Ќе те удрат по најболните точки, ќе иницираат кавга за нешто за коешто се молиш да не се караш со нив. И после ти викаат „извини“. После некое време арно, после пак исто. Мислам сериозно?
Офф со кои делам воздух Какви селjачки постоело Еден ден ке пукнат знам jас.. Да ти се плукнам во тоа убавината шо божем постоела крал бил хаха Глучоо не вредиш ни 5 пари бре Селjачиштее низаедно
Ѓубрарка ни една параноична...дава тука медицински совети на несоодветно место како да незнае дека е тоа противзаконски да се практикува медицина без лиценца или диплома на јавни места.
Во право сум кога не им верувам на луѓето. Направам исклучок неколку пати и го*на се случат. Која глупача сум ејј
Дали е можно да ме боли глава 48 сати без престан??? Дали е хумано???? Душа немам повеќе. 65 аналгини испив и никакво подобрување... А колку ќе ми беа радосни овие дена требаше да излезам денес да уживам...
Да ви кажам денеска ме изначуди муабетот од една другарака (се договараме за излегување).... Ај јас ќе ти титнам, ти имаш бесплатни јави ми се.... Мислам УАТДФ*К? Кој безвеза маубет бе еј.. Алоо 24 ги имаш, не 14...За 2мин муабет, за 10 ден? И сеа пишман сум да ви кажам што и кажав дека имам бесплатни минути кон сите мрежи... Значи која сум јас тебе постојано да ти се јавувам ти ко ќе ми титкаш? Јас разбирам.. 1,2,3 пати... Кај замина народов Божеее. Мене срам ми е да речам така, ти се нацуцули. Морам да превземам подитна постапка. Ете дека некогаш не чини да се биде искрен... Мој совет... Не кажувајте дека имате бесплатни минути, пораки.. ММ, ќе виЕ..
100 aspirina da ispies ne pomaga. Odi prosetajse razbi gi mislite ke ti pomine. Nekogas se nasobira, a neznaeme od kade. Najdobro e edna prosetka na cist vozduh.
Nemoj taka. ako imas bezplatni minuti potrosi gi na priateli. Goleminata na eden covek e kolku dava, a ne kolku ima. Jas papucite od noze sum gi soblekla, za luge koj ne gi poznavam. Ednostavno vika nemam (veruvam, takva e zemjata, nemaat), i se gleda. Me prasaa za pasta za zabi, nemav extra, ja stedev cel odmor za polovina da ja dadam koga si odev. Nekoj mozda nema. 10den tuka, 10tamu, leb ke si kupat. Bidi golem covek. Ako imas, podari, podeli.
Ne si glupaca, samo si golema dusa. Toj sto denes te svatil kako glupaca, utre ( po10-15god) ke svati sto napravi ti za nego.
Да за тие што немаат сфаќам. А оние што имаат? Едноставно се осеќам искористено... А кога ќе дојди за мене? Или јас само кога ќе им требам, ај да ри бидам цимерка, ај ова, ај она... Ма ич, нека бидам себична... Доста бев добра, позитивна, дарежлива..
Сеуште ме боли ама не цело време... Мислам дека ми е од синусите како да ме стега, настината ми е главата. Се трудам на топло повеќе да седам, а и да малце одморив овие дена пријатно беше.. Фала ти
зашто другарка моја, дечкото кој го сакам 2 години ама он мене не ме свиѓа не ме рецка, зашо она ми дава совети а сака да се мува со него и се допишувала со него?
Како можат да се погазат себе си и да го добијат тоа што го сакаат по секоја цена ? Без разлика дали ја изгубиле гордоста дали се понижиле воопшто не ги интересира гледаат по секоја цена да го добијат тоа што го сакаат и успеваат во тоа ... зошто и јас не можам да станам таква
Е па сега дека се ближи матурава и ај како и сите други рековме да напишиме по некоја строфа за во Алманахо. Како и обично земавме некои примери за секој ученик за тоа што го правел цели 4 години. Дека во класо сме 29 ученици ние само за 17 напишавме и ај си рековме на некој час, ако некој професор не предава ке ги прочитаме и другиве да слушна. И се погоди на час по македонски да ги читаме. ете и професорката ни е малку љубопитна и ги прочитавме. И се случи баш онака како што мислевме дека ке се случи, една од класо „другарка“ се испоналути, па почна да се петели тука пред сите демек оти така напишано, оти вие пишувате, оти вака,оти онака.... ЗА ГРЕФ.... сите се сложија, само таа праведна... оти вака оти така, оти сами не сме пишувале и незнам што уште не и онака не беа официјални тие само онака да не тепаме така време од досада на училиште, за тоа пишувавме, а и да ни се одмали некој работа, оти после се ко ке ни се насобери па никој ке нејки да пишива и тако даљее... И даа, за да не се лути женскава го избришавме то и секако како сака она така нека и биди, неам живци со некој да се расправам за глупости. И такаа...
Neznam zosto lugevo se bez oset ti mu davas kako covek da odbere abe se so i doslo pri raka sobrala glupaca edna nekoj za tie alista pari daval sum cuvala paket ligavcinja za moeto taa se nasla pametna se zemala i uste budala me pravi samo bodenca nekolku zemalaab abe idete u picku mater da ne ve gledam zivcite si gi iskinaf
Е,баш сум тиква!Ставив 300 денари кредит на мобилен телефон,а заборавив дека ќе ми требаат 300 денари овој месец за вадење на нова лична карта!И,што баксуз сум,таа гуската ми ставила 100 денари,иако си платив 300 и за среќа видов на пораката дека само 100 ми ставиле и таа гуска ја исправи грешката и ми стави уште 200 денари кредит,само што сега само 3 месеци ќе ми трае кредитот исто како само 100 денари да сум ставила,а не 300,па да ми трае цела година!А,пак,оној од кајгана форумот што ми дава лоши совети ми се иде на го испцујам и исколнам со големи букви!Говедо едно старомодно!Ма,нека иде упм и тој и сите што ми даваат лоши и глупави совети,кретени едни идиотски!