А сеа ме гледаш а ? Глупача една, види сите те поминале, ми се дираш во врска и сега ме гледаш а?! Гледај мори гуско една недоквачена види што е убавина, тоа што ти го немаш!!! (извинете на нарцисоидниов пост )
Летооооооооооооооооооо враќааааааај се назааааааад штоооооо побргууууууу уште малку и ќе заминеш, а веќе ми недостигаааааш ! Звучдам детски и извинете на влечењево и дерењево ама барем културно е напишано. Уфф што да се испукам, ми се плаче , и со причина и без, ама цврста сум, нема да дозволам вечерва да плачам.... Нема, нема, е колку сакам да речам Е ЗА ИНАТ НЕМА СЕГА, а верувајте ако речам вака и цврсто го мислам тоа и навистина од инат така правам како што сум рекла. За инат не можам да направам да не престане летово, против природа не се оди, ама од инат нема да плачам за една друга работа... и такаа .. се надевам дека долго време нема да е отворам темава за да се испукувам.
а свесна си дека претера а? и дека некогаш преќути ако сакаш да имаш другарка забележа ли ма глупачо дека не ти правам муабет дека дремев до тебе и со сите правев муабет само со тебе не па го забележа знам, затоа почна да ме задеваш ама девојко , алоооо на игнор сииии и ќе бидеш.... ти не знаеш да цениш луѓе ма за тебе само пари , пари......слава ..... друго и не ти е важно и знаеш што? мило ми беше што си замина и не морав да те гледам :geek:
I HATEEEEE MY TOWN !!!!!!!!!! "MY BEST" FRIEND ! EVERYONE ! Еднаш се гради доверба. Ја сруши девојко !! Те мразам. Допрва ќе видиш која сум јас !!! Ќе зажалиш што си се родила. Зарем во моите најтешки денови, алооо ! Другарка ми беше а !? Т Е М Р А З А М !! Не знаев што значи да мразиш некого, ооо да ! Денес дознав. Верувај убаво е кога знаеш како да се одмаздиш !! Ќе те закопам жива ! Ќе се мачиш, ќе ме молиш ! ах !!!!!!!
хммм...ај терај си магарето....шо сакам тоа ке правам ....од денеска ти си....хмм...кој беше ти ? НИКОЈ......не сме се познавале ...мршшшшш!!!!!
знаиш како ме изнервира... е не попуштам овој пат не попуштам....ти на мене....е ти на менеееее......е еееееееее си одам па да видиш дали е крај или не.....ама ќе останам оти сум глупа многу сум глупа оти те сакам пака ќе останам да видам како ќе изреагираш е така да знаиш....ууууф како те мразам у вакви моменти не си свесен.................ууухххххххххх ми олесна сега
Мислиш ја вечно ке те сакам а? Губи се бе, ти мене ке ме лажеш а ја ТЕБЕ ке те сакам? Готово завршив со тебе Кретен невоспитан. И не нема да ме испровоцираш да направам скандал денов совршено ми почна и нема да ти дозволам да ми го расипеш Ај чао губи се од мојот живот засекогаш
Проклетата фризерка очи нема да ми види веќе! Си имам сеа друга И времиштево нека се поправа, нели треба да играм вечер?
Преку песна. http://www.youtube.com/watch?v=IpZm1TstpjQ Ми се гади, од тебе, и од такви како тебе. Адиос!
Морее... Ќе ти ја спукам фацата јас тебе само излези ми пред очи! Па ми се смачи веќе само јас да те барам! Јави се еднаш и ти! НЕ ТЕ БАРАМ! КРАЈ!!!
Колку е суров овој народ...како можеше...незнам и сеуште се преправа мисле дека незнам дека травам пасам..дека нафта пиам...тоа ли го мислеш...како можеш да излезеш со него да се муваш со него а мене у очи да ме гледаш да се смееш и да викаш дека нема ништо врска кога он самиот си кажа....колку ПОКВАРЕН НАРОД имало бе ми се верува...аиаиаи...Ти за мене си завршила толку е!!..Е.бат.и другарката кусо да е од текви..затоа свето не го бива...
У МОМЕНТОВ НАЈВИШЕ СЕ НЕРВИРАМ ЗАРАДИ ЕДНИ ПОГОЛЕМИ ДЕВОЈЧИЊА(8МО) ШТО МЕ НАВРЕДУВАЛЕ(ДА НЕ КАЖАМ КАКО) САМО ЗАТОА ШТО СУМ ГИ ИЗБРИШАЛА ОД ФЕЈСБУК
бабо и дедо враќајте се веднаш во македонија, или јас идам австралија ох колку плачење падна, да не знаете колку чини повратен авионски билет за австралија????
ЕЕЕЕЕЕЕЕ пааааааа мајмуне дојдииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии ми требааааааааааааааааашшш уффффффффффффффффффф
Стомаче мое мило, каде си нашло баш денес да ме болиш а? Знаеш дека деновиве сите офци ми се на ред, и ти сега тука ме јадеш од внатре.
статијата за подводен апартман ја прочитав пред 2 дена на црно-бело, вчера на зазабава и денес еве ја и на фемина....истиот текст, само со различен наслов е на сите 3 сајтови епа аман веќе од ова копирање и превземање....не сум отворила по другиве страници ама сигурно ја има уште на најмалку 3 ова е само еден случај што моментално го гледам, инаку 80% од статиите си ги превземаат едни со други и веќе на памет можам да ги научам....ах да вечер на експлузив или бестејџ или тротоар чекајте ги истите информации креативност 0% иновативност 0% конкурентност 0% да не кажам колку само се мачат и се утепуваат од работа додека направат копи-пејст
ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа......ааааааааааааапочнав да снемувам глас......
КРЕТЕН!СЕЉАК!ИДИОТ БЕ!Зошто и се врати пак бре?!Ти не си арен. . Сега кога требаше јас да дојдам таму ти и се врати. Е сега дојди ти навака, па ќе видиме кој ќе те пречека и кој ќе го одржи ветеното. Се ближи септември не заборавај, ама ич уво не ме боли. Лажго! Носот треба да ти биде ко на Пинокио па и поголем. Како не ти е срам на тие години да лажеш бре?! Идиоту! Знаеме сите дека ќе биде пак истата приказна ко порано, но тогаш што сакаш прави, ич нема жал да ми е. Верувај. Ова беше крајно што го направи. Мислев дека си паметен, но испадна сосема обратното. Како не си ми тука блиску, би ти плукнала во таа лажната фаца, во лажниот лик. Мајмун!