Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    76
    Будало една можеше барем да ми се јавиш овие денови, а не да бегаш од еден ситен проблем. Па ако бидеме заедно понатаму како ќе ги решиме проблемите? Ти кажав само што ме повредува. Ме боли тоа што ми го правиш. Ме нервираш!!!! :@ :@ :@

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Ајде бе ајде до кога ќе чекаме? И знам дека на крај нема да испадне ништо ама претера веќе. А со ова другово...како не си заминав бе? Ме умреа дома, ме умреа готово, знам дека ним им е тешко ама па јас не можам никогаш да дојдам на дневен ред.

3. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    1.265
    Глупава,идиотска,сељачко-дигнато створење си :@
    Ќе дојде и тој ден кога ќе ме молиш а аш..мене ќе ме нема :D

4. tiph24

tiph24 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2014
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    177
    зошто нема вистински другари,зошто,зоштооооооооооооо?

5. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Мораше сега по грешка да исклучам нешто што одвај го најдов :@ :@ :@ :@

6. SiMpAtIcNaTa

SiMpAtIcNaTa Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    350
    Допаѓања:
    1.720
    Абе ѓубре покварено :@ Убаво ли ти е кога ќе те фатат дека лажеш за ситници? Убаво ли ти е? Ти сам треба да си свесен за некои работи, не ја да ти кажувам. После кога ќе си идеш дома, сакам сите тие наводни другарки да ги нема од фб. Не ме интересираат изговори.
    Или ќе ме мењаш за некоја од твоите бивши ку*ви а? Епа повели..
    Уште сега живци немам поради тоа што си кретен. Ќе се тресам за без веза нели?
    Гомно едно глупаво. Кај те најдов, кај се закопав :@

7. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Луѓево возат коли што возат, ај арно нека возат ама барем да знаат да возат како што треба. Кој им дал возачки дозволи?! Тоа се прашувам. Кафаните, рестораните...??? Вчера си вози мм нормално во негова лента кога еден ИДИОТ (ретардињо) со БМВ претекнуваше друга кола и му влезе на мм во лента. Арно мм присебен е и знае убаво да вози нормално и не е некој да успаничува, а овој идиотот ни застана на пола метар од нас ќе не учукаше КРЕТЕН !!! Ми идеше да му излезам од кола и тоа колиштето да му го распарчам и мозокот со штиклите да му го распарчам. Па се прави "паметен" и ни свири? :^) Абре оди таму кретену еден на жена ти да и го свирнеш така. А демек сега си Бог што имаш БМВ?! НЕ, НЕ СИ !!! Ти си идиот невиден. Може поради такви како тебе да настрадаат невини луѓе. Еве јас на пример и дека бремена се уплашив ми се стегна стомакот. :@ Ко нема тоа колиштето да му го распрачат душа да го боли да му изгоре.

8. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Освен тоа што ми е одвратна и што ја мразам толку многу. И што е грда како фацата по асфалт да и ја влечеле, и што сакам да и ги скршам сите можни коски на неа и освен тоа што сакам цела коса да и окапи... Она е фино девојче. :swear: :devil:

На Survive му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Дај веќе нека му текне да ми пише, да разврземе некој од нашите посебни муабети :sweat:

10. chips.for.free

chips.for.free Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2013
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    37
    НЕМОЖАМ ПОВЕКЕ!!! МИ ИДЕ САМО ДА СИ ЛЕГНАМ И ДА ПЛАЧАМ, И ДА СЕ ИСКЛУЧАМ ОД СВЕТОТ!

