Нека оди се у три лепе. До таму ми е дојдено. Како ме има затерано во последно не е можно се едно за едно да се реди. Ќе пукни тиквата ама незнам кој ден блиску е многу блиску. Пробваш да станиш на нога те тркат де од една страна де од друга а најмногу болат тие од кај шо не очекуваш. Не можам да спијам и неможам мисли милион, па ајде сите свртете се пртив мене јас ако не сама на светов ќе си бидам нема проблем. Трпам јас. Ми се смачи јас да бидам крива за се. Ми се смачи јас да бидам лошата сестра. Ми се смачи да бидам црната овца, ама баш од се ми се смачи. Други ќе ве пумпат на мене ќе се истурате. Алал нека вие. Ако ќутиш не чиниш оти ми се муртиш. Кај се муртам? Ако речам нешто оти реков шо да прам ај да умрам ако не да не ви сметам. Можи еден билет до северниот пол во еден правец ќе ве молам.
ми иде да се испукам значи од едни мои три таканаречени другарки уфффф. Ама пред нив сум насмеана и не попуштам ништо хахаха
Петре е жив доказ какви последици остава формалдехид врз фетусот, прво се чудев како може живо битие да тресе толкава количина на глупости но подоцна ми падна жал за типот, сигурно не му е лесно.
Во ПМС сум У*М веќе ке убијам се живо и дивоооооо Но не е се толку црно убаво е што постои форумов BTW hello по мала паузичка од тука
Ќе пукнам, ама стварно ќе пукнам! Ах, со што заслужив јас ваков живот??? Барем некој да ми кажеше за да се помирам ако не друго, оти на поарно не трга...
Знам дека лажеш! Ти си најголемиот лажго на светот! Сите лажеме, ама ти.... па како ти текнува во секунда време што да излажеш. Обичен човек ќе се скамени, ќе се збуни дур да му текне што да излаже, ама ти си врв, ееј, бравооо! Абе сега да ми речеш за ручек јадев сарми нема да ти верувам! Ќе мислам дека се си јадел ама сарми сигурно не, разбираш? И добро, не ти е срам, не ти е глупаво, незгодно од толку лаги? Не чувстуваш одговорност да се извиниш или барем да се преправаш дека ти е жал што си лажел? Не за друго, туку дека ред е кога ќе се посереш, после тоа и газот да го избришеш. Како можеш бе само така да ги кренеш гаките и со лајна на газот да заминеш! Нели ти е гадно? Нели не се чувстуваш убаво така гнасен? Како бее? Какооо? Не разбирам! Мислам стварноо! Ти си патолошко лажго! Алоооо! Знаеш што значи тоа??? Тоа значи дека си болен, болест е тоа! Оди лечи се! Ќе почнеш да си веруваш сам на сопствените лаги, ако веќе и не си почнал...
Синузиту знам дека ме сакаш и сакаш да ми останеш верен до крајот на животот но јас тебе не те сакам, сфати го тоа! Ај сега фино лепо напушти го мојот нос, поздрави се со сите драоцени камења внатре и иди у три лепе!
Мислиш ти дека животот нема да ти го врати тоа што ми го направи мене ?? Мислиш дека ќе останеш без казна ? Ме остави да патам по тебе , ме лажеше си играше како сакаш со мене и за на крај да си заминеш без збор ама акооо .. Пак мисли си дека нема да ти се врати се тоаа што ми направи .. Проклет идиот!!!!!
