Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.966
    Допаѓања:
    15.987
    Многу мразам кога некој ме копира....една другарка ја слушам почнала истите изрази да ги користи и тоа она моите оригинал....а бре аман веќе еднаш :swear: и па уште иронично се потсмева и почнала со
    Ќ да зборува и тоа во Прилеп...демек 4 години учела СК па сега да се преправаме и најмногу ме изнеривра она : “ Јас ќе и побарам огледалце на Елена ти знам никогаш не носиш“ и уште памтите чоек шо носи и не носи и што рекол и како рекол...Божеее ! :x

2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Аааааа одете у три лепе материне соседи сега сте нашле да реновирате, цел живот на нерви ми идете, зборот соседи го мразам ради вас. :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy:
    Главата ми ја пукнавте, ај ко само тоа да е и мал милион други работи. :@ :@ :@ :@

3. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Засрами се од годинитееее :fubar:

4. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.108
    Допаѓања:
    26.980
    И кај мене е исто :@ :envy:

5. s.h.e.wolf

s.h.e.wolf Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    19
    Море, џуџенце едно, си дошла од село и најде фаца да се правиш низ центаров. Офф ма, на таквите „барбики“ ко тебе, како мала главите им ги вадев. Необразована,ниско-интелегентна глупача. Ми се гади кога ќе те видам :puke: , џабе имаш големи гради кога немаш во тоа тиквата ни грам мозок, а нене, имаш ама од што толку го „користиш“ ти закржлавел :fubar: . Ако некогаш ми дојде да се самоубијам, едноставно ќе рипнам од мојот коефициент на интелегенција до твојот, подалеку е одколку да рипнам од некој облакодер. Па ти види колку се разликуваме во психичкиот развој, а богами и во физичкиот не сме ни малку слични !! :punch: :swear:

уф ми олесна, а уште повеќе ќе си ја смирам душичкава ако и го кажам ова на неа, а тоа и планирам да го сторам следниот пат кога ќе ја видам!!!

На GirlRose му/ѝ се допаѓа ова.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Кога сакав да ми објасниш те немаше,бегаше, треба да знам беее дека со таков мисир како тебе ќе си имам работа. Ама акоооо, ќе видиш ти убаво.

7. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Сељандуро една,сега перчи се,ама затоа кога ќе те сретнам и одма како неутракана се вртиш. :devil:
    Да ти се плукнам бе,што тетка ќе беше ееј,треба да се срамиш од твоите постапки. :fubar:
    ГЛУПАЧА! :@ :devil: :fubar:

8. S.J.Parker

S.J.Parker Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    1.086
    Допаѓања:
    7.346
    Сте вие од провинција што сте дојдени (секоја чест на исклучоците што си го ценат своето знаење) и барате работа низ Скопјево, срам да Ви е!!!! Прифаќате работа од 18000 денари за 13000 и после сите кукаме малце сме платени... Па Вие сами си ја спуштате цената :@ :puke: :@

9. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.094
    Допаѓања:
    135.092
    Жени кои се нарекуваат жени, кои еднаш не направиле нешто самостојно, кои еднаш не живееле одвоени од своите родители, кои за секој втор проблем одат кај татичко да плачат, кои по секоја раскината врска плачат со денови, жени на кои секој им е крив за нивниот личен неуспех, жени кои не знаат да направат интроспекција и да си ја признаат грешката, жени кои уште мама им готви, а тие наоѓаат маана, жени кои се мажат оти така треба, жени кои прво спиење надвор од дома им е само кога ке се омажат, жени кои никогаш не се бореле за себе, туку плачеле, жени кои се потценуваат а и оние кои се преценуваат, жени на кои криви им се другите успешни жени, а тие самите плачат тато да им купи влошки, жени кои во живот не живееле од свои пари, туку од парите на родителите а потоа од парите на мажот, во најлош случај од свекрвата, жени кои не научиле дека на 25 години треба да се самостојни, а под тоа не се разбира да се омажиш и одделиш од мајка, жени кои даваат повеќе пари за гаќи отколку за образование, кои прават колекции шминки за да им е убаво лицето, несвесни дека со секоја четка ја огрдуваат душата, жени кои мислат дека завршиле факултет па сега светот треба да им се поклонува за некои си 40 испити, жени кои ги потценуваат другите жени оти се од село, несвесни дека мајка им е родена во село Жван, жени кои се лутат што други жени сами си го трасираат патот, а они мораат да викнат багер служба од на тато фимата, е од тие ми се повраќа.
    Не можат да се наречат жени. Подобро нека се наречат деца, кои не успеале во патот да станат жени.
    Оти да си жена е многу повеќе од тоа да те храни мајка ти,татко ти да ти фаќа врски за вработување, да спиеш во иста соба со сестра ти на 30 години, и да чекаш свекрва ти да ти направи ручек. Да си жена треба да си самостојна за да можеш да оформиш семејство. Жената го врти семсјтвото, го чува на куп, го внимава. Недооформено 30 годишно девојче е непсособно за сето ова.
    Може не се криви они. Криви им се родителите што еднаш не ги оставиле сами да се снаоѓаат. Уште сабајле се испукав, ама ме нафураа пичкоплачења, како они загреови не успеале, а други успеале. А не се погледнале колку се неспособни тие самите.

