ја видов сликата и само иначе ова училиштето ме напрај во очите ко оние зомбите шо беа порано во Скуби Ду цртаните... а онаа машка свињетина...море ај да не пцујам ич не вреди! Да беше во пожар,а да ми дадеа чаша вода-не од шо те мразам,ама би ја испила чашата вода Ако почнувам да се смеам без причина...не..ќе се смеам од нерви :geek: тадааааам....ко на кристен стјуарт фацата уште малце ќе ми биди
Спојлер У ПИЧКУ МАТЕР ААААААААААААААААААААААААААХДКАДХИОФЅГАЉЅГХАГМФЅАКФХСФЈЅРНРЕУХАЛЈГАПГУРИАЈОКГ ррррррррррррррррррррррррррррррррррррхртсддддддддддддхфдхнгфјд
Цркни мори, цркни Заради тебе ќе отсуствувам на неколку утакмици Цркнии Спојлер У пичку матер глупача ааааааааааааааааааааааааааааааа јјјјјјјјјјсадддддддддддддддггггггггггггггддддддддфффффффффффаааццццццццццццњагагфсагаегрхјдертѕ
Pa da puknam polesno ke mi bidi. Cuvstvuvam nesto posebno, za nekoj koj e zabranet :/. Pretpostaven. Plus i mnogu povazrasen. Jas 20, a toj 45-46. Osekjam deka toj znaj za ova i deka i na nego mu e vaka. I pokraj toa sto mi e pretpostaven, odnosite od pocetokot do sega ni se razviaat samo kon prijatelski nasoki. Zboruvame na zaednicki jazik, zafrkanciite koi so nego se dozivuvaat, nikoj okolu nas ne gi svakja, odnosno gi sfakja i nemozat da ni se iznacudat za sto se smeeme, interesno im e. Izgledot ne mu e prenajubav, tuku ima harizma i sharm vo nego i negoviot karakter, toa me privlekuva. Ima sitni zeleni oci, preubava nasmevka. Stavot i serioznosta mu se odlika za seriozni temi. Drugata strana mu e humorot, ama eptenn, dete e vo dushata premnogu razigrano. Dzentelmen e, znae tocno sto koga i kade da go kazhe. Cuvstvuvam deka bi mozele da sedime vecno eden do drug razgovarajki za se i sesto. Sigurna sum vo toa. Se razpisiv za nego. Ete gledate. Ne sakam prijatelstvoto da go rasipam, znam deka ako bidime cekor pobliski ke se rasturi se. Zabraneto mi e, picku materinu. So da pram. [mod-kirilica:1vm03w67][/mod-kirilica:1vm03w67]
ме нервира овој таканаречениов другар-провокатор и душкало зошто тој од партија ме сметал за чудна-тој е чуден за што сака нека ме смета баш ми е гајле тој е само сопартиец-да заврши кампањава ке ми прекипе сите од партија има да ги избришам ама сум лоша АМАН веке нека си најде девојка горенаведениов пробав јас преку другаркиве ама ниту една не сака да излегува со него
Море ТИ! ТИ! Значи ти ако предаваш добро јас сум тогаш капаче од кока-кола. ОКЕЈ??? Квачка некоја, тиква, кокошка. Ненормален, ти мене ќе ми се развикаш, КАУЧ! Глупак, некој, се гледаме утре... Расипано сирење.
