Ако почнеме вака да гледаме на храната може на трева само ќе останиме. Контрадикторност до небо и назад. Еден ден јадете мед млеко и не знам што после 2 месеци иста статија немојте да јадете мед млеко и не знам што. Ајт бре. Ќе прибирам и само зелено ќе јадам небаре 500 години ќе живеам. Вака или онака сите еден ден ќе заминеме.
И после младите не чинеле, леле Аман веќе од тинејџерите и овие дваесет и нешто годишните, невоспитани биле, некултурни биле, за скромност не ни знаеле што значи, а одговорни никако... Ма немој... НЕ СЕ тие криви... неее... како да се тие криви кога имаат родители што не ти е јасно што/кој ги ака појако: швалерот/швалерката и климаксот... секоја чест на исклучоците...
Абее што се мешаш во туѓи кавги кога врска немаш што е муабетот Оди држи ја диетата таму, ти треба, од пикање носот насекаде не се слабее Глупава чавка раскрекана.
Dve devojcinja od sredno veke se oddalecija od mene.Gi prasuvam da se vidime,dvete se samo na zbor-ako,ce se dogovorime i na kraj od toa vetuvanje nisto nema.I posle gledam cekirani na kafe so drugi,a mene mi kazuvaat deka nema da izlagaat.Mnogu tesko e...Sto da pravam?
Да не се замараш и никого да не молиш за дружење. Секако дека не секогаш сите сме слободни за кафиња и шетање ама па да некој те изигрува и тоа не иде. Сигурна сум дека имаш другарки кои те обожаваат и кои едвај чекаат да се видите и да си расприкажете. Фокусирај се на таквите и цениси ги максимално.
По кој знае кој пат помислив да си го одземам животот Зошто не го исполнам тоа, што ме спречува ? Посакував малку храброст да имам, преку глава ми е буквално од се. Зошто бе се мене вака да ми се случува ? Не го можам овој стрес веќе, што сака нека биде За мои години што е многу е многу Никој не ме разбира, никој не се ни труди .. идете у курац веќе сите
Преку глава ми е од глупи и неписмени. Се од нив си патам. Бог да чува не сум слушнала некој да ми речи паметен и убав збор ама за навредување, за омаловажување имам приказни да пишувам. Ми ја рушат самодовербата која и без тоа ми е срушена ама вака глупи коментари на мајка ми што ме нервираат. Како можиш да ми речиш за кај сум се облекла така и тоа не еднаш туку секој пат ко ќе решам да искачам секогаш исто со тебе. Јас најубаво знам што и како сакам да носам, како можи да ме враќаш , не еднаш туку сто пати ми префрлаш! Знајш колку глупо се осеќам! Малку другите ми превртуваат очи и не се осеќам во своја кожа таман а се трудам да бидам добро и да се држам за никој да не види дека се јадосувам. А ти ми дрндаш глупости ко ја чудовиште да сум, ко да сум облечена не знам како. Не знам што сакате од мене, роб да ви бидам! Ручек направен, исчистено и пак неблагодарни! Неќни ти зборам тешко ми е имам потреба да зборам со некого а ти ми пееш во лице! Не бре кога ќе ти свртат грб се ојдено у курац! Сите сте ми преку глава! Не сакам ни да ве гледам ни ништо! Криво ми е само што ми уништувате насмевката која силно се трудам да ја држам ама очиве ме издаваат искри ми летаат на тага, бес, очај зошто сум меѓу глупи неблагодарни луѓе! Зошто! И што ако ме навредиш и што ако денот ми го упропастиш што ќе постигниш бре. Ми збориш што сум лута ако сакаш да бидам кога некој нон стоп ми се дери, ми вика, наутро разбуди се во кавга легни си во кавга! Каков одмор е овој се со стресови , имам уште цел месец ако вака продолжите можи и ќе ме умрите па полесно ќе ви е на душата! Мирна ми е душата само кога сум сама! Ќе си заминам и никогаш не ви се враќам! Ќе ви праќам пари само да не ве гледам! Никогаш нема да ви се вратам! Ќе ме барате, се колнам ќе ме барате! Не ми фучи и не ме гледај попреку! Од такви веќе преку глава ми е !