Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.970
    Мразам луѓе кои завидуваат ,кои се исмеваат,имаат коментар за сите,каква гардероба носеле,како се шминкате.
    А јас дефинитивно сум глупава штом дозволувам некој во лице да напаѓа одоколу. До кога ќе ќутам и ќе попуштам, до кога ќе маваат по мене со камен а јас ќе им давам цвеќе. И џабе ми е секоја ноќ да си цимолам и да неможам да спијам поради ретардирани лица ,кога следниот ден пак терам по исто. Треба некој да ме тресне по глава. Ќутам,трпам да нема кавги,да помогнам на некој кој ме оговара... Тешко е многу е тешко посебно кога е од братучеда блиска со која си пораснала. Затоа lovemе пази што ќе премолчи сл пат!!!

На presiosaP му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Чуствувам огромна тежина која ме води на раб на лудило....Бесна, тажна, растроена.... Без визија, лута....

На SAMIRA му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.120
    Сакам да седнам дома конечно, на еден маратон од The Big Bang Theory, а потоа сакам да седнам и да читам, па да свирам...
    Наместо тоа, треба да одам да купувам подароци на наставниците. :headbang:
    И gaaaaaaaahhhhh, не сакам да одам во Селект втора вечер, жити сè, како да ќе ме пуштат таму облечена во обични кратки панталони и блуза.
    Ај уште малку... Барем англиски екстерново ми ја олесни работата. Нека помине и дванаесетти, па за една недела оттогаш ќе одам на концерт на Заз. ^_^ Па по два-три дена за Италија.

Не знам оро да играм, ниту пак текстовите на српските песни. :worried: И штикли треба да носам, леле бе. ;(Сликата на таблото не ја бива за ништо. Немаше да биде битно да не бев залепена на мегдан во ходникот.

4. AverageGirl

AverageGirl Нов член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    11
    Ке успеам во животот за инат на сите! За инат на сите вие животни што ме малтретиравте, ми се исмејававте и се иживувавте врз мене и во основно и во средно.. Можеби на вас ви беше смешно и интересно но мене ми го претворивте животот во пекол. И после толку години јас ги трпам последиците од тоа што вие си ги лечевте комплексите на моја сметка. Заради вас се претворив во асоцијална личност без ниедна другарка. Вие си ги излечивте комплексите со тоа што мене ми набивте комплекс на ниска вредност. Многу ноќи сум плачела и сум размислувала дали нешто не е во ред со мене но сега сум доволно возрасна да сфатам дека се е во ред со мене, но вие не сте во ред дволични, злобни и користољубиви монструми. Ако некој го прочита ова сакам да му порачам нешто: ако познаваш некој кого го малтретираат те молам преземи нешто не биди нем набљудувач и сеирџија, а ако ти малтретираш некој те молам веднаш да престанеш да уништуваш туѓи животи и да побараш прошка.

На LUCI 99, macka5, esperansa777 и 8 други им се допаѓа ова.
  5. trixy

trixy Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    883
    Една посвета до "професорите". Се да ви .... :) И вам, и на вашите глупави врски и форсирања. Цела година од 2,00 со сите петки ги направивте. Јас будала ли сум за истото цела година да се мачам?! И прекинете да си ги запишувате глупите, неспособни деца кај што предавате. Не е интересно уопште. И нема да им ги одговорам прашањата екстерно. Зашто со туѓ труд некој да се шлепа 4 години? И прекинете да глумите дека предавате на Харвард. Озбилно, прво научете да говорите. 90% од вас факултетот го завршиле на истиот врскаџиски начин. Очајно. Ве мразам и вас и системот што секојдневно не отупува. Ти е**м државата скапана, прва прилика ме снемува од овде али прво да се собереме сите ние 3ца од "елитната скопска гимназија" што уствари учиме за успехот што го имаме. Се надевам дека што побрзо ваквите паразите од нашата просвета ќе изумрат. Жално е капацитети да останат неискористени заради нечиј личен комплекс.

