Еден офф Спичлес , ме нервира тоа што му викав да не чита и се лутеше коа ќе викаше дека не му верувам . А ств читал .. ми викаа нов профил да напраам , ама коа се смирив сфатив дека ништо не кријам . Да го варам , јас тука ќе кажам зошто вие као секојдневие сте ми . Сум пишала дека го варам ? Дека го лажам ? Не .. Ми бараше лозинка .. му дадов , ако најде нешто .. бујрум .
Зашто кога може и од кај мене И ќе те замолам тебе и сите други . Јас уште малку ќе искачам , не бидете лоши со него . Од ова што зборам лутината ми поминува еј .. како и да е , срце мое е .. дружете го , да не биде после злато овие на фемина лоши сте А ти што не го викнеш твојот
Абе кретен да нарачувале по калап направен немало да биде поголем од тебе. Што имаш у тоа мозокот брееееееееее
Му кажав еднаш и тој ми вика ај да отворам.. и читаше едно време читаше и на крај вика Бегај бе се девојчиња, ќе мислат геј сум Машки! (п.с. си напраивме на оваа тема еден муабет.... ај ваљда ќе ни простат,ненамерно беше )
Ти повеќе немаш ќерка! Не ме интересираш ич во животов!!! Јас кога ќе речам речено е! Ни внучиња нема да видиш ниту пак мене! Ете ти ги тие копилињата од којзнае кој кур правени ќерки нека ти бидат. Со таа ороспијата којзнае кој на фаца што и свршува.
Ах бре луѓе, не сте доживеале нешто лошо од родител, па затоа така зборувате и кога малку ќе ви подвикнат или ќе ве навредат. Затоа посмирено малку, и бирајте ги зборовите, а не вака.
Има друга!!! Д Р У Г А ! ! ! на 20 години ова го дочекав! Бруки невидени! Отпишан е! Чекам да се разбуди, па да ја извадам куќава од темели!
Да беше уште тука ништо немаше да биде вака. Ама ти си беше кукавица... Каков човек си бил ти? Секогаш си го бирал полесниот начин за тебе и сега сум сама. Дали знаеш мене како ми е? Дали знаеш што ми се случуваше сите овие години поминати без тебе??? Јас немам никој више што би ме сакал безрезервно а не знам ни дали сум имала. Заради тебе сум најосамениот човек у свет. Заради тебе и само заради тебе...... Егоист, себичен, неодговорен... Лута сум ти и не ти простувам. ЧАО!!!
Дарки мила, смири се малку! Немој така! Премногу си младо за овие зборови! Можеби грешиш, не брзај... Ама се нервирам вака што не ми пишуваш, не знам што да ти речам вака преку пост...
Е за ова Дарки Само душо, смири се малку прво... размисли за мајка ти и сестра ти. Ако не знаат да не излезат и тие повредени.
Леле како те разбирам. Мојон 4 години е више отпишан. Си ја остави жената, синот, ќерката за некоја к**** 20 години помлада од него. Што е најтрагично почина без да му кажам колку го презирам.
Тешко ми е тоа што ми го правиш..ВЕРУВАЈ,многу е тешко.Сепак издржувам да не пролеам ниту една солза наменета за тебе,така ме научи ти!Те нема никаде,каде си сега,каде се оние времиња кога пишувавме со часови,зар така брзо поминаа и деновите кога се смеевме на телефон,кога се видовме,кога ме тешеше,кога те тешев..Каде е тоа време? И ти ли замина со него,во минатото,во моите сеќавања..Кретен си,но сепак моја прва љубов која ќе ја паметам.Немам ни на кој да кажам за ова,другарката е далеку.Кога ми е најтешко немам утеха,го имам само форумов на кој можам да кажам два-три збора,но не и да се олеснам како што треба.Ми фали едно рамо за плачење,на кое добро ќе се исплачам.Низ моите солзи ќе излезат:тагата,болката,среќата,гневот,и дел од тоа што за тебе го чувствувам.Џабе се сите,кога ти вака се однесуваш.Плачам,потоа ќе се каам,зошто ли сум плачела,но сега џабе се сите утехи.НЕ ВРЕДАТ.Ми правиш лошо,со лошо ти се враќа.Не,не сакам така да биде.Подобро јас ќе патам,но неможам тебе таков да те гледам.Што и да ми направи,сепак жал ми е.Жал ми и е и за тоа она што ти го прави,а ти се правиш на Тошо.Ми фалат неговите зборови,ми фали неговиот глас,лик,неговото смеење..Го сакам можеби и како другар.Касно ќе сфати што сум чувствувала кон него, но нека не му се врати со исто.Бар нека пише една порака на ФБ,немора да троши кредит,нека испадне бар фер другар,но на кој ли кажувам.. Ќе заминеш еден ден и ти,но не и моите спомени..
го почитувам,верувам во ГОСПОД али му се лутам...ме заборавилл ако ми подари 2 мин. срека ми даде 2 дена солзи
Леле будала сум јас што се нервирам за гуска како тебе. Знаеш да бидеш иронична? Епа знам и јас крекало едно глупаво!
Добро не разбирам.. Зошто на моиве 16 години вие ме третирате како да сум 5то оделенка? м? И зошто неможете барем еден мал муабет со мене да напраите ,а не цело време,"се разбравме, се разбравме,не одиш" зошто паааааааааааааааааааааа Ви барам една вечер! Една вечер и ништо повеќе, една вечер јас да ги иживеам моите години. А не јас на 16 години да се враќам дома до 1 саат вечер ( добро е и тоа, до 12 ипол се враќав до пред некоја недела),на моиве 16 години јас да не спијам кај некоја другарка дома, на моиве 16 години јас да не смеам после 1 саат пред влез да седам, на моиве 16 години да не смеам да купувам штикли повисоки од 10см, (и тоа се високи) на моиве 16 години, јас секоја вечер да седам дома, на моиве 16 години јас сеуште да немам доверба во моите!!!! ај нека се случи некое чудо за утре да праиме муабет....
инаеееееееееееееееееееееееееееетчија невиден си де, ќе ти дадат диплома за тоа? ако има јас ќе ти ја врачам така искрено од се срце и ќе те наплукам за заслужената награда па веќе ми се смачи.... оф се изморив злато верувај немам веќе ни нерви ни снага да го издржам веќе ова се изморив алоооооооооооооооооооооооооооооооооо ако сакаш да е крај, направи со мене муабет како човек... и се ќе разберам па имам срце и јас лелееее, до кога вака ? до когааааааааааааааааа
Да ти се .....у малеро..у баксузо....биваше ли толку да немам среќа....колку сум само несреќна...мораше ли баш на мене да ми се случуват секат некој непожелни работи..секогаш сум јас таа...несреќнната... ах...Живот не е лесен...па и во љубовта бар малце да имаше среќа...ама ништо...НЕСРЕЌНИЦА...
Значи колку многу ти е сеедно кога ти пишувам,алал да ти е До вчера ми кажуваше приказни како си ја гледал иднината со мене, дека ти фалам и сл.,а сеа ??! сеа одеднаш се појави друга и гајл ти е за таа што си ја полевал со лажна надеш,ама нее јас сум крива што ти пишувам уште и што се надевам на нас како будала некоја . Признавам дека кога беше загреан по мене,јас бев мн.ладна,али еве сега се изменив сакам да бидам со тебе и да е така како што ми викаше дека ме сакаш сега ќе ми обрнеше поише внимание,ама ти како од камен да си ауууФФф не можам више вака, ќе полудам,сакам нов почеток,да се средам малце со себе