Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    НА КОГО ЌЕ ПРОДАВАШ ОФИЦЕРСКИ ТИ ЃУБРЕ ЕДНО СОНЦЕ ТИ КАЛАЈСАНО!СМРДЕНИ ЕДНИ!МОЧКОВЦИ ЕДНИ!ПРДЛОВЦИ!СЕРКОВЦИ!ДА ВИ СЕ СЕРАМ ВО ПАМЕТО ШО ГО НЕМАТЕ ДА ВИ СЕ ПЛУКНАМ ВО ТИЕ ЗГРЕШЕНИТЕ СУРАТИ КО ЗГРЕШЕНА ПОГАЧА ШО ВИ СЕ!ШО СЕ ЗАНЕСВАТЕ БЕ?КОЈ СТЕ ВИЕ ОФИЦЕРСКИ ДА ГО ПРОДАВАТЕ?ИСТИТЕ ВИЕ КОИ ГО НАПРАЈВТЕ ДА ЛИЧИ КАКО ДОМ НА СТАОРЦИ И БОЦКАЛИШТЕ ЗА ДРОГАШИВЕ,ТАКА Е ИЛИ НЕ Е ТАКА?ТИ БЕ ЌЕ ПУСТИШ МЕСТО ИЗГРАДЕНО ОД ТУРСКО?СИТЕ СУЛТАНИ СЕ ПРЕВРТВАТ ВО ГРОБОЈТЕ,КЕМАЛ АТАТУРК,АЈРИ,СИТЕ БИТНИ БИТОЛЧАНИ ШО БЕА,ПА СВЕ СЕ ПРЕФРЌА ЗАРАДИ ВАС...Е АКО НЕ ЗАСТАНИ НАРОДО И СЕ ДИГНЕ ПРОТИВ ОВА,ЏАБЕ НИ Е ЖИВОТО ВО БИТОЛА,ЏАБЕ ЌЕ РЕЧИМЕ ДЕКА ЈА САКАМЕ БИТОЛА....ВИЕ НЕМАТЕ НИКАКВО ПРАВО ДА ГО УПРОПАСТУВАТЕ ГРАДОТ ГНАСИ ЕДНИ ГНАСОСАНИ...КАКО ШО НИ МИСЛИТЕ “ЗА ДОБРОТО НА СИТЕ БИТОЛЧАНИ“,ТАКА ДА ВИ СЕ ВРАТИ!
    (facepalm):x:headbang:;((n)

На kankus му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Ако после четири години од онаа институција т.н. факултет излезам со здрава психа,без побелени коси од стрес и нервно ако не оболам частам мајке ми.
    Деновиве како на трње сум,а и моиве дома се нервираат и страв им е покрај мене.
    Се' е оставено на нас студентите, ова да се направи,она да се направи,а никој за ништо не не' информира доволно. Па прва година сме,од каде можеме буквално за се' сами да се снајдеме?! Никој не застанал со убаво да ни каже со ред што треба,како треба...
    Мрзи,кој се нема земено работно место онаму,нишај врата-земај плата.
    Ми треба мнооооогу трпение за ова.
    Диши Анабел,дииииишииии,ова е само почеток. :whew:

На Dennings, Ицолгудбејбе и Someonespecial им се допаѓа ова.
  3. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    Ke disam i za tebe ako treba:*

На Someonespecial и Anabelle.Amorette им се допаѓа ова.
  4. Svetulkaaaaaa

Svetulkaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Море од најблиските ако не си повреден не си од никој!:@:swear:
    Море еден ден ќе сврти круго,е ќе видитееее,ќе видитееееееееееееееееееееееееееееее бе :punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch::punch:

На Zeynep, DVAANGELA и presiosaP им се допаѓа ова.
  5. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.489
    Допаѓања:
    97.014
    Така е Емче, абе цела си наопаку, не ми се верува:@.
    Како бе најде од цела зима сега болна да легнеш, температури, мрсули, замотана во 100 ќебиња, крај света готово:bug:... А утре момакот доаѓа... Што ќе начека само не знам:tmi:, Болен Дојчин вол.2:rofl:.
    Или па ќе се освежам за утре:wasntme:...

6. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Незнаев кај е темава...ја најдов и сега ќе си кажам да ми олесни
    ....значи не ми се верува..зошто 2-3 пати во неделата излезам на поласаат- саат чаршија да купам неш и кафе да се напијам јас лоша мајка сум ??? Зошто пола саат ќе го оставам бебето најадено , пресоблечено и заапано и излезам полааа саат ??? Добив коментар :,, што мора да излезеш ,,? Јас : пола саат се враќам ( биддјќи беше поладно инаку си го носиме со мм и него ) ...ТАА: ,, Како бе ти се остава ова душиче ?,, ЈАС : не одам на викенд 2 дена или недела одам до чаршија нешто да купам и се враќам не го оставам детето со саати бог да чува а камоли пак денови...јаа сум нон стоп со него и никој не ми помага освен мм кога не е на работа....и ако излезам пола саат лоша мајка сум???!!! Има мајки не ги дојат си одат на виленди уште првиот месец а јас поласаат излезам и г.мна да се јадело цццц

На rose60, Eli23, kukla21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. N0NamE

N0NamE Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2015
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    2.136
    Уморен од работааа се враќам дома гости галамаааа!!! мртов гладен сумм нема ручек напраеноооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не можам да стојам бела мачка не глеам!!!:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

8. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.801
    Првиот дечко што го имав, е тој многу ме нервира. Абе секогаш ќе најде нешто колку да ми пише, да ми зборне. А му кажав, не сакам веќе да комуницираме. Дури и ми ѕвони одвреме навреме ама не кревам. Е сега, проблем е што имаме заедничко друштво но не излегуваме секогаш баш сите заедно, секогаш некој фали и сега тие настојуваат да се собереме конечно и си мислам дали да не одам заради него или да одам и за инает да се средам да се скоцкам, во најдобро светло да се покажам и него да го игнорирам. Не знам што повеќе заслужува од тие две опции.

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Аliсe

Аliсe Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    6.979
    ШТО ТИ ЗГРЕШИВ ГОСПОДЕ?!?!??!??!??!??НЕ МИ СЕ ВЕРУВА!!!!!! :@&$:@:@?!,

На presiosaP му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Iggy.A

Iggy.A Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2015
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    79
    Не се брзај многу , чувај нерви за понатака ,маките почнуваат тек кога ќе завршиш... За жал.

На mila89, Anabelle.Amorette и Пчела им се допаѓа ова.
  11. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.326
    Izleguvam od ulica i pred mene edno vakvo upload_2016-2-8_0-28-52.jpeg vlece na vrvka potocno na ortoma edno motorce sredna golemina (slicno ako ne isto na ova[​IMG]), a na nego eden zelen mozok se vozi. Gospode boze zar saka detevo da pogine. Majkava da vidi vo nesves ke padne.
    Zastanav, izlegov i mu velam: ti dete gledas vesti poslednive dva dena? Vide li sto se sluci? Toj me gleda ziv prebleden.
    Sto se sluci
    Grupa tinejdzeri po zavrsuvanje na rabotnoto vreme na skiackiot centar (koga se zatvoril) vo 1:30 nokta vlegle preku nekoj dupki na ogradata i so sanki (obicni sanki) pokusale da se lizgaat na bob stazata. [​IMG]
    Arno ama za nestreka bob stazata bila vo nekoj remont i bila zatvorena na polovina. Decava so ogromna brzina (taa staza e za olimpiski trki napravena i se razviva brzina do 140 km/cas) udrile vo preprekata i prvite dve namesto mrtvi , a drugite site tesko povredeni. Po vriskanjeto gi pronasol cuvarot na stazata i povikal hitna i policija.
    Da e uste potragicno dvete mrtvi deca se bliznaci.
    Dva dena cel den na vesti istoto toa se zbori, gluposti da ne se pravat, glava da se vkluci vo rabota i tie dvajca mufljuzi po seto toa pravat fatalni greski.
    Nesakav da vikam policija za da ne im otvaraat dosje, a morav za nivna bezbednost da gi prijavam na roditelite.
    I tie da ti bile braka. Majkata me guskase i lipase blagodarna sto sum gi sprecila.

Amn deca nepravete gluposti. Za nesreka nekoj gluposti so zivot se plakaat.

