Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. lealealea

lealealea Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2013
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    265
    Се чудам какви луѓе има на планетава наша :worried:ilent: :fubar: :headbang:

2. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    4.962
    Допаѓања:
    34.564
    :devil: Уште еднаш се докажа дека секогаш пред 8ми ние ја пукаме неважно кој прв ке почне секогаш морам јас да пукам плачам и нервирам.. избришав и фб исклуцив и тел ама немав храброст за да ме снема... невредиии никој па ни ти за тоа... достаааааааааа провоцирашшшшш напнатост ојфбнкосклдјцфмнкдсплокцдмнд

3. cherry-on-top

cherry-on-top Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    45
    Веќе подолго време една по една им ги откривам лицата на моите ''другарки''.. Себични, негативни, си гледаат само за себе, им требаш кога треба да ти кажат симпатијата што им кажал/направил и да им велиш тоа е супер иако ја направил да изгледа како ороспиче (се извинувам на изразот), недоверливи... Едноставно сакам да се одделам од сите и да престанам со дволичноста која ја имам спрема секоја од нив и која што тие ја имаат спрема мене а и меѓу себе. Премногу негативна енергија која неможам да ја трпам, ама се додека не одам на факултет не можам да се одделам од друштвото бидејќи и нема каде да одам :worried:

4. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Абе бабо, абе стара жено!
    Престани да ми се мешаш во животот.
    Нека не ти е гајле со кој се дружам, нека не ти е гајле кога излегувам и кога се врајќам дома.
    Терај си таму твоето.. :devil:
    Па ме нервираш бе жено. Сакам те, ама ме нервираш многу.

Замислете луѓе, оделе кај некои роднини. И овие имаат деца на моја возраст. Им кажувала дека нејзините внуци само дома си седеле, никаде не сме оделе јас и братучед ми. Им кажувала алал да ни било на нас. :tmi:

Ох бабо бабо бапчиште.
    Моја работа е кога ќе излезам.
    Како што гледаш седам дома пошто учам, човек ќе станувам некој ден.

Кога излезам не и одговара. Тогаш се жали дека дома не си идам, ме прашува дали имам куќа.
    Седи дома, не бива - оди излези, пак не бива.
    :devil:

:fubar: Свести се жено, на нерви ми одеш. Не ми се мешај во животот.
    Е*ати жената. :fubar:

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Добро бе, постои ли верност на денешно време или со фенер да ја бараме?! :puke:

На Dvolicen му/ѝ се допаѓа ова.
  6. MeSofija

MeSofija Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    90
    Не знам зошто секогаш кога сакам да напишам нешто овде се спречувам самата себе.. :?:
    Ужасно се чувствувам, изиграно од блиските, сите што ги сакам еден по еден ме лажаат во очи, кога ќе престанам да им ги простувам грешките со кои ме повредуват.. :envy: Некогаш не се разбирам ни самата себе како издржувам се .. Можеби е време да се сменам :worried:

7. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Шо бе нема?
    Како бе нема то историја ле на факултетот во Битола?
    Еми шо ќе студирам јас?
    Како се шпика инглиш?
    Абе тој министер..абе Симона...
    ајт 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1(ова не е Нова Година)...се ’’смирив’’
    :x

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Мразам кога некој се грижи за мојата иднина.
    И ми ја планира со тоа леле как ќе биди лелелле полошо
    леллеле аман никој не умрел ако раскинал 2ипол фгодишна врска
    лелелле ама се поминавте заедно
    јАс лелелеле жено ( на мајка ми) престани ако нејчиш да се испокараме.

9. Sanja9911

Sanja9911 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Од ова напорнив ден и вреди да се испукаш. Што да кажам разочарана сум до максимум, ама пробувам да не мислам и да не дозволувам надворешните околности да влијаат на моето внатрешно расположени.

И да мразам кога кога зависам од некого. Ајде еднаш нека појде животот , веќе еднаш. Постојано сум во исчекување на нешто добро да се случи , ама никако.

