И после ти била другарка додека нема со кого да излава врте се со тебе па демек права другарка сум била и у добро и у лошо со неа сега искочиа и нови другарки фати си дечко а на старата другарка што е со неа и у добро и у зло забрави ахх аххх.. е нејќеш веќеее!!!!!!! Овие па дознале дека ми пишувал и сега одма правете ми го дечкоо омг живејте си го живото шо гледате у туѓите животи не ми е јасно или дали уопште имате свои животи???????????????!!!!!!!!!!!!!!
Знаете што.... нек си е*е ма**р и ладно и правосмукалки и ручеци правење и све ! Плус од сега купувам само алишта што не се пеглаат! И во иднина кога ќе имам свој дом (здравје Боже) нема теписи и килими! Да неможам да досмукам! Ќе си земам декоративно теписонче што во машина ќе може да го бапнам стуткано да се испере! Кога ЈАС ќе сакам! Зимно време ќе си облечеш топлинки на нозе и неееееееемааа да е ладно!!! А не со правосмукалка, па се напунила, па оди да те видам искочи надвор истреси ја! Мхм! Уште ветар ти фали! Торнада од прашина у пи*ку м.....! По природа не пцујам, посебно не јавно!
Еееј, абе да, да. Ти мене ќе ме исмеваш, ќе си играш, а јас тебе ќе ти ги давам моите слушалки и лектира? Само на Марс ќе го имаш ова.
Ides zbpruvas deka sum nikakva i toa na site pa i pred lice mi se deres,i posle cekas da te sakami da te vikam da mi dojdes na sedejne E pa ne se cudi koga ides kaj mene sto mi puka film koga te gledam i plus toa mu zborus na mojov oti ne doajgam kaj vas ic ne da se cudis bidejki jas ne znam i nemozam da ziveam so takvi kako tebe :-/
И не нема да дојде денот кога ќе речеш ,,Да во право си“ немааа! Би напишала на еден камен БОЛИ и би ти го пукнала у глава!!!
Не сакам мојата куќа да биде собиралиште на змии од моите тетќи. Не можам да ги гледам и да ги трпам. Одете си дома. Дома, овде не.
Значи еден филм не можам да изгледам. ПОчеток на месецот е , интернетот треба да биде брз, се експресно да се полни, а не да чекам пола саат зза да се наполнат да гледам пет минути .
Ееее доста веќе марш од мојот живот! !!! Доволно и премногу време потрошувачите на човек кој не вреди ни да се погледне,скапо ме чинеше но уште поскапо ќе ми платиш
Зар си толку дволична? Како цел живот да си учела како подобро да ги изиграш луѓето. Како можеше? Како? Било за мене да ми направиш услуга. Па што услуга ми правиш со тоа што му пиша? Толку сум глупава да не ти ги сетам намерите. Од вакви како тебе си патиме.
Мислеш дека си јака цура, само затоа што си облекла сукња која едвај ти го скрива задникот, си замотала еден партал околу градите и си си фатила богат дечко? Па ми ја прчеш устата и ми се шеткаш наваму натаму, како кажувајќи "видете колку сум јака". Е извини што ќе ти ги срушам сништата, ама не си јака, туку ефтина. Сексапилот на една жена не е во нејзината голотија. Горда си на машките погледи, а сите од нив би те посакале само за една вечер...каде е овде гордоста? И не ми се многу дигај со тој дечко ти, што не знае две реченици да склопи,а да не зборам за педерскиот глас кој го има. И не мисли дека другите девојки ти завидуваат, секоја може така да се облечи, но некои имаат срам, за разлика од тебе и не сакаат да бидат на изволте на погледите.
Ова како јас да го напишав. Пет години едни исти ветувања и пак се по старо. До каде ќе стигнеме вака незнам. Тешко ми е, ми се плаче ама солзиве не ми течат. А како убаво би било да можев да се исплачам, да ми олесни. За мали ситници се расплакувам а сега не. Ахххххххххх
Сите сте предавници бе. Не сте ништо подобро од мене.. Вие сте истите гомна што сте биле секогаш. Не ми е гајле дали ќе останам без другарќи, дечко и не ми е гајле дали мајка ми ќе ми биде лута. Едноставно е*ете се.. Извини мајко што не можам да бидам тоа што го сакаш ти, не можам да бидам иста ко керките на вашите пријатели. Едноставно не сум користољубива. Извини и ти душо што те сакам многу и што сакав да те направам среќен. А ти другарќе. GET LOST... Ти си ми била другарка. Море мрш..
se nerviram mnogu se nerviram a i cesto pati samata se kolnam zosto ne stanav da go spasam bebeto ..i ako mi bese stomakot do usta morav barem da pokusam da go spasam .. zal mi e za toa malo bebence
Мразааам кога некој прави нешто без да ме праша а треба да се добие дозвола од мене,мразам глупи изненадувања,мразамкога некој гледа да ми среди работа а уствари со прст не се мрднува...аман
si go preziram zivotot sto mi e volku malerozen,si go preziram zivotot vo koj postojano mislam samo na drugite namesto vo glava da mi e samo kerka mi,ja preziram mojata mominska familija za ova deredze do koe dojde...ova ne e moj zivot,jas poteknuvav od ugledno semejstvo,jas ne se zamarav so drugite,mojot zivot se vrtese okolu povrsni raboti...se razocarav od site i od se no najmnogu od toa sto mojot zivot stana za nikade,sto sekoj den go ziveam za drugite namesto za sebe i kerka mi
се е психопатско се е забегано и ретардирано што е со лугево беее леее да можам се што е непотребно и ненормално и злобно би убила
До кај стигна светот. Сите ми се некако ефтини, плитки. Необѕирни, секој за себе си гледа. И сите муабети ми се слушнати и сите зборови 10000 пати кажани. Се е на виделина. Секој за секој има лошо мислење. Некако се се врти околу пари и имот и богаство и .... ПРЕДМЕТИ. Лисја хартија или топки злато. Дали ние сме тие најсовршените организми на светот? Нас што смислата на животот ни е сведена на сопствеништво. Понекогаш ко ќе не ми е добро, често ми се случува ми паѓа притисокот, си велам да одам каде што има луѓе подобро да не ми се случи нешто па некој да ми помогни. Ама... Дали некој би ми помогнал? Дали? Стварно е прашање. И стварно се се' поретки вистинските вредности во светот. Искреноста, несебичноста, уживањето во едноставните работи..... Whatever.