Како да не ми е доволен психичкиот немир,па сега чувствувам и физичка болка Ми се појавува живец на прстот со такво клукање што мислам дека се ми пречи околу мене
Кој ќе ги трпи сега од утре пак оние „њњњњњњ професоркеее њњњњњњњ“ полтрончиња. Е*ави менталитетот лигушки, овде само со такви е преполно.
Од секогаш не сум си го сакала класот.Луѓето кои го сочинуваат се ѓубриња покварени.Она нашла мене да ми соли памет ма сељанка мрсна неваспитана!Мононуклеулоза уште на оваа возраст фати и дечко и 2 месеци во школо не дојде.Она нашла мене памет да ми соли!Ма мрш гомнарко една глупа!! Спојлер Се извинувам за навредливите зборови но,морав некаде.
Cе да оди по ѓаволите,никој бре никој да не ме поддржи кога во себе умирам,ама ќе си скратам од маките и од овој мизерен живот
Еден ден ќе сфатиш дека сепак го имаш она доброто. А тие? А тие ќе видат дека сепак си го добил и го имаш НАЈДОБРОТО. Ќе си легнат на брашното, некои одат нагоре некои надолу. Кој што си фрла зад себе ќе си најдe пред себе. Јас нема да судам има кој да суди.... оној горе ќе им пресуди.
Шо да се испукам овде,зборови да си трошам за тебе...Петок 13 ќе те викам бе!Испукан шо си целиот во таа глата тикварска.... Арно ама,има некој шо си го сакам и тој не е како тебе...ти за разлика од него си.....ЃУБРЕТИНА
Умри, цркни, пукни, потони, овени, загини, удави се, испокрши се, обеси се, убиј се, заколи се... сега и одма! Аман веќе, не можам да те истрпааааам! Никогаш не помислив дека кон некого, можам да чувствувам толкав гнев и бес! И на некого да трошам толку скапоцено време и нерви, за на крај да ми се расипе денот, после толку трпење. Ова не се мери со ништооо, тоа што ти ми го стори!
Врв денес значи, темпирана бомба сум!!! Кај ништо не ми оди како што треба, се ми е собрано, ми фалеа глупите "рекла-кажала" муабети од некои квази другарки кои најголемо достигнување во животот им е да фатат дечко. Абе ајде ми иди сите по ред да ве испукам и ич нема да жалам. Будали!!!
Нема да се преселам, додека не се омажам не се селам од таму па што сака нека е! Па уште и планови за на кого да се продаде аууу Ќе си пукнаааам! И секогаш солзи ми доаѓаат, ама си верувам дека се добро ќе се заврши, па се смирувам самата некако.
Идиоту еден!Покрај се што ти кажав,покрај се што зборувавме..ме гледаш во очи и си поминуваш..САМО ТОА?!?!Знам дека ме виде и дека се сврте три пати за да се увериш дека сум јас..па барем едно здраво да кажеше..И после мислиш се ке ти кажувам,епа не оди тоа така... Додека не ми се извиниш збор нема да ти кажам,па снајди си се сам,и најди си некоја што ПАК ке те врти околу прст..А јас ,другарка ти нема да те оправувам пак по 100 пат.Па колку си НАИВЕН ....БОЖЕ МИЛИИИИИ!!!!!!!!!!!! Што се не ти направија,а ти око не склопи..
Знаеш, помалку ќе ме болеше да ме удреше, од колку тие тешки зборови што се осмели да ми ги кажеш в лице.. Зошто го направи тоа? Не сум јас ништо помалку од тебе, се преценуваш.. Jас те мислев за добра другарка.. Би сакала ова в лице да ти го кажам, да ја видам твојата реакција...
Срам да ти е. Од толку што се форсираш да докажеш дека нема причина за сомнеж, ти го добиваш спротивниот ефект, бе срце. Ми се гади од тебе и твоите глупости веке.. се презаситив и од тебе и од сите. Не си ја мачам веќе душава, не.. Јас сум на ред да бидам кучка. А знаеш дека никогаш не сум целела кон тоа. Ма јас брате сакам хармонија и цветичи околу мене, али ти одбираш да се коцкаш. Епа да се коцкаме тогаш. Ајт!
Не ми се верува дека постојат такви глупачки на овој свет !!!! Кај е крива па и се понаша дека е во право , а нема врска од животот !!!!! Не го заслужува тоа мизерно работно место .....