На ivona48, christinnn, evangelina.ina и 4 други им се допаѓа ова.
  6. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Се збудалив цел ден!!!
    Преку глава ми е овај желудникот гром да го мани веќе! Не можам да живеам нормално ни апчиња ни ништо помагаат, а треба и да учам уште имам.
    Па уште на доктор ми велат од стрес те боли желудникот. Ами има стрес кај нема и сега шо прајме? Вака треба секојдневието да ми изгледа? Мачење? Ахххххх.
    Ни учам ни ништо веќе. Ако можам попосле ќе повторам ако не јебига. Сега серифче ќе си гледам нека оди упм се.

7. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Ti najde da se stavash nad nekogo, mene neshto da mi "objasnuvash" :D i tvojot zbor ochekuvash da go zemam za relevanten? Ti da vredish makar pet pari intelektualno i fizichki, nemalo toj dechko ti da te vara. Greotichka.

На Priroden му/ѝ се допаѓа ова.
  8. s.w-e.e-t.y

s.w-e.e-t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    432
    Зоштоо бее зоштооо?!?!?! :@ И покрај тоа што знам дека не ме сака, мене душата ме боли кога ќе го видам прегрнат со друга девојка и тоа пред мои очи! :punch: Кога ќе го заборавам веќе кога?...Којзнае сега со која се мува, а јас глупавата сеуште мислам на него :fubar:

На molikaMk му/ѝ се допаѓа ова.
  9. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.162
    Допаѓања:
    50.561
    Да се немало осет значи :@ Едни комшии пејат ли пејат 3 саато е веќе можеби сака некој да спие, а не распеале се т.е дерат се. Спие ми се не гледам ништо веќе, срцето ми спие морав лаптопо да уклучувам

На SAMIRA му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    isto gi imam da ne sme komsiki ?

11. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.162
    Допаѓања:
    50.561
    На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  12. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Преку глава ми е од луѓе секој ден дома сакам малку мир аман :@

На LUCI 99, girl-miri и Kiki-Angel им се допаѓа ова.
  13. Kiki-Angel

Kiki-Angel Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    178
    Што убаво ми тргна вчера неделниот ми ден и ете нормално КАКО И СЕКОГАШ се најде некоја будала да ми го усере до даска, да ме погоди во нерв и да експлодирам и happinessoverload на крај мхм мхммм

Фала ти! (y)

14. s.w-e.e-t.y

s.w-e.e-t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    432
    Бравооо свити бравоо :clap: Продолжи да го гледаш светот со розеви очила и да веруваш дека „она што се случило два пати сигурно ќе се случи и трет пат“...:!: Како да нее. Која будала сум ејјј (facepalm) Нема да се случи трет пат! Се што е убаво кратко трае..:headbang: Било па прошло...

15. EdnaDevojka21

EdnaDevojka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2016
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    895
    Денот ми беше супер на кафе со другарките малце прошетавме и на крај дечко ми ми го пукна филмот се испокаравме за глупости оти го прашав што му е почна да ми се дере како ненормален главата ме заболе мнг се нервирам сега ми иде да го убијам :@:devil:........ Утре кога ќе ми се јави како ништо да не било сега.......Уфффф беее...:@:@:@

16. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    земи воздух....
    еден, два, три, четири, пет, шест, седум, осум, девет ... издиши...
    - остани смирен, можеби е само замор во прашање...
    пет месеци, вредни како пет години...
    Ми треба одмор...од се...

На iloveyou29, evangelina.ina, galapce и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.108
    Како да се испукам, не знам како да се испукам ... ми се гади ... се додека не се утврди што е што не знам како со овој товар ...а не сакам да верувам и колку пати не сакам ама реалноста кажува друго нешто ... боже мили, се надевам не е вистина зш ако е, кози ќе раѓаш :puke::puke::puke:

На ninja35 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Кога читам какви маки си имате вие си викам, кути си Струмке, гледај какви љубовни јади си имаат лугето а ти сега ќе им кукаш со твојата немаштија. Сфатив една работа, дека не е среќен оној што има, туку оној кој знае да му се радува на она што го има.

На anaja1 и Priroden им се допаѓа ова.
  19. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.108
    Е, добро де, остави ги тие нек си решаваат, кој им е виновен што не сакаат жени, јбг будали бе, важно среќни сме :)

20. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    7.475
    Улица во Скопје,ала магистрален пат....ауууутоооопуут(facepalm)