Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.199
    Допаѓања:
    106.236
  2. johnnys.girl

johnnys.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2016
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    83
    има толку одвратни луѓе, неможам органски да ги поднесам:@ гонете се бееееее !!!!

3. Ицолгудбејбе

Ицолгудбејбе Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2015
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    1.145
    Ќе го запалам ПМФ бе...како може толку да не малтретираат :@ и ние сме луѓе бе ..како може од понедалник до петок да дремеме без ниеден слободен ден ;@@@(на ниеден факултет тоа го нема) Како ние да седнеме да учиме кога време немаме ?Како може како.....аман више од нив..од се има спас од ПМФ нема

Последна измена: 11 февруари 2016
  4. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    Баш ќе се деси да немам интернет дома кога имам идеја за уредување слика шо треба асално да седнам да си ја напраам на онлајн страница, кога имам листа филмчиња за глеање... и ко врхунац ќе се деси да снемам баш тој ден од годината кога се одржува Сан Ремо :(
    Браааво бе Марфиии! :clap: :envy: :@

5. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Значи многу се нервирам кога некој ќе ми соли памет за храна од тв, таканаречен доктор. Па после сите по препораќите ќе одат. Најади се наутро и подоцна на салати, брееееееј...просто македонче.
    Ако сакам да јадам, ќе јадам што сакам, мене никој нема да ми каже, па дури ниту мојата мајка која страшно ги слуша тие телевизиски совети, ако сакам нема да јадам воопшто и ќе цркнам од глад ама нема да дозволам некој памет да ми соли како да се хранам. Денот ми започна со нервози, подобро здравје :@

6. R.o.s.e

R.o.s.e Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2016
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    352
    За жал луѓето се толку себични. Јас па јас. Се нема почит спрема друѓите луѓе, спрема својата земја, спрема најблиски, спрема предците, спрема оние што не створиле и родиле. Буквално спрема никој. Секој си гледа само за себе. Жално, многу жално.

На flavor и mama89 им се допаѓа ова.
  7. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Мореее браво. Браво жими се. Со прости луѓе ко ќе си фатиш работа шо можи да се очекува.... Уште многу малку трпам жими се. Оди у пм. И подалеку. Злобна ти сум? Океј бе злобно има клоците да ти ги удрам. Да не се знаело да се цени бе море море мореее....
    Ќе има луѓе шо ќе ме ценат.
    Преку ми е од се.

На ***nekoja***, presiosaP, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    12.612
    Колку пати треба да изгубам за да сфатам дека е готово?! Уште колку пати ќе се понижам и ќе направам дебил од себе? Се е јасно, се е толку кристално јасно, а јас сум се фатила како слеп за стап. Се нервирам и ми доаѓа да врескам и се мразам сама себе зошто на сила се правам глупава и се понижувам ... Да проклето сакам да се врати времето и повторно да ги проживеам истите денови ама мора да прифатам дека се е минато и дека мора да се фокусирам на сегашноста.
    Се изгубив себе си..на цело се изгубив. Неописливо сум си лута и никој не може да го згасне овој гнев и оваа нервоза во мене ... Зар ми личи ? Хм..
    Само сакам да лежам,да слушам музика ..без никој да ме замара, без никој да ми зборува.. да се казнам сама себе додека не ми помине овој глуп период. До тогаш..аривидерчи.

На presiosaP и R.o.s.e им се допаѓа ова.
  9. marija1907

marija1907 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.857
    да ти се плукнам у дечкото што не знае на "другарките" да им го покаже местото!!! :@:@:@ ако сметам јас слободно нека каже... значи другарки ти се... од кога почна толку блиски да бидете гушкања, нон-стоп на телефон... и не сум љубоморна... само местото нека и го покаже што толку се меша во се таа "другарка ти" ?!:@:@:@:^):^):^)

10. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Господе мили шо дочекав...долги коси,поуба му е од мојата....
    шо дочекав...машко да ми вели метил имам на косата:whew:

На Soncka :), Salome и Emy867 им се допаѓа ова.
  11. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Аман бе луѓе остајте ме!!!! Остајте меееееееее!!!! Денес не сакам со никој да зборам , не сакам никој да ми пишува , не сакам никој да ме замараааа!!! Не ми треба муабет ,сакам да сум сама. Да , раскинавме... Нема да се самоубијам , нема да се зачленам у Алкаеда , нема да паднам у депресија. Само сакам да спијам и на се да заборавам... Фала многу , пријатно.

