Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Долго време ме немаше нити разговарав со некој за тоа како јас се чуствувам. Некои работи ми го сменија животот од корен, одлуките сама ги донесов, одговорностите се мои ... а некој да ми помогнеше ?!?!?! Барем со зборови ... јас сум тука за сите... а сега за мене нема никој ... е тоа ти е тоа ... !!!!!

2. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Шубо е небето е сееееее....една шљавка и една кола.Иако заедно биле,шљавката бега,колата вози....Мотори насекадеееее,фрчат брмчат.За брмчење во еден саато,некогаш два ноќе тие биле.....леле колку сакам оси да ти пратам.Па нека ви побрмчат и тиееееее.Ало бре шљавкаџии,моторџии,за формула 1 не се шиба по улици како нетокму!:fubar:

3. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Другари, другари вечити душмани мои, да да душмани секој викенд истото ќе започнам со лижавчина и по еден Џек да ве лажам само да излегувате, до толку стегнат народ немам видено...дефенитивно треба да променам другари, да променам се од корен да започнам од нула...девојка да беше повеќе ќе излегување, чувајте се сонце да не ве фати, месечина да не ве види, слушам во врколаци се претворале, седете по дома и др*ајкте...Не иделе тие, убајте душички...
    ГЛУПАЦИ еб*те се само за корист сте со мене ...

На NESKAFE25 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Верувај има и полошо:x Поголеми идиоти од луѓево со кои сум опкружена верувам дека нема.:headbang:
    Подобро да ти речат не излегувам отколку да ти закажат и да не бидат на договореното место т. е да се појават по еден час и да ти се јават и да те прашаат зошто те нема?:punch: Не сум будала да дремам да ги чекам повеќе минути кога гледам дури и келнерката од кафичот ми се потсмева, ме гледа ко деген да сум. Да не зборам за таквите што си фатија дечковци и ми велат здраво,муабет ми прават а кога ќе им речиш за излегување ко шуга да имам никој не сака да излези со мене а потоа гледам сликани , тагнати на фб нон стоп се по кафичи.

5. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.370
    Ми доаѓа да се изнавикам на целлл глас и да се изнаплачам и никој ништо да не ме прашувааа....се нервираам ѓи мразам лижачите на работааа и тие што не си ја гледаат својата мизеријааааа уфф пукнав

На butterfly*, sasaSasa и presiosaP им се допаѓа ова.
  6. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.489
    Допаѓања:
    97.016
    Веќе цели 2 саати и кусур трешти ЖИВА свирка од кафулето пред зградава!! Цела улица и маало се во вис|(.
    Кој го дозволува ова не е нормален, жими него! Лудница е ова, не знам кој е ефектот во најжешкото бе да се одржува жива свирка?! Брееејјј простотилаци, аман! Аман!:headbang:

7. Kimey

Kimey Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    84
    Епа вака сега, мојот проблем е уште од мала и не го делам премногу со останати, но сепак еве тука гледам дека доста форумџики на најразлични теми се испразнуваат, кажуваат и им олеснува на некој начин.. Од мои 6 години го немам видено мојот татко и едноставно не знам што значи зборот тато. Го немам осетено и неможам да го кажам на мојот очув. Се имам обидено но иако пробав да го изустам не го осетив во мене. Едноставно неможам да сфатам каков човек е тоа и каков татко е некој кој ме направил ме оставил и на сите кажува дека се е океј. Имам уште тројца полубраќа од него од различни жени кои исто така како мене ги оставил. Едниот од нив го видов само еднаш и тоа на улица. Ниту еден од нив незнае дека постојам јас, тоа најмногу ме боли. Јас сум нивната најголема сестра која ја знае целата вистина за ова големо семејство кое е проблем да се објасни. Кој и да ме праша имаш ли брат/сестра? Јас едноставно незнам како да објаснам, толку е тешко да се објасни што дури и да кажам нема да ме разберат. Имам и полусестра од мојата мајка која живее со мене и сум среќна што барем неа можам да ја гледам како расте пред моите очи. А внатре во мене... има голема празнина која што никој неможе да ја пополни. Мојата мајка ми е и мајка и татко која се трудеше да ме порасне најдобро што може. ТАА е жена борец.. ТАА е мојата среќа ... ТАА е мојата мајка!
    А мојот така наречен татко? Тој е никој и ништо во мојот живот... Можеби ви звучи чудно, но некој кој што наоколу лажел дека сум болна од разноразни болести само за да зема пари, да се осеќам јас тажно, да ми го уништи делот од срцето...На мојот 13ти роденден се сеќавам колку плачев бидејќи сите ми го честитаа роденденот само него го немаше... Тоа повеќе не... Не дозволувам.. И не жалам за тоа што го немам него, жалам за моите браќа кои растат, далеку од мене... А најболното е што знам каде се а неможам да ги видам... Но ќе дојде и тој ден... тоа е мојата животна мисија....