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Немам навика да пцујам ама у пи*** матер со комарциве,вчера одвај да спиев 2 часа,прееске легнувам да заспијам малку и ете ти беља на глава бзз бзз бзз бззз или да кажам на уво |(
    на толку места ме искаса што не знам каде прво да се почешам |(
    и тоа на толкави пликови |(

11. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Кармата е кучка, мадам Дигната.
    Се ќе ти се врати, па тогаш ќе видиме. ;)

12. MademoiselleB

MademoiselleB Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    398
    ПРИЈДИ МИ БУДАЛООООО :devil: :rofl:

На kafee му/ѝ се допаѓа ова.
  13. wiyezci

wiyezci Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    5
    ИДИОООООООООООООООООООООООООООООООТТТТТТТТТТТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. wiyezci

wiyezci Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    5
    5 дена немавме пишано,и вчера најде да ми пише демек “грешка“ ОДИ У ПМ БРЕ!

15. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.236
    Допаѓања:
    13.139
    За џабе толку сум го чекала летото,планови еден куп.
    И на крај гледаш ништо од тоа. |( |(

А сега дома ќе си седам пред компјутер и ќе јадам само.Битно има една добра работа,јадењето. :emo:

**
    Не можам и не можам никако да разберам како некои луѓе те забораваат... Ајде нема врска, па да бре ќе му текне на некој да се јави и да праша како си... Кои филмови ги гледам,еј :worried:

ај упм

На T.e.d.d.y, N1ky, GirlLove и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Многу ме нервираат луѓе кои ги осудуваат другите ако подвикнат,ако опцујат,aко речат било што што нив не им е по мера,демек невоспитани биле,не се однесувале како што треба,не било во ред,а тие ако го прават истото ма не е проблем, сасвим у реду е,а?! :@ ПРЕКУ ГЛАВА МИ Е ОД ВАКВИ ЛУЃЕ КОИ САМО ЗНААТ ДА КОМЕНТИРААТ ЗА ДРУГИ ,А СЕБЕСИ НЕ СЕ ГЛЕДААТ! Не гледаат како тие се однесуваат,а кажуваат за други дека биле невоспитани стоки.Е,баш им фала на ваквите што успеваат секоја минутка да ти ја расипат,фала ви многу. :@ ;(

На Just.you, Sweet-Mila, makedonkamak и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. bebushe

bebushe Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2014
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    19
    многу се нервирам многу мајками е слободна и неќе да иде со мене на 31 во охрид само еден ден да седиме на 1 да си дојдеме неќе неќе се би дала да сум таму на 31 ссеееее уште еднаш да го видам....ке пукнам многу се нервирам многу објаснувај и и пак неќе ќе пукнам више

18. nene88

nene88 Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    502
    АМАН веќе! како не се најде некој да ни го упрости јазиков!!! Барем множината не ни е тешка, бре луѓе, што е толку тешко да се запамти!!! Кога ќе видам дека денарА е напишано, епа, нема шанси да го купам тоа нешто. Освен ако не го продавате за џџ2, џџ3,џџ4 денарА!

19. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Ми стужи од беднава држава полна простаци. Невоспитани провинцијалци, бедно е цело ваше битие и бесцелно е вашето постоење. Мислам дека ќе умрам од тага ако останам уште малку тука. Ме гуши, морам да се извлечам. Не наоѓам сила да се помирам, да најдам убавина во запустеното. Да бидам досадна домаќинка, да пушам под лозница и да пијам турско по комшии. Секој ебан ден да бришам прашина со износените пренаменети узврат гаќи, да тријам прозори со ракија. Да перам километарски теписони со вреќа од компири. Да јадам манџа. Компир манџа. И единствена амбиција да ми е да станам главна алапача во маало со трач муабетите, тазе измислени. Не можам, не можам да јадам лубеница ни шопска, неќам кромид деланки во плескавицата. Го мразам секоe едно ебано ќоше на оваа земја.

На Carpisa, QueenElena, RockNroLLGirL и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    5.751
    :swear: :swear: :@ :@ :@ :@ ќе пукнам значи цела ден по малку сум нервозна и сега уште ова фалеше [​IMG] седнав да се лакирам , цела се рашлакав како 5 годнишна да сум незнам што ми е денес ништо не ми оди раката ми се тресе како стара баба неможам линија да нацртам .. МОРАШЕ ЛИ ДА ЈА ФАТИШ СИЈАЛИЦАТА ПРЕД ДА ТИ СЕ ИСУШАТ [​IMG] [​IMG].. 2 сати отидоа за ништо .. готово живците ми попуштија [​IMG]