Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. LadyVamp

LadyVamp Активен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    79
    Зошто сум толку брзоплета и невнимателна да си ибам векот :@

2. Love...music

Love...music Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    1.298
    И после ти била другарка додека нема со кого да излава врте се со тебе па демек права другарка сум била и у добро и у лошо со неа сега искочиа и нови другарки фати си дечко а на старата другарка што е со неа и у добро и у зло забрави ахх аххх.. е нејќеш веќеее!!!!!!!

Овие па дознале дека ми пишувал и сега одма правете ми го дечкоо омг живејте си го живото шо гледате у туѓите животи не ми е јасно или дали уопште имате свои животи???????????????!!!!!!!!!!!!!! :worried: :worried: :worried: :@ :@ :@ :@ :@ :devil:

3. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Знаете што.... нек си е*е ма**р и ладно и правосмукалки и ручеци правење и све !
    Плус од сега купувам само алишта што не се пеглаат!
    И во иднина кога ќе имам свој дом (здравје Боже) нема теписи и килими! Да неможам да досмукам! Ќе си земам декоративно теписонче што во машина ќе може да го бапнам стуткано да се испере! Кога ЈАС ќе сакам! :swear: Зимно време ќе си облечеш топлинки на нозе и неееееееемааа да е ладно!!!
    А не со правосмукалка, па се напунила, па оди да те видам искочи надвор истреси ја! Мхм! Уште ветар ти фали! Торнада од прашина у пи*ку м.....! :swear: :swear: :swear:

По природа не пцујам, посебно не јавно! :!:

:whew: :bow:

На SimonaTino и julie77 им се допаѓа ова.
  4. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Еееј, абе да, да.
    Ти мене ќе ме исмеваш, ќе си играш, а јас тебе ќе ти ги давам моите слушалки и лектира?
    Само на Марс ќе го имаш ова.

5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    Ides zbpruvas deka sum nikakva i toa na site pa i pred lice mi se deres,i posle cekas da te sakami da te vikam da mi dojdes na sedejne :@
    E pa ne se cudi koga ides kaj mene sto mi puka film koga te gledam i plus toa mu zborus na mojov oti ne doajgam kaj vas :) ic ne da se cudis bidejki jas ne znam i nemozam da ziveam so takvi kako tebe :-/

6. DelRey

DelRey Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    533
    И не нема да дојде денот кога ќе речеш ,,Да во право си“ немааа! Би напишала на еден камен БОЛИ и би ти го пукнала у глава!!! :swear::punch:

7. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Не сакам мојата куќа да биде собиралиште на змии од моите тетќи. Не можам да ги гледам и да ги трпам. Одете си дома. Дома, овде не.

8. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Значи еден филм не можам да изгледам. ПОчеток на месецот е , интернетот треба да биде брз, се експресно да се полни, а не да чекам пола саат зза да се наполнат да гледам пет минути
    .
    :@:swear::fubar:

9. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Купио сам пиштољ од шверцера на црно
    на тебе чу радо да потрошим зрно
    пази када одеш у шетњу:bandit:

10. MARIA ; )

MARIA ; ) Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    151
    Ееее доста веќе марш од мојот живот! !!! Доволно и премногу време потрошувачите на човек кој не вреди ни да се погледне,скапо ме чинеше но уште поскапо ќе ми платиш:punch:

11. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Абе да ви се плукнам на сите! Еднаш да ме поддржевте! Еднаш!! Паднав и што сега? Крај на свет? :@

На nevermet18 и Anabelle.Amorette им се допаѓа ова.
  12. maravillosa

maravillosa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    146
    Зар си толку дволична? Како цел живот да си учела како подобро да ги изиграш луѓето. Како можеше? Како? Било за мене да ми направиш услуга. Па што услуга ми правиш со тоа што му пиша? Толку сум глупава да не ти ги сетам намерите. Од вакви како тебе си патиме.