На sugarlips и H.VAGA им се допаѓа ова.
  12. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174

На Bozica1980, Mr. Right и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  13. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Длабоко сум разочарана.

14. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.120
    Среден прст до Нумерус што ми одземаа драгоцено време и енергија. Како да ми се малку сите тие задачи за натпреварот, па уште и грешки во задачите имаат. Едно бројче згрешиле и отиде цела задача, па ќе се мислам јас дали сум стварно толку глупава една задача да не решам. :@
    Па уште и во решението во следниот број го поправиле и го решиле ко ништо да не било. :@
    Абе ај мрш таму! :headbang: :swear: [​IMG]

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Исплашена сум. А и не знам баш дали како страв можам да го дефинирам ова чувство. Повеќе како напнатост. Поради нешто за кое не сум ни сигурна дали ќе се случи.
    Влегувам во темава за демек да напишам како ми е. Седам и зјапам во екранот, едвај излегуваат зборовите од мене.
    Тешко е да живееш со "што ако", тие две зборчиња ти ја исцрпуваат целата енергија.
    Ама не сакам пак да поминувам низ истото. Не, не и не... Се плашам, да еве признавам не сум толку храбра како што изгледам отстрана. Зад мојот препознатлив ладнокрвен израз на лицето се кријат солзи и непроспиени ноќи. Но не разбираат, повеќето.Не го избрав јас ова, не сум будала до толку. Не знам ни како дојде ова чувство во мојот живот, како се всели во мене. Ова само ми го отежнува животот а јас се држам како давеник за сламка.
    Не знам ни дали ќе спијам вечерва, не знам ни дали да се обидувам да заспијам. Само чекам и се надевам утре се да биде ок.
    Срцево како да ми прескокнува од целата оваа анксиозност и напнатост. Само се да биде во ред. Само да не биде залудна оваа борба. Не сакам веќе да се будам на перница мокра од моите солзи. Слаба сум и страв ми е.

На mal.ecka, Someonespecial, ***nekoja*** и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Јас колку што знам задача на професорите е да не' мотивираат и научат нас студентите на нешто кое ќе ни биде од корист во иднина кога ќе дојде време да бараме работа. Зошто поединци од вас се трудат да ја убијат секоја искра од која добиваме мотивација за учење? Што постигнувате со тоа? Со таа ваша претерана ароганција и тоа што не се трудите за да направите предавањето на материјалот да биде полесно и поинтересно не постигнувате ништо, ова веќе не е средно или основно училиште па да ни биде многу лесно и од едно читање да го научиме.

Понекогаш губам желба и на одредени предавања да присуствувам, не од причина што не сакам да научам нешто ново, логично е дека сум на тој факултет бидејќи баш тоа сакам да го знам и научам, туку поради тоа што буквално некои професори осет немаат. Господата каснат по половина час на предавања, па кога ќе дојдат се дерат зошто бавно одело предавањето на материјалот,замараат по 20-30минути со тотално неважни работи кои не се поврзани со она што треба да го учиме.
    И на испит ми се случи да касни професор скоро половина час, а на крај уште и 1 час ни скрати и рече да привршуваме со пишување, и така наместо 3 часа, имавме само 2 часа на располагање.

Најсериозно, ако немате трпение и волја за работа, зошто го работите ова? Зошто некои од вас прават на студентиве да им се одбивни предавањата само поради вашиот чуден карактер и тие заплашувања? Во војска не сме. Аман.

Последна измена: 24 февруари 2016
    На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  17. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    До кога вака , до кога?????? Опкружувањето ке ме уништи :(

На kankus му/ѝ се допаѓа ова.
  18. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    :( i mene

19. ♡Vildana♡

♡Vildana♡ Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2015
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    114
    Еее барате овде да се испукате абе ајде...Ако не идите да се испукате на тој што ве изнервирал на тој треба ова е само на празно пишување и мачење :)

20. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    да полесно е во очи да се каже но на некои личности мора да и траеш:)