Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Кај мене у одделение иам едни к**ки ми иде да ги пратам кај св.Петар....ти се невиди во козите глупи.им се тртат на машките да ги фатат за г*з...2 па носат нешто као штикли.Една става римел,туш,кармин...Ало ,,ТЕТКЕ" 8 си алоуу таа истата има г***и каоо.....и уште носи блузи со деколтеа бе!! И на наст.по физ.му се намести на катедрата.Се сликала како се м*** со дечко и алооо
    -штикли
    -деколте
    -шминка
    -слики од бацување
    -13 год.
    - 8 одд.
    НЕЈЗИН ЖИВОТ,ДА АЛИ БРЕ БРАТЕ ШТO ГО КРЕПИ СВЕТОТ !!ЈА УШТЕ ДЕЧКО НЕАМ ФАТЕНО А ОНА ШТО ПРАИ.ПА ТАТКО МИ ЌЕ МЕ ,,УТЕПА'' АКО НОСАМ ТУШ ВО ШКОЛО И ДЛАААБОКО ДЕКОЛТЕ" извинете на изразите али ќе пукнев.Ако мислите дека е недолично или има вулгарни зборови..слободно бришете

Последна измена: 15 јануари 2015
  2. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Знаете што? Само продолжете да бидете такви бесчувствителни,ладни суштества,не дозволувајте никој да се искаже,нека биде вашиот збор прв и последен и само вашето нека се почитува...Уште ги чекам моите пет минути,чекам да дојде вистинскиот момент за да ви плеснам се' в лице.Можеби и не треба да чекам,директно уште сега би ви рекла се',ама не сакам другите да ги повредам,не сакам да ја уништам хармонијата што владее деновиве,иако мислам дека за кратко пак ќе се случи нешто што ќе ме извади од такт.Им верувам на своите претчувства,затоа што често се покажуваат како точни.Имав прилика да кажам се',но не оставивте простор и за туѓи мислења.Еднаш,барем еднаш да признаевте дека не сте во право.Уште и се нарекувате добри луѓе,луѓе со осет за се'...ма баш сте такви,златни тие :@ Обично сум нетрпелива,не толерирам неправда,ама ќе чекам колку и да е потребно...Ќе кажам се' еден ден,повеќе нема да молчам и да негирам дека постои проблем...Негирав со надеж дека можеби јас преувеличувам,мислев дека се' е до мене,мислев дека ако молчам се' ќе се среди,но проблемот само се продлабочува.Се' што барам се само пет минути тишина и шанса да се искажам.Знам дека сум во право,а сето ова мора да се реши еднаш засекогаш...И само едно ќе речам:засрамете се,мизерни сте :x

Последна измена: 15 јануари 2015
    На ColoursOfTheRainbow, alexsandraa, Someonespecial и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Лелел баба ми
    знам дека некои ќе кажат ,,постои копчето МИ СЕ ДОПАЃА'' али морам да искоментирам :

БРАВОО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!колку е точно ова кажано...респект за Вас..

На Anabelle.Amorette му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Добро бре козо мизерна,заедно учиме од 1во..толку ми имаш проблеми праено..Мајка ми си ја пцуела ти ја заврзав една жешка продолжи да ме исмеваш пошто ПОРАНО ш`шкав,и дека имам поголеми уши?Епа срцка види се у огледало па збори.Таква мизерна особа не ми треба..имаш 65 кила а висина немаш.Епа ако мајка ти е ,,совршена'' јас не сум.
    А ти што ми се праеше лани у Пониква некоја и што не ми даваше до WC да идам,не ти беше доволен шамарот?ТИ СИ ЕДНАА........ајде ма гони се има оваа година да трпиш да глеаш како е коа вртиш некој против некој а не е кривв ....................СВЕ СЕ ВРАЧА,СВЕ СЕ ПЛАЧА !!!!!!!!!!!!!!!!!

