Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Casi Angeles

Casi Angeles Нов член

Се зачлени на:
    26 септември 2015
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    Abee mn sakam edeen tipp,izlagav so nego sve u shala bidnaa,i se zatreskav :(((( sea on ne me recka :\ me zjapa seee,me provociraaa,ama nishto ne e ko shto besheee... neam ni muabet so negoo :\ sho da pravam? :\ Imam 19+ godini a on 21 ...

2. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.367
    Ваууу, е ај сеа :D

12043084_10153184974063034_2033814147281283327_n.png

На Осамената09, kjukli, veren и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Ние како прво немаме општа култура не па друго.
    Ете ќе излезеш расположен од дома ама некои кретени имаат таква моќ да ти го уништат денот.
    Овој ми е еден од таквите безвеза денови.Или таков период.Само нека заврши побргу.
    Разочарана од се.Постоело пријателство?Ма како не.Тогаш каков пријател е тој што знае дека треба да извршиш некоја интервенција и не те прашува како си,што правиш?Не ми е јасно и никогаш нема да ми биде.А јас пак ја сметав за блиска,некоја со која се дружам,од мене многу испоштувана.Ама ако ти е,ако не научи до сега како да се понашаш со луѓето.Многу те повредиле и не ја научи лекцијата.Тешко ми е,ми викаат смири живци ама не можам туку така,Јас не верувам веќе во другарство,а повеќе е љубомора.Така да ситни души жал ми е,никогаш нема да бидете како мене.Само некогаш ке се огледате и ќе се засрамите.
    А дотогаш јас само ќе растам и зајакнувам,ако толку сакате ќе ви дадам поголем повод да ме мразите.

И така денес болен човек,одиш на лекар со некоја преврска и сите зјапаат во тебе,како не знам што да се десило.Се прашувам што ли си мислат.Добро кога јас не се жалам,на вас ли треба да оставам кретени едни низаедни.Дури и на клиника еден недораснат ми искоментира нешто:puke:.Кај ќе ви оди душата.Може човек си има проблеми и вие ќе му отежнувате уште.Го знаев човекот и на моја сметка се пошегува,кога ме виде таква.Сигурно душата му е полна,ама таквите секогаш ги стигнува казната,Господ никогаш не ги промашува,може е бавен ама не заборава.Така да џабе ви е.

На kjukli и presiosaP им се допаѓа ова.
  4. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    (tumbleweed):punch::muscle:(tumbleweed)

5. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2014
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    4.093
    Добро, какво задоволство ти претставува тоа што толку многу сакаш да ги гледаш моите падови? Гледај за себе и остави ме мене. А ти симпатијо штом толку сакаш да ме убиваш психички, тогаш убиј ме и физички! И ти да се спасиш и јас да се спасам!

На veren му/ѝ се допаѓа ова.
  6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.210
    Допаѓања:
    8.433
    Аман за се ли да те молам јас треба ?:@:@:@

7. PiaMia

PiaMia Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2015
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    626
    Абе заебан типов нема што... Мисли ќе успее да ме излаже. Не сум од вчера, се научив на секакви гадни работи. Си го дигнал егото во вис. Браво.
    Го пцујам од сабајле уште кога станав, неможам да се контролирам.

8. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Подобро би било да си отидам од дома. Не знам каде, и што ама не сакам да живеам под ист покрив со личност што посака да бидам мртва.

На Alison.Di, zarah и presiosaP им се допаѓа ова.
  9. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    :o

10. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.417
    ОД КОСА ДО ПОЛОВИНАТА МИ ЈА СКРАТИ ЕДВАЈ ДО РАМКАТА ОД ПРСЛУКОТ....
    ГЛУПАВА ЖЕНА
    НЕ РАЗЛИКУВА ЕДЕН ЦЕНТИМЕТАР И ЕДНА ПЕДА, ВО СПИЕЊЕ ЌЕ ЗЕМАМ НЕА ДА ЈА ИШИШАМ.
    :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

СЕГА КАКО НЕКОЕ ТЕЛЕ ЌЕ ШЕТАМ ВО ГЛАВА, ЈА ЧУВАВ ДВЕ ГОДИНИ ДА МИ ПОРАСНЕ И ОВАА ВО ЕДНА МИНУТА МИ ЈА СКРАТИ.

ИЛИ ЌЕ УБИЈАМ НЕКОЈ, ИЛИ ЈАС ЌЕ СЕ УБИЈАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

11. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Mi pishuva taa i me prashuva dali sum i luta. Ne be draga, ne sum ti, ama od bliski lichnosti te izbrishav. Niednash ne se javi da prashash kako sum, a i sama znaesh deka mi trebashe bar eden ubav zbor. Ama ti trchash da se vidish so drugar ti i so nego kafe da piesh. Pa i go zapoznavash so drugarki. Ama ne, jas ne sum ti kazhala deka sum se zapishala na fakultet kaj vas, pa shok te udri koga me vide. Ich da ne se sekjirash, kje gledam i dvajcata shto povekje da ve odbegnuvam. Ne mi e ubavo toa kolku si bliska so nego, i chuvstvuvam deka ima neshto kon tebe. Ne ti bil nikogash ramnodushen. Ete mozhebi sega koga se trgnav od patot, kje se svestite kolku nepotrebno ste bliski. A veleshe deka si mi prijatelka, of brej, da, koga ti trebashe nekoj da te teshi, i da ti ja kreva samodoverbata. Togash me barash. Shest godini se javuvashe samo po potreba, niednash da chuesh kako sum, ama zatoa so nego za dve, stana bff. Uzivajte si zaedno. I ne mi glumi ludilo sleden pat, zoshto vo lice i tebe i nego kje vi kazham se shto ne sakate da chuete.

На Eli23, buba4e89, anel и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.485
    Допаѓања:
    4.376
    Затуцаност, неиживеаност сегде.СЕГДЕЕЕ! Па аман више, у кој век живеете? Свој леб јадам, туѓо гајле берам.

Малтретирај и сили се на послаби, бегај и ќути си како .... пред посилни.
    Браво, си го заслужил местото под сонцево. Проста раја!

На Eli23, hermosa, vitamina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Убаво има една поговорка,со деца краставици не сади.Знаеш како се прават глупи деца?Оди прашај го татко ти.

Дечишта незнаат гзот да си го избришат,глумат дека на 20 години го иживеале животот,абе гледајте си ги играчките не туку глумете возрасни и иживеани паразити едни.

На Eli23, muchacha_a, hermosa и 3 други им се допаѓа ова.
  14. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Не знам дали да се испукам во темава или директно да се испукам на некои луѓе... ако не пукнам самата на крај од нивниот идиотизам и простотилук!!! :punch:

На vitamina и Скопјетесакам им се допаѓа ова.
  15. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Ma i prodolzetok ima shpanskata serija. Ne devojko, ne sum slobodna da se proshetame. Imam pobitni raboti od shetkanje so tebe. Pak sakash za raka da te drzham i da te tesham? Ne be. Nema da go gledash toj film pak. Jas moeto druzhenje so tebe go zavrshiv. Sfativ deka ne vredi. Davav, davav i dobiv korpa. Ajt so zdravje znachi.

На vitamina и CameliaMiller им се допаѓа ова.
  16. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.757
    Допаѓања:
    21.455
    http://plusinfo.mk/vest/43303/pismo...-za-nekolku-casa-ni-ja-vratija-vo-mrtovecnica

Добро, ова нашево ли се нарекува држава, република, општество?Каде живееме ние воопшто,кој не води?Што е ова место каде што живееме?После ова што го прочитав ова како да е некое забателено селце во Африка, без никаков ред,ама баш никаков.
    Се наежив целата додека го читав ова, гнев и бес сум полна во мене.Со што заслуживме да живееме во вакво место никакво, мизерно?За некои бездушници да си ги полнат џебовите, деца млади умираат од здрави прави?Наместо во здравството и докторите да имаме најмногу верба, тие се оние кои не умираат.Катастрофа, прво нам да ние срам што дозволивме да стигнеме до ова дереџе, а тие "другите" ќе си платат кога тогаш.

На CameliaMiller, chicaboom3 и kjukli им се допаѓа ова.
  17. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Сите ги мразам бе. Сакам во некоја куќичка сама да си појдам и таму да си живеам опкружена со животичиња, растенија, птици...не сакам луѓе некој период, не сакам факултет, не сакам пари, не сакам пријатели, не сакам знаење, не сакам нови работи, не сакам никој.... сакам само една личност да е покрај мене (ама не е и нема да биде) така да, стварно не сакам никој и ништо.....да,да,да, знам дека живеам во светот на бајките....знам дека многу цртани сум гледала, па сега ете ми влијае на мене да сакам да бидам опкружена со срнчиња, зајачиња, птици ќе ме будат а за некој ден и принцот ќе ми дојде на бел коњ :swear::swear::swear:(facepalm)

На Eli23, Аliсe, CameliaMiller и 2 други им се допаѓа ова.
  18. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Хорор. Ужасната сум потполно. И овие се доктори?? Овие луѓе не се... Не бе, страшно е што се случува, какви недоктори и нелуѓе лекуваат и работат во земјава!! Кој ќе одговара за ова мало ангелче а? Никој? Никој не е крив? Да му се...
    Арно лани си потпишав дека не сакам да лежам на државна, дома да си се лечам. Не се нормални овие! Па и дрски, навредени што дишеш, а не што ги прашуваш нешто. Сите би ги испобркала од работа.

Последна измена: 13 октомври 2015
    На CameliaMiller му/ѝ се допаѓа ова.
  19. babyane18

babyane18 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    462
    Мaрaзaм мaрaзaм и мaрaзaм бе кoгa некoј ме лaже нa здрaв мoзoк, дoбрo бе ти незнaеше декa јaс ќе дoзнaaм или мислеше еве немa ништo дa ми рече или штo. А бе денескa вo никoгo дoвербa. А бе секoгaш приметувaм не секoгaш Знaм кoгa некoј ме лaже a нaјвише нa свет мрaзaм лaжење. Сo штo си штo зaслужи бе :@:@

На Осамената09 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.132
    Допаѓања:
    221.410
    Уште колку ли?! :@ :@ :@

На CameliaMiller му/ѝ се допаѓа ова.