Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Oneo

Oneo Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2014
    Пораки:
    2.774
    Допаѓања:
    17.583
    Ќе си пукнам од мака. Значи како може да постојат толку глупави доктори? Ај што ми даде погрешен крем да користам ама колку кожа ми исече, раната ми ја отвори и на крај така да ми ја остави. Ако не беше мајка ми со мене ќе ми ја упропастеше ногата. Ќе си умрааааааааааааааааааам:swear::swear: :envy:
    Ми иде да му појдам и да го избоксувааам :punch::punch::punch:

2. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Од родителите најдов да слушнам дека сум глупа. Фала ви многу бе. И кажете ајде, што да направам за да ви бидам по мерка? До кога ќе ме споредувате со децата на комшиите и колешките? Епа требало да ме направете со повисоко IQ...
    И после зашо сум немала самодоверба. Па ќе немам бе. Од таквите како вас!

На foxcrime, bad girl18, GirlLove и 3 други им се допаѓа ова.
  3. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Е преку глава ми е да верувам слепо на некого, преку глава ми е од разделби, заминувања, разочарувања. Зарем не остана човек во лице да ти каже дека сака да стави крај, дека нема иднина на една врска. Ама ако има некој кој што од горе гледа се и ке им врати на сите за секоја моја солза. А јас ке седам и ке чекам тркалото да се свтриииии.

На presiosaP, Rama, Shayk и 5 други им се допаѓа ова.
  4. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Не те молам повеќе , смени го твоето однесување веќе преку глава ми е од тебе. ]:)
    Ми се смачи веќе за се јас крива да бидам :puke::puke:

На presiosaP и bad girl18 им се допаѓа ова.
  5. Mlle

Mlle Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2014
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    256
    Еве јас одкога постојат тие бесплатни тоа ми е муабетот:ќе ти титнам јави ми се,и знаат дури сами ми гасат. Тоа не значи дека јас сум главна и ги поседувам луѓето туку дека ако имаш бесплатни и не ги потрошиш на најблиски на кој ќе ги потрошиш????? Што испод ниво ти е да ти титкаат,не сфаќам...

6. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.963
    Допаѓања:
    15.982
    Не ми е испод ниво, мубетот ми е кога тие некогаш ќе потрошат барем 5 ден.за мене.. Еве јас не сум вработена па и покрај бесплатните минути и пораки праќам т. Е. Трошам пари, а некој е вработен и пак нема пари.

7. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Kako mi doaga da se ispukam ufff. Pa u pipip do tolku li ne mozete da pisete be da prasate kako sum mi ide site da ve izbrisam od fejzbuk ni imeto ne sakam da vi go procitan kako vie so mene taka i jas so vas , no sto mozam koga ni zdravo ne kazuvate . Lele kakvi rodnini ima toa strasno nesto :devil: samo da ogovaraat nisto drugo da ne se znaelo stramota...:doh:

8. mackica1

mackica1 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    1.721
    НИКОЈ НЕ МЕ ДРУЖИ НА ФОРУМСКИ ИГРИ СВИТЕ ГИ ИЗИГРАВ САМА! :envy: ;( :D

9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Зошто измислуваш зборови кои јас никогаш не сум ги рекла ?
    Зоштооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо :@:@

На presiosaP му/ѝ се допаѓа ова.
  10. lealealea

lealealea Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2013
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    265
    добро овие од Optica Zeiss -Bitola не се нормални 100 пати му пишав за цена на наочарите не ми вракат не знам што се замислуват алоо па вака ги бркате муштерите што ке ве чина да ја кажите цената по порака незнаев дека е толку тешко да се кажи една цена (facepalm) а баш сакав да ги купам (mooning)

11. Ruza.Ruzica

Ruza.Ruzica Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    24
    Добро бе смотчо еден да ти нацртам ли дека треба да ми пишеш?Значи глупи се маживе глупииииииии.
    И зашто сега ми смета што се разведуваат па нели боље ке било така нема да ги слушам како се караат секој ден.Ама бре тешко е периодов за никаде никој нигде нема ни пријател ни роднина да си ги изжалиш маките не дека некој ќе те разбере...
    ама затоа кога им требаш те бараат а сега никој нигде.А така се погоди лош период у п*чку матер.депресија да те изеде и све да фатиш да изедеш од мака.

