Изгледа директорското место им е предодредено само на "сончогледите",битно е га*от да седне на тоа столче,а колку е способен тоа го знаат вработените,нели,истерал еден мандат во една гарнитура,па сега му се насмевнала среќата за уште еден До кога способните академски граѓани ќе бидат не оставени,туку фрлени на маргините на општеството или немаат фаца како лижи-ку*е,па не можат да ги препознаат Ми доаѓа да
Не ми се верува колку станав мрзлива последниов месец,ќе ја отворам книгата и ќе седнам пред компјутер,ќе го изгубам цел ден и после навечер во последен миг ќе учам!!!!
ЗОШТО? СЕКОГАШ КОГА СУМ РАСПОЛОЖЕНА...МОРА ДА СЕ НАЈДЕ НЕКОЈ КОЈ ЌЕ ГО РАСИПЕ МОЕТО РАСПОЛОЖЕНИЕ? МОРА ЛИ ЦЕЛ ДЕН ДА МИ Е ВАКОВ...? Прво оние во училиште...Но ми помина. Се испукав на клавирот...Потоа во музичко училиште...Досада...Не знам како издржав...Но веднаш станав среќа кога наставникот рече деке не не пушти да си одиме затоа што имал слава... Секако, и тоа мораше да се расипе...Колата беше надвор, а мама никаде ја немаше. Се јавив, но не можев да ја добијам на телефонот...Се јавив на тато. Ми рече дека мама е кај тета, па јас да одам таму...Отидов, но за тоа време мама дошла кај музичкото, по различен пат. Па, трчав назад..Се вратив кај музичкото нервозна...Мама беше таму. Отидовме во црква. Се смирив малку...Па дремев, па отидов на карате. Многу бев расположена и пеев по патот (во кола бевме де). На тренинг си поминав убаво...Но, мама почна да ме нервира. Да не сум правела ова, да не сум правела она..Па, веднаш се фаќа за збор...Сега се лутела. ПА, ПРАВИ ШТО САКАШ! Невозможно како семејството и познаниците можат да ти го доведат расположението на нула.
Подобро да немав татко, отколку..да имам ваков каков што е! Ајде уште некое време па ракот него ќе го победи, ќе умре па ќе се спасиме сите од тоа створење!! И да немам психички проблем.. да ви се случеше на вас вакво нешто во тинејџерските години, истото ќе го мислевте и посакувавте!
Сега ли ви текна да давате тестови и да скоривате????!?!!! Малце ли ви беше цел декемвриииии???????!!!!! ААМАНННН. ПА И ТИ МИ ФАЛИШ! МОРА ДА МИ ИДИШ ВО МИСЛИТЕ,ДА МИ РУШИШ КОНЦЕТРАЦИЈА...МАЛЦЕ МИ Е ОВА УЧЕЊЕВО,ПА И ТИ!!! И ТОА ПЕСНИТЕ ТВОИ ТАЖАЧКИ...ДЕПРЕСИВНИ.. ПА АКО ТОЛКУ ТАЖИШ СЛОБОДНО КАЖИ МИ,А НЕ ПРЕКУ РАЗНИ СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ!!! полудичу
Многу сум тажна и многу расплакана и многу разочарана...е*ате комуникациjата, по форуми да се празниш
ДОБРО БЕ МАМООО, САМО ЕДНАШ ВО ГОДИНАТА ТИ СЕ СЛАВИ НОВА ГОДИНА, АКО НЕ ПОТРОШЕШ МАЛКУ ПОВЕЌЕ ПАРИ СЕГА, КОГАААААААААААААА!??!?!?!?!?!? РАЗБЕРИ МЕ АЛОО МОРАМ ДА СИ КУПАМ НЕКОИ РАБОТИ ШТО МИ ТРЕБАТ, РАЗБЕРИ. И ДА ГАЈЛЕ МИ Е АКО ПОСЛЕ НОВА ГОДИНА "НЕМА ДА ИМА ШТО ДА ЈАДАМ"
Толку сум интровертен тип,што ни на форумов не чувствувам потреба да ја исфрлам негативната енергија од мене.
Браво бе Лејкерси!Браво...значи како можевте со Коби покрај вас да изгубите,а и Гасол ќе ви замини..море шути кошаркари...Леброн Џејмс и лани ве порази,зарем му дозволувате и оваа година пак така? Уживате нерви да ми дигате....ајде јас сеуште имам надеж во вас...мора да се победи,победи да се нижат,МОРА!
Ич не мие гајлеееееееее вишееееееееее ама ич...2 недели ипол те немам видено ичч немора да те видам ајттттт тамо седи си у скопјето твое златно...да не ти побегне...клошар ..немој ни да се јавиш, а случајно да не ти текне да пишеш никако ке си ги умориш прстите...аууууууууууууууууу само коа ке те видам какооооооооо ке т и се истресам на тебеееееееееее ! сепак проклето ми фалиш
Џабе ми е и да се испукам и да не се испукам ништо нема да смени. Пак ќе морам да се нервирам со овај проклет факултет што не ти дава да здивнеш, како се запишав... најубавите години си ги упропастив да не можеш да мрдниш од дома... лето да не можеш да видиш...
Да го гледаш некого здрав и прав за само после две недели да ти кажат дека го нема веќе. Нагло откриено и метастазирано. Ќе речат мора прегледи редовни, превентива. Џабе ти е кога отров дишеш. Чудо ми е како најголемите штетници остануваат имуни... можда дека самите се полни со отров, и глава и мисли и уста погана. Нив ќе ги гледам како фучат преку 90-ка најверојатно. Да ти е*ам и живот во ваква вукујебина и се. Среќна Нова - пуста желба, баш.
Омилените фармерки се зафркнале во перењето, а со нив настрадал и мојот омилен џемпер Ќе си пукнам од мака. Пуф!
само уште ова ми фалеше-бившиот да ми се јави и да ме праша што планираш да правиш после МОЛАМ арно му одговорив дека немаш право да прашаш другар ми на глава ми се качува-особено кога ке го прифатат дечково од партија ме манијачи заедно со сите другари/колеги 24/7 сега и бившиов почна да комуницира со мене-како да сака да се смириме дури и ми се јави ДА ЗЕМАМ ЕДЕН КАЛАШНИКОВ И ДА ПОЧНАМ ДА УБИВАМ НА ШТО ЛИЧАМ ЈАС
Јас сум била неблагодарна и ќе сум горела во пеколот Абе скоту еден,ако одам во пеколот ти секако ќе ме дружиш,тебе ќе те пикнат кај што е пожешко,онаму каде што вирее злобата.. Многу кажува за човекот неговото понашање,а ти го немаш господине.А што може да се очекува од човек кој цел на животот му е да се иживљава врз кутрата раја што ја имала несреќата да го дише истиот воздух со него. Ама кога ќе дојде моето време ќе жалиш,а таа твоја голема интелигенција што наводно ја поседуваш ќе ти пропадне во вода.Ако не ти наплатам на овој свет,секако на другиот.Постои карма.. Уживај додека можеш,олицетворение на злото
Aко ја сум искомплексирана што не се смеам на едно нешто цела вечер, што сте вие морони глупи ?!?!?!?!!?!?!!?!?!
И фарби и креми и маски и се у ПИЧКУ МАТЕР ДА ИДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ САKAM ЦРВЕНА КОООООООООООСААААААААААААААА