Што се случуваше ноќеска во општина Центар ако не и во цело Скопје Почнаа со пукање,огномети за на крај,до сабајле до 03 часот,многу гласна музика Ечеше сееее
Она кога не знаеш кој повеќе те повредил и не знаеш од која страна повеќе те боли и само собираш и голташ во себе надевајќи се на подобри денови, години..
НЕБИТНА СИ СКРОЗ! Нема да дозволам разлигавено, невоспитано детиште како тебе да ме вознемирува. Ти не го заслужуваш моето пријателство знаеш и сама зошто и од кои причини и се дружиш со мене. Чисто ради корист и да ми ја наполниш главата со глупостите твои и проблеми. Е извини ама не сум должна дај а впивам твојата негативна енергија.
Значи како иам желба да му пукнам носо на бившиот...е па...хух...неописливо.Значи тој веројатно поголем кретен од најголемиот кретен шо го имате смислено у живото.Значи он не ме рецка два посто додека бевме заедно,видувавме се само него кога му текне некад после две недели и тоа значи најбуквално на 5 минути и он ми вика ја не суѓ се доволно трудила,не сум му пишувала пораки,не сум се грижила за него...ја секад кога му пишам порака он така лесно откаче ме ама на крај ја го откачив и тражии меее аа јаа глупатаа ајдее променил се хахаха а он да ти бил и бетер од порано и па го шитнав а сеа прае проблеми нс моја другарка со дечкои епа неможам ејј неможам да го глеам и вика ми не ми пишувај веќе неќам за тебе ништо да знам а те го прееске па ѕвони...епа ташак шо ќе ти се јавам ти едно неблагодарно,егоистично,нарцисоидно ко*иле.Ја со тебе никад веќе.
Колку безобразни луѓе има на светов, едно чудоо..Доцни 1 2 3 пати ама не секој ден бре! Се доцни до 10мин.највеќе не 1 саат и 15 мин. Нешто што највеќе ме нервира.
Bi sakala da sum ptica,da poletam vo pregratkata na majka mi So koj pamet samo pomisluvate deka vo tugja zemja ke bidete srekni ?
Сакам да се разбудам некое утро,и на ништо да не се сеќавам.И сакам да имам барем за нешто дарба,некој талент за нешто. Што и да направам,едноставно не оди и точка...у п.м
Преку глава ми е од луѓе без осет! Не ми е јасно како немаат срам да ти идат в куќи прво ненајавени, второ ти идат и покрај тоа што ти никогаш ниту си бил кај нив, ниту пак те поканиле! Ако видат нешто дека работиш, ако видат дека има некој в двор, некој гостин, има мезе на маса еве ти ги ти се лепат како муви! Ти идат дома ти зборат глупости и во твоја куќа те вреѓаат, те потценуваат, ти се потмсеваат ама не се криви тие туку едно муле глупо кое никако не гледа што му прават тие од страна! Непријатно ми е во сопствена тераса да седам, в двор да испаднам на крај краева срам не срам некој треба да стави крај на ова безредие, па не е оваа куќа чекална, автобуска станица, пазар или патарина па секој да си врви како ќе му текни!
Ејјј Канал 5 нормални сте??? Во Сабота навечер ПРЕМИЕРНО за животот и делото на Шабан Шаулиќ. Не бее стварно сте заминати сите.
Абе овие од внатрешноста на нашава Македонија,кога ќе се јават на ТВ.во живо,може да го заборават дијалектот,и да зборуваат на Мак.чисто? Ништо не ги разбирам
Преку глава од искажување на сопствени ставови на фб..еден почна и демек сите. Филозофираат, Филозофираат. Сезнајковци. И демек лајк му стегам на статусот и уау. Зборувам за 'познати' луѓе од градов.Па уау го знам него јас, а та едвај здраво му вели хахахаахахах
Драги комарци(и потенцијални можни ми ти роднини) Ако може вака да направиме дури имам трошка трпение во мене оти преку глава ми сте уште зрно трпение ми остана да ви се плукнам во племето ваше.Значи свесна сум дека можеби ве привлекува мојот бел тен и можеби ви наликувам на фета сирење,ама со сета должна “почит“ ве замолувам да не ме грицкате кај што ќе стигнете.Се разбудувам како во Авганистан да бев.Не мислам јас како некое говедо да земам да чешам по стомакот и грбот заради вашите ненаситени абдомени и желба за крв,крвопијци едни огнот да ве изгори! Ви се молам да прекинете да се понашате како да сум бојно поле и да ме направите да изгледам како далматинец да ви се..... АЛО НЕ СУМ ЈАС ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ ГРИЖИ ДА ВЕ РАНАМ СИТЕ АРАМИИ НА КРВ ДА ВЕ....
Доста веќе со тоа и тоа,не јадете Тенџериња вакви и такви не користете Од гардероба се што не се гужва,исфрлете од дома Никакво сирење,кашкавал ,млеко,мајонез,сувомеснати производи,тестетини,месо и замислете само што изедов туна сардина,читам....кога би знаеле што има во сардината,никогаш не би пробале а камоли да јадете Преку глава ми е од се,демек се е канцерогено