Уф ќе полудам. Синоќа бевме со другарките во еден кафич на излегување. Едно одење тамо го гледам бившиот се гушка со друга ццццццц. Потоа едната другарка си замина на друга маса кај нејзинио дечко што не ја ни повика. И цела вечер беше таму без разлика на тоа дека знаеше колку лошо се чувствувам. Потоа ми звони вели дојди кај нас на маса, не отидов секако. И денес ме прашува што ми е? Абе што не ми е feweiofnio@$#@$ANONCN Полна сум со нервоза. Навистина сум разочарана од неа.
Мислев дека ми е другарка,но таа што направи?Кога ги озговори тие зборови знаев дека треба нашето другарство да прекине.Сватив дека постојаните караници ни влечат само тажни спомени и солзи.И се прашувам зошто и кажав?ЗООШТОО и кажав што се случува со мене?За да ме искористи и за да каже зборуваш само за себе?И кажував се...баш се,бидејки и верував.Верував дека ке бидеме долго време пријателки,но ете на крај и се покажа маската....
У П М Тоа вознемирувачко чувство кога се трудиш некому да помогнеш а не можеш. На почетокот на годинава си ветив дека мора да му помогнам барем на еден непознат човек. Се појави таквиот човек, се обидов да помогнам ама не знам каде се изгуби целата ситуација. Не е фер. Толку педери. Толку!
Зошто луѓето мислат дека кога ќе пораснат и ќе станат возрасни(родеители)можат да ја имаат целосна контрола воз нивните деца? Океј родител си ми,те почитувам,но тоа не ти дава за право се што ќе кажеш да биде така и се што ќе речеш да биде сторено. Некои мислат дека само заради тоа што сте под нивен покрив мора да ѓи слушата ама баш во се! Можееби моево е типично тенејџерско мислење ама така се чувстувам ,немам слобода... Истиот ден кога тој станал татко јас сум станала негова ќерка,има право да ми вели што е добро а што не ама јас имам право на мој избор.Тој не ми е Бог!
Каде ми беше паметот ги вриев белите алиштата на шпорет и сега не ми се пеглаат.За бели ,се бели но мене ми се темни пред очи ,не се пеглат бреееееееееееееее и ако се само две кошули и едни панталони .
Едвај чекам за почне испитната сесија, да завршам и да одморам малку.... Да одморам психички, збудалев дома дружејќи се со книгите!!!
не можам да прекинам да плачам не можам .... ме боли до срж .... толку работи ми кажа и на крај ме остави ко стара крпа на улица ..... ме повреди многу ....
Спојлер Еби се! Ме нервираш! Зашто така размислуваш? Всушност поима немам како точно размислуваш. И така... Ти посакувам вечерва да се проебеш два-три пати. Чисто да се олабавиш.
Ќе пуукнаам, таа од провинција ми вика ќе си одела назад во својот град и затоа мојата другарка од Ск (којашто е и нејзина) ќе плачела по неа, па ми пишува ха ха ха, ко она да победила само зш и стаела песна ,,Те dua shumë" на ѕид, ќе види таа лезбејка.. ми вика кажи ми убава ли сум... знам дека ланчето ми е убаво... тебе ланчето те освои... Е не, ти! Не сум лезбејка јас, а и самата сум си убава, поубава сум од неа Ме нервира дечко ми, му викам ако сакаш да се муваш со др кажи, а тој: ама ја не те варам, нема никат... другар му ми рече дека тој не сакал јас да се мувам и со друг зш ќе му ја скршел главата. Лелее ако дознаам од стр дека тогаш кога пиеја со др се мувал, 4 пати му раскинував за глупости, сеа има да биде конечно!
Лелеее подли луѓее,сам од корист да те имаат и лошо да ти праат.Ауу не ми се верува!! Да ти се ситат на твојот неуспех,да се прчат со своето ни малку вредно постигнување...И тоа блиски луѓе,демек те подржуваат,демек се тука за тебе,а тие сите сплетки за да не успееш ти ги прават!Гнаси едни.Луѓе ли сте вие бре?Ај ќе ви се врати и на вас еден ден!
Е да пукнеш! Идиот еден глупав! Ова менување на расположение и на однос го мразам највеќе од се кај тебе! Или биди добар и фин секогаш, или немој воопшто да бидеш! Само ме залажуваш вака!!! Знам јас дека муабетите од пред некоја вечер ќе пропаднат во вода, а демек ти беше тој што си стои на зборот... Абе ај изгуби ми се! Ама ќе ме побараш ти мене...ај....!!!!
^ Својата не моќност за изразување, не ја префрлај во лутина и без кон другите, туку кон себе си. Навреди се користат само во отсуство на аргументи и ништо друго. Можда сум паметна, можда не, ти сигурно не си таа која одредува дали сум или не. Не со тој тон, тој речник и со таа дрскост. Научи се да реплираш и да дебатираш а не де плачеш кога некој не ти оди по газот. Мајка си побогу, не си недосрасното девојченце Спојлер Немаше да продолжувам тука, ај свеар, али вакво нешто не сум видела нит ќе видам некаде на друго место освен тука