абе ...смотана сум ептен...а ти уште толку....како така...си се поздравувам самата себе со песнава... http://www.youtube.com/watch?v=pKV41E3pvoE&feature=related
Колку сум само наивна!!!!!!! Ти глупачке една ти најде да кажуваш за мене , не гледаш пред себе. Никош нема да цапниш во моја куќа-НИКОГАШ..мене некој да ме потценува а после лице да ми прај. Па проста си и сама така си викаш,сејлачке низаедна не ми си ни до нозе стасана..НИКАКВА Еба*и крфта твојаааааааааааа те мразам :
Зошто мора за се јас да сум кривааааааааа????? И на мене да ми се случуваат најглупавите работи? Јас сум нај баксуз, нај несреќна од сите!!!!!!! Се мразам себе си, го мразам татко ми !! Па кај си господе ме заборави лииииииииии??????? И зошто ме боли тааа празна главааааааааааааа
уууууу значи како може да има такви луѓе не ми е ја сно, ем ке ги управиш у животот луѓе да станат, па и ка крајот инает тераат беее тој се си знае.. еее простачке една сите ти па управуј ги и ставај ги на прво место,з за тебе ко ќе дојде ке видиме кој ќе се јаве за помош... ццццц стварно веке од денеска ВРТАМ НОВ ЛИСТ и нека одат сите у п.м ЈАС СУМ СИ ПРИОРИТЕТ НА СЕБЕ ОД ОВАА СЕКУНДА. и к*р не ме боле за никој
Ако ако, студирај ја ти ќерка ти, а јас ќе трпам овде и ќе јадам леб и маргарин!!!Па уште и работа да барам? МОЛАМ! Е нема! за инает нема! Кај ќе ја студираш, ќе и плаќаш стан под ќирија и 300 други додатни трошоци па одозгора јас да барам работа?! Јас да црнчам, таа да си ја прчи во Штип у стан! Што сум ја у куќава? Тринаесто прасе? Носете се сите у полов орган не ме интересирате повеќе!
Е пукнав веќе само да барате пари од мене знаете .А кога ми беше најтешко, што ми кажувавте, сама си крива, ти си го одбра, знаеше дека не сака деца.... . Епа и јас сега ќе ви кажам сами сте криви што не учевте па да работите и да имате пари. Јас со дете дома мало, под кирија и мене ме најдовте, ме одравте е нема веќе, нема
денеска не сакам да се испукам... сакам да имам мирен и сталожен ден... се надевам ќе успеам во тоа . Можеби на лицето со лажна насмевка но сепак 99,9 % од луѓето околу мене тоа нема да го знаат.
Ме нервира компјутерот!Толку забегано нешто немам видено.Па сега почна и да свире и никако да прекине.Е нека испука ако сака ама не го гасам!
Добро бе, изгледа до локалнава мрежа е! Боже сачувај! А како ли по ѓаволите би можела јас да уплатам на време кога банките мене сигурно нема да ме чекаат, утре е празник, а задутре е недела? Да си воведете уште еден ден во неделата, ич не ми е гајле!
среќна, весела , задоволна ... со мене ли се мериш ма се додека сакаш да ме стигнеш нема да успееш секој си има свој пат во животот, најди си го твојот ти, не оди по мене и ти си била некоја другарка? па срамота од тебе ма, не можам да поверувам уште бе алооооооооооо отпишана си од мојот живот ЗАСЕКОГАШ ДА ЗНАЕШ, З А С Е К О Г А Ш !!! едно здраво ќе ти биде доволно... ама кога тогаш знаеш како ќе ти вратам.... уффф не си ни ти самата свесна.... глупача низаедна претера! ептен претера! некои работи премолчи ги ма, срамота за тебе,.... спонзоруша си алоооооо, не можеш со мене да се мериш не си ми ни до колена... имам 1000000000000000000 нервози па и тебе ли уште да те трпам и твоите комплекси? исфрустрирана кучка си ете тоа си !!!! и затоа никој и никогаш нема да те цене молчеше, молчеше... ама не можеше повеќе нели? мораше некако да кажеш дека ти е мило што не сум со дечко ми среќна си кога имам проблеми а? е па јас ќе бидам среќна кога ќе молиша за пријателство и кога сите ќе те отфрлат зашто те знаат веќе каква си КУЧКА СИ !!! е тоа си расипана во душа си, тоа ти е во крвта...
леле неможев да те слушам како се препичуваш одвратна си ми станала....порано барем не се преправаше додека зборуваш, сега и устата ја вртиш и гласот пискав како на шмизла некоја го правиш (амам бе така се преправаат оние во пубертет, а ти веќе имаш америчко полнолетство) па фалење....фалење до бескрај, устата си ја расчепати од фалење незнам во кој филм си влезена и не ме интересира да дознаам.....може ќе ти помине, а може и не, ама јас неможам да те трпам, ќе си терам по мое па ти ако сакаш лути се ич не ми е гајле.....мене ми е чиста совеста, а твојата полна со измами и интриги носи си ја сама и верувај си сама на своите лаги
Идеме скоро година ипол, а ти се понашаш како идиот спрема мене!!!!!! Не ме бараш, не ми враќаш на пораки... е ќе видиме сеа кој кого ќе бара ЃУБРЕ ЕДНО СКАПАНО, СЕЉАК, МОРОН, ДЕГЕН......................
Значи еднаш во животов не можите да ми угодите. Секогаш е побитно мислењето од народот... не можам вака повеќе
И јас би го рекла ова на една хмм..тотално неподнослива личност. Не ми сторила ништо дирекно, но сепак успеа со своето безгранично занесување и милозвучниот шмизлест глас да ги оддалечи од мене сите личности што ми значеа! Да не го прочитав постов, немаше ни на врв од јазикот да ја ставам, не е ни за толку вредна. Ми беше блиска до осмо одделение, а оттогаш наваму за огромна жал е само дел на моето опкружување и влијае на сите останати. Подмолно префригано и снобистичко суштество.
Ич го нејкаммммммммммммм татоооооооооооооооо уфффффффффффффффффф само нервози не пунешшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пиши ми порака бре идиоту еден знам дека сакаш да пишеш ама пуста гордост не ти дава ај ај не се мисли многу кој знај што ќе дојдат и моите 5 минути