јас мислам дека зависи на кој и каква е ситуацијата јас знам да притраам али со времето си кажам...сепак пак ке кажам зависи од ситуацијата и за кого се работи
Сакав да се испукам денес во автобус, ама ме учеа дека е срамота. До кога бе земјо ќе трпиш изроди, педофили, силувачи.. Кога ќе воведеш казна за визуелно силување а а а ??? Денес сред автобус (скоро залепен до мене) еден човек стоеше со пола полов орган надвор додека децата беа на 1 метро од него! Додека теткиците и дедовците си збореа празни муабети тој си го подместуваше да му се луфтира подобро.. Сега знам како би изреагирала следен пат. Алатот ќе му го исечам па нека оди да копа после.. А таквите болни умови сигурно го набљудуваат форумов - епа ако прочиташ кретену низаеден, спреми се за војна, јас ќе те најдам и нема да поминеш неказнет хаха!
Зошто????? Зошто мораше тоа да ми го направиш,така да ме повредиш? Зарем ни малку не ти беше жал? Нели ти бев се? Каде е сега таа "љубов"? Нели ќе ме чуваше од се и сешто? Ама знаеш што не успеа да ме сочуваш од самиот себе! Те сакав идиотуууу те сакав и те сакам а тии ? Лесно тие?Јас преку ден сум ведра и насмеана ама навечер,ех навечер паѓа таа маска,уништена сум,се гушам во солзи се давам. Сеедно ли тие за 2 недели ли исчезна таа голема љубов? Толку ли ? Заврши се? Знаеш ли како мие мене? Знаеш ли како му е сега на твоето "се"? Сакам само еден ден да сватиш што губиш...
Сите треба сериозно да престанат со „сензацијата“ Благодушка Марулова. Ем знаат дека е лажен профил, ем се смеат како чукнати. Е тоа не можам да го разберам, „хахахахахаха леле што пишала ехехехе“ Леле лобоф, серсе, леле колку смешни зборови, ај да ги употребуваме насекаде.
E sega dobro pazi se. Podobro ke bese da me ubiese. A vaka, raneta sto pati poloso e. Spremi se da ti go svrtam svetot naopaku. Ke zazalis za denot koj si me povredila. Ama nema da te boli kolku mene, tuku troduplo. Dusa od covek sum, ama koga toa ke go zgazis i zloupotrebis, nema da ti e na arno. Gjubre kako tebe li ke mi donesuva odluki za mojot zivot ? Tolku ke bides zafatena so svoja maka, sto na mene nema da ti tekne. Ti vetuvam.
Се запишав на авто школа со ќеф најголем. Како врви времето се поќе се разочарвам. Инструкторот ми е хаос. Само ме лажи, само ме врти, незнај шо сака да напрај. Па врв демек штракувале незнам шо, ок знам дека штрајкуваја ама веќе одамна заврши проклетиот штајк колку што сум информирана. И сега денес ми вика ај утре да возиме од сабајле јас не сум при себе за да возам во 6 сатот ама ај уште то чудо да го видам. Значи преку гла ми дојде од се. Се запишав на факултет со најголем ќеф на светот. Како врвеше времето се поќе се разочарвав. Се вработив со уште поголем кеф немаше посреќен од мене, шо се деси на гла ми се качија. Па до кога бе животе вака до кога.
Види не сакам проблеми, не сакам кавги. дај те молам остави ме на мира. Ти кажав не бива нашево, не оди со таа твоја љубомора и тоа однесување до никаде нема да стигнеме.. Бев во право, пукнав на крај не ме барај сега касно е. Не сум лута, ниту те мразам но не може да очекуваш да ти се вратам по некои работи што ги кажа, другите не се криви што заврши, барај ја грешката во тебе, знам ниту јас не бев перфектна но знам каде згрешив и се извинив. И престани со тоа дволичното однесување престани да ги замараш моите блиски а и мене. Замини си од мојот живот. Луѓе како тебе не ми се потребни во него.