Aman Gospodi,zarem uste poveke trebase da me razocara medicinata.Zarem mora tokmu sega da sum tolku zbuneta,ne blagodarna.Da,se cuvstvuvam srema tebe ponekogas neblagodarna,pogotovo koga se raboti licno za mojata familija. Zarem e tolku tesko eden lekar da se zaangazira za edna zena koja nikogas ne se zalese na svoeto zdravje? Zarem kaj site lekari se izgubilo ona coveckoto vo sebe i mora preku pacienti da se prepukuvaat i omalovazivaat eden so drug? Za tri dena tri razlicni dijagnozi od tri razlicni doktori. Zosto Gospode stignavme na deredje lekar da odi pijan na rabota? Zarem od sekogas gi imalo istite,zarem od sekogas bilo isto,samo sega koga sme porasnale sme stanale svesni za site ovie raboti? Te molam cuvaj ja majka mi koga jas nemozam da bidam pokraj nea. Zarem me stavas bas sega vo iskusenie? Neka bide voljata trvoja,ti najdobro znaes zosto mora da e taka. Ke izlazam ako kazam deka ova go razbiram i go prifakam.Imam li izbor?
Па кога ќе заврши оваа голгота веќе... Дома проблеми ваму проблеми таму проблеми... Почна домашната атмосфера да не ни годи повеќе... Ме тера или да шетам или да се затворам во изолирано катче и да учам..чинам успехот што го имам ми е резултат на криење од реалноста..но што после тоа...што на крајот?!? Никој не ја разбира мојата мака, никој не ги сфаќа моите проблеми и потешкотии, не сакатр ниту да ги ислушате,па зошто јас вашите секогаш да ги трпам? Што сум јас?!? -Камен да бев ќе попуштев, знам дек имате доверба во мене, и имате очекувања дека сама ќе се снајдам но зарем не гледате дека без подршка оваа машинерија ќе те смеле и нема ни да видиш дека повеќр не постоиш...Па што сум јас крива, тато, тебе што ти се случуваат работи кои не се убави, самиот знаеш дека сите домашни сме засегнати и дека навистина не деградира тој проблем, но ти си татко, треба да се носиш со тоа, треба пак да ја кренеш главата и машки да се избориш, знаеш дека ја имаш нашата подршка, но јас не сум способна да некој начин да ти помогнам, а радо би...ах да ја имав таа сила и моќ... Престани да очекуваш некој друг д ти го среди проблемот, земи засукај ракавите и работи нешто,знаеш дека процесот долго ќе трае, окупирај си ги мислите со други нешта, прави нешто корисно, ќе шизнеш со паметот најискрено ти кажувам! Престани да зборуваш за те едно исто, со тоа нема да решиш ништо...не само ти во семејството, та јас ќе кажам нешто, ќе се пожалам, ќе се пофалам одма ми ја префрлаш таа тема, не дозволѕваш ни душата дами се израдува од убавата вест...а тек да кажам да се мажам, мислам веста ќе биде ко да сум се утепала... Плачам во себе....
Се нервирам кога јас претрупана со нерешливи проблеми и ми доага да врескам на глас да доага другарка ми и да ме замара со нејзините проблеми како некое виртуелно другарче и го немало, го сакала, па се вратил и и пишал. Ало жено, виртуелен е. И не ме замарај со глупости додека не знам јас своите да ги решам. Не ме занима ни за него ни за ништо. Проблеми она имала.
НАЈИДИОТСКА, НАЈСКАПАНА, НАЈМОРОНСКА, НАЈДЕГЕНСКА РЕКЛАМА!!! КОЛКУ И ДА Е ВИСТИНИТА (по малку) РАДИ ТОА ШТО ЕДВАЈ ЗА КУЧЕ СЛУЧАЈ МОЖАТ ДА ОТКРИЈАТ, ГАЈЛЕ МИ Е, НЕ ЈА БИВА ВЛАСТВА! Адиос Македониос јас одиос фаравејфромхир!
Овие денови сите ги мразам. И мразам кога некој ќе ми каже 'Освен мене' - не, специјално тебе. Мразам кога некој што појма нема од сарказам ми глуми саркастично лудило. Мразам негативни луѓе што шират негативност, ми се гади од нив. Мразам готовани што само чекаат некој да им ја заврши работата. Мразам луѓе што сами си се преценуваат, а не вредат ни пет пари. Го мразам времето што брзо си летне. Ги мразам проклетите професори
А бре, те жалам, навистина те жалам. Јас ќе го преродам ова, ама ти со тој карактер ќе мораш да живееш цел живот.