Da se ispukam i da i puknam edna jas sum vinovna mislis deka prijatelka ti e a taa koga ima makasmaceno mi e od luge so mnogu faci Pravev desert pa go podeliv so nea a pokasno ona mi vika mmm go izedovme fala idam vo kanta i go gledam kolacot tamu aaaahh sto luge ima denes,pa sekogas ide kaj mene na slatko na kafea sega go frlila koga mozev jas da go jadam. Sto bi napravile vo situacijava?
Некој ке се утепа од учење без врски и на крај ништо, а некој идиот ке си купи диплома и докторат на европски и фирми тука ке ми води,е затоа е у п.м државава отидена Ај да ве видам отидете негде на запад и завршете факултет на англиски па тогаш може да се чаламите.
Хахахах каков народ постои,извади го колачот од канта и викни ја кажи имам нешто важно да ти кажам и коа ке дојде стаи и го на маса кажи и абе не си го изела колачот или поедноставно лупни и го од глава и чао пријатно.
Пак ми доаѓа период коа се карам со сите,пошо ми газат по нервите,пак се полнам со негативна енергија и неам на кој/каде да ја истурам.Неможам више ќе полудаммммм!!!!!!!Барам некој да ме сфати да ме ислуша од најтивнкиот мој збор до сите пцовки и плачења.Стварно неможам од денес сите ќе идат кај шо треба и не треба.Извинете некогаш ако негативната енергија ја истурам овде и ве замарам,ама стварно немам на кој...
Браво! Ти симнувам капа за ова.После тој шо учел у приватно ваков онаков,лигле ова она а тие со врски најпаметни.Се мери паметот тогаш...
Си дошол од свирипичино позади планината и главен курназ мислиш дека си? Е па ќе видиме. Ако другите ќутат, јас не. Па да видиме.
Моментот кога не ти е пријатно покрај пријателките со кои си била заедно над 15 години. Кога си со нив, само осудување добиваш од нив. Носиш одлука да продолжиш натаму сама, со надеж дека животот ти носи нови пријателства. Се менуваат луѓето, па и ти се менуваш, животниот пат е таков.
Келнерче со уба заднина Да си женски манијак не е лесно Епа келнерче со уба заднина пази кога сум во близина ќе бидеш во тесно Мојте очи келнер бе кога ќе се појавам пак ќе викаш леле оваа пак,леле леле не Очите твои ми се вкопаа во мислите мои за заднината да не зборам ќе те запросам пази се да не морам да молам Ајде Симона и тебе чавката сосе конец ти избега Ајде ајмо турбо еееееее ииииих! Опа,опа,опсасааа! (дури ја пишев оваа глупост во мозоко ми се вртеше Твоите очи Лено мори песната....)
Јас често моите испукувања знам преку песна да ги треснам така...еве ви доза од природна глупост за вентили и ова она...морам да си олеснам на душичката..вруќе е Во главата ми се вртат две песни ...арно ама... песни во моја верзија Ова е првата(Feel-Роби Вилијамс) Ај донт вана глупираааај дер из ноу плејс вер ај кен но трррртлај дер из но казанче ај хевнт лет ит Ај џаст вана фил риал трррррт ин а фри плејс вен ај кен брббббиииинг каз ај донт фана флај вит мај чавка сосе конец Ај џаст вана фииил риал трт ин да вентил ај кииип ит каз дер из ту мач ту трескам енд ноу плејс ту смеам гласнооооу Втората песна(Бајландо од Енрикета) Јо керо брб кон тиго Јо керо трт кон тиго Јо керо крши плочки кон тиго А сега ту вокаааааа не може поќе да чекаааа Ај леле ооооој ај леле леле ај леле леле ооооооој Јаска но пуедо мас ни ти не издржваш ниту пола час Тртљандоооо Брбљаааандо Вентили,мењачи,брзини,чешми,казани,смајли не можам поќе да поднесандоооо Ете...испукала сам се... Не можам ако не ги напишам во глата ќе ми се вртат овие безвезерии
Аман веќе со тој фејсбук! И нов профил да направиш и да го заштитиш со милијарда работи, ПАК НИШТО, ПАК ВИРУСИ! Уште мајка ми вика да сум напишела статус како што пишувале нејзините пријатели дека не ги постирале тие работи. Ама на кого ќе го напишеш тоа? На некои што ПРЕМНОГУ зборуваат, а НИШТО не знаат, па кај ништо не знаат, уште ти викаат ШТО ОБЈАВУВАШ МА ТАКВИ РАБОТИ? или АА СРАМОТА! Епа до вас што мислите дека јас ги ставам тие работи и што ПРЕМНОГУ коментирате и напаѓате , кога и на вас ќе ви се случи истото, јас нема да ве разберам и така ќе ви вратам! ЕТЕ ТАКА!
Значи каков стана животов денес, ко преживи причаче работава. Едно време ќе седнам и ќе си напишам кратко текстче некое да ми олесни, сега не бе, не излегува од мене и крај. Полесно било да се празниш за тоа што се разрешило ама ај, сега пиши да те видам. И не се поправало и слабеело од нервози, е, сега ако не станам манекенски тип или прескокни не заобиколувај, плззз хахахха одлепив готово .... хахахха А и ти не ми звони од не знам каде и онака видов после 10 дена. Ќе го преживеам и ова па, после ќе се испукувам.
