Аман веќе со ова несоница,легни во 6 стани во 12 ,е ова веќе не се трпи,ќе седам цела вечер будна за утре комотно да си заспијам до кај 1-2
аааааааа ти текна дека постоиме на овој свет, ама касно е бејби, многу касниш Каде беше кога најмногу ми требаше мене а и на Сара. Кога и излезе првото запче, кога ги направи првите чекори, кога првпат се разболе..... Ме остави сама толку години и сега одеднаш ти текна на нас, кога виде дека успеав и дека сум повторно вљубена Е неможе , не ти дозволувам да влезеш во мојот живот, НЕ.........
Оффи?! Сигурна си??Ако е точно немам коментар..Значи мажишта млади или средовечни или стари дефинитивно се исти во едно..Мислат само со долна глава!
Што значи сега ова . Дали сум јас глупа или не можам да го сфатам .Душо ај објасни ми .Ова треба со трезвена глава и смирено да се согледа.
Да,да тоа така е.Дечко ќе фаќам како што си фаќал ти женски во 70-тите.Не ми фали сега,но какви се тие зборови.Дечко не сега,кога ќе завршиши средно и почнеш факултет,ќе се вдлабочиш во учењето и ќе го завршиш,после тоа ќе се вработиш таму и ќе земаш добра плата.Со таа плата ти ќе си купиш кола и ќе си излегуваш со другарките и можеш да си гледаш момчиња. . Хахахаххаха се изнасмеав слатко на реченицава.И потоа јас на 40 години ќе можам да се омажам или до тогаш ќе дојде друга некоја идеја-кога ќе отидам во пензија дечковци да бркам?
еееееееее вааа тестатурата каа че ја манам преку џам дури сега гледам колку печатни грешки ми праве додека пишувам......еј ме нервираш мнооогу
Аман комшии! Сабајлево не можевте порано да ме разбудите! Сфаќам дека работите и дека оставивте известување, но што е многу, многу е ! Од другиот влез сте, а до кај мене се слушате. Во најубавиот сон бев, а кога веќе бев во полусон мислев дека надвор војна се води! Какво е тоа корнење на прозори и кршење ѕидови во шест саат сабајле бре лудаци едни?! Ми е гајле на мене ако вие треба од темел да го реновирате станот, има да си почнете во нормално работно време, а не во шест саатот сабајле!! И ако треба по најголемите жештини нека работат, гајле ми е, тоа им е работа, за тоа ги плаќаат! Уште јас крива, зошто сум легнала во четири, а они во шест ме будат. Бог да чува, ми се смачи и од мајстори и од реновирање и од се! Цело лето само некој буши, лупа, корне, руши, мир да се немало!!
што по ѓаволите ти е бре ?? кај ти се јавив ти пак ќе се заебаваш ?? имаш ли малку жал копук еден :??? имаш ли ти чувства??? ЗНАЕШ ЛИ КОЛКУ НЕКОГО ГО ПОВРЕДУВАШ СО ТВОЕТО ОДНЕСУВАЊЕ ??? ЗНАЕШ ЛИ БРЕЕЕ ???? безмилосен еден... утре пак ќе се правиш како ништо да не било .... тебе коа ќе те фатат бубашките мора ли и јас олку да патам ??? зошто вака ми правиш ??? свесен ли си брееееееееееееееееееееееееееееее ШУТРАК ЕДЕН СЕЛСКИ КОПУК СКАПАНО ГОМНО ТЕЛЕ ВОЛ СМРДЕН СВИЊО ДЕБЕЛА НЕИЗБРИЧЕНА КОЛКУ ТЕ МРАЗАМ НЕ ЗНАЕШШ ....!!!! МЕ УНИШТУВА ТВОЕТО ОДНЕСУВАЊЕ КРЕТЕНСКО ... ама па и нишо поише од кретен како тебе не можам да очекувам ... ахххх. .....