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

На Lady Phoenix му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    6.381
    Ух бе аман ! Не можам веќе ! Не можам да поднесам каранициии ! Зашто не е се во ред ?
    Зашто мора да се караме и препираме секој ден? И за најситни нешта..??:(
    Сфати дека НЕ сакам да те изгубам човеку! Ми значиш, те сакам повеќе од се!
    ...

На Wahnsinn и presiosaP им се допаѓа ова.
  10. Makide

Makide Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    325
    Се обидувам да ти ги кажам некои работи но ти не сакаш ниту да слушнеш за нив, зборуваш со мене како јас да измислувам и фантазирам дека некои работи се случуваат, без да тие гајле за моите чуства, а ти кажав како се чуствувам не еднаш милион пати веќе, ама пак џабе е кога ти не сакаш или неможеш да ме разбереш, а дури и ти кажав дека јас сум реална и без никаков субјективизам ги гледма работите што се случуваат. Како може да ти падне на памет дека јас правам некои работи зошто сум лоша и дека сакам да наштетам некому, како можеш тоа да го кажеш кога многу добро ме познаваш дека јас сум борец за правата, за симнување на табуата, за праведност, за искреност и знаеш колку ми значи да си чист во душата. Толку многу ме повредува тоа твое зборење како мене ништо од целата ситуација не ме засега и само јас така си мислам и дека сите останати поинаку мислат, е па сакам да ти го кажам во лице и ова ама џабе е кога пак ќе кренеш глава против мене, ама сепка овде ќе го кажам како можеш да не гледаш дека јас најмногу сум засегната од целата таа ситуација и однесувањето на личноста со која мислев дека можевме да изградиме барем некое скромно пријателство заради тебе, кога постојано плачам и се нервирам и ти велам те молам само разбериме и не ме оставај сама да стојам и да ме линчуваат луѓе кои немаат толкаво достоинство колку што јас имам срце да ви простам пак. Како можеш да помислиш, а не да помислиш ти зборуваш како јас сум виновна за се, како можеш зар не се сети како јас ти зборев и се грижев за таа личност за да не почуствува дека јас те крадам од нејзиниот живот сакав да биде дел од нашите прошетки, од нашите дружби и излегување, ама таа без некое посебно оправдување бегаше од нас, а сега кога јас и ти сакавме да застанеме на лудиот камен таа пак неможеше да издржи да не биде во центарот на вниманието и таа поска така одеднаш без никаква најава без да има некој во својот живот и таа да застане во исто време на лудиот камен кога ние то ќе го сториме. Знаме дека подобро е да замине и да бидеме сами, ама јас сум толку чуствителна што неможам да сфатам како може ти тоа да не го забележуваш, заедно со нив и ти стана себичен знаеш онака ѓаволски себичен само теглите кон себе како незаситни, без да имате обзир за чуствата на другите на странците и туѓинците во вашите животи кои упаѓаат така и ви ја рушат хармонијата во домот. Иако пред тебе неможам да кажам ама овде ќе го кажам станавме пречка на раатот на таа личност која дома сама по цело време располагаше со целиот дом и можеше да си дозволи разврат и голотија, а сега со нашето доаѓање се плаши дека ќе биде разоткриена, а најмногу се плаши да не ја разоткриеме нејзината заработувачка, па постојано се жалеше како соседите ја озборуваат без врска, е па мил мој не е без врска и тоа како има врска тоа озборување но не е мој имиџ ниту мој начин да судам ниту јас тоа да ти го кажувам, ќе чекам со трепени за да ја дознаеш вистинат од некој друг не од мене, оти мене повторно нема да ми поверуваш и пак ќе бидам мета на твоите зборови дека добрината се мери со молчење а не со дела. Аха и за ова последното морам да кажам зошто ме влечкаш по златари и секој златар го прашуваш дали може да замени некое твое злато како би можел мене нешто да ми купиш, не бе драги мене не ми треба твојто злато, за мене поголемо злато од тоа да си фин и добар спрема мене нема, а и не ми требат пари од никого за да ми купиш злато чувајте ги поклонет ги на оној кој ви го нанесе најголемиот срам и кој го колневте, а сега со радост чекате да го испратите со сите почести и килим од девствени рози ќе распостелете за да може да помине а да не се боцне.
    Е па драги имам уште да пишувам ама стана многу долг овој пост, ама знам ќе дојде ден кога ќе видиш колку добрина има во мојата душа, колку радост има за вас колку најубави желби имам, а ќе го видите и лицето на домашното лицемерие ама тогаш немој да ми бараш прошка зашто не си ти виновен само си заслепен од лудилото кое ти е во глава всадено од некого кој не треба да го веруваш зошто досега само лажеше за да се сапси самиот себе од калта која ја создаде со својот бурен живот.
    А знај дека те сакам можеби не како што знам да сакам со многу страс, но те сакам и сакам да сум дел од твојот живот зошто знам дека ти требам зошто ти без мене не си целосен, ти требам некогаш како капка вода за да ја изгасам твојата жед, затоа почитувај ме и сакај ме и ништо повеќе не барам.

11. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.080
    А како те викаат, инаку не бе не се мешам секаде , по некаде

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  12. fallenangel

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Не го кажувам моето име да не излезе дека се познаваме од некаде:x, малку од повеќе имам напишано на форумов за себе :lol: Инаку не ми пречи што се мешаш, веќе навикнав па и интересен си за читкање :)манџиче без зачин не е вкусно:lol:

13. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Доста ми бе од сите више!! Прави се за секого они за тебе ништо и згора на тоа уше бараат да им праиш услуга :shake: ?!! Ме напнаа скроз чао пријатно HATE THEM ALL

На Petar80 и presiosaP им се допаѓа ова.
  14. fallenangel

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Не знам како може да им толку несовесни, нечесни личности без трошка срам и грижа на совест за се што направиле и што уште не прават. Не се плашат ли од Бог од карма од било што сеедно како до нив да не допира никакво зло па уште силни те плукаат, навредуваат, зборат секако и сенешто. Барем еднаш да си ја признаат грешката. Не разбираат ли дека поценети и почитувани ќе бидат ако речат згрешив и извини наместо да ја префрлаат вината кај некој друг и уште се прават тие навредени, оштетени и изигруваат жртви пред нивните родители, нови пријатели и колеги од факултет, од работа ама еден ден ќе паднат маските, некогаш крај ќе има и на страдањата мои . Ако има Бог секој ќе ја плати цената за секоја пролеана солза, за секоја навреда и понижување што сум го доживеала.

На presiosaP му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Аматиел14

Аматиел14 Активен член

Се зачлени на:
    7 јули 2015
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    175
    Нема да подлегнам на провокациите твои, а тебе ако ти е убаво слободно нервирај се.... :^)

16. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Ima li nesto po iritantno od prodavacka sto ti stoi celo vreme nad glava? I da, ke kupev uste nekoj lak, molivce I pudra da ne mi visese nad glava I da ne me sledese niz cela prodavnica ? Seriozno,za nikade e cuvstvoto.
    Aj izleguvam od tamu, vleguvam vo druga dve mi stojat nad glava dodeka da se odlucam za maskara.
    Dragi feminki, ako ima nekoja od vas so ovaa profesija, ve molam ne pravete go toa.

На pravnicka2, NESKAFE25, Rama и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Ne odgovaram na povici so skrien broj. Ako sakas kako covek da svrtis, ok, ako ne nemam sto da zboruvam. Koj I da si, sto I da si. Mnogu mi ide na nervi toa. Neli edno vreme rekoa deka poveke nema da moze da se krie brojot ?
    Boze sacuvaj. #creepy

Последна измена: 17 јули 2015
  18. Sigma*

Sigma* Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    102
    Identifikator mu e majkata :)

19. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Lugjeto ne gi narekuvam debel/a ili grd/a. Nikogas. Kolku samo povrsno e toa. Sekojdnevno slusam komentari od narcisoidni iskompleksirani licnosti, polni so sebe, a sepak prazni vo glavata.
    Od kade ja znaete prikaznata zad necija prekumerna tezina? Bolest, genetski faktor ili pak mozebi licen izbor. Kade toa pisuva deka samo slabite se ubavi ? Na nekogo mozebi ne mu se dopagja da izgleda slabo.
    Ili pak grdi ? Od kade vi pak toa deka vie ste pa ubavi? Mozebi lugjeto od strana nisto posebno ne gledaat na vas. Prosecno lice, nisto sto bi se istaknalo vo tolpa lugje.
    Generalno, premnogu komentari I osuduvanja bez da imaat nekakvo pravo na toa.
    Ako ste tolku sovrseni I zadovolni so sebe, ne trosete go sekoj den da potencirate necii nedostatoci za da se istakenete sebesi. Ako ste navistina posebni, lugjeto sami ke primetat. Ako ne, zivejte si so toa.
    Smetam deka sekoj covek ima svoja ubavina, so ili bez visok kilogrami.
    520e6afd0efb32eec13ea9a907b4394f.jpg

На Esmeralda-MD, DVAANGELA, Пчела и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Iggy.A

Iggy.A Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2015
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    79
    Мразам луѓе шо ги нема нигде да пишат,се праат не те познаваат ,ќе ти се случи нешо убаво ги нема да честитаат, а кога ќе ти се деси нешо не убаво ете гиии брааат ,први да дознаат ! Цркнете кртови,пукнете си од љубопитност,нема да дознаете !!!!:devil::angel:

На Esmeralda-MD, DVAANGELA, Perdedorita и 2 други им се допаѓа ова.