11. love-cat19

love-cat19 Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    31
    Еве го пак ми пишува леле будала еј ,што сака ццццц :^)

12. ciganka

ciganka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    12
    уффф ми се иде да летнам некаде и да ме снема од ваа планетата

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Од себичност ми доаѓа да си ги исповратам мрсулите :puke:

14. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Е бравос бе..бравос!
    Цел месец се спремаш за тој проклет ракомет и на крај во 20минути сите карти да се продада.
    А - нормално дека не успеав да земам карта :@ :@ :@ :@
    Сите планови пропаднаја. СИТЕ :@ :@

15. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    (за мајката на бившиот мој)
    па добро де жено божја, дали имаш грам мозок во таа главата? или само за шишање и украс ти е? неможам да разберам зошто ми звониш како лудачка на мојот мобилен, зошто ме викаш на кафе??????????? зошто?????????? 100000 неодговорени повици, спуштена слушпалка...зарем не ти е јасно што значи тоа......што бараш од мене, не ми е јасно. минатото е минато, ете твојот вол дома што го чуваш како бебе мало не се ни променил воопшто -јасно ми е никогаш нема да порасне и биде паметен....а ти барем возрасна жена, не живии во фантазии дека нешто ке се смени.....не си прави филмови дека јас и тој ке сме повторно заедно., како не ми е јасно, не разбирам јас имам 5 годишна срекна, успешна и квалитетна врска со човек што го сакам најмногу на светот, го знаеш тој податок мн добро..........од таа лична култура и почитување што те поздравувам со едно здраво, добар ден, како си ....од тоа заклучи ли нешто???????????? само едно сакам да престанеш да звониш како будала и престанеш да живееш во минатото и фантазираш, да ме оставиш на мира оти живците за тебе ми се при крај така да веке газам на работ ....ако уште еднаш ми звониш ке те однесам таму кај што заслужуваш...у п.м....не сум должна забава да ти правам тебе, нека ти прави тој коњот твој дома кој ме изневеруваше со најдобрата му другарка....така дааааааааа преку глава си ми лудачкеееееееее, шетајјјјјјјјјјјјј....
    извините на навредлививе зборви, ама некои луѓе не заслужуваат поубав збор....поззз не ми замеувајте на лутинава, ама навистина преку глава ми е од неаааааааааа............нареден пат у пм не и бега.

16. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    What the fuck is your problem ?
    Озбилно, кој к*р ? Шо ви е бе луѓе ??
    Оладете, свестете се и тргнете се од патот. Најдете си живот и живејте го. По можност да кореспондира со вашето секојдневие а не вашата имагинација. Сељани опрани. Get a life !
    Во иден живот посакувам да сум К1 борец кој легално ќе крши вратчиња по улици за непочит. Или овластен психијатар со сопствен приватен синџир установи за ментално болни и истите да ги прибирам внатре за третман. Преродба од еден шамар би се викало.

Но јас сум мала жена во големата толпа копита немоќна да ум укаже на менталните малформации кои ги поседуваат.

17. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    (посветено до една кучка што ја мразам)
    Девојко, толку многу си ми одвратна и толку многу те мразам што сто и една клетва ќе ти фрлам. Искрено, немаш мозок. Празна си, не размислуваш.
    Лажачка. Она на мене ќе ми презима симпатија, ма немој. Па ќе лаже дека биле во врска, хаха ма немој. Мислиш јас нема да прашаммм и да дознамм што ѓавол си.
    И те молам дај престани да си правиш филмови во таа твоја празна глава. Земи фати некоја книга, читај научи нешто. Човек стани!
    Гнаса!

И дај среди си таа косата. Како со петарда да се чешлаш си ми. Ега вошки да фатеш. Фуј.
    Ииии слушам си зборувала лошо за братучед ми, ех. Само уште еднаш да слушам дека си кажала нешто за него ќе те здробам. И дај престани да замараш неговите другари и другарки. Не те сака алоооо..

Иш,иш.
    Се изнервирав уште повеќе.
    Коските ќе ти ги скршам. :headbang:

18. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    367
    јсдкггфдјфгсјдгхсгјсдгјдсгхјсгјгјсјдфјдсјфгсјфд
    Кога ќе стигнам се да научам за само 5 саати ?
    кога...?
    :headbang:

19. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    случајно наидов на сликава и морав да ги исплукаммммм........да можев во фаца уште поубаво :puke: :puke: :puke: па на што личите бре прасици едни :puke: :puke: силиконите не ви даваат памет гнаси едни празноглавки ухххххх...........ми се згади :(

Прикачени фајлови:

• download.jpg
      download.jpg
      Големина на фајлот:
      9,5 KB
      Прегледи:
      167
  20. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки: