Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Кај можам јас една светлина да видам, одма 100 тунели после неа.
    И пред неа.
    Ај ..

На Arthur и Emy867 им се допаѓа ова.
  2. blackwave

blackwave Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2014
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    1.816
    Кој нов закон? Заинтересирана сум

На Priroden му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.108
    Не смееш да го маваш иако е на твој имот.

4. blackwave

blackwave Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2014
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    1.816
    Оо, за жал... Јас па грешно сфатив (обратно) :/

5. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Сите нека се гонат во неповрат...едвај чекам да заминам што подалеку од сите, што подалеку од се, што подалеку од сите негативни мисли и луѓе...одвратни ми се сите.
    Глупи и себични суштества се луѓето. Ќе ти досадуваат дур имаат проблем, дур им е тешко, а после адиос, ќе ти завртат сите грб. Може има некој што не е таков, ама тешко, многу тешко.
    Абе одвратни сте, разбирате?
    Кога ќе ти излезе некој од срце како да му се правиш дека го сакаш? Како да му зборуваш? Како да не се тресеш од нервоза во негова близина? :@ уф, има ли крај ова некогаш? Кога ќе ми дојде сила? КОга ќе бидам ко порано што бев?

На Сунѓерот Боб, ivanchos и crazylady им се допаѓа ова.
  6. cipoihipo

cipoihipo Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2016
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    за ова што ме зезнаа за велигден што не ме пуштија ке им идам по дома од другата година итоа уште од четврток рано сабалје да ми вапцаат јајцата аххххх :D

7. Gerbera

Gerbera Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2016
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    772
    :@:@:@:@:@:@:@:@Да му се плукнам на безобразните мамини мази и татини синчиња кои све ги мрзи, душата ти ја вадат, па згора и виртуелни (да не речам измислени од ракав) маани ти наоѓаат, во моментот креирани веројатно како изговор пошто буквално во ситуација да ги прашаш вторпат што е проблемот нема да знаат да ти парафразираат веројатно пошто имаш дупло повеќе образование и стручност од нив па не ни знаат можда дали и колку подобро може нешто да биде. МОРЕ МРШ!!!
    После младинава си замина. Каква младина, и нивните дури си заминаа. Па ќе ги видам кога ќе останат само вакви од стручни постручни што ќе се случи. :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
    Што треба да си за и на празник да изнервираш до болка некого?

Последна измена: 3 мај 2016
    На Ane-Goki1 и cipoihipo им се допаѓа ова.
  8. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Многу ме нервира некој кој се фатил да ми соли памет а нема поим како сум се чувствувала и како се чувствувам.
    Чекај принцезо, ако ти мислиш дека јас имам лош избор за иднината, зошто ти не остана со тој кој што те малтретираше? Или сега си го среди животот, имаш одличен сопруг, едно 2 годишно дете и друго на пат па ич не те боли полов орган?
    Ти се искажав затоа што ме праша и ми беше потребно некој да ме ислуша и да ми каже дека ќе биде се во ред а не да ме нападне и да ме осуди.

На cipoihipo и crazylady им се допаѓа ова.
  9. Loretta

Loretta Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    639
    Цел живот од глупи жени си патам!!!! Колку што може една жена да биде расипана верувајте 200 мажи не можат! Еднаш премолчив, вториот пат те пратив у 3 пм ама изгледа не ти дојде памет. Ок, овој пат не само што ќе ме запаметиш, туку животот има да ти го направам пекол! Мразам кога ме ставаат во ситуација да морам да реагирам вака, но ќе имаш честда ја видиш мојата мрачна страна!
    Сељачино една себична!

На Salome му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Еј конечно ми текна да се освестам,, и сега (facepalm) :@:@:@

11. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Пак ли циганска свадба во сред бел ден.|(Мора ли буквално цел град да трешти?!Што праете, си ги мерете така?!
    Летето ми омразна заради тоа.
    Како ли нормален човек со обврски да се одмори после работа, да земе да спрема испит.Испитна сесија ми иде како ли ќе издржам.:worried:Се ќе истрпам, ваква галама не.
    Тапани ми чукат во мозокот!
    Секое еб**но лето, секој ден, по цел ден!
    Гром да ве удри.< 3
    Ах мамето..:punch:
    :swear::swear::swear::swear::swear::swear::swear::swear::swear::swear::swear::swear:

12. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    не фер овај живот колку добро правеш толку лошо наогас па мора ли вака да е моера ли да се случуват работи кои не ги заслужувас ах брееее живот суров....на кој и да му треба помош јас сум тука а мене кога ми епотребна никој нема сите спијат е***и живото секој ден стани плачејки легни си плачејки зар толку лоша бев шо живото ми врака од лошо полошо ;(;(;(;(;(;(;( некам да живејам;(

13. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Значи веќе ми се здосади од тие ваши протести и од тие Грујо и Заев коишто ве влечат за нос ПРОДАДЕНИ ДУШИ.Сите исповработени со врски со партиски книшки и сакале не сакале мора да искочите ко некои кутриња на улица да протестирате.
    Сакам само да сум некаде далеку од оваа никаква наша држава.Ни ја упропастивте и после зошто младите си одат?!?Па како нема да си одат кога едни пензионери имаат поголемо право од нас младите?!?И после во нас била иднината.Како па да не.
    Само фатете фотељите и после ви е гајле за нашата иднина
    Преку глава сте веќе

На Love...music и Feminka22 им се допаѓа ова.
  14. Mrs.Styels

Mrs.Styels Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    7.554
    Сите со своите проблеми качени на мојата глава .. ти си силна, ти си насмеана, ти немаш проблеми, ти не знаеш како е, немаш дечко да се секираш, блазе тебе, убаво ти е тебе, лесно ти е тебе... добро бе луѓе кога ќе сфатите дека и јас сум човек , дека и мене понекогаш ми е тешко и фактот дека можам да се потпрам само на мојата сестра е и болен и добар истовремено.
    Секако таа ми е се' и секогаш ќе е тука за мене, но зарем цел живот ќе сум осудена да ги слушам туѓите глупости без да имам пријател да ме сослуша бидејќи за вас насмеаната личност нема проблеми, реалната нема чувства, искрената е лоша зошто вистината и да боли сепак е вистина и да ако според вас ми е лесно и нема за што да се замарам бидејќи немам дечко раскинете му и на вас ќе ви биде полесен животот, а не да ми кукате "ПРИЈАТЕЛКИ"

Последна измена: 2 јуни 2016
    На tamche995, s.w-e.e-t.y, Summerlover и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Најсериозно више преку глава ми е од се.Нити знам у кое средно да иам нити ми се иде, а нити ми е гајле за вашето мислење.Неќам да си идам од основно,неќам да се разделам од сегашното одделение, мразам разделби тешко ги поднесувам.Сакам долг и спокоен одмор без интернет,школо,луѓе,без никој околу мене.Сегде притисок околу мене, овде никој не ме сфаќа.Шо и да пишам се испревртува на школо исто дома исто.Ми иде да се издерам некаде да се исплачам за се што си собирам.Ќе ми олесни ваљда.Периодов сум лом пуна негативна енергија треба да одлучам што понатака, и јас вела ШТО ПОНАТАКА? Извинете ако ја ширам негативната енергија овде,несвесно и несакајќи е.

16. honest girl

honest girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2015
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    1.654
    Нуклеарка му е мајката :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

17. мишелџ.

мишелџ. Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2016
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    28
    Те ρазбиρам во ПОТПОЛНОСТ ...

18. buttercup5

buttercup5 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    1.240
    Изгледа само јас сум ненормална на факултетов што се труди и дава се' од себе за да постигне нешто кое подоцна ќе биде исмевано од другите. Не сум слушнала некој да поништува испити. Единствена сум јас, и таканаречените „другари“ ми се смеат кога нема да постигнам нешто за кое сум се вложила максимално. Ама они битно положиле со минимум и не се замараат ама баш ич, туку ќе и' се смеат на будалава што не спие и се нервира за утре да се пофали со постигнатите резултати. Не знам колку кафиња и дружби сум одбила само затоа што сум била закопана со учење. Додека другите се пијанчат по дискотеки јас дома седам и очите ги држам отворени со чкорчиња за на крај тие да бидат над мене?

Сите ми викаат дека ова ми се најубавите години, хм, никој не би ги сметал за најубави ако се стави во моја кожа.

На SAMIRA, ivona48 и Priroden им се допаѓа ова.
  19. DamnGirl98

DamnGirl98 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    382
    Имам купишта за учење за матура а комшијата од горе неможи да се донаслуша музика, ито на цел глас, ИТО САША МАТИЧ, СТОЈА И ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША!!!!!! Таман земам да учам- тој музика, таман легнам да спијам- ТОЈ ПАК МУЗИКА! Само кај нас се можи ова, да му се плукнам на менталитетот наш селски. Уште малку да ме приизнервира му одам на врата :@:@:@:@:@

20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Ми се згади од тебе мила ,,другарке" ми се згади... Да знаеш што те чека.Ми се смачи више од твоите лаги.Ми се СМАЧИ