Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Svetulkaaaaaa

Svetulkaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Значи неможам поќееееееееееееееееееее :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
    Ќе пукнам ко костен готово :swear::swear::swear::swear:
    Готово поќе не ни се дружам со некој ни ништо....АБРЕ СВЕ ЈЕ ЛАЖ!!!!!]:)]:)]:)
    Нема љубов,нема пријатели,нема ништооооооооооо!!!
    До сега сите праеа будала од мене,ама ако јас му дозволив ама среќа се сетив да кажам СТОП!
    Now it's my turn!:muscle:

На princess92 и Winter Lady им се допаѓа ова.
  2. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Се бара дечко за матура да биди партнер.За мене значи.Да.
    Задолжителни услови:
    1.Висок метар и 70
    2.Плава коса
    3.Плави очи
    4.Да ја има она полунасмевка шо ја прат сите лепотани така за кога ќе се сликаме да личи на нешто
    5.Бели заби цут како млекце(со колгејт вајтенинг титс паста да си ги мие иначе ќе го носам на заболекар да му ги строса ко бисери)
    6.Костумче од Армани и чевлињата да сјаат како Сонцето така да сјача
    7.Косичето да му е со фризурата како последниот мохиканец
    8.Кога ќе се сликаме таму пред ресторан да застани како шо ќе му наредам јас и точка
    9.После можи џенем да ој до тука ќе му е платено
    10.Море ќе забораев...да ме земи од дома и однеси до ресторанчето и да се поздрави со сите професорчиња
    Цена:500 денари доста ќе ти се
    П.С.
    Не сум сериозна во врска со постов,да не му текни на некој шутарка...
    иначе не пишам на ДМ сат ако помисливте на то:rofl::bow::whew:

3. princess92

princess92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    66
    Неможам да разберам во што се претвори светов или секогаш беше вака?! До кога со лицемерие до кога со лаги не ми е јасно. Па неможеш еден пријател да најдеш душата да му ја отвориш ,да му се исплачеш... Лицемер до лицемер. Неможам повеќе да поднесам никого се ежам од вакви луѓе!!! ПРЕСТАНЕТЕ!!

На presiosaP му/ѝ се допаѓа ова.
  4. zenska

zenska Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    339
    Што ми одат на нерви оние овци вработени во јавни установи?
    Една работа имаш глупачо. Да се јавуваш на телефон кога ѕвони.
    Вртам цело сабајле и идиотката си го оставила телефонот отворен и зафатено цело сабајле.

Море кога ќе ти дојдам ни родената мајка нема да те спаси.
    Јас ќе искачам од работа и ќе губам време само за некоја шмизла која знае да се лакира цело време.
    УФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

На EdnaDevojka21 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Роберт 7

Роберт 7 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    1.322
    Допаѓања:
    11.337
    абе јанубаво купи си боксерска вреќа, пар ракавици боксерски и ....ПУКАЈ

На Ицолгудбејбе му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Не се нервирај. Уживај и кулирај. :inlove: :* :sun::lol:

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Јас така пред неколку години, се јавувам на Железничка да прашам за воз до едно место. И ѕвонам еднаш и не се јавува, ај пак, ај 6-ти пат се јави и онака ко зомби ми збори и ја и викам абе кога има воз за до таму. И се испокаравме нешто и на сред разговор ја опцув и и затворив слушалка. :lol::lol::lol:

Незнам што ми стана тогаш, зошто јас сум мирен човек и не се расправам. Џоа ангелче сум :angel: :)devil:)

8. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    2.916
    Ајде бе капни! Ѓубре! Ми иде нож да си збрцам!

9. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Во кој дел на телото ќе си брцнеш нож?

10. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Значи колку ретардирани, глупи, невоспитани членови има на форумов, тоа е страшна работа. Ама добро е што има опција игнор и веќе да не ги гледаш ретардите.

