Кај мене у одделение иам едни к**ки ми иде да ги пратам кај св.Петар....ти се невиди во козите глупи.им се тртат на машките да ги фатат за г*з...2 па носат нешто као штикли.Една става римел,туш,кармин...Ало ,,ТЕТКЕ" 8 си алоуу таа истата има г***и каоо.....и уште носи блузи со деколтеа бе!! И на наст.по физ.му се намести на катедрата.Се сликала како се м*** со дечко и алооо -штикли -деколте -шминка -слики од бацување -13 год. - 8 одд. НЕЈЗИН ЖИВОТ,ДА АЛИ БРЕ БРАТЕ ШТO ГО КРЕПИ СВЕТОТ !!ЈА УШТЕ ДЕЧКО НЕАМ ФАТЕНО А ОНА ШТО ПРАИ.ПА ТАТКО МИ ЌЕ МЕ ,,УТЕПА'' АКО НОСАМ ТУШ ВО ШКОЛО И ДЛАААБОКО ДЕКОЛТЕ" извинете на изразите али ќе пукнев.Ако мислите дека е недолично или има вулгарни зборови..слободно бришете
Знаете што? Само продолжете да бидете такви бесчувствителни,ладни суштества,не дозволувајте никој да се искаже,нека биде вашиот збор прв и последен и само вашето нека се почитува...Уште ги чекам моите пет минути,чекам да дојде вистинскиот момент за да ви плеснам се' в лице.Можеби и не треба да чекам,директно уште сега би ви рекла се',ама не сакам другите да ги повредам,не сакам да ја уништам хармонијата што владее деновиве,иако мислам дека за кратко пак ќе се случи нешто што ќе ме извади од такт.Им верувам на своите претчувства,затоа што често се покажуваат како точни.Имав прилика да кажам се',но не оставивте простор и за туѓи мислења.Еднаш,барем еднаш да признаевте дека не сте во право.Уште и се нарекувате добри луѓе,луѓе со осет за се'...ма баш сте такви,златни тие Обично сум нетрпелива,не толерирам неправда,ама ќе чекам колку и да е потребно...Ќе кажам се' еден ден,повеќе нема да молчам и да негирам дека постои проблем...Негирав со надеж дека можеби јас преувеличувам,мислев дека се' е до мене,мислев дека ако молчам се' ќе се среди,но проблемот само се продлабочува.Се' што барам се само пет минути тишина и шанса да се искажам.Знам дека сум во право,а сето ова мора да се реши еднаш засекогаш...И само едно ќе речам:засрамете се,мизерни сте
Лелел баба ми знам дека некои ќе кажат ,,постои копчето МИ СЕ ДОПАЃА'' али морам да искоментирам : БРАВОО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!колку е точно ова кажано...респект за Вас..
Добро бре козо мизерна,заедно учиме од 1во..толку ми имаш проблеми праено..Мајка ми си ја пцуела ти ја заврзав една жешка продолжи да ме исмеваш пошто ПОРАНО ш`шкав,и дека имам поголеми уши?Епа срцка види се у огледало па збори.Таква мизерна особа не ми треба..имаш 65 кила а висина немаш.Епа ако мајка ти е ,,совршена'' јас не сум. А ти што ми се праеше лани у Пониква некоја и што не ми даваше до WC да идам,не ти беше доволен шамарот?ТИ СИ ЕДНАА........ајде ма гони се има оваа година да трпиш да глеаш како е коа вртиш некој против некој а не е кривв ....................СВЕ СЕ ВРАЧА,СВЕ СЕ ПЛАЧА !!!!!!!!!!!!!!!!!
Не бе јас сум грешка, на сите вас останатите ви е потешко . Мене супер ми е во животов,ништо не ми фали. Море одете сите у пм не ми требате.Ви фали на сите по една даска во глава и малку повеќе мозок, себичњаци едни. Ох леле ќе дојдат ли некогаш моите пет минути, немилосрдна ќе бидам
Аман веќе аман да ти се плукнам у тоа што го имам во себе човечкото аман..... заштоо заштоо јаа мора да бидам таа што ќе се поврзе со некој милји далеку ии после иди заборави и не му пишувај идии спаси сее...кај е спасот ебате кај...кај да го барам....свесна сум а неможам да делувам....ко дрогаааа е обсесијава......солзите ли се спас...и уште некоја песна што ке те докрајчи....
Татко ти треба да те тепа и бидејки други личности ги нарекуваш коза,дебела и к**ва.Баш дека си само 13 год не ти доликува да лепиш етикети.
Da ti se pluknam vo firmata , tolku rabota a ne znaete pari da dadete pa luge zavisat od vas . I sto ponataka ne znaete pa barem ne gi lazete lugeto ufff kolku sum smotana veruvam na sekoj zbor , od platata vetena ni 100 denari ne vidov a koja data sme aaaaaaaaa ke puknam
Па пиши ми бе сакат, јави ми се, барем еднаш направи го тоа прв, нема раката да ти падне. Нели гледаш колку те сакам бе смотан, говедо! До кај со ваквите како тебе?
Ако почнам да пукам ќе пукне форумов, така да ќе си останам во благосостојба. Следен пат кога ќе бидам накурчен , ветувам дека ќе се испукам тука....
од кога почнав да медитирам, всушност не можам и самата да сфатам како немам потреба да се "испукам" или да се пожалам за нешто, нормално луѓе сме, секоеј си има проблеми, но некако научив да ги филтрирам и да ги пренасочувам во позитивна енергија, засега ми оди супер го немам веќе оној арогантен мизантропски став кон светот, сфатив дека се може да се смени ако се сака, btw коментаров не е баш во директна корелација со темата но сепак има поврзаност со суштината.
Греши учи прости ,се така демек од грешки се учи кој греши и признава пола му се опрашта дај пак шанса пак ке те изнервира....и се така ко изгребана плоча се врти се ,епа преку глава , не сум јас од дрво па се да трпам ниту пак имам 100 живота па секој ден да ми биде испунет со нервоза и да си го коцкам за некој што незнам дали засекогаш ќе ми остане во живот
Ех, да го напишев утрово постов ке беше. " идиот, идиот, идиот.....", А сега Ах, пак се одново, имај срце па издржиго