Последна измена: 8 февруари 2016
    На mama89, MiloMalo, ninja35 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. bella12

bella12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2015
    Пораки:
    1.380
    Допаѓања:
    7.717
    Добро бре луѓе што ви е гајле на вас уште колку испити имам до крај, како да вие ми го финансирате образованието па многу ве занима и доста со тоа ќе има свадба, а кога? Кога ќе има ќе добиете сите покана :devil::devil::devil::devil:

На Rirri и mama89 им се допаѓа ова.
  13. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Нека ми простив кумановке ама не ги можу ! Мн. глупи жени (ја се извинувам вака ,знам ке бидам напаѓана ама ако) мн наметливи,лигави ,милат дека се смешни ,патат од комплекс,со еден збор-селанки тешки ! Плус помешани со тоа дијалектот ,се ежам :puke:
    Немам ништо против луѓе од др. градови ,ама овие не ги можам и точка.:swear:

14. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Ајде, ајде и вас ќе ви требам нешто. Памтам јас. Се си памтам.
    Една од "најдобрите" другарки по цел ден си се вози со кола, така безврска, а никогаш не се понудила да ме однесе до дома или да ме земе, барем за едно одење да заштедам од такси. Ништо не и менуваат 5-6 мин ако потроши од скапоценото време.
    Порано се десило неколку пати така да ме земе, и нормало за таа "услуга", често ја имам частено кафе и и нудам пари за бензинот што ќе го потроши за мене. (за 5 мин е до кај мене, епа ете колку бензин може да потроши)
    Ама ете одеднаш се смени, не и била колата на вода (така еднаш ни рече дур бевме со друга другарка и и предложивме да одиме во ресторан надвор од градот, нормало ќе дадевме за бензин), а по цел ден си се вози буквално безврска, без никаква потреба...ама за другарките, многу троши изгледа.
    Ама ајде, нема врска секако планирам да си одам од оваа проклета земја, во која ништо не ме врзува освен домашниве, кои во прв план ќе ги повлечам со мене.
    Здравје и среќата се најбитни, а друго нека се гони у пичку матер.

На MiloMalo, presiosaP и Petra777 им се допаѓа ова.
  15. Mala Hembra

Mala Hembra Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2015
    Пораки:
    302
    Допаѓања:
    477
    Кој тогаш да помогне кога најблиските не сакаат да ти направат услуга , од кој друг да очекуваш од кого !!!
    Аооо еј :@:@:@ Ама кога тогаш ако ми згазнеш на мојот праг и бараш услуга од мене , во тој момент се колнам ќе заборавам дека си ми најблиска роднина и ќе ти го покажам местото !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На presiosaP и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  16. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174

На toogood, marija1907, LittleChili и 10 други им се допаѓа ова.
  17. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Има ли некој вирус да ме промаши менее ? Ааааааа! :(

18. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Значи ОК е.Имајте факсови и во Скопје.Во ред де.Нека има писмен народ.Ама зошто ги чукате сите во Скопје?Фрлете некој асолен и во Битола бре!И тука има универзитет ако не знаете бе копуци,трупови скапани,смрдени мочковци,серковци све да ви е...Сте слушнале за дисперзирани студии?Да?Епа така со правниот се функционира тука.Епа ако сте циции да отворите нови факултети на местото кај што градите згради кај касарната каде жив човек нема,ниту ќе има.Со кој пари стан ќе се купува денес?Ало,10ти век сме..пардон 21 век во Македонија,со камчиња кај и да е ќе се раниме.Абре на то место направете студентски населби,факултети се таму ова она.Да јадиме леб,не слатки.Не ме сфативте така?Не?Епа оти сте ропаци,дудуци над дудуците,тоа министерство треба министерство на дудуци да ви се вика бре ѓубре!
    Пак не разбравте?Како ќе разберите бе,треба да повторите прво колку елементи има во периодичниот систем...или и тоа не знаете што е?
    Треба да си Џои за да работиш нешто тука?Ма што кажувам бреее?!
    Со големи букви ќе напишам:ЏОИ Е ПОПАМЕТЕН ОД ВАС 214545454545454 ПАТИ....
    п.с.
    ако сте расположени да отворите дисперзирани студии од филозофскиот(историја во :l:) во Битола или пак филозофски да отворите ќе ве частам што сакате...МЕ СЛУШААААТЕЕЕЕ?ДА НЕ ТРЕБА АПАРАТЧЕ ДА КУПАААААМ?
    АААААА?

се чофствовам ташно;(
    емотикон налутено:envy:
    Photo1492.jpg

На maculencence и makgirl им се допаѓа ова.
  19. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Fala sto mi kaza deka treba da vnimavam na deteto,inaku do sega drugi mi go gledaa :punch:

На Bozica1980 и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  20. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Колку проклети луѓе постојат, абе само што ќе поминат покрај тебе ти ја собираат цела енергија :fubar: дури и преку интернет делуваат така негативно, што со еден збор да пишат може да те исушат ко цвеќе што се суши без вода :drunk: :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
    што пишувам бе??? не знам ни јас битно се испукувам на некој си начин
    без врска :@:@:@:@:@:@:@:@

На presiosaP му/ѝ се допаѓа ова.