Каде оди светов ?? Секој ден гледам нови фризери, поети ... пејачи и уште што ли не ..... па добро бе јас сфаќам дека е во ред машко да се негува, да си посветува внимание ама до толко .... па добро бе идоте си мислиш кај отиде, и што правиш уживаш со парите на мама и тато, направи неколку фризури на неколку пејачки ( ако така можам да ги наречам ) , прикачи милиони слики на фб ... ИиИииии ?!!??! Секој ден по тон слики од спа центри незнам што ... па кажи ми бре си излегол ли како машко да се испотиш од играње фудбал , или се потиш од полирање на ноктите !?!??! Дали некогаш седна во машко друштво да пиеш кафе, илисамо со девојки кои се мислат фацки у градот одиш на кафе, им правиш фризурка гратис а тие ти возвракаат на друг начин !!!!?!!?!?! ЗИни семјо голтни мееееееееееее, нема машки на светов
Спојлер Ку*во гнасна, цркниииии те мразамм, ако уште еднаш почнеш да се плеткаш во моите работи ќе ти ја смачкам смачканата фаца. Ма дај оди види се во огледало ма, претиспитај се што правиш па после иди збори и плеткај се. Грдаа една, сроната во суратот, како асфалт си во фацата ма, и како стап за чукање ореви. ми се гади од тебе, ми се гадиииии. Грозна си, ју вил брн ин девилс каша, ма и тамо не те примаат ма ороспијооо Не ме терај да ти ја покажувам лошата страна, па да видиш со кого си имаш работа ! Само пробај да ми расипеш нешто, па тогаш ќе те направам ни мајка ти да не може да те преопзнае!!! Думриш, даби а !
Абе се она е у право се.Апффф уживај. Ти ништо не сфаќаш.Не така е.Ма гуско една скапана компир манџа за се треба зборовите клетши да и ги вадам па и се лути зошто ја одбегнувам и се дружам со други.Е не со тебе ко монолог да си праам, мајмун у фацата си устата ти е ко газ на мајмун.Напор мувлосан!
Абе постојат некои поединци кои имаат над 25, уживаат да проповедаат дека имаат/имале фрее (упс фри) врска во којашто искусиле се и сешто, а истите тие реално к.ре не виделе ни допреле со години. И истите тие нашле да делат совети за секс пози или совети зашто некому не му успеала врската. И нема ништо лошо во тоа што не допреле к.р со години. Само сум против тоа што се силат дека се еден голем отворен ум кој искусил триста чуда и нечуда. Против сум за тоа да продаваат плитки приказни кои ги доживува никој друг туку само нивното алтер его на кое, во реалноста, не му дозволуваат ни да писне. Не ми се допаѓаат луѓе шпиуни, поточно не ги сакам оние кои по цели денови собираат и создаваат трачеви за останатите луѓе. Добро зар навистина им е интересно сето тоа?! Копаат, копаат насекаде, распрашуваат секого, измислуваат... - Комшијава кој моментално буши и трешти се моли да си ја земе дневната доза спокој и да престане да ја краде туѓата.
Да му се плукнам во школово...тестови ,ова,она па сега има текнало и униформи да носиме....Сите исти да сме биле..
кој ке пишува есеј од 5 параграфи за курсот академско пишување ама кога ке ми текне на сертификатитте не знам ни која би била темата а до петок треба да биде готово ми треба време да размислам, да истражам
Ќе се отрујам!!! Значи кои све луѓе ги има на планетава.Свака и част како ги крепи! Де овци,Де кокошки,Де све и свашта! БУМ!!!
Абе луѓе, спојка ќе доживеам ако уште малку потрае ова. Се колам, мислам дека развивам тивка шизофренија од контадикторноста во самата себеси што ја имам. И незнам веќе што да мислам. Гордоста и егото во мене, како и секогаш доминтантни инсистираат на fall eight times, stand up nine а вината и мудроста се противат на тоа во сојуз со депресивните суицидни мисли. Каков дует се во турскава серија од живот мој појма си немате. Страшна е само помислата. Незнам на кому да се налутам, каде да го истурам гневот, како да се поправам, како да останам присебна покрај сите глупости кои ми се случуваат во животот. Непожелни лица и дешавки на секој чекор. Дежа ву ми се веќе. Фејл ситуација дознаваш дека зимава ќе ја минеш како мечките, вегетирајќи затворен дома и без пријатели, без работа, веројатно постојано ќе спиеш, во ужасна здравствена состојба, психофизичка се подразбира. И сето тоа го разбираш на ден кога ПМС- от изразито те мачи и хормоните си играат руски рулет со нервите, добиваш менстуација сред чаршија како капак на малерот.