Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. femtinka

femtinka Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    9

sosema te razbiram... jas sum od drug grad ama isto si imam takvi maki, pa duri i beter. kaj nas ne e bitno sto imas zakazano vo tolku i tolku, ke si cekas sepak, ke te primat posle nekolku saati zasto si vleguvaat preku red lugje poznajnici na doktorite..

На Gioia му/ѝ се допаѓа ова.
  2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ја пропуштив првата епизода за неделава на грдата Бети и дури сега ми текна :fubar: :D

а ти малечко гледам си се постирал на ф.б-пази нешто да не пропуштиш, да не ти побегне :fubar:
    од општите случувања или од постовите на срце |( :devil: :D |(

3. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Значи преку глава ми е од сеееееееееееееееееееееееееее тотлано од се ми се иде да си земам детето и да изчезнам амн веке од свекор и свекрва амн што кога ке се обрнат против мене и детето ние сме и биле трошок а денар не се даделе и не се помогнале за ништо кретени невидени амн сакам да ме нема у пм више од се живо.Преку се ми е дојдено уууууууфффффффффффффф ;( ;( ;( ;(

4. SwiFtiE-7330

SwiFtiE-7330 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2013
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Не знам ова веќе до кога ќе трае, не знам!!!! Толку многу ме нервира, а спаѓа во кругот на моите најдобри другарки! :devil: Секогаш, значи секогаш мора да ми се спротистави или понижи, да се докажи таа како „паметната“ а јас како „глупата“! Таа е секогаш во право, никогаш не греши. |( Сфати еднаш дека не се врти светот околу тебе и не си паметна колку што се правиш дека си!! Не со тоа што насекое сакаш да ми докажиш дека она што го правам е погрешно и ги свртуваш сите други против мене! Сфати веќе еднаш! Значи навистина на се што ќе кажам мора да се спротистави. Не се гледа таа колку се глупира пред луѓено и колку незрело и детски се однесува, а јас само за нешто што од срце ќе се насмеам или ќе кажам, одма ми фрла таков поглед „Колку си глупа и за греота“. Мислам, колку е иронично затоа што таа е всушност онаа која е навистина таква. Ме има навредувано, се имаме карано многу, но пак некако остануваме заедно. Сепак не можам да ја трпам, глупача! :@ Се дружи со мене само од корист, од ништо друго! (да не почнувам да кажувам какви глупости има направено) Прееска дојдоа две другарки и таа, и ми вели „Ќе идиш со нас?“ И велам: „Не знам, имам уште малку за учење...“ и вика „Чао!“ и си замина одма. Баш како тоа да чекаше. Стварно не знам до кога ќе оди ова однесување што го има со мене (а не ја знам ни причината за тоа затоа што порано многу добро ни одеше дружењето), ама некогаш ќе ми пукне филмот и ќе ја отфрлам засекогаш! Се си има своја граница!

5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.094
    знам ќе кажеш чудно е,но терај си по твое ,ете јас сум импулсивна но верувај ми ова е добронамерен совет,терај си по свое ,од едно уво влегло од другото излегло ;) .A маж ти те заштитува ли,што вика он на ова?Tи гледај си ја фамилијата,а старите ако се неблагодарни не ги ставај на акл не ги рецкај :!:

6. Elena3105

Elena3105 Нов член

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Истата ситуација е и кај мене и тоа сега брзо од пред еден месец се таа знае најпаметна е ...Се глупира мисли интересна е а уствари е смешна.Многу ме нервира и во право си се си има своја граница јас трпам некој до одредена граница ама оваа веќе е претерано :@

На SwiFtiE-7330 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Kacjushka

Kacjushka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    170
    Колку е прост овој народ, не можам да издржам веќе. Благоретардирани конзумерски кичести трачарски издајнички комарци. До коа вака, уште колку ќе ве трпам?

На karenin му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    До:******;******;******,******;****** и сите останати што ве мислам
    Толку сте глупави и прости,ограничени со мозокот што ви е колку зрно грашок,што не можете ни да си замислите.Не би било лошо да го проширите малку видикот и да си поработите на себе. [​IMG]

9. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    ... Квачка некоја расквачосана. Ае прва награда медал, лајкс лајкс, леле леле колку си интересна, цркнав ахахаха...
    БОЖЕ МИЛИ НЕ МОЖАМ ДА ОПИШАМ КОЈА ЦИГЛА Е! :!:
    Од такви како неа ѕид ќе изградам. Насекаде цигли, цигла ваму-цигла таму.
    Ако ако. Еден ден ќе видиме кој ќе ги рани свињите и ќе ги пои кравите и ќе гризе сончоглед гледајќи на ТВ што ќе рече Фатмаѓул, а Башар дали ќе пушти солза, дали Трајанка ќе се фрли од зградата или пак Петко ќе ја спаси.
    ------------
    И да, СЕ’ МЕ БОЛИ... Грб, стомачни, коски, нозе. Не можам по скали да се кучувам, се тоа од рипање во далечина. А УТРЕ СТОМАЧНИ ЗА ОЦЕНКА, ма дали си ти нормален, циган некој, стомачните од глава ќе ти ги опнам, гудало некое исфорсирано... Гад...