Секој ден се испукувам досадна ке ви станам... ама морам .... празно.. моето срце е празно ... некогаш ти го заземаше цело ... сега само го толчиш... го столчи и уништи ... среќен ли си сега ??? среќен ли си што и таа мала радост денеска ми ја уништи ... среќен ли си кажи ми ... ако си мило ми е за тебе .. Зошто вака правиш зоштоооо само тоа одговори ми го пто ти е по ѓаволите... знам јас од кога се смени се ... знам ... зошто така ???? зошто врската ни пропаѓа а ни беше толку убаво.... зошто секој ден да ме стега главата од нервозии ... одговори ми проклетнику !!!! зошто си толку суров кон некој што толку те сака и се ти дал ... ЗОШТОООО ... НЕ СУМ ЗАСЛУЖИЛА НЕ НЕ НЕ НЕ И НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ .... И ЈАС ИМАМ ДУША И НЕРВИ И ГРАНИЦИ ... И НЕМАМ ПОВЕЌЕ СОЛЗИ .... ОД СЕГА КЕ ЈА ЗАПОЗНАЕШ ДРУГАТА СТРАНА НА ТВОЈАТА ЖЕНСКА ... ЌЕ ВИДИШ ТИ УБАВО ... 5 ГОДИНИ СО ТЕБЕ ВО НЕРВОЗИ МИ ПОМИНААААААА ................................. ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ НЕ МОЖАМ ПОВЕЌЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
е значи више стварно е доста.те мразам....ги мразам сите како тебе,,,,како може сестра ми да не биде примена само сестра миии......еј имаш ли малку осет што ми плесна во лице ......ке се борам сама да знаеш ке ја примаат....ама ти ќе зажалеш а и сите со тебе...те мразам....ги мразам таквите како тебе на власт....чекам да дојде утре се видам ли на список крај ќе биде со тебе а за сестара ми да не ти е криво....идиоту,,,иди у три п.... материни.......идиоооооот. .....како можеше тоа да ми го речиш
Само ако слушнам уште некој одвратен коментар идиоту еден глупав, мислиш нема она кој да ја брани? Си мислиш на улица е најдена па ти ќе се иживуваш со неа.Простак неизживеан. А, и ти си за никаде,го трпиш,го оправдуваш.
Ме предаде љубави, п**** ти м****. Ко некоја жена ке ми плачеш ама веќе не ти простувам битанго селска. Не ми се верува, ти бе од сите бе како можеше???? Не се предавам, нема да легнам и да се сожалувам, изгледа ко да е крај на светот свињо една, знаеше низ што поминувам п**** ти м**** и си играше со мене ме лажеше и што уште не. Многу сум ти лута говедо глупаво, не ти се смирувам никогаш поише плачи, тресни ја главата од земја што сакаш направи недооформен карактеру ама никогаш повеќе нема да поминувам низ ова!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Добро бе со што заслужив кажи ми????????? Ахххххххххххххххххххххххххх идиоте п**** у душа сииии, те жалам.
Аман веќе А-М-А-Н!!! Прекините веќе со карање,исти излитени реченици,вртење грбови,изигравање паметњаковичи,од спротиставување и вреѓање!!! Ја претворивте фемина во бојно поле!! И не е веќе интересно,изгледа сите го приметивте тоа! И аман веќе од тебе,се што правиш е да ме повредуваш,се што сакаш е мене да ми биде лошо,се што правиш е лошо,ти си лош и се е проклето лошо лошо и лошо.И нема да се среди,не викајте дека се ќе биде океј и ќе се среди,да не мислам на лоши работи. НЕ МИСЛИ?! Како??? Какоооо? Нема начин андерстенд? Нема! И аман веќе од чекање на нешто што нигде го нема,преку глава ми е !!! Знам дека згрешив,знам и јасно ми е.Не сум глупава,ама не мораш господе да ми враќаш на ваков начин.Тотално ме заборави... Не мора да се дознае вистината,бар уште малку нека потрае оваа фарса...Не можам веќе,не знам кај да се обратам...Никој не може да помогне..