Има периоди шо ептен трескам глупости. Си зборам без да размислам и кога ке ми текне после се ежам . Ми иде глават од ѕид да си ја треснам, ама нема да вреди. Ѕидот ке се срушит а на мојата тврда глава ни влакно нема да му фалит Некогаш неможам да се препознам бее!!!! Пазам со кој и што зборам зашто не би сакала никој да повредам..од кај да знае човек што то е Ај, ке поминит и ова, СЕ НАДЕВАМ а надевајте се и вие плис
Каква преморена значи се вратив дома аман! Чинам имам тежок товар на плеќи, па добро ташнава тешка е. Главоболка, глад, хипогликемичен шок небаре ме мава. И еве, дремнав пред компјутеров, најадена, со чоколадциња пред себе.... Ај живели!
Долго време сум single , и ми се смачи од муабети на познати дека ке сум останела сама до крајот на животот и дека никој немало да сака да ме зема на 'стари' години. OMG A повекето од нив се во брак ради реда и глумат лудило и срека и како се им е идеално иако мажите на две три се со лажни профили на facebook и се убиваат од шврлање на страна.Супер им се погодило си нашле наивни жени што им кутат и ги вртат како сакаат.
@Askopje Ич да не се замараш.... За секој постои некој на овој свет, и тоа кога најмалку очекуваш ќе се појави!Толку имам да ти кажам.
Не сме сите луѓе исти. Некои од нас неможаат да се вклопат во некоја средина лесно, да се спријателуваат бргу.. Тогаш другите луѓе ќе не наречаат недружељубиви, самобендисани и сл. Особено постарите баби и дедовци немањето големо друштво и многу пријатели го сметаат за слабост, за неуспех. Како да во денешно време е лесно да се најде искрени пријатели. И да, не сме ладни, затворени и недружељубиви само сме антисоцијални типови и ни треба повеќе време за опуштање..
Постојат два вида на тинејџери: *Оние што се famous во градот *И оние коишто не сакаат да бидат во центар на внимание Јас сум тоа второто.Не ги хејтам оние коишто се прават важни но зашто мораат секогаш да не оговараат.Океј смирисе не се ни знаеме а ти веќе ми го раскажа целиот мој живот.Мислам ве молам живејте си во својот розев свет остајте не нас на раат
Зошто бе само јас морам да налетувам на некои никакви другарки??? Зоштооо??? Кога им требам веднаш сум тука за нив..а сега никоја нема Едната се врати и ниту ме побара ниту ништо..., а таа никаквата другата што сега си фати дечко се вплетка во неговото друштво и ја нема никаде ќе ја видам до кога ќе тера...ама отсега знам ниту ја барам ниту пак ќе и помагам за нешто. Пак и овај никаде го нема, баш овој период ниту да се јави ниту да пиши..ајт се у пм.
Ах професорке професорке...колку сте тешка Доколку паднем по 3ти пут, да знаете дека Allahu Akbar ќе ви напраам...
Dobro, vi blagodaram na vnimanieto i podarocite, ama vreme e da oladite malku. Dosta mi e od poseti, gosti, veceri, torti i kolaci. Seriozno kolaci mi se odmilija. Mladi lugje kako nas imaat svoi planovi, a ne sekoj vikend rezerviran za tetke i strinke i cel den da slusas bos muabeti. Sega e dosta. Navistna. I ne, ne sum bremena !! Dosta veke, samo malku me maci zeludnikot ! Enough !!!!!
Доста ми е веќе од чекање и трпение.. од бош муабетите како стрпи се и бла бла! До кога бе?!!! Зар не беше доста оваа мака со години и години, ова растројство и нервоза..оваа осаменост потполна самотија! Доста беше. Зар ќе дојдат и тие денови што ги сметам дека се како влез во месечината или? Па до толку ли бе! Надеж љубов бла бла. Е доста ми е навистина од сетоа тоа што е мал проблем а изгледа како одење на месечината!
