Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. SwiFtiE-7330

SwiFtiE-7330 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2013
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Абре, нормална ли е онаа професоркана по математика?! Мислам, НОРМАЛНА?! :fubar: Како прво, не знае да предава ВООПШТО, па ни вели дека ние не сме ја разбирале!!! Не знае да објаснува, ТОА Е ФАКТ!! :tmi: Кога ги пишува задачине не се знај што пишува, де ваму де таму, бриши пак напиши одново, пак избриши напиши друго, а ти да не знаеш дали да пишуваш побрзо или да слушаш, затоа што двете работи е невозможно да се прават истовремено кај неа. Па сега, БАШ ПРЕД ПОЛУГОДИШНИОВ ТЕСТ, почна само да поставува задачи на табла без да ги решава!!! КОЈА ЛОГИКА БЕ?! |( Вика „Ај ќе си ги решите дома...“ АМИ ТИЕ ШТО НЕ ЗНААТ ШТО СО НИВ?! Кај 90% од класов појма немаме како се решаваат задачиве, сами да сме ги решавале!! ПРОСТА БЕ, ПРОСТА Е!!! Сите се жалаат од неа. Ми одеше математиката порано, 4ки и 5ки вадев на тестови, ама не повеќе..Сега 2ки и 3ки ги вадам тестовите. Не, не знам што ми е, не сфаќам скоро ништо. Се плашам за следниов тест што ќе го правиме по една недела, не знам ништо...АМАН! :swear:

2. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Кој ѓавол ме тераше да одам кај таа фризерка којј ?!?!??????? :@ Знам сама сум си криваа !Ај што не ме ишиша како што сакав немам ни С од степен, барем да бев иста од двете страни!! Неписмена една глупавааа :@ :@ :fubar: Памет за друг пат !

На summer-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  3. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Гроф,гроф,гроф...пуууууф
    стиснав ЕНТЕР :x

4. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    :@

Сабота, на работа :swear:

.|.

5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како може една мајка во исто време да го мрази и деградира своето дете а од друга страна да го финансира, да го потпомага финансиски секако нели сметки храна облека
    што чудо ке беше ова :?:
    и на крај ме ;( уште рано науто :devil:
    што значи да си млада жена која со сите сили се бори да успее а од никој од најблиските нема никаква поддршка-страшно, немам зборови
    туги луге, непознати да те храбрат дека ти можеш а твоите дома не само да те деградираат туку баш им е галје за тебе
    и нели нормално ти треба да прераснеш во нормална личност-аха сигурно
    во ненормална да нормална нема шанси :!:

6. HelloKityy

HelloKityy Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    73
    смирете се сите ајде ... уште дополнителни проблеми не ми требаат

7. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Епа не можам повеќе!!! Не можам, не можам, не можам, не можам и не можаааааммммм :@ :@

8. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    1.265
    Уште ова ми требаше... :devil:
    Готово е веќе со денови чекам нешто што неможе да се случи..ќе пробам да заборавам ,но не можам :@ :@ :@ :@ :@ :@

9. LadyinBlack21

LadyinBlack21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2013
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    1.324
    Да ти се пљукнем у неделава цела!!!!!!!!!!!! до кога вакееееееееее ќе се карам за глупости...аман нека заврши поглупа недеља нема значи....секој ебен ден ја се карам само! ПРОСТИ едни неможем више ке пукнем па ке видите свите убооооооо!

10. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    577
    Добро бе колку повеќе од ова? Уште колку многу треба да придонесам за нешто да успее?! Па неможам бе само јас да се трудам, а некој ич газ да не го боли бе!

И јас сум човек од крв и месо! Човек со чувства кои нема да дозволам повеќе да бидат газени. Или се свестувате само ко ќе пукне топката, па нешто ке се залепи ваму таму и готово немора повеќе да се трудиш, а? И пак по старо! Е НЕМА БЕ!! Муабетов стануваме сите јагниња дури да се смири Ханна, после кој те еби, а?! Ќе ви ебам мамето ваше курвинско!!!!!!!!!

11. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Глумам нешто недопирлива, као не ми значи, сеедно ми е за некои особи, не сакам комуникација преку социјални мрежи, ама кога дотичниот ми оди на rendezvous со друга особа која не сум јас, ми иде да си каснам од газот.
    Глупост е, глупост, велелепна глупост |(

Кој сеуште користи збор rendezvous ???
    Епа тој си е, тој си е, хајинтелиџен, спешал едишан виердо, бт дет виердо мејкс ми крејзи, ивен иф ај хејт то адмит.
    Реков дека лагите ќе ми се удрат по глава, карма ју факинг крејзи бич, ју...

КАРМА!!!!! :devil:

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    СЕГДЕ ПОБАРАВ!! АМА НЕ, ГИ НЕМА БЕ, ГИ НЕМА :@ :@ :@ :@ ;( ;(
    KAKОВ БАКСУЗ ЌЕ БЕВ ;( ;(

13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    оман веке со овој ЕДХ-Академско пишување курсов
    да не можеш да се регистрирам на вториот курс-не ме препознава дека сум истата личност како првиот курс што го учела :fubar:

14. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Невина си како пикадо јеботе.

15. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Колку се луѓево злобни абе не ми се верува! Што е проблемот,како да сум имала некој розов превез на очиве и не сум гледала убаво,или пак луѓево се толку добри глумци што не можеш да приметиш што ти спремаат...
    Не верував дека по пари се бирале другари,дека кога нешто сте решиле да правите заедно без ралика кој колку вложил ќе го правите заедно до крај без никакво шефување и надменост...ама очигледно секад помоќниот си го дигнува носот и заборава другиот што се направил за него...да ти се плукнам во таквите пријатели...го мразам ова чувство кога ќе се разочарам од некого и мислам дека сите се исти... :doh:

16. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Цркни цркни цркни цркни цркнииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

17. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    форумов бил полн со мои комплексии????!?!?!?! :@ :@ :@ омг не сум прочитала ништо поглупо еве нека кажат другите дали го полнам форумов со комплекси и на сите им се понашам со дигнат нос.
    Што се нема на светов :x :puke:

18. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Коментар од другарка: " Си го сакам својот живот повеќе откако слушнав за проблемите во твојот."
    Умри козо! :@ :@

На LittlePinky, srcekrsacka и karenin им се допаѓа ова.
  19. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Да ти се плукнам во лекарите глупави, добро ќе беше да знаеа што препишуваат и кажуваат.
    Да ти се плукнам во фелата професорска, сељак еден сељакосан, на предавање не ми дошол а платата му го грее џебот. Нас не мафта како му текне дента.
    Да ти се плукнам во колегите неартикулисани, себични и љубоморни. Со прашањата задникот не можеш да си го избришеш а не па ли да ги научиш.
    Да ти се плкунам во комшиите кои мислат Северина сите ја слушаме и кои кучињата во дворот наш си ги носат на какање. Ќесата со причини била измислена.

Глупава раса сме, глупава, нецивилизирана и себична. Ох што не се родив како дебело куче или маче, сите ќе ме чекаа по стомакот и ќе ме хранеа.

На julie77 и Hipster им се допаѓа ова.
  20. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Како беше тоа - мало набиено во гаќите развиено :rofl: . Нечум луѓе кои се крајно незадоволни од сопствениот изглед и за полесно да го сокријат тоа незадоволство ги озборуваат посексите :D и поубавите :D од нив. И следствено баш поради тие атрибути ги рачунаат и за глупави. А исто така нека сме скраја од оние кои се замислуваат дека се секси божици и дека заради тоа се "најбољи". Значи не скромните будали кои не гледаат јасно колкави дамки има на огледалото пред нив се такви обратно пропорционално достојни противници на луѓето шинелллл.