ПС. Чекајќи го Годо

10. NineTailedFox

NineTailedFox Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    213
    Допаѓања:
    157
    Добро бе добро!! Токмак... |(

11. Mrs.Carter

Mrs.Carter Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    111
    глуп си како авионска сајла,геј еден

12. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Веќе 3ти ден има од како сум нервозна :envy: ....незнам до кога ќе трае ова,но никогаш нема да му опростам...споулавив,неможам да се соземам! (ќе ти вратам еден ден за се ГНИДОО!) :envy: :@

13. missfortuna

missfortuna Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    171
    Мразам неискрени луѓе,поточно мразам луѓе што живеат во лага и во некој свој измислен филм со цел да станат популарни,да стекнат пријателства,да имаат што да кажат,да ми го трујат мозокот и одземаат времето со нивните 100% измислени приказни(кај биле,шо биле,со кого биле) и да не можиш да се откачиш од нив.Болни!!

14. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Добро бе џубре едно недораснато...џуџе едно смрдено...добро бе смотан еден недораснат...кога ќе порасниш со психичкиот дел? :!: Како бебе си жими се..море бегај,внука ми е бебе-таа повеќе разбира,три јазици душиче знај :$ ...А ти бе?Знаеш други да гибаш,а мразиш ако ти се спротивстават..Зар јазикот ти е оружје? :fubar: Да ти се плукнам во сурато свињски шо го имаш....лавови да те бркаат низ цела Битола и чечкалица да се сториш....Пууу бе! :swear:

15. chips.for.free

chips.for.free Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2013
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    37
    Како може да постојат бе такви луѓе?
    Значи со некои свои теории, некои свои логики, и се они знаат бе!! Се‘ знаат! :@
    И не може да им се докаже дека грешат! Не, одма или јас лажам, или сум глупа и недорасната!

Абе ајде малку тоа егото намалете си го бре! |(

На sweet-star, missfortuna, LittlePinky и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    уште имаш лице да ми пишиш ти бе не ти е страм морон еден лажов еден гонисе онаму и живејси двоен живот ама с друг прекини да лажиш не си уморен немаш ни тронка страм мрш гонисе :@

На missfortuna му/ѝ се допаѓа ова.
  17. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    на овој свет не вреди да си добар, и онака на никого нема да му чиниш што и да направиш, треба да се биде изгледа лош и да им се кажува се на лугево во лице, можеби подобро ке се успее така во животот.

18. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    оТИИ СИ ТОЛКУ РАСИПАНА БААБОО, ОТИИ? :tmi:
    Дојде гостин далечен кај нас и си влезе одма во соба кај моите а јас си останав во мојата.Не сакаав да се поздравувам ради тоа шо станав од спиење тогаш и бев буквално како ѓупка.И му викам на баба оди ти послужи го, јас ќе ти ставам шо треба, јас неќам ваква да излегувам пред него.И им го носи баба тоа и му вика на човеков:амии не сакаше да дојде, јас и викам вујко ти е, ела запознај се ова она, а јас сллушнав,,
    Леле колку е само знааачи, ми оди на живци ептееен.. :@

19. NineTailedFox

NineTailedFox Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    213
    Допаѓања:
    157
    Тешко дека фенер ќе ти помогне. Мислам дека е подобро со лупа да бараш верност во денешно време. :(

20. unlucky

unlucky Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    80

морав да се испукам пак, пошо ми текна на ова мислење и како неможам дечково да го тргнам од на гла.. не демек неможам да престанам да мислам на него туку толку е досаден што се прашувам како неговите дома го трпат секој ден...
    МОЕТО ВЕЧНО МОТО: ВНИМАВАЈ ШТО ПОСАКУВАШ МОЖЕБИ ЌЕ ТИ СЕ ИСПОЛНИ...

Се испадна супер, абе како постов да ми го имаше читано, прво ми лајкна и тоа песната за него што беше објавена, летав брееее, па не директно преку нашиот пријател се договараме се то абе јас летам уштее...

И не дека сега зошто трча по мене не го сакам.. едноставно кога ќе си идеализираш нешто во твојата глава и кога ќе сфатиш дека не е таква стварноста е трагично

Јас сега се срамам сама од себе си, стварно.