Momentot koga zivotot ke te donese vo takva situacija koga nikogas ne ai pomislil deka ke bides. Kako da znam sto e vistinska odluka? Tolku sum nespremna za sevo ova. Bi sakala da se razbudev denes i se da bilo los son. Sreka sto ja imam tvojata podrska i ljubov, inaku ne posakuvam nikoj ova nekogas da go iskusi.
Е не можам поќе.Ќе си ја олеснам душичката.Абре до таму да стасаме Пелистер да от до Прилеп оти немаат стадион палените?Е зошто да немаат бре копуци ропаци едни?Патот наш екстра супер специјалистиќки до пато до ''стадионо'' под Тумбе Кафе ти е..види вака брат земи си чизми како на риби,како за на тутун да ојш сунце ти калајсано!Ѕидо кај таканараченио стадион во обработка е урнат иста судбина имаат пелистерскио и берлинскио ѕид.Браќааааааа!Да ви се плукнам во тимбата,да ви се плукнам!Влегваш внатре столчињата де искршени,де пукнати,де дупки,...стадионо је био дупке пун.И малку оаза има таму да тревишта ене гојдата пасат таму милка кравата ако ја видам нема да се чудам ќе му побарам чоклет...и анаконда ако излези ништо страшно...и анаконда нечеееееее....Терено наш запустен да ви се плукнам е како нива орана од волојте онаму со вештачка трева ставена со големина метро и жилет.Добро бе,до кога ќе се скарани со спорто?Зар заслужва Битола да пропаѓа на спортско поле?Зар не ви е жал Пелистер пак да ој втора лига?Да се пентери по туѓи стадиони за да мој да игра?А дудуци?А прашав!А?А?А?А?А?АА?А? Шо на ќумурното да не сакате?Е не дозволва ни фифа ни мифа ни уефа ни туефа ни никој да се игра таму.Ќумурното има убав терен ама не смеат таму натпревари....Црни Пелистер..црни стадион...да ќе си почекаме ние уште малку,и така сме навикнати со години да чекаме еден пуст стадион да напрајте..ропаци...Абре ако нема спорт во градо ништо нема...така да си знајте... Готово...ми олесна
сега ми дојдоа братучедите дома. поголемиот е колку мене, а помалата братучетка е помала 5 години. абе како можат да бидат волку непсмени децава не ми е јасно. сестра ми го прашува нешто за во школо овој не знам. го прашува па што правиш ти дома? овој се правам само не учам. абе говедо едно непрокопсано како можеш така. и ти мене утре ќе ми поминеш година, ти ќе бидеш академски граганин. не ми се јасни овие две створења што мене ми се братучеди. многу ги мразам, ич не ги сакам. ама морам да глумам поради мајка ми, она да не трпи заради моите хирови. да ги видам на улица збор нема да им прозборам, ќе се правам дека не ги познавам. ама не се они виновни. родителите им се виновни што ги разгалија уште како мали. се пружиим на тацна, па сега ни едниот ни другиот не учи, епа нема да учи што очекувавте, дека ке ги имаат 5-кие и 4киоте. епа нема. мене ми збореа, јас не сум учела, а сега кој неучи. абе мрш у пм и роднини и све. не ми требате да ми кажувате дека е супер тоа што успевам. ми требавте кога ми беше тешко, кај бевте тогаш. а сега кога н тетка ми и е тешко сите се собирате околу неа. знае да дојде кај нас дома и да се жали од нејзиното директорче. а кај беше ма ти кога ми требаше како тетка, како мајка да ме подржиш кога ми требаше, кога ми беше најтешко. те немаше.
јас за разлика од нив учам. само станува збор за тоа што нив не смее да им се рече ништо, а јас ако имам само една послаба оценка, пример. ако имам мат. 2 одма зборат не сум учела. во тоа е работата