. |( Досадна магарица.

6. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Најгрдо денес и усрамено..
    Ја мразам другарками, мразам тоа што сум многу добра, мразам што не можам да бидам лошо и да пцујам и шамарам без срам, мразам што во одредени ситуации не знам да се извлечам и да им ја затнам устата на некои, мразам што сум вакваа,.,

7. Little-Mk

Little-Mk Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    328
    Па не знам повеќе не те разбирам.Еден ден се однесуваш пријателски кон мене а другиот ден оп цуп ми се додворуваш иако имаш 'девојка'.Но штета никој не ти ја видел.Или кажи ми јасно што сакаш од мене или оди си.Не го бива ова вака.До кога?А баш ми си мил..во секоја смисла.

8. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Значи апла сте со користењето на
    с-ш; з-ж; г-ѓ; к-ќ; И се надевам дека ке ти се подобри љубовниот живот ако подзапниш да научиш да пишуваш на тастатура ;)

9. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    :@ :@ :@ :@
    Имам петки по математика, физика, хемија, биологија, македноски, англиски и се друго...а физичко ми напиша четворка. Да, убаво прочитавте! |(
    Отивме и ја прашавме зошто. Таа со иронична насмевка ни рече „А вие не ли знаете зошто?“ Не, не знам зошто. Затоа и те прашав!Па после ни вели, „Знаете ли вие да водите и да додавате топка?“ Сериозно? Знам ли да додавам и да водам топка? Какво прашање е тоа? Па, таа и не знае дали знам бидејќи цел час сии разговара на телефон со некои нејзини пријателки. За твоја информација, тренирам кошарка повеќе од една година и знам повеќе од добро да правам едноставни работи како водење и додавање топка. И после вели „Со кого сакате да се споредувате?“ Со кого? Со кого ти сакаш да се споредуваш? Искомплексирана будала! Сака да ни докаже дека никој не може да биде добар по физичко затоа што тоа е најтешкиот предмет...
    Уфф....ако не ја мавам со расипани јајца кога ќе завршам основно...Ветувам дека ќе го направам тоа! :devil:

10. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    не ова не можам.Навистина не можам.
    Нема крај мојот проблем.НЕМААААААААА :swear: :swear: :swear: :swear: |( |( |( ;(

11. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Моите се вратија пред малку, беа да ги поканат кумовите за свадбата на брат ми и како што е ред им спремија убави бовчи и башка тоа 100 евра да се почестат :fubar: а тие нас што се вика ќе ни дадат 110 назад, ама ајде не е тоа проблем туку, јас не бев кај нив да не правам гужви, и моите сега се вратија им пуштиле за нив помали бовчички а за мене ништоо, не ми треба баш ништо од нив ама ми е криво што ме одделија од семејството а ние богато ги наградивме, дури и солзи пуштив :devil: :devil:

12. AquaBlue

AquaBlue Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    571
    Глупачоооооооо, не ми е дојдено до тебе, пукни :devil: Секој статус и секоја објавена слика на ФБ ти е за инает од мене, а мене знаеш па колку ми е гајле, уфффф :devil:

Цркни ај цркнии :@ :@ :@

13. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    аааааааааааааааааааааааааааа :@ :@ :@ :@ :@
    проклета економијаааа :@ :@
    картел,колузија,ценовна еластичност,нееластичност, совршена несовршена, унитарна еластичност ПРОКЛЕТА ЕЛАСТИЧНОСТ :puke:
    де бре Таки Фити...нареден пат поопширно и "појасно" те молам напиши. ова не е доволно :@ :@

14. Evertsen

Evertsen Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    104
    Хормони се, или не се, не знам.
    Вријам и единствениот ќар од ваквото стање е тоа што ќе ја исчистам цела куќа.
    Општо незадоволство на сите страни, не сум на раб на пукнување, но воопшто не е за машала.

A имам обврски, кои ги ескивирам. Неверојатно е колку можат луѓе да те исфрлат од колосек.

15. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Глупак....го жалам твојот череп кој,којзнае како го издржува твојот милиграмски мозок...Ги жалам луѓето по патот,кога ќе те видат добиваат тахикардија.Озбилно,сфати озбилно...како можеше да имаш свинска фаца и волски карактер? :^) Животињо...ти си од она три,две во едно?!Нема далеку да стигнеш,не постигнуваш ништо со твоето однесување...да и со навредливите зборови...Сакам да сум мало девојченце од 5 години,бидејќи помалку боли повреденото колено од овие навредливи зборови и тоа што ја загадуваш околината со тоа што си присутен...Треба да те пријават во некое еколошко друштво,како јаглероден моноксид си...Те жалам,најозбилно....тешко тебе со тебе...
    Треба да ти дадат оскар за СМОТАН НА ГОДИНАТА....Мислиш дека си најубав?Хах...твојот карактер ќе те грди уште повеќе...Ќе бидеш „поубав’’ одошто шо мислиш...
    Е..мојот симпатија има прекрасни очи,руса коса...ха...што и да направиш,а го погледнам него денот поубав ми е :) ...А ти?Ти си црна овца со мирис скапано јајце...
    Жалосно,за тебе...жалосно....Ретарда... :x
    :fubar:

16. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Не ми е јасно, зошто ме разликуваат по години.. :^)

Ако до толку ви сметам ај чао нема да бидам тука веќе! :hai:

Но, ве молам немојте да не проценувате по години, така изгледате како 5 годишните што се мерат по висина...

Ако ви е колку да се направите важни, тогаш отворете тема која не е за нас и да не озборувате! :fubar:

Па, нас не озбурувате повеќе од колку што ние општо за секој озборуваме! Не сте мали!!

А, шо ви кажувам вас јас... мала сум незнам ништо, а? :?:

Понекогаш и се прашувам како ќе бидете мајки или сте мајки.. А, да! Заборавив, вашите се посебни, не се како нас, со закржлавени мозоци.. :drunk:

Ние сме изроди на светов, а пак кај се појавивме сега на фемина. :x

Ако кажеме нешто што сме научиле повеќе, вие го вреднувате како: „Малово се праи важно тука, научило глупости од школо...“

Епа, многу сте пониски со тоа, да знаете! Не се учи се од постарите, некогаш би требало и помалите да се вреднуваат. Тоа го вика мојот сенсеј...

И ќе ми се изнасмеете заради ова, така? :|

Велите, денешнава младина е дигната како никад досега...

А, кажете ми... Сите јаболки се црвливи? :^)
    За тие кои ги почитуваат помалите не зборувам. Тие баш најмногу ги почитувам! Не гледаат разлика во годините туку во паметот!
    Не ми се одмаздувајте тука, во ЛП правете го тоа.. Несакам да вознемирувам други кои не го заслужиле тоа. :call:

На sofijanoka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    ЈФРГФГЈНФДГЈРНГФДЈФКВМНБББББББББББББББББББББУТИНБМРЕДИФБЈНВЦГБЈФДБНМДФСКЛБНФДЈНБРИОХГ4УИЊХТ58ХУБЈВНЕАГИОУХЕБТНЈКБНТДФБЈКБФНГОИХЕРБЈРЕНИГОНВЈБГ
    КАКО МОЖЕ СЕ ВО 5 ДО 12 ДА ИМ ТЕКНУВА БЕ???? НЕКОЈ СЕ СПРЕМАЛ, КУПУВАЛ СТВАРИ, А НА НИВ КАКО ЌЕ ИМ ПРДНЕ ТАКА, ПА АЈ УПМ!!!!! :@ :@ :@ ЦЕЛО ВРЕМЕ НЕ ЛАЖАТ СЛЕДНАТА НЕДЕЛА, СЛЕДНАТА НЕДЕЛА, ШО СМЕ НИЕ ТУКА????

18. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Ми учимо (ла-ла-ла) цели дан и ноч.... :envy:
    ми се мучимо (ла-ла-ла) сваки дан и ноч... :doh:
    Ла-ла-ЛААААА! :@
    Тадаааам :bow:

На Golden, Dog-lover, H.VAGA и 5 други им се допаѓа ова.
  19. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Од лицемери ми е преку глава..значи денеска им требаш со тебе се утре не им требаш не се со тебе...па само чекам момент да ги откачам.. а со тој ум што се тргнати нема далеко да стигнат... и тој момент ќе е во скоро време..а кога на тебе ти требаат никаде ги нема.. :!:

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Секогаш викам дека последен пат ќе ми биде идење на лекар у Државна и пак се излажувам! Да можам стално да си дозвлам приватн лекар нема да припарам таму!!! Таман си мислев се потсредија работите со електронското закажување ама очигледно сум се излажала!!!
    Си доаѓам јас поштено во закажаниот термин и пензионери ме нападнаа како сум влагала преку ред??? За среќа наидов на прекрасна докторка која ме одбрани од пензионериве кои бај д веј имаа сите закажано за покасно и после ќе си идат дома со ЈСП а јас секако на факултет или работа сеедно! Каков неразбран свет,каква дрскост,и пензионериве не се тоа што беа веќе... Сите ќе остариме да,ама се надевам дека нема да станам вака дрска и безосетна! Башка денес вторник можете да замислите што беше тоа...