Sto i da recam malku e off mnogu me iznervira,samo dobra nok baknezi i a bientot zasluziv od tebe vecervaza sto se naluti ne ni pretpostavuvam .I posle ljubov aha,more neka se goni so se tebe!
Се изморив да бидам трпелива, да чекам нешто што нема да се случи, се изморив слушајќи еден куп лаги и изговори, еден куп празни ветувања
Ти човеку, не се срамиш од своите зборови? Не, а? Епа треба да се срамиш. Јас умирам од болка, ти си нашол да ми се дереш и да ми кажуваш приказни за мали деца. Е раскажувај си ги на самиот себеси. Мене твоите лаги не ми требаат.
Ме прогонуваат мисли, мисли во кој живее една личност веќе неколку години. Вознемирена сум, зошто немав храброст да бидам со таа личност.
До кога бе мислиш дека ќе ја трпам твојата самобендисаност? Сам си прашуваш сам си одговараш како тебе ти чини. Водата секогаш на твојата воденица ја тераш, себичен еден. Само јас се обидувам да исправам криви дрини, а ти си прчиш и мислиш дека секогаш си во право. Епа седи си сега сам или со кого сакаш, а јас отидов по
Фак ју и одјеби, најди си живот надвор од работата, ти посветена работничке на деценијата. Се имаш запрашано кога последен пат си била дома, да се раетисаш како нормален човек ? Чисто ме интересира дали некогаш си патела од досада ? Не затоа што ни за тоа немаш време. Да е високата функција, па да се однесуваш амбициозно ама ова не го разбирам, искрено и смешно е од страна. Олабави со тоа плескавиците, смрди корни внатре и над скара лицето ти е црно ко на оџачар нема ништо за љубење на работната позиција тука. Роштиљ мадафака ! Ој мо*ај.
Добро кога ќе научите еднаш дека за договарање се користи МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН,а не Фејсбук? Толку ли ве тешко да “крените“ телефон и да потрошите 5 ден или па скраја да е бесплатни минути??? Еве сега на работа одите,па ете имате пари за кредит,а не ко порано постојано ЈАС ве барав иако не заработувам пари... Глупи мозоци,неизживеани едни
Аууууу не ми се верува каде живим и со какви неписмени луѓе го делам ваздухов Значи луѓе со висок степен на образование па и со средно не разликуваат што е скрипта....ауууу
денеска и го шепнав на другарка ми одговорот на прашањето и професорката како по обичај ме слушна и ми вика ела кога сакаш толку да зборуваш и пред табла и сите 30 ученици ми поставуваа прашања а па некои покусо да не останат и по две три ми поставија цел час окапав на табла одговарајки ама срека знаев се' па тоа е тоа друг пат ке знам да си ја држам устата затворена
Ако се повтори ова уште еднаш, има да вратам мило за драго. Несвесно суштество! Мислиш фраер ќе излезеш, а? Е не излезе фраер. Кукавица си.
Жал ми е. Да. Шо не се пријавив за Ѕвезде Гранда. Одма ќе го прекинеа шоуто. Ќе се испразнеше салата.... Штета за ваков ’’музички талент’’ ’’Се извинуваме поради технички проблеми,1-2 мин нема да се емитува програма’’
Abe zeno,forumov e anonimen...i onaka nikoj ne te znae... Ne lazi... Od tamu kaj sto si kompjuter e poim Tuka si nasla I zasla...pa najde na nas oci da ni mackas Te najdov zosto si prodzirna kako zavesa Takvi ko tebe gi mackam na leb Prostete na latinica dr mob mi e na servis ,morav da se ispukam