Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. love-it

love-it Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2014
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    78
    Аман колку ме нервирааааааааааааааа!!!!!!!!! ми оди да ја убијам да цркнее да цркнее аман да се откачам од неа ми оди на живци значи ќе дојде ден ќе и испукам се в лице. :@ :@ :@ :@ :@ :@ :devil: :devil: :devil: :devil:

2. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    абе како може толку да се сурови луѓето???Јас навистина не разбирам,па едно животно има повеќе чувства од човекот. :@ :@ .Ќе те озборуваат позади грб и ќе кажуваат невистини,ама тоа е, немаат свој живот па се занимаваат со туѓите.Глупаци,незнам со кој дишам воздух. :devil: :@ А мори,слимни се на земја,не летај толку,уххх како се нервирам :@

3. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    1.265
    Како може секаде кај јас што одам и она да оди...случајност?

На love-it му/ѝ се допаѓа ова.
  4. love-it

love-it Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2014
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    78
    Ми недостигаш.................. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

5. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Ќе земам книги,тетратки и се по математика ќе запалам. :@ :@ :@ :@
    Ја мразаааааам |( |( |( |(.

6. A.a

A.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    60
    А што сакате вие бе а , по сто пати да ви се кажува една иста работа? Извештај да не треба да ви приложувам за се што правам,дека одам и со когоо ??? ццц ајде бе гледајте си ја вашата работа и не мешајте се секаде :!: :devil:

7. vetre

vetre Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    30
    Добро бе што е со денешниве машки? Сите само секс бараат, или па јас се на такви налетувам. Стварно не ми е јасно што мислат и каде ќе завршат со тој памет. АБРЕ АЛООО ОСВЕСТЕТЕ СЕ, КУРВА НА СЕКОЈ ЧЕКОР ЌЕ НАЈДЕТЕ, ПОШТЕНА ДЕВОЈКА МАЛКУ ПОТЕШКО! :@ :@ :@

8. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Не можам да ја поднесам оваа негативна енергија околу мене, НЕ МОЖАМММММММММММ.. Аман веќе, преку глава ми е дојдено од се, дома кавги секој ден! СЕКОЈ!!!!! Не се поднесува ништо веќе... Катастрофално ми е, таман помислив еден убав ден, поминат со моите, ЕТЕ, одма карање! Се осеќам многу осамено моментално, не знам на кого да се обратам, на кого да се пожалам.......не знам кој ми мисли добро ...............

9. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    1.265
    Реков нема да се жалам ...но ова не се поднесува :@
    Глупата таа...мисли јадна сум била.АБРЕ луда ниедна па тебе никој не те ни погледнува..кога незнаеш не збории!И така по долгото пријателство таа реши да каже се за мене на -м и уште ми вика мразам да зборувам со тебе.Така изнервирана ја оставив сама 8) .
    Од друга страна пак нејкам ни да зборувам...се работи за разликата во живо (добрата) и на фејс (лошата) ма ајде веќе нека признае :$ :$ :$
    Ова веќе не се трпи ем друштвото ем он...бреј шо погледи ќе беа :?:

10. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    ахх бееееееее :@ :@ :@ :@
    дали некогаш ќе оздраваааам, аман ми се смачи од овие болки во ушиве.
    АМАН...одиш брза помош нема доктор, одиш во болница нема доктор. ох лелееее :@ :@
    приватнициве затворени...НЕВОЗМОЖНО.. :@ :@

11. Keri

Keri Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    1.398
    :@ :@ :@ Зашто бре дозволувам толку лесно луѓево да ми го расипаат раатот?
    Ко малку да е што секој викенд сум на работа по цел ден, па уште некој ми треба да ме понервира!?
    Ми треба мир!!! Не сакам кавги, негативни луѓе, гужви и дискотеки без вентилација!
    Уххх како би отпатувала некаде сама, без мобилен, без интернет!

12. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    абе добро можно ли е од ништо да се изнервирам
    еве седам, читам по темите на фемина и вријам
    напишав едно хејтечко мислење и си реков што се занесуваш дај бриши го и го избришав, инаку ќе имаше хаос на фемина.. хаха
    туку муабетот ми беше дека ми е точен хороскопот за денес дека ќе се нервирам многу и ќе сакам да скинам некоја глава.
    еве доброволец ми е една барбика антипатична што ја имам, сега ќе и скинам главата.. сериозно :devil:
    многу ме нервира една кучка гнасна, сакам да и скинам главата на неа.
    чекај сега, барбиката ќе замислам дека е она, ќе и скинам глава.
    ^hardcore :| :swear: :swear: :swear:

13. love-it

love-it Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2014
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    78
    Инаку фала му на бога се откачив од неа.Воопшто не ми требаше во животот.Јадната таа гледа сите против мене да ги направи ама неможи хахах :D смешна низаедна таа мене ќе ми каже јас што да правам оди гледај си го животот брат4е :*
    Колку сака нека ме навредува, нека зборува, ама ништо нема да постигне со тоа само ќе си се нервира !
    Инаку животот почнува да ми се разубавува-сега видов кои ми се пријателките (вистинските) и односите со него ни се подобрени :$ :$
    Супер е засега ќе видиме понатаму!! :inlove:

14. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    577
    Моментот кога девојки испаѓаат поголеми манијаци од мажите.. Носи дечко за рака, такво стуткано чиниш исплашено од нешто, и коа оп :^) ја гледам му се смешка на дечко ми и го гледа ѓоа усрамено така, фалеше уште и да му затрепка со очињата. :^) А дечко и ич не гледа што работи малава.. ццц Јас сфаќам да се погледниш со некого онака, за тоа се очите, ама ова е претеризам бе, апла! :fubar:
    Си билдаат его денешниве девојки ако ти го шмекнат дечкото, да не зборам па за нешто друго.. :D

Незнам како се воздржав да не и речам ''да не сакаш да ти го позајмам на минута?''. :geek:

Ќе почнам да ги стрижам, бе ееј! :@ ..па ќе ја видам со кого ќе се шмека таква цела окубана. 8)

15. noAngel

noAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    13
    не можам повеќе да издржам!!! не можам! што е многу, многу е! веќе година и 2 месеца животи туѓи уништуваш! како не ти срам? секој ден сум принудена да те трпам тебе и твоите глупости. се правиш невино суштество а си најголемиот идиот на планетава! доста ми е од тебе. само иди си и остави не нас да си живееме во мир како што беше пред да дојдеш ти. никогаш не сум ни помислила дека еден човек може толку мноогу да влијае и со секој одминат ден да предизвикува неред, нервози. се што ќе чепнеш умира. никогаш никого не сум мразела, ама тебе неизмерно те мразам и не можам да те поднесам и сакам едноставно да исчезнеш - да те снема! аууууф кога ли ќе дојде тој ден :@

16. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    Уф,неможам повеќе да се поднесам.Па зошто сум толку слаба,зоштоо?Не знам самата себе да се одбранам,
    а за други да не зборувам :x !!! :@ :@ И од такви кучки како нив ми е преку глава!Едни неизмиени, неисчешлани мене најделе да ми зборат,а неможат за малиот прст да ми се фатат.Љубоморни кучки,лелел да имам сила се би им кажала во лице,ама ете неможам.И јас кукавица,се мразам заради тоа |( :@

17. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Еј жими се, да си сега до мене ќе те претепам ич око нема да ми трепне!! Па имам коњски живци, ама попуштија ми од тебе! Шо се замислуваш дека си ? Е ако си мислеш дека засекогаш ќе те трпам, се лажеш, нервите ми се при крај!! Жими мене, претепа те!!

18. tiph24

tiph24 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2014
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    177
    нененененене неможе више вака!шо,на школо едната ај до мене,да ми кажеш ако незнам..другава,коа другиве ги нема,ејјј ај дојди,ај да дојдам ова она.океј,се нормално до овде,ајде..али коа се они 4 заедно,ти се молам,златната 4ка се они..другана,ејј другаркее,па после шо бара оваа овде?четвртана не дека се дружиме ептен,онака накај школо шо мора,неееееее она секогаш е во право!ниту еднаш нема згрешено!
    bitch please..они ми биле најдобрите другарки,абе ајдееее

19. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Значи не можам да ве поднесам 2та негативна енергија ја наполнивте куќата одвратни ми сте и 2та ми се повраќа :puke: само господ нека ми поможи и нека ми се исполнат сите планој за 1 месец абе дома ќе си идам само да се пресоблечам за да не ви ги гледам тие фаците одвратни пари свои ќе си вадам и пред очи да не ве гледам :puke:

20. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Не можам да дозволам ти да ми станеш спомен, не можам а знам дека морам. ;( :@ :@