На EdnaDevojka21 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.120
    Да ме праша некој кој ден е, гарант ќе згрешам. Не го зборувам ова напамет, ми се случи многупати во изминатиов месец. Не знам каде сум, сè ми се измеша, се бркам со времето. Еве, како пред пет минути да си дојдов од школо, а веќе е 7.

Деновиве ми се еден чуден спој од спиење, јадење, песнички за во алманах, сликање за во алманах, екскурзии, учење, тестови, натпревари, презентации за средни училишта, дискусии за „големата“ вечер, напнувања за екстерно, избегнување кавги со соученици, пак учење, домашни, глупави проекти и уште еден куп тотално неважни работи кои наставнициве ги бараат од мене, како на пример „ај заврши ми работа, утре донеси ми 10 копии од уредно извадени прашања за екстерно за кои ќе ти требаат најмалку 3 часа да ги завршиш бидејќи системот за симболи на Ворд се побркува, а во секое прашање има разни симболи, за математика збориме, на крај краева.“ :headbang:

За десет дена ќе биде најважниот ден во мојот живот дотогаш, а наместо да ги вложам сите мои сили да не оплескам тогаш, треба јас да им одам по газот на некои си пуфли кои се мрштат на песничката за во алманахот. Повелете, сами напишете си ја. Што сум се нафатила и јас пак.

Вака. Може ли сите да ме остават сега? Сите да ми се тргнат од глава, некако телепатски да искомуницирам за самите да ме остават, бидејќи јас ако им кажам, јас ќе излезам лошата. Никого не го интересира со каков хаос се справувам секој ден. Ми доаѓа да оставам сè, да се преселам на Мадагаскар и да живеам со мајмуните. Kолку што знам, тие нема да ми бараат „10 решени задачи од Збирката“.

Сè што сакам е да седам по цели денови и да учам за романтизмот во Македонија, за преродбениците, за Блаже Конески, за Крсте Петков Мисирков. Она што не сакам е да им се оправдувам на наставниците и учениците зошто нема да сум на школо во петок. Едно не разбирам, зошто се мрштат кога ќе го кажам тоа? Особено наставниците, мислам, wtf, зар не треба мило да ви биде што ви го претставувам школото на државно ниво?

Досега бев сигурна дека одам по вистинскиот пат. Се гледам горе, се гледам далеку оттука, не се гледам затуцана дома со маж и деца. Знам што сакам, отприлика да. Во ред, сè уште не знам што сакам, но знам дефинитивно што не сакам. И тоа е доволно, за мои години. Дали е тоа погрешно? Бидејќи средината и сите луѓе со кои сум опкружена вели да. Сега се прашувам, да не грешам нешто јас? Досега го вадев најдоброто од себе, и задоволна сум, но освен мене, ми стои како никој друг да не е. Што грешам тогаш?

Јас не сум робот, не сум му робот на никој. Не сум ни циркузант, ниту слуга за да ви стојам на располагање во секое време.

На Salome, kjukli, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.365
    Допаѓања:
    3.700
    Она кога те боли душата..

На S.o.F.i и presiosaP им се допаѓа ова.
  13. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Си била Симона
    Си бил и еден комшија немтур
    Си бил и еден лепотан од обложувалницата
    Е,од тој комшијата фајде нема
    Истото важи и за лепотанот од Моцарт кој патем има женска
    Јас сум полична секако :P
    Симона е малер во лав стори и симона си мава шлаканици...
    Тхе енд:headbang:

На EdnaDevojka21, theowndemon и Priroden им се допаѓа ова.
  14. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    До толку сум повредена и разочарана што не ме интересира ниту ситуацијава во државата.
    Наивна сум, исто и не знам да кажам не, брзо ми поминува лутината и не можам да контролирам емоции.
    Доста ми е да се обидувам да бидам кул за да им се допаднам на останатите, посебно нему.
    Доста ми е од ова чекање, доста ми е чекајќи го кога знам дека нема да имам иднина со него.
    Ми се ладат чувствата кон сите, и кон него.
    Се обидувам со месеци, нели трудот се исплаќа? Зошто тогаш вакви резултати?
    Немоќна сум кон сите, и кон него, највеќе.
    Ај гонете се у к*рац, преку таквата ми е веќе.