Какви свекор и свекрва сте вие, снаата да си ја викате ѓубре? Какви баба и дедо сте што не сакате 5-месечно бебе да држите во раце? Какви родители сте, синот да си го бркате на улица? Таа моја другарка која вие ја нарекувате ѓубре, од 18 години работеше на мизерно место, за кое стануваше во 4 сабајле. Сама си купи мебел, сама направи купатило. Дете на самохран родител, кое се бореше со животот како знаеше и умееше и никогаш не сакаше да ја сожалуваат. 10 години од животот помина со еден, единствен човек за ороспија да ја наречете? Се запиша дури и на факултет додека паралелно работеше и трудна полагаше испити. Во тој еден саат на ден додека малиот спиеше, таа наоѓаше сила да учи. Знам колку беше ненаспана, а на сиот товар имала проблеми и со вас. Како мори госпоѓо една не ти било жал додека чувала мало бебе, да ти е мака еден ручек да направиш? Како не си знаела да се понудиш да го почуваш за да одмори? Дете од вашиот син, крв од вашата крв. Како си можела да спиеш додека таа си игра со него, го дои, успива, чисти, пере, пегла? Како еднаш во живот не ти текнало да ја понудиш за јадење, туку да кажеш дека јадела сабајлето, еднаш доста ѝ било. Како не ви било жал парите да ѝ ги цицате, а таа да двои од млекото за својот син, за вас да ви удоволи? Ново семејство со мало бебе, да не дозволите пари да им останат настрана, зашто мора цигари да пушите? Од 20 и кусур години зема кредит за да го среди домот, а вие да зборите дека ваши пари трошат? Како спиете навечер? Каква ви е совеста прикажувајќи се дека вие сте добрите, а синот не чини? Синот што 20 години ве издржува, а на кој му љубоморите зашто на одмор оди? Каков човек треба да бидеш за на синот да му кажеш - ако не даваш пари, оди си од дома? Како спиете додека таа ми плаче секоја ноќ? Како, болни, расипани, бесчувствителни суштества???
Лелеееее нервозава неке да помине никако аууу пмс побрзо дојди ако доагаш и да те немааааааааа бре досадно си више не се трпиш.
Ај гот дет бум бум пау дет фрикс ми акни се мајселф ајм тепам мене енд тејкинг мај лав стори никаде Ај хев дет талент фор натинг дет мејкс ми ту хот кал да полис ор фајрмен каз ај гона бум бум бум он да комшијата балкон ќе манам едно зум зум зуууум Бум бум бум јас забегав бум бум бум нервите ми откачија бум бум бум ајм со илјада деветсто деведест и некој јиар ај гот дет фјучр пау дет мејкс ми тропам на ламарина нау ај гот дет бум бум бум бум ју гона гет ит стрејт ту сурат хау ит филс а хај фајв ин фаца? Бум бум бум
Што лошо имам направено за да поминувам низ толку нервози, стресови, анксиозност, глава да ме боли така.
Ја се сфаќам и празници и работа и концерти ова и она ама достате бе луѓее доста ве молам.Вчера едвај стоев на нозе цел ден.Мислев ќе заспијам ко човек ништо..сакам сон бе СОН.Навечер не се спие сабајле не се спие.Безосетни луѓе.Ќе речеш Охрид помирно е, како не не се спие.Ќе зеам у Преспа ќе се преселам, АЗДИС
Јас пред вас имав дечко три години и никогаш не сум се однесувала вака. Секој ден ги бараш договорени биле со дечковците. А едната одвај еден месец оди, другата ја вара дечкото И УШТЕ Е СО НЕГО! Е такви ми станаја „другарките“. Гледаат дека ми е тешко и ги викам да излезиме и не договорени биле. А јас будалата секогаш откажувам се кога им е тешко демек да им се најдам. Абе на кој на којјјјјј нема на кој во денешно време да му се најдиш. Другата немала пари и ја гледаш на кафе сликана по еден сат. Лицемерни идиотки се сите. Џабе си имам трошено време и почит и искрена љубов на нив за куро ми се сега. Мислев дека не можам повеќе да се разочарам ама секогаш грешам. Сега барем ќе си имам на ум дека СЕКОГАШ можам да се разочарам повеќе и повеќе. Ако ги побарам уште еднаш било која од нив ГРОМ ДА МЕ МАНИ. Арно за некој ден ми си иди најразумната другарка од Словенија и само со неа можиш како човек да се разбериш и прифаќа критика и искреност. Ама два месеци тука ќе биди. После пак јас ќе си дремам сама како ут. Преку глава ми е од се. Од гнасни луѓенца.
Тури им пепел на таквите, сум била во ситуација како твојата и им реков. Еден ден ќе ме молите коа ќе ви ги нема дечковците/другарките.И дојдоа на моето Не им се смарај
И јас сум била повеќе пати заедно со овие горенаведените, и тие твдеа дека никогаш нема такви да бидат. Изгледа е вистина она „на крајот сите станаа такви какви што велеа дека никогаш нема да бидат“! Турен им е пепелот. Нека се гонат.