На T.e.d.d.y му/ѝ се допаѓа ова.
  13. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Мислеш дека си јака цура, само затоа што си облекла сукња која едвај ти го скрива задникот, си замотала еден партал околу градите и си си фатила богат дечко? Па ми ја прчеш устата и ми се шеткаш наваму натаму, како кажувајќи "видете колку сум јака". Е извини што ќе ти ги срушам сништата, ама не си јака, туку ефтина. Сексапилот на една жена не е во нејзината голотија. Горда си на машките погледи, а сите од нив би те посакале само за една вечер...каде е овде гордоста? И не ми се многу дигај со тој дечко ти, што не знае две реченици да склопи,а да не зборам за педерскиот глас кој го има. И не мисли дека другите девојки ти завидуваат, секоја може така да се облечи, но некои имаат срам, за разлика од тебе и не сакаат да бидат на изволте на погледите.

На maravillosa и Anabelle.Amorette им се допаѓа ова.
  14. НаталиЛили

НаталиЛили Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2014
    Пораки:
    1.389
    Допаѓања:
    8.354
    Ова како јас да го напишав.
    Пет години едни исти ветувања и пак се по старо. До каде ќе стигнеме вака незнам.
    Тешко ми е, ми се плаче ама солзиве не ми течат. А како убаво би било да можев да се исплачам, да ми олесни. За мали ситници се расплакувам а сега не. Ахххххххххх

На presiosaP и Teodora* им се допаѓа ова.
  15. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Сите сте предавници бе. Не сте ништо подобро од мене.. Вие сте истите гомна што сте биле секогаш.
    Не ми е гајле дали ќе останам без другарќи, дечко и не ми е гајле дали мајка ми ќе ми биде лута.
    Едноставно е*ете се..

Извини мајко што не можам да бидам тоа што го сакаш ти, не можам да бидам иста ко керките на вашите пријатели. Едноставно не сум користољубива. :@

Извини и ти душо што те сакам многу и што сакав да те направам среќен.

А ти другарќе. GET LOST... Ти си ми била другарка. Море мрш..

На T.e.d.d.y и tessie им се допаѓа ова.
  16. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    se nerviram mnogu se nerviram a i cesto pati samata se kolnam:headbang: zosto ne stanav da go spasam bebeto ..i ako mi bese stomakot do usta morav barem da pokusam da go spasam .. zal mi e za toa malo bebence

17. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.962
    Допаѓања:
    90.276
    Мразааам кога некој прави нешто без да ме праша а треба да се добие дозвола од мене,мразам глупи изненадувања,мразамкога некој гледа да ми среди работа а уствари со прст не се мрднува...аман |(

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  18. babylove90

babylove90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2014
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    43
    si go preziram zivotot sto mi e volku malerozen,si go preziram zivotot vo koj postojano mislam samo na drugite namesto vo glava da mi e samo kerka mi,ja preziram mojata mominska familija za ova deredze do koe dojde...ova ne e moj zivot,jas poteknuvav od ugledno semejstvo,jas ne se zamarav so drugite,mojot zivot se vrtese okolu povrsni raboti...se razocarav od site i od se no najmnogu od toa sto mojot zivot stana za nikade,sto sekoj den go ziveam za drugite namesto za sebe i kerka mi

На Teodora* му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Emily Dora

Emily Dora Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    140
    се е психопатско се е забегано и ретардирано што е со лугево беее леее да можам се што е непотребно и ненормално и злобно би убила

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  20. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    До кај стигна светот.
    Сите ми се некако ефтини, плитки. Необѕирни, секој за себе си гледа.
    И сите муабети ми се слушнати и сите зборови 10000 пати кажани.
    Се е на виделина.
    Секој за секој има лошо мислење.
    Некако се се врти околу пари и имот и богаство и .... ПРЕДМЕТИ. Лисја хартија или топки злато.
    Дали ние сме тие најсовршените организми на светот?
    Нас што смислата на животот ни е сведена на сопствеништво.

Понекогаш ко ќе не ми е добро, често ми се случува ми паѓа притисокот, си велам да одам каде што има луѓе подобро да не ми се случи нешто па некој да ми помогни.
    Ама... Дали некој би ми помогнал? Дали? Стварно е прашање.
    И стварно се се' поретки вистинските вредности во светот. Искреноста, несебичноста, уживањето во едноставните работи.....

Whatever.

На Teodora*, nevermet18, SimonaTino и 1 друга личност им се допаѓа ова.