На macka5, Сунѓерот Боб, rose60 и 6 други им се допаѓа ова.
  15. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    kako jas da go pisuvav ova :|

На JustFun му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.108
    Вака сега идиоте ненормален (а да те фатам само) 3 дена се маткам нагоре надоле, мењам брава и зошто? Затоа што некоја стока непрокопсана си се мота каде не и е местото. Кој нормален да разбере зш му е некому прстен што има ситна материјална вредност па, после 2 години го вратил чоекот. Чоек нема збор го вратил :@ шо ќе ти обетка и тоа една пази бога ти, не двете, и тоа го вратил. ДА МИ ГО ВРАТИШ ИМБУСОТ !!! И да те фатам мм твоја па, да не знаеш од каде да скокнеш. Мотај се ти ако те начекам нема читав да заминеш !!!!!!!!!!!!!! Не по двор да се шеташ чешмите да ги пушташ, прозори да ми отвараш, КАЧИ СЕ ГОРЕ па, по новиов закон и да те лежам да не ми е криво, ненормален :fubar::fubar::fubar:

17. S.o.F.i

S.o.F.i Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.979
    Денес се чувствувам лошо ко да сум во пмс. т.е цел месец се чувствувам така, одкако дојде тој во мојот живот, ми го пецна срцето и си замина ! Никој неможе да ме разбере, ни другарките, ни сестра ми, а веќе не се трудам ни да го правам тој муабет со нив. Не бил за мене, па ајде краток период го знаеш, па ти си луда за него ке се нервираш !? Па добро де, јас не ли го знам сето тоа? Дали јас сакам да се чувствувам волку несреќно, дали сакам да ме боли душата!? Кога подобро размислам јас не сум среќна веќе цела година, бившиот кој го сакав и почитував цели 4 години, почна да ме зема здраво за готово, долго време се нервирав и бев несреќна. Се борев со самата себе си и конечно ставив крај на врската. Бев свесна дека заслужувам некој подобар. Почнав да се дебелеам и да пијам повеќе алкохол. Блиска личност си го одзеде животот бидејќи падна во депресија, додека приметивме стана доцна.... Се појави тој и само што помислив конечно и јас да почуствувам малку среќа, додека трепнав си отиде од мене. Многу лошо го поднесувам тоа, легнувам со солзи така и се будам. Неможам добро да спијам, ме боли душата, многу ме боли.
    Преко к*урац ми е од се, па добро де дали јас ке бидем некогаш среќна, далии ???
    Или ке станам камена личност без чувства или ке завршам како мојата блиска личност... ;(

18. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Далеку од тоа да сум изнервирана, но не можам да ја разберам. Па побогу, кажи си јасно и гласно што имаш толку против нашата врска, отколку, будалата земала и ми сликала негов пост од пред 100 месеци кога тој се чекирал дека оди за Дубаи, но ја прикрила датата, демек сега светот ќе ми се сруши, тој отишол, а јас Хелен Келер, слепа не знам (facepalm). Сакала да ми каже дека тој си отишол, не е веќе тука ;( :D Оф аман, луѓе живејте го животот, ама вашиот. Ние ќе се снаоѓаме како знаеме, другите :D

Последна измена: 21 април 2016
  19. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.086
    Aman veke opsesija si mi,izlezi mi od umot i sta bi bilo kad bi bilo.cc ne mozam so sebesi poveke ,mora da te prebolam navistina stradam no ti covek ne si.

20. Iva 94

Iva 94 Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2016
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    93
    Зарем е можно.................... глуп еден. Уште ли се палиш на курви па ги додаваш за пријатели цццц