Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. dusenceto

dusenceto Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    2
    ГЛАВАТА МЕ БОЛЕ ОД САБАЈЛЕ! ЛЛЕЛЕЛЛЕЛЕ СЕ НЕРВИРАААААААААААААААММММММММММ! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

2. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    41
    Човече, нели сфаќаш дека сум луда по тебе????? Ти, рокеру со долга коса и наочари, ќе ме побудалиш!!!!! Стварно незнам што да правам веќе!!! УФ, ми иде да те одвлечкам до дома и никогаш да не те пуштам!!! Те сакам бреееее! :inlove:

3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Толку си глупав и прост ... толку сега те мразам .... ајде теддибер е добра ке прости а ти прави си што сакаш како ке ти прдне... што мислиш до кога... тотално неодговорно створење ... ми иде да ти ја лупнам една да отидеш во африка простак еден нека те користат нека те цедат нека ни ја расипат врската ти постојано тоа го дозволуваш... не се тие ркиви ти си идиот ти правиш се .... сите ги ставаш пред мене мамино синче едно лигаво идиоте глуп простачки теле неизтелено говедо непрокопсан еден ... што си мислиш со таа главата ??? ах имаш среќа тука што се испукав и што не ти се јавив ... ќе те средев скапаницо една .... :devil: :@ :devil: :@ :envy: ;(

4. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Па не можам да не се нервирам, пошто тоа девојче ептен проблеми ми направи, не само на мене на цело одделение. И поради едно дете што е со мене во клас, пола ми се изнасмеаа кога слушнаа со кој се сум во клас и ми велеа : „Те жалам!“ , најискрено и јас самата себеси се жалам, затота што стварно некоја несреќа ме следи последниве неколку години и никако не можам да се оттерасам од неа!! :envy: :@

5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    А , нема ли начин да се премесеш во др клас... кај нас можеше така . :worried:

6. DrBabl

DrBabl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    11
    Вечерва толку би сакала да се испукам .. али многу ми се спие, така да останува за утре.. неможам да пишувам, зошто ке се рассонам па нема да заспијам после ;) добра ноќ |-) |-)

7. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Може, имам некои врски па ќе ги фаќам нив за уште утре/задутре да ме преместат, а не да се преместувам на први септември. :) Ама тие рекоа дека ако никој од другите класови не се премести, дека нема да можат да ме преместат, така што останува на тоа дали ќе имам среќа. :) :doh:

8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    мислиш дека ако сумпомала до тебе дека не размислувам а ?
    и со излитени фори сакаш да ме добиеш..охоооо не се секирај не ме палиш со лајк. :@ :@ :@ ...туку тиетвои слатки чудни,сочи усни хуху :lol: :lol: :$ али ај те молам немој со тие твои сељачки фори

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    едноставно не знам што да кажам ;( во моментот сум ептен лабилна, тажна, разочарана од сите страни ;(
    се изнервирав од дома, се скарав со дечко ми.... :@ не ми с еверува што се не ми се слѕчува и сето тоа само оти молчев. молчев... само за да не изнервирам некој :( и на крај вака ми се врати. од дома навредена, од него уште повеќе ;( каков живот е ова? заслужив ли вака да биде?
    лелеее колку ми е тешко само ;( се давам во солзи... ;(

10. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    толку ли очајно сакате да ме омажите,зар не ви е битно со кого каде и во што ќе живеам, и дали ќе бидам среќна во тој брак,или на вас ви е битно да ви се симне од грб товарот (јас) кој татко ми ве имам да не кажам присилено да го гледате се додека не си го средам животот,алал да ви е на паметот што го имате како не ви е срам што све не правите само да ви се тргнам од куќата,од тебе дедо ова стварно не го очекував,очекував малце поголема подршка колку што се сеќавам ти самиот кажа од кога тато умре дека ти ќе ми бидеш замена за тато и ќе ме подржуваш во се очигледно е дека си лажел.од една страна велиш дека не сакаш да се мешаш а од друга страна цело време го пикаш носот кај што треба и кај што не треба,ќе дозволиш ли жена ти (која више не ја сметам за баба) така да се понаша со мене,со единствената ќерка на син ти на кој му се имаш заколнато дека ќе ме чуваш како очите?ФАЛА ТИ МНОГУ

11. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Па најди некој што сака да се премести и решен проблем.Сигурно има некој таков!

12. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Мислам дека ќе може , фаќај таму се живо шо може да ти заврше работа! Со среќа :* :*

13. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Така сакате??? добро, така ќе биди ама после не барајте сите испити положени, не барајте после ништо!!! не оди и работа цел ден, и станување во 5 без одмор по жешкото јас да се напрегам цел ден ко некој маж и после да гледате полен индекс и да се фалите “Оззи ништо не работи,само дома си ја оставаме да учи...“ жими таквата ја оставате, тешко неа ако ја остајте ќе си добие повеќе сирење од леб! Клетници едни! не ви е грев!!! Ах да заминам да не се вратам.... Ќе си пукнам од тешкотии.... ;( ;( ;( :@ :@ :@

14. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Неговото мото гласи добар швалер како детергент делувам брзо , продирам длабински , мирисам убаво и не оставам траги.Вистински Дон Жуан , едноставно неможе да се помири со фактот дека во животот доаѓа дел кој треба да го делиш со само една жена , еден единствен партнер. Пред и да помислиме да стапиме во врска , постојано ми раскажуваше како досега бил неверен дека моногамијата за него е неосмислива. Глупавата јас се заљубив , не ни знаете колку умешно знае да направи жена да му падне во раце и да манипулира со неа . Колку ли само одвел во постела , па немам толку влакна на главата :!: Тоа е што е , јас некако сум со подолг рок на траење и живеам веројатно во илузија на добра врска каде сите што го познаваат и неговите најблиски ме сакаат како сопствено дете , ме фалат и покажуваат. А тој сите за него велат дека ваков не бил досега дека сум го припитомила и научила на памет , дека толку внимание и посветеност не добила ни една девојка -што и навистина е така.И ете го моментот од контакт ме вади тоа што постојано и бесрамно флертува со други , можеби тоа останува само на флерт но ептен ме брука низ град и пред познаниците . Но секако кога нештата тој ги прави тие немаат последици , а јас треба да внимавам на секој потег затоа што можеби според него е погрешен ! Еднаш и само еднаш за инает од него бидејќи и немаше друг начин да му објаснам дека навистина ми пречи тоа што го прави , благо флертував со тип на Фејсбук , збесна полуде , ќе пропадна во план и веридби и се .Реков можеби и јас ја претерав , кога едноставно зажалив за направеното почна да ми се заканува дека ако на секунда ми падне на памет да го изневерам или да избегам од него животот ќе ми стане циркус , на сите ќе им раскажувал каква сум во кревет , а во таа истата постела ќе ги однесе моите другарки ..па и најблиски а добро го познавам и знам дека го може тоа , нималку не се сомневам во неговите ѓаволски способности.И тој повторно го прави истото не гледа ништо погрешно во тоа на девојка да и пријде и да и каже дека е преубава за да биде реална , или низ град да ме земе за рака и глупаво да зјапа па и да се сврти по некоја . Ако се бунам ми вели дека преувеличувам и дека сум болно љубоморна не му давам да дише ..пак јас сум лошата во цела ситуација. Вчера колуминираше целата работа јас расплачена се дерам цимолам да престане зошто буквално ќе му ги извадам очите тој си прави шеги на моја сметка какви смешни фаци правам кога сум налутена ..и повторно со легендарната фраза ...срцка уживај твој сум ! Не ќе може веќе ..не може за секоја грешка да се искупи со романтичен гест !!! :@
    Ах колку ли сакам ова него да му го постирам ...ама ќе се воздржам ;)

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Да не кажувам во СДК , еве овдека да се исповедам . Дечко ми зашто не читаше овде што сум пишувала , видел дека би го легнала Хамилтон :rofl: :rofl: Браво , па еве коа веќе читал а мене обратното ми го кажуваше , ја користам оваа прилика да му кажам дека од утре не сум тука . :devil: Да не може човек на раат да е и профил на форум коа ќе има . :^)

16. ChocoladeGirl

ChocoladeGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    2
    eх да имав пиштол ќе ја отепав онаа комшивкана шо цел ден мети со правосмукалка :fubar:

17. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    еее дете ај тргни се од мене зошто ми досаѓаш цело време на компјутерот ми висиш хахахахахах тргај се ее ќе те плесднам...остај го глувчето ќе те истепам хахахах

18. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Глупачо една ма што се занесуваш ти ма?!Ако имаш да ми кажиш несшто биди силна и дојди кажи ми во фаца!Идиотко невидена,мрсулка ниедна!Ти се правиш другарка отворена и искрена....хмммммммммм или не?Зошто да излевам со тебе ма?Да правам ти како што ќе ми кажиш е нема!И да знаеш дека се ќе ти плеснам во фаца ама баш се! :@

19. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    денешното испукување ми е малку закаснето....вчера требашеа ама еве пак ми дојде во глава нејзиниот муабет....кучкица бе :devil: :devil: :devil: епа не ти ќутам така да знаеш....да ти се плукнам во пријателството такво - никакво :puke:

20. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.979
    Душице, едноставно смени се во профилот, слика, име, потпис, ќе видиме после како ќе те најде :D

Да не бидам офтопик
    Извини дечко, а ти што се замислуваш? мислиш дека ќе ми командаш? не си ми ни дечко, ни татко, ни роднина, ни некој близок, па да ми командаш. И нема со мене да збориш како ја да сум ти женска.
    Муабет значи:
    Кај си ти до сеа? Зошто те немаше на мсн 1 саат? АА те нема да ми одговориш, сигурно со некој тип пишуваш сега?!

Дечкооооооо смали живцииииииииии не си ми дечко па да ме командаш, и заради овие муабети нема ни да ми бидеш!!!!
    Цркни! :hai: