uste sum ti besna.omraza ete toa zasluzi!!!padna najnisko vo moite oci a bese moj najnezen son.te mrazam mi gi srusi site sonista
Дали сите се договарате во еден момент да ме разочарате? Има некој состанок? Одредвате датум? Тогаш и тогаш ќе ја запукаме s1a1n1d1r1a1 од сите можни страни?????? Кај да се одиииииииииииии кај да се бегааааааааааааа од ова лудницааааааааааааа
http://plusinfo.mk/vest/43303/pismo...-za-nekolku-casa-ni-ja-vratija-vo-mrtovecnica Eте уште една причина да бегаш од недржавава што подалеку!!! Не е ова до закон и политика туку до нечовечност и неморал на лугето!!!
Значи ако сте решиле да оговарате некого ве молам оговарајте си у тишина а не јас ве слушам дека јадете гомна за мене и ме гледате у очи.Значи какви луѓе сте бе вие!?Извинете ме вие од град бевте и сте познати во град и се лепите по други ка мува на гомно...Зашто денес нормалните луѓе што сакаат да си го тераат својот живот са нон стоп хејтани ? Светов се повеке и повеке се уништува...
За сите вас врскаџии. Ве презирам. Повеќе од се на светот. Гадни сте. И неспособни башка. Живееме во Пичкец, мене тоа ми е јасно. Ама не ми е јасно како вас ви е нормално некој “да ви заврши работа“. Цела среќа, па ништо не е вечно. Така ни вашава помочана Влада не е вечна. Од сега ви се радувам на отказите. Кисс4е, неписмена рајо. Е, овие се тие, погоре наведените. Ма какво бркање од работа, луѓе 2 метра под земја ради нив лежат. Затвор само, зандана!
Zosto site teski raboti se za zenite? Niz kolku samo iskusenija moraat da minuvaat? Kolku samo bolni momenti, stravovi. Navistina ne e fer. Fala mu na boga dobro se zavrsi.
Поспиј си преку ден, сега препелкај се во кревет како риба на суво и оправај криви дрини со уморниот памет. Значи сакам да заспијам, два саати веќе се' избистрив, доста е мислИм.
Mnogu raboti mi ja tistat dusava. Svetla tocka mi e samo toj. Pominav niz raboti za koi nikogas ne pomisliv deka nekogas vo zivotot ke moram. I ne mozam da spijam. Me macat kosmari stom zatvoram oci. Se obiduvam da ne mislam, no ne mozam. Gospode mi treba sila, mnogu sila!
Живот ми е претворен во рутина. Се гушам во солзиии,се гушам во монотоност,во осаменост, се гушам во овој мал град полн со злобни луѓе. И сакам да сретнам одредени личности на улица и да им плукнам во лице ако воопшто го имаат. Фу,ми се гади од вас ама навистина ми се гади. Посакувам никогаш да не ве запознаев,никогаш да не споделев толку убави моменти со вас. Гонете ми се од животот од стварноста,од спомените од секаде. Не сакам да ве гледам,не сакам ни името да ви го спомнам. Ве закопав во минатото,длабоко таму некаде каде веќе нема да чепкам,каде никој нема да чепне!!!
Мразам лицемерни луѓе. Зад грб плукат се и сешто, в лице ти се прат најголеми пријатели. Па уште ако работиш со нив ги трпиш 8 сати од денот. Ме исцривте, душата ми ја изедовте мајке ми. Ко ќе дојдам дома незнам како се викам. Се гушам. Се давам. Неделава ми почна супер. Прво огледалото ми се скрши и се се нареде по ред. Можда има вистина во то дека скршено огледало 3 години несреќа. Блазе мене ако е така.
Абре до кога ќе солите памет? О вие безгрешни, морални, надчовечки суштества. Судии. Море да ви е*ам матер на сите. Ајт таму.. Стигнав до степен каде што в лице плескам се и не ме боли ич. На друго место да си прикажвате, на друго место да кажвате КАКО ТРЕБА!!!!!!! СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА СВОЕ МИСЛЕЊЕ И НА СВОИ ОДЛУКИ. Дали е толку тешко да се разбери претходната реченица? Прост народ бе на кој да му објасниш. Полни со предрасуди, завист и ќе ми проповедат религија онде. Мрш.
Има ли по досадна комшивка од мојава? Секој ден дома секој ден... Секогаш кога треба да јадам таа тука. Што бараш ма? Да раскажуваш што јадам што правам дома?? Аааа???
Нека се распадне, нека се укине интернетот под итно...нека не постои интернет....зависни сме баш сите од него, и јас сум зависна и не можам да се одделам ако знам дека постои. Ако знам дека се распаднал тогаш ќе спијам на раат, и нема да се замарам. Мразам интернет.
Е готово повеќе не можам, ми се смачи од седкојдневниов живот се едно исто се само едно та исто се врти, се ми е монтоно. Ги мразам сите дволични луѓе кои ги открив последнава недела, од оние од кои најмалку очекував, и кои мислев дека се попаменти, поинтелегентни од другите и од кои не очекував вакво нешто е баш тие тоа го направија, ми се правеја пријателки а веќе другиот ден се озборуваа и кажуваа на други и што е најстрашно си ги вртеја приказните како што тие сакаа, како што нив му одговараше. Сакам само да заминам некаде подалеку од Охридов од Македонија, да живеам живот каде што нема да има олку дволични луѓе, каде што нема да ме озборуваат, да започнав нов живот, што е можно подалеку, по можност во прекуокеанска земја, само вистинските пријатели ќе ми недостигат и никој друг.. Ги мразам луѓево, како можат да бидат вакви...