Да се испукам.. Најглупаво нешто ми е како на пример сите денес со статусите на Фејсбук "Христос се роди" Човече бе и сето тоа за лајкови се да му ебам (сори на изразот) Се на фејс ми е само тоа по зидот смор од досада
Во име на сите искасапени дрвја во политички, градежни и верски цели изминатата 2015 и почетокот на 2016 год. се испукувам со американскиот краткометражен филм „Освета на Божиќните дрвја„ (Treevenge) од 2007 год.
Ме нервираат луѓе што зборуваат зад грб. Еј ќе ве најдам и не знам што ќе ви направам Не ја разбирам потребата од зборување зад грб, мешање во туѓ живот, да се правиш дека некого сакаш или дека ти е гајле за него А НЕ ТИ Е ИЧ, и ред други слични такви срања Себични, саможивни говеда = денешен човек Да пренесуваш невистински информации, да се смееш на туѓа несреќа, да си додаваш твои измислени факти, па колку треба да си без мозок за се тоа да го правиш? значи замисли си колку си паднат за да кажуваш такви работи. МРАЗАМ ИНТЕРНЕТ!!1!!!!!!!!! ГО МРАЗАМ ЧОВЕК ШТО ГО ИЗМИСЛИЛ ИНТЕРНЕТОТ И УШТЕ ПОВЕЌЕ ГО МРАЗАМ ЧОВЕКОТ ШТО ИЗМИСЛИЛ ИНТЕРНЕТ НА МОБИЛЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!
Спојлер: Не читај... Леле де ајде чадоρче не се занесувај повеќе, не си пρави бајρам на умот, ај лупни си сама 5-6 шамаρи и освести се. Не ли гледаш деκа он нема намеρа да те побаρа, само туκу наоѓа неκаκви глупи изговоρи. Ти κоја збоρуваш за ρеалноста, не ја гледаш истата, уште се надеваш и чеκаш, си фантазиρаш за тој момент, сонуваш. Сите негови/твои дρугаρκи се измажија и деца имаат а тој уште чеκа ова, она, чеκа маρсовци да слезат, чеκа неκој од гоρе да го фρли со цигла во тиκвата да го опамети. Моρе и за тебе цигла оти се надеваш на пρазно.
Какоо е можноооо???!!!! Какооо?!!! Баш вчера кога одлучив да не мислам на него, да стојам понастрана да не го гледам месец дена па и повеќе бидејќи не делат милион километри, баш денес ко за инает мораше да го видам аххххх Како ли ќе го заборавам?
Вака. Вакцинацијата постои со причина! Ако не мислиш така океј, НЕ МЕ ЗАМАРАЈ! Затоа онде во Америка од такви паметни луѓе некои прастари болести се навратени. Океј си има нусефекти кај одредени луѓе, се си има. Целокупното добро што произлегува од вакцинацијата е дааааааааааалеку поголемо од „лошите ефекти“ и многу од нас сме живи ради тоа. И крај.
Дали е нормално дечко ви да бара од вас да сликате некој дел од вашето тело, знаете на што мислам и да му го пратите во порака.? За мене не е нормално некој да бара да сликам забранет дел од моето тело иако сме во врска скоро 2 години Не знам дали само до мене е проблемот но чудно ми е како може некој да бара вакво нешто. Уф како ме изнервира Ма колку и да го сакам и да ми значи никогаш не би го направила тоа. Треба да не си во свесна состојба за да направиш такво нешто
Pametno razmisluvas. Utre neznaes kako ke bide toa iskoristeno. Samo edna nepromislena odluka ke ti go promeni zivotot vo negativna konotacija.
DOSTA MI E OD GLUPI I BOLNI AFTI!!! Mi se smaci edna pominuva po nekoe vreme druga se pojavuva.... I plus sega ovaa mi e na nezgodno mesto denes neznam kolku pati se griznav I da I krv imav a toa boli I boli I boli pekolno boli solzi mi doagjaat...
РАТАТАТАУУУУУ ПУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУФ....РАТАТА...ТА...ПУ...ПУ....ПУФ! Се испукав,добро е сега?
Горев, горев и веќе изгорев.Душава ми е изгорена, срцево ми е црно.Мислите ми се црни, поцрни од небото надвор, до кога, до кога Боже ? Најлесно е а помислам на самоубиство, ама после тие околу мене, за кај ќе се Зошто еднаш не ми дадеш мир спокој леснотија, туку само стресови, напнување, плачење, болка и страв. Што направив за да го преживувам ова ? Главата ми трпне од нервози веќе, нели сум греота, не не сум, морам ли вака да живеам Во пеколот подобро ќе живеев милион пати.Не е ова живот не.До кога да трпам до кога ке имам сила која сакам или несакам морам да ја имам.Мора гавата 3 дена во месецот да ме боли, мора температура да качам мора главата да ми трпне од стресови и од нервози.И добро бе ме порази, ме згази, ме уништи.Уште треба, ако нека е.Додека не ми препукне срцево.Фала ти за оваа судбина.
Болни, болни, болни, болни у мозокот!!!! Да ставиш куче у казан и живо да го вариш?! Болест! Не ми го троши воздухот, цркни!
Секој ден ми е убав кога блага душа гледам оти таа е глопата со лобофта... или девојката со пивтијата.... или точакот беше?
Серсето не ми падна...Господи дај фрли некоја цигла на точното место...оти не побара помош од стручно лице? Аааааах https://www.facebook.com/blagoduska/posts/1687563361468440
Ми скисна од турскиве бљувотини по ТВ. Ми се повраќа кога ќе ги видам. Не можам да ги сварам и крај, не ми се верува дека има луѓе што ги гледаат.
Да, мислам дека си една од личностите со најлош карактер што ги познавам. Сметам дека си глупа а сепак летиш во небо. Сакаш да си во центар на внимание, и обожаваш да ми наштетуваш, но длабоко во себе и ти знаеш дека ми љубомориш. И наместо да ми мрчиш 24/7 како сум била одвратна личност и другарка, стави прст на глава и слушни се што збориш. Можеби тие зборови треба да си ги упатиш пред огледало.