5. Teodora*

Teodora* Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    1.769
    Не бе јас сум грешка, на сите вас останатите ви е потешко (facepalm).
    Мене супер ми е во животов,ништо не ми фали. Море одете сите у пм не ми требате.Ви фали на сите по една даска во глава и малку повеќе мозок, себичњаци едни. Ох леле ќе дојдат ли некогаш моите пет минути, немилосрдна ќе бидам

На Feminka22 и Anabelle.Amorette им се допаѓа ова.
  6. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Аман веќе аман да ти се плукнам у тоа што го имам во себе човечкото аман.....
    заштоо заштоо јаа мора да бидам таа што ќе се поврзе со некој милји далеку ии после иди заборави и не му пишувај идии спаси сее...кај е спасот ебате кај...кај да го барам....свесна сум а неможам да делувам....ко дрогаааа е обсесијава......солзите ли се спас...и уште некоја песна што ке те докрајчи....;(;(

7. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.811
    Допаѓања:
    325.418
    Татко ти треба да те тепа и бидејки други личности ги нарекуваш коза,дебела и к**ва.Баш дека си само 13 год не ти доликува да лепиш етикети.

На ColoursOfTheRainbow му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    322
    ЗОШТО БЕ МЕНЕ МОРА СВЕ НЕУБАВО ДА МИ СЕ ДЕШАВА БЕ ЗОШТОООООООООООО АМАН??????!!!!

На presiosaP му/ѝ се допаѓа ова.
  9. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Da ti se pluknam vo firmata , tolku rabota a ne znaete pari da dadete pa luge zavisat od vas . I sto ponataka ne znaete pa barem ne gi lazete lugeto :@ ufff kolku sum smotana veruvam na sekoj zbor , od platata vetena ni 100 denari ne vidov a koja data sme |( aaaaaaaaa ke puknam :@

10. love.a7x

love.a7x Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    112
    Па пиши ми бе сакат, јави ми се, барем еднаш направи го тоа прв, нема раката да ти падне. Нели гледаш колку те сакам бе смотан, говедо! До кај со ваквите како тебе? :x

На Carolin. му/ѝ се допаѓа ова.
  11. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Браво бе...значи како можевте?Да,да така е аха...ако не можите по магарето удрете по самарот.
    :x:headbang:

12. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Ма гонете се у три лепе , сите што ме напаѓате со иронија , не сте ми ни до колена 8)

На Auditor му/ѝ се допаѓа ова.
  13. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    Go mrazam vremevo be go mrazam ciklonov 'David' me mava u depresija u pm -.-

14. Shayk

Shayk Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2014
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    24
    Кретенче едно , сеа ти текна на мене, после 4 месеци игнорирање, ма кој те шиша!!

15. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Ако почнам да пукам ќе пукне форумов, така да ќе си останам во благосостојба. :)
    Следен пат кога ќе бидам накурчен , ветувам дека ќе се испукам тука....

На mackica1 и Daleron им се допаѓа ова.
  16. UniqueGirl12

UniqueGirl12 Нов член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    7
    Те жалам девојко додека зборуваш зад грб биди паметна и кажи ми в лице што те мачи ;)

17. Auditor

Auditor Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2015
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    212
    Хахахахах...лузерчиња комуњарски.

18. mackica1

mackica1 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    1.721
    од кога почнав да медитирам, всушност не можам и самата да сфатам како немам потреба да се "испукам" или да се пожалам за нешто, нормално луѓе сме, секоеј си има проблеми, но некако научив да ги филтрирам и да ги пренасочувам во позитивна енергија, засега ми оди супер го немам веќе оној арогантен мизантропски став кон светот, сфатив дека се може да се смени ако се сака, btw коментаров не е баш во директна корелација со темата но сепак има поврзаност со суштината. :)

На Auditor му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Tove Lo

Tove Lo Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    419
    Греши учи прости ,се така демек од грешки се учи кој греши и признава пола му се опрашта дај пак шанса пак ке те изнервира....и се така ко изгребана плоча се врти се ,епа преку глава , не сум јас од дрво па се да трпам ниту пак имам 100 живота па секој ден да ми биде испунет со нервоза и да си го коцкам за некој што незнам дали засекогаш ќе ми остане во живот :emo:

20. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.938
    Ех, да го напишев утрово постов ке беше. " идиот, идиот, идиот.....",

А сега

Ах, пак се одново, имај срце па издржиго

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.