ДА ТИ СЕ ПЛУКНАМ ВО ПАМЕТОТ ТИКВАРСКИ ДУДУК РОПАК ПРДЛЕ СМРДЛЕ СВИЊО КРАВО ВОЛ АБЕ СИМОНА ОТИ СЕ КАРАШ СО МЕНЕ? НАЈДЕ СО САМАТА СЕБЕ БЕ КОПУК? РЕТАРДИРАНА НЕДОВЕТНА БУДАЛЕТИНКА ЌЕ МЕ МИСЛАТ СИМОНО ПУСТА ПУСТЕЛИЈО АБЕ ЗЕМАЈ ТЕПАЈ СЕ..... Е НЕ МОЖАМ ПОВЕЌЕ
Aman zeno,neuredna zeno! Pa pipni nesto so taa tvoja raka ma! Na sto lici? Sekoja vecer ostavi sredeno,nasabajle haos! Pa edna supa ako zeme da napravi sto tavi ke izvadi i taka ke gi ostavi. Od kogo bre jas slusam propovedi za domakinluk? Od nekoj sto vo svoja kukja krajot ne moze da si go najde? Koga ke si otidam jas,ke se udavis vo alista za perenje i peglanje,po troski ke gazis,od sadovi kraj nema da fatis. I ti si nasla nesto da mi zboris. Ke stane od 5 saat nesposobna sadovi bar da pribere a mi glumi domakinka nekoja. Gospode daj mi sila da si docekam vo moja kukja da si vlezam,pa neka pravi sto saka. Ne e ni cudno sto vo sobite na decata ne se vlaga,od kogo da naucat red,od tebe li? Sami ke si gi cistele sobite. O boze zal mi e koga ke gi vidam kako spijat i vo sto. Samo najdobro muckata so tvoite propovedi zatni si ja i se e ok.
Ne se raduvam za toa sto te snajde,greska si.Ti toa go zasluzi. Mesto da se zanimavase so mene trebase da si gledas za sebe. Ame sekogas tugiot dvor e posladok od svojot.
Не ги можам простиве луѓе со кои што сум опколена такозвани комшии и не ги можам. Во скоро 11навечер телевизорот трешти турски серии, мојов да е пуштен немаше да го слушам толку. Толку се нервирам, што на плачење ме тера веќе и жими мене малку ми фали да и отидам на врата да и урлам. Цела ноќ треба да работам, како??? Човек не може 15мин око да склопи од неандерталци, саможиви луѓе. Па у зграда отишле да живеат...абе у планина, таму очи вадете си ако сакате. Сега се испукав и уште повеќе ми се плаче, оффф.
Тикво една, ако си на настан каде што има две три маси и 200 души и гледаш дека секој јаде и станува да отстапи место на друг, стани и ти а не со една кока кола дремеш 2 саати на маса.Па и уште кога станува се фрцка госпоџава,да ја видат сите како иде до тоалет. 50 години начукала и не не си дама глупача си и тиква.
Ja pusti klimata? Da ja pustiv.. Na sto ja pusti na ladno da duva vo mart Uste sabajle ke ti go puknat filmot..
Цела недела учам тероија, денес гледав некоја задача да решам ии мрак... Книнеската азбука повеке ќе ја разбирав. Во понеделиник полагам у ПМ и ако не положам за џабе било се.
Ахх колку тежок ден , не можеше да биде потешко од ова. Лично од тебе да слушнам дека си фатил девојка дека си продолжил со животот. Мило ми е поради тебе но , ужасно се чувствувам не си ни свесен колку многу ми е тешко поради тоа што го дознав. Не сум човек што се предава , ја кренав главата , ги избришав солзите и ќе продолжам напред. Ќе те заборавам некој ден убедена сум во тоа , но немој да се враќаш кога сите ќе те разочараат .. Ужасно тешко ми еее и среќна сум што постои ваков форум да можеш барем некаде да си ја истуриш маката....
Бидејќи темава е да се испукам одиме вака без цензура. Да им ебам мајката на политичарите, ама озбилно. Еве јавно, ако има некој моќ и врски да организира јавно на телевизија јас да ги испоебам мајките на сите што ни ја поебаа државава нека ме контактира. Сексот не е задоволство, одмазда.