единствена ли сум што сака да има другарка иста како себеси па да си се разбираме во се. |( ма во се.

На Moonstone.17, Dog-lover и sweet-star им се допаѓа ова.
  10. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Абе има ли крај бе има ли да ти се плукнам у школото више сите завршија со тестови нас уште 4 недели ке не малтретирале смрдливе абе незнам,некои наставнички ај,ама некои бе толку ми се антипатични,само да се мрчело нешто,ништо да не се објаснувало убаво,зборење мислиш ке им избега возот брзо брзо се да кажат,и после знаење бараат?Ке знаеме да,ке знаеме,па после мрчите ааа чим така ништо незнаете ке си завршите со мотиките у рака!!А ТИ ДА ПРЕКИНЕШ ДА МРЧИШ ДА НЕ ЗАВРШИШ СО МОТИКАТА ВО ГЛАВА ОВЦО ЕДНА?Ми викаат - не ви се криви наставниците што вие не учите!Па да ми објасни нормално да можам да разберам,па после да учам,а не да ми мумла на час 200 на саат и после ке ја сфатиш...Не викам не,има наставнички што можам да ги сфатам,ама има и наставнички што неможам да ги поднесам,дефинитивно..И ако прочитавте или слушнавте деновиве,што у крајност ме изнервира -- КЕ ИМ СТИГАЛЕ СМС-И НА РОДИТЕЛИТЕ СО НАШИТЕ ОЦЕНКИ?ПА МАЛКУ ЛИ ВИ БЕШЕ Е-ДНЕВНИКОТ БЕ КРЕТЕНИ ЕДНИ!Мрш на лечење. :@ |( :swear:

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  11. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Не сакам да учам работи кои се рутински зададени без никаква логика и кои мора да се запамтат напамет.

Уште по смешно ми е кога на испити даваат прашања за тоа како се вика оној педерот главен таму и таму. Или пак мораме сите да знаеме како изгледа министерот Пуфле |( и мора кога и да го видиме да се лигавиме пред него. Па тој е голем и важен човек и ние мора да паѓаме во транс пред него. Или леле леле кој е газдата на Фершпед. Леле лелеееее.

А колу години има газдата?!
    Абе што е проблемот?

12. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Добро бе ќе имам ли јас еднаш во животот паметни, културни, едуцирани комшии, или цел живот ќе живеам до психопати и примитивни суштества. Лани во тој стан тие едни по цела вечер го пуштаа Драган Вучиќ- Ако запнам ќе те ќарам, ми ги силуваа ушите, добро е кога годината ја пројдов супер, со учење паралелно со музика од фенси Драганчо.. Тие пак од другата страна секој втор ден бушеа, реновираа нешто уште во 7 сабајле, абе хаос..

Овааа година таман мислев е подобро, комшивката ја гледам, разведена била, си шета ваму таму, ми се причини онака еманципирана жена, денес ми иде ме прашува дали сум знаела англиски. Таман си помислив паметни луѓе, нешто сака да научи ова она, она вика абе ај коа ќе можеш дојди да му пишам сакам порака на Доктор Оз, дека сум му голема обожавателка па може ќе ми врати и он ... :| :?:

А другарка ми на пример има комшии што свират клавир, и ужива што живее околу такви луѓе. Јас што згрешив толку Господ вака да ме казни, а..

И така цел живот со психопати околу мене.

На Trendafilka, manja666 и julie77 им се допаѓа ова.
  13. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Што е големата логика во тоа да ми се јавиш некогаш или после моето титкање? ШТО?
    Толку ли не ти недостигам и не ги вреднуваш работите кои ги направив ради тебе?
    Те сакам и те молам,глеај да не ја заебиш работава пошто јас не се враќам на старо,да си знаеш.А,доколку ме сакаш докажи го тоа.Не со зборови туку преку нешта кои ќе ми докажат дека навистина ме сакаш и си сериозен за врскава.Не биди идиот! Ти ќе се каеш најмногу.
    |( |( |( |( |( |( :swear: |( ;(

14. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    864
    Допаѓања:
    10.063
    Лицемерни маскирани во чуствителни, пффффф...... подобро е да шетам гола . Шо луѓе, шо народ мрш таму... испарете...

15. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Зошто?
    До кога?
    Има крај?
    Има ли надеж?
    Зошто едноставно не престане?
    Каде да одам за да прекини?
    Во пустелиите,Сахара,Антарктик,Сибир,Зимбабве?
    На таван?
    во оџак да се пикнам?
    каде бе џубре едно никакво необразовано! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :envy:

16. Girl3105

Girl3105 Нов член

Се зачлени на:
    15 ноември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Леле овие професори колку ме нервираат еден ден едно зборат друг ден друго само менуваат мислења човек незнае што да прави бараат се да знаеш,да си активен итд. Ама претераа веќе :@

17. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Ако успеам да заминам пак,ич не се враќам овде! Толку ми е смачено од луѓето...НАјблиските те разочаруваат...не ми се ни седи,сакам подалеку од сите,сама да седам и да си го средам животот,да го живеам јас како што сакам,а не некој правила да ми кажува и да ми се понаша ко да немам право на глас...ТАка рајат,настрана од сите и јас ќе си го организирам животот. Ни маж не ми треба,смачено ми е од се,од глупости! Која верба бе во луѓето,ич поќе! Ќе ти се прат демек ти мислат арно и после ќе ти префрлаат за тоа...И тоа си се трудел сам за се,па уште твојот труд не важи! У ку*ац веќе животов! ТАман нешто убаво да се случи,одма мора да ти го расипат. Е и да,не живеам само за иднината,пошто можи да ме нема! Некои работи се случуваат еднаш во животот и нема реприза. Не планирам веќе да ги пропуштам таквите моменти ради некој што мисли дека само за иднината треба да се штеди,а мене тоа што сега ми треба да го немам. Живот ли е ова,да му се плукнам! Така е кога ги слушам другите,глупава што слушам некој, да имаш нешто ради демек титула што ќе ја ценеле,аха да,цел свет отишол во неповрат,ќе ти ценат...умре то време,се е сведено на 0 и на непоштовање. Место сега да си заработувам и да градам своја иднина,ќе се нервирам овде,ми иди да се акнам од ѕид! Што,кога ќе живеам јас? Кога нормално ќе земам плата,кога нормално ќе мислам за некој до мене и за семејство? Не одат амбиции и работа под рака со семејство и личен живот,не не,кога и да е,едното мора да се заеби. Можда да имав поткрепа,некој до мене, друго ќе беше... ;( ДЕмек родителите мислат најмногу и те поткрепуваат,да бе! Едниот да не чини и одма се пропаѓа во вода! Ако не можиш да мислиш за цело семејство,што воошшто си правел семејство? Демек сега само по свој мозок ко сам да е ќе прави...У пи*ку матер маживе значи, тврдоглави, своеглави и себични суштества! :@ :@ :headbang: :punch: :punch: Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не те свакам кој е твојот проблем
    читам стари пораки на ф.б. што сме се допишувале-да видам каде сум грешела а ти веднаш се вклучуваш :fubar: нели имаш некоја во животот :^) па што реагираш бе духче едно :devil: бог да чува и да брани
    :hai:
    на добар пат си да станеш меурче-па испари во воздухот :lol: :wasntme:
    таков ко тебе не заслужува да го погледнеш а не да комуницираш со него :!:
    и услуга ке ми направиш ако ме избришеш од пријатели :!: така да делит слободно :D

19. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Ахахахаххахахахахахахаахахахахаххахаахахахахахаххахахахахахааааа
    хахахахаххахааапхпахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахах
    ххххххааааааааааааааахахахахаааахахахххахаххаахахахахахахахаааааааааах
    ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахааахахахххахахахахахаххххахаха
    хахахахааајајоајоајајајајајјајајајахахахахахахахахахахахахахахахајххохаохо
    ахахахаххахоахаохахааапхпахпахахахахаххахахахахахахахахахахахахах
    аххххххахахаааахахаххаааааааахах
    нерви :drunk:

20. Tori1

Tori1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    95
    Нели ми беше најдобра другарка?те изнесов во град,те пикнав во мое друшто,све ти пружив како сестра те почитував.А ти што направи? :@ не барам ништо за возврат ама до толку сакаш да ми наштетиш? што ти смета,што успевам во животот и се борам секој ден за тоа со сите мој сили а ти не мрдаш со прст за да промениш нешто туку по цел ден на фб дремеш :@ еден ден ќе ти текне дека си изгубила многу добра другарка ама касно ќе биде!