Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    Абе,ајдеееее.Како таа сака така ќе биде.Епа неможе веќе,трпам трпам,ама ќе ми пукне филмот и се ќе и кажам во лице.И се јаде,ајде ќе одиме да јадеме,да не се налути госпоѓата |( .Не сакала да оди во тој кафич,имало многу гужва,секакви фаци,незнам што! И што сега да помислам јас,дека не сака да излезе со мене,страм и е,стварно незнам ?! :!: :@ :@ :yawn:

2. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Амааааан бе, при толку иновативност на најразлични методи и постапки за чистење, овој маркеров од вчера си остана ист! :@
    Ма ми го уништува маникирот!!! :@ :@ :@

3. Dinsyyy

Dinsyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2012
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    93
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA УПМ УПМ ВЕЌЕЕЕ ....ќе пукнам,ќе цркнаммм :@ :@ :@ :@ :@

4. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Те мразам човеку, те мразам од дното на душата, ми го уништуваш животот, зарем не си свесен за тоа, само заради тебе ми се одмилија сите празници :^)
    Твоите отровни зборови ме болат, уништуваш се што ќе доприш, каков родител си ти, зарем по ова треба да те памтиме кога еден ден ќе те нема..

5. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    ахахахахахааааааааааааахахахахахахахахахахахахахахаххахаха НЕ.
    иххихихихихихихихихихихихихихих ПАК НЕ.
    ХАајјајахахахахајајајахахахајхајхајахајахајајајајајајјааххахахахахха НО.НО.НО.
    (ми попуштија нервите :D)
    поздрави до менееее
    се гушкам :hug:

6. Haritiela

Haritiela Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2013
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    222
    Пушташ водичка па си идеш ? Браво еј не си нормален . Ептен јак дечко си woow
    aj мрп сега

7. Haritiela

Haritiela Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2013
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    222
    Уште ова
    Не дека те нема, те има и превише... во моите мисли

8. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.496
    Допаѓања:
    13.597
    Леле јас да сум царица на универзумот, што убаво во хармонија сите би си живееле... :wasntme:

9. wtff

wtff Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    533
    Каков човек си ти?!?! Зборуваш пред мене за нив какви се они олоши, а се би направила за нив. :devil: Ништо чудно и за мене да зборуваш пред нив. Воопшто не ти верувам повеќе!! Уффф :@

10. Mrs.Styels

Mrs.Styels Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    7.554
    Секогаш кога ти беше потребна помош , секогаш кога ти беше потребен совет , и со твоите глупави разговори ми ДОДЕВАШЕ МЕНЕ , ме НАПИНАШЕ МЕНЕ ,бев должна да те слушам кога се лигавиш по 1000000 пати по едно исто машко и да ги слушам истите муабети истите случки и да те трпам... и да те трпам... и да те трпам . Ко си имав мој проблеми ич не се замараше со нив , а беа многу поголеми од твоите , ТИ само мислеше на ТЕБЕ и уште си мислиш само на ТЕБЕ. “Многу добра „ другарка си , нема подобра од тебе и ќе продолжиш да ме уништуваш со твоите проблеми - глупави проблеми и нема да ме оставаш јас да се изјаснам , дека и мене ми е тешко.Зошто ти мислиш само на себе , многу си СЕБИЧНА ги тестираш моиве нервни жици додека да пукнат и ќе пукнат ако продолжиш вака . Еднаш побарав услуга од тебе и ти ништо не направи , освен тоа што се правеше дека не ме слушаш и продолжи да досадуваш со твоите глупости кои 10000000000000000000000000000000 ми ги имаш кажано и продолжуваш да ми ги кажуваш.Ти помогнав МНОГУ пати , а само ЕДНАШ побарав да ми помогнеш и ти не го направи тоа ДРУГАРКЕ. :@ :headbang:

11. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.516
    Допаѓања:
    17.536
    Навистина незнам што нерзбираш бре жено глупа . ТЕ МРАЗАМ , ТЕ МРАЗАМ , ТЕ МРАЗАААМММММ .... :@ :@ :@
    Несакам ни лицето повеќе да ти го видам . Никогаш повеќе .е Е да можам некако да се спасам од тебе како убаво би ми дошло . Значи секој човек греши така а ? Во ред , сите грешат ама зошто кога јас сум погрешила ми се дереш а јас тебе кога те корегирав за еден збор избувна трета светска нели ?
    Ти си наставник и твоја должност е кога некој ќе згреши да го поправиш ама не и да се дереш бре . А кога ти ќе згрешиш и те поправив тогаш сум ти одвраќала нели ? |( :@
    Ма дај молим те !!!!!!!! :@ :@ :@

Дај боже што побрго да заврши оваа учебна година па ни јас тебе ни ти мене ќе ме видиш некогаш повеќе.
    И не се замарај никогаш повеќе со мене . Наставник си ми и ќе те почитувам ама од тоа ништо поvеќе не очекувај разбара :!: :@ . И самo кога ќе ме прашаш нешто ќе имаш шанса да го слушнеш мојот глас на твој час . Толку од мене .

12. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.626
    Допаѓања:
    13.307
    КОЈ ТИ КУРАЦ ЖЕНО ПРОКЛЕТА!? :punch: :punch: Што ќе ти смени, ако ни завршиш услуга?! Што?!?! Ми е гајле крај краева, ти самата ќе си сносиш последици, тебе ќе те пеат нема мене. Не ми мења мене за една ебена оценка. Кога си глупава немам друго што да ти кажам. А имам уствари. Симни се малце доле, не се сите со такво знење како твоето! :fubar: Не предаваш на факултет.. Глупачооо!!! :devil:

13. One.Day.One.Girl

One.Day.One.Girl Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    40
    Какви се денешните луге каквии се? Еве утре 1 мај нишо сеуште се неаме договорено настанаа кавги и проблеми кој каде ке слави ...Неорганизирано па што има едни |( ....Какоооо? Зарем така ке си го поминам јас мајоттт? Еј алоооо лугеее :fubar: Смирете си ги хормоните и работете поорганизирано!
    И друго што ме изиритира ужасссссс!!!!!!!!!!!!!!!!!
    НЕШТО ШТО КЕ ГО ЗГРЕШИШ ВО ЖИВОТОТ Е ДА МУ ПОКАЖЕШ НА НЕКОГО КОЛКУ ТИ ВРЕДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!! ;(
    Оф незнам што да мислам барам премногу внимание или не ми даваат толкууу виниманиее не ми е јасноооо навистинааа не ми е јаснооо!!!!!!!!!!! :@
    Зашто секогаш оние кои треба да те подржуваат да те сакаааттт никогашшш не се замараат со тебе туку само коа им е кејфф? :!: :envy: :sweat:
    Зошто сите те забораваааттттт толкуууууууууууу леснооооооооооооо? Не ти обракааат вниманиеее оние од кого највеке треба да го добиешшшшшшшшшшшшшшшшшшшш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ МИ Е ЈАСНО ЛУГЕЕЕЕЕЕ НЕ МИ Е ЈАСНООООООООООООООООО! :doh: :x

14. One.Day.One.Girl

One.Day.One.Girl Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    40
    И уште нешто
    Зошто несака никојјј да те ислушааа? :x Зошто ти можеш сите да ги ислушаш а тебе никојјјј? НИкој нема време за тебе никојјј дефинитивноооо НИКОЈ ! :fubar: |(

На kristince51 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Ова нема смисла! Нема да ве трпам повеќе. Ќе ви вратам и тоа дупло. Да видете како е, да осетите на своја кожа. Глупи!! :@ :@

16. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Тоа Месенџерот има да го Хакнам, еј. МИ прекипе веќе! Сакав да му пишам порака на *него* кога, оп, пораката не му ни стигнала. Имаше да се нервирам зошто не ми вратил, кога дознав дека нејќе да се прати пораката. И тоа на среќа беше! А да не се случепе тоа? Имало цел живот да се имачувам зошто не ми вратил . :lol:

17. Aneto10

Aneto10 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2014
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    49
    Ма ми се смачи веќе од се :devil: Си ја сакам мајка ми назад не сакам да лежи 3 метра под земја не можам да издржам веќе како проаѓа времето се потешко и потешко ми е :(

18. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Дерман се нема од ова факсов! ]:)
    Ајде уште еден месец да се истера,
    гз
    преку глава и после слобода.
    Кхм, до јуни. :!: |( Или август, ако не паднам уште по еден предмет па да си комплетирам два цели.

Пу пу скраја да е за повише. :lol:

19. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    A баш сакам да го преспијам цел мај и да се разбудам во јуни, аман веќе.

20. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Ма има се' пред мене да испукам, исплукам. Почнувајќи од црнава, празна кутија, машина за перење мозгови. Нервоза, нервоза, уште малце ќе се насочиме и кон некроза на одредени делови. Почнуваме со меките ткива, продолжуваме со пипалата. Мавни го бре од ѕид искрши го.
    Тоа се тие лажни насмевки и чуда. Лажни луѓе, лажни суштества. Околу се' е лажно. Оклоп еден сакам и со него ќе се шетам. И невремето со мене ќе го носам. Кај е бурата таму сум и јас. Еве го затишјето. А што дека, кога не е за долго.
    Јас сум тој втор план, за се нешто. Па у на вујна ти чифтијаните веќе.