12. ton4ica

ton4ica Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    172
    Добрп бе има ли на светов човек што се грижи за некого освен за себе. Кога им требаш сите се тука кога треба да се тука за тебе никаде ги нема. Викаат родителите се би направиле за децата се додека не дојде моментот да се покажат кога ти требаат и тие фаќаат кривина никој не стои зад тебе :@:@

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Arwen15

Arwen15 Активен член

Се зачлени на:
    8 март 2015
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    94
    Дали дека јас секогаш стојам на зборот мој,па тешко ми е да сфатам што е во тоа толку тешко,значи не знам во што се претвораат луѓево...а отворат уста а излажат :x

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Najkrivo mi e zatoa sto sum sekogas praveden i nemozam da trpam nepravda pa cak i togas koga mu e nanesena na drug .
    Dokollku sum prisuten reagiran a mislam deka toa za mene ne e dobro ali sto da praam koga takov me napravile..:shake:

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Do koga be lugevo so taa zavist I ljubomora a? Do koga ???! Gledaat trn vo ocite na drugite a vo svoite planina ne gledaat! Eve mesec dena veke, sekoj den edna ziva glupaca, tema I e mojata veridba..Tortata ne bila nisto posebno, mnogu bila ednostavna (mozelo da ima dve burmi iminja I datum na nea), aha vazi I kratka biografija trebase da napiseme |(
    Sobata ne ni bila ubava (citaj: kralsko plava), krevetot ni bil mal i eftin sme go kupile (boze brkanica ke igrame).
    Fustanot od veridbata mi bil ednostaven i mi go ocrtuval stomakot (koj jas so 55 kila go nemam voopsto )
    Prstenot ne mi go ni iskomentira.
    E sea na red dojde fustanot koj go kupiv ( Izgledal eftin (170
    €), takvi imalo na sekoj kos i sto ti uste ne..
    E glupava edna..Ti si nasla soveti da mi davas do lani so tvoite cirkonski fustani vo drec rozeva boja..pa ti sea nisto drugo ne znaea samo crno belo bre..mango i zara samo znaes,boze za D&G mi zborise, ne znaes da se obleces, da kupis nesto sama dodeka ne prasas sto luge dali e ubavo..
    A sto se odnesuva na fustanite cenite I parite..mene najmnogu od se mi znaci I mi vredi nacinot na koj me saka I na koj mi se obraka onoj koj go imam do sebe..e taa pocit ljubov I neznost mozes samo da ja sonuvas..a parite mozes da si gi napikas... (kraj na tekstot za da ne ja minam granicata na moeto damsko vospituvanje ).8)

16. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Аман веќе и пари и луксуз и сеееееее :@ Државава наша ни ја упропастија политичарите па сега по странство ќе идат луѓето :@ Нека си напраат нивна држава па таму нека си седат сите политичари и очи нека си вадат меѓу себе , што се криви луѓето да неможат еден асален живот да си проживеат со своите сакани???

17. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.326
    Se uci na grski. Mlad si ke naucis.
    Toa doaga so godinite posle polesno se gise.

На Plamenka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ма иди у.... мрсулко.
    Нема ни под разно да ти одам по газот. Не знам како те навикнале, не знам ни што ти е, ама ако сам не кажеш, јас нема да гатам на гравчиња и да погодам.
    Побарај ме кога ќе се оправиш.

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  19. love.a7x

love.a7x Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    112
    Како можеше така да си заминеш, без ништо да кажеш? Зарем заборави дека и јас имам чувства? Можеби не заборави дека имам чувства, но сигурно твоите ти се поважни. Егоист. Подоцна дознав дека си заминал заради некоја нереална причина.. си измислуваш работи за мене, и си заминуваш, колку едноставно. Можеше барем да ми кажеш зошто си заминуваш, немаше да те спречам, ако толку сакаше.. Твојата љубомора и себичност уништија се', не' и уништија нас. Сега среќен ли си? Јас долго време не бев, се обидував да се соземам, се лажев себе си и другите дека сум добро, но не бев. А тебе ти е сеедно, што и да се случи си рамнодушен, кажуваш "јеби га" и не се замараш. Еден ден ќе дојдеш, ќе се вратиш, но ќе биде предоцна. Е, тогаш јас ќе бидам рамнодушна и ќе те одјебам.

На Plamenka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Plamenka

Plamenka Активен член

Се зачлени на:
    25 март 2015
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    193
    ke te bara se se vrti vo krug denes te zaeba tebe utre ke naebi od drug ;) :*

На love.a7x му/